קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי שתי הצעות מגיים סטיישן הראשונה : מכשיר ארקייד גאספר עם הארד דיסק 60 גיגה ב 2200 השנייה : עלית עם פריצה אבל פאלקון כי אין להם גאספר ב 2049 הם אמרו לי שיש להם גאספר רק ארקייד ואני רוצה פרמיום או עלית ככה שדי מבאס השאלה שלי האם הפאלקון גם טוב כי אני לא רוצה להיתקע עם טבעת מוות עוד שנה דבר שני האם יש חנות בארץ יותר זולה? (אין בעיה להזמין מהאינטרנט)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבחינת חיבורים מתחים.....
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, החלטתי לקנות XBOX 360 . כמה שאלות: איזו גרסה עדיפה לקנות? יצאו דגמים עם מעבדים חדשים או משהו חדש יותר בחצי שנה האחרונה שמעלה את אמינות המכשיר? - איך אני יודע באיזה דגם יש את זה? בנוסף, ניתן להפעיל את כל המשחקים בדגם ארקייד כמו בכל הגרסאות היקרות יותר? לא הבנתי איך אפשר להפעיל בו משחקים כמו CODMF2 וGTA IV על 256 מ"ב.. וממש התלבטות אחרונה - הגראפיקה באקס בוקס לא מיושנת בצורה ניכרת מהגראפיקה של המחשב?
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בקשר לקניית PS3. עומדת בפניי האפשרות לקנות PS3 אירופאי, 40 ג'יגה, יד שניה - ב 2700 ש"ח במזומן (תשלום אחד). בחבילה אני אקבל את ר'אצט, אנצ'רטד, סוניק, שני שלטים, קאבל HDMI וקאבל SCART RGC. המכשיר הוא יד שניה (או יותר נכון יד שלישית, אבל הוא היה אצל היד שניה בערך שבועיים...), ועם אחריות לעוד 11 חודשים (לדעתי לא של ישפאר, אבל אני מברר את זה). כתב האחריות המקורי נמצא אצל היד הראשונה (שהיה צריך אותו כדי להזדכות על ה PS3 על המיסים או משהו כזה) ואני מקבל עותק של כתב האחריות עם התחייבות של המוכר (אדם פרטי, לא חנות) לטפל במקרה אם יש בעיה (לקחת את ה PS3 לחנות ולממש את האחריות). הבחור נשמע סבבה דווקא, רציני והכל. הדילמה העיקרית היא באמת אם ללכת על מכשיר אירופאי. זה בעצם חוסם לי את כל…
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת - איך אפשר להשיג משחקים בזול? אין לי בעייה לקנות יד-שנייה, או שלישית, ואפילו בלי קופסה וחוברת, העיקר שיהיה זול. את ה- PS3 אני יכול לקנות, וגם זה בקושי, אבל קנייה של משחקים טובים (יש הרבה שאני צריך להשלים, ויבואו הרבה בעתיד) תרושש אותי לגמרי.
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש XBOX מתלבט בין SLIM 4G לבין SLIM 250G - מה עדיף? אני בעיקר מתכוון להשתמש בקונסולה למשחקים, חושש שה-4G יהיה קטן מדי. מה דעתכם על זה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר חודש בערך מתכונן לקנות מחשב חדש בשימוש עיקרי של גיימינג בתקציב של 5k ובעצם שמתי לב שPS3 עולה בסביבות ה1700 ואז שאלתי את עצמי למה לא בעצם? מישהו בבקשה יודע להסביר לי למה יש כזה הבדל מחירים רציני? ומה שמוזר לי הוא שהמחשב יגיע לאותם ביצועים כמו PS - משחקיות בFHD והPS מן הסתם מאוד מהיר ושקט. או שאני טועה כאן והמחשב מגיע לביצועים גבוהים יותר בהנחה שיש לי I5 HD5850 ו4GB RAM ואם כן זה שווה השקעה של עוד 3000 שקל? תודה למשיבים.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב גיימינג כבר כמעט שלוש שנים עובד מצויין והכל מעולה מצד שני כבר המון זמן אני רוצה לקנות PS4 ולשנות את כל החדר, למכור את המחשב אם אצליח ולקנות טלוויזיה ומחשב נייד... מה אתם ממליצים לעשות ? יש גם אפשרות לקנות שלט של הPS4 לחבר למחשב ולגמור עניין אבל אז אין destiny ועוד כמה משחקים... עשיתי חישוב ולפי הערכתי אני אצטרך 6500 למחשב נייד סבבה טלוויזיה 32 וps4 רציתי לדעת מה אתם חושבים אולי אני סתם מטומטם ויכול להישאר ככה עם המחשב תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות עותק דיגיטלי של המשחק overwatch לps4 והם לא שולחים לארץ. עכשיו השאלה שלי היא אם אני משנה מדינה וקונה אז אני יוכל לממש את הקוד בחשבון הישראלי PS4
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אחותי כרגע בניו יורק. יש לה אופציה לקנות מבסט ביי סוני 3 סלים, 160GB: http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+PlayStation+3+%28160GB%29/3061302.p?id=1218379530906&skuId=3061302 229$ אני לא חושב שאצליח למצוא כזה מחיר זול לקונסולה חדשה בארץ השאלה אם העובדה שהוא מניו יורק תפריע לו לעבוד בארץ כי אני יודע שיש את העניין של הPAL וכו' .. והאם יהיה אפשר לפרוץ אותו והכל. אגב, היא תצטרך לשלם במכס? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הבאנים של MICROSOFT בXBOX ירדתי ממנו לגמרי והחלטתי ללכת על PS3 יש לי הרבה שאלות יחסית אז ככה: 1. מה ההבדל בין SLIM לרגיל 2. מה בדיוק נותן יותר מקום על הדיסק הקשיח? 3. מה ההבדל בין משחק על דיסק ומשחק על דיסק קשיח? 4. מה ההבדל בין PAL לNTCS 5. האם החבילה הזו שווה למרות שזה לא SLIM ורק שמונים ג'יגה ? http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1287 6. אם אתם יכולים תנו קישור לחנות הכי משתלמת , רצוי שיהיה 2 שלטים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מכשיר אחרי הרבה קריאה פה ובועד אתרים הבנתי שהכי מומלץ זה ה 2000 לא יודע איפה כדאי.. ולא מבחינת מחיר כולם דיי דומים. מבחינת אחריות האם יש יבואן רשמי ... האם יש חנויות שניתן לקבל המלצה (מנסיון אישי) בנושא שירות לקוחות....
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/Presspass/press/2007/oct07/10-22ArcadeConsolePR.mspx הגרסה כוללת 5 משחקים..... איפה הקאצ'? ועל איזה גרסה מדובר?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מלבן כזה עם מסך שחור לבן שעובד עם 2 סוללות רגילות, היינו משחקים בו טטריס וכל מיני משחקים שאפשר להציג בעזרת מסך שמרכיב תמונה מקוביות שחורות, כמו מרוץ מכוניות או חלליות וסנייק. אני מחפש אותו באיביי רק שאין לי שמץ איך זה נקרא. אשמח לעזרה, תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, השאלה שלי היא כזאת - האם אחרי שהתקנתי משחק כלשהו על הסוני3, אוכל לשחק בו מבלי להכניס את הדיסק? זה נראה לי הגיוני כי הקונסולה מתקינה את המשחק בפעם הראשונה שמכניסים את הדיסק ( או לפחות ככה זה נראה מבחינתי). אבל אני לא מוצא אפשרות לשחק בלי דיסק, אולי אני פשוט לא יודע איפה לחפש... ובנוגע לשאלה הקודמת, נניח שאפשר לשחק בלי דיסק אחרי שהתקנתי משחק - בוא נגיד שהשכרתי משחק מחנות דיסקים - BLOCKBUSTER לצורך העניין... אני פשוט יכול להתקין ולהחזיר להם. מה שעוד גורם לי לחשוב שאחרי הכל, אי אפשר לשחק בלי הדיסק. אשמח להבהרה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי ממישהו שאני יכול לשחק באקס בוקס בסינגל פלייר וחבר שלי יכול להצטרף אלי למשחק ולעזור לי לעבור את המשימות? זה באמת אפשרי? ואם כן אז איך עושים את זה ובאיזה משחקים זה עובד. תודה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא בארץ מדפים כאלה או כל מדף אחר שאני יוכל לתלות את הX על הקיר מאחורי הטלוויזיה. המדף חייב להיות דק שיכנס מאחורי הטלוויזיה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי אקס בוקס גירסת ג'אספר והמוכר אמר שלא צריך מאוור וחבר שלי אמר שצריך שאם לא זה נהרס מהר
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מי היצרן ואם אפשר להשיג מאוורר כזה בנפרד? זרימת האוויר שלו מ-מ-ש אדירה, וזה מאוורר ה 40 מ"מ הכי שקט ששמעתי בחיים שלי. אני רוצה אחד כזה לשים על הקירור של הצ'יפסט בלוח שאני עומד לקנות, זה אמור לעשות פלאים מבחינת הקירור...... תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם,לחבר שלי יש כמו מן מאוורר שמתחבר ב-USB של הסוני , והוא מקרר את הסוני, הוא אפקטיבי?..... וצריך לשים אותו ליד מקום כלשהו?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מה אני אגיד לכם... בעסה לי... באמת שבעסה לי... Lair נראה כמו משחק מדהים שחיכיתי לו הרבה מאד זמן. באמת מבחינה ויזואלית ומבחינה של "כיף לשחק". נראה אדיר. אבל לפי מה שהבנתי הטיסה היא אך ורק עם ה SIXAXIS ולא נתנו אפשרות בחירה... על כזה דבר אני לא קונה משחק... Warhawk זה עוד משחק שחיכיתי לו הרבה זמן, אבל חוסר מוחלט במשחק Single Player והורדת הדגש מהמטוסים (יותר על קרבות קרקע וכלי רכב) ממש הורידה לי ממנו... מה גם שהוא נראה כמו משחק חדש של ה PS2... על כזה דבר אני לא קונה משחק... עוד משחק שהתחלתי לחכות לו בזמן האחרון זה Folklore. אבל ככל שאני רואה עוד ועוד סרטים כל המסכים נראים אותו דבר עם עצים בצבעים שונים פה ושם... נראה כמו שעמום גדל אחרי כמה זמן... אני באמת מבועס. לא יודע מ…
-
- 53 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר כמה שבועות מעוניין לקנות XBOX ועכשיו החלטתי שהגיע הזמן לקנות. אני רוצה לקנות את ה-PREMIUM עם ה-60GB פרוץ אבל אני לא בטוח מאעפה לקנות. בגדול חשבתי על 2 חנויות: GAMESTATION ו-OFEKPC GAMESTATION מוכרים ב-1609 + 350 פריצה, וב-OFEKPC ב-1679 + 350 פריצה. האם מישהו קנה מאחד החנויות האלה ויכול להמליץ לקנות או לא לקנות משם, או אם יש למישהו אפילו חנות אחרת שהוא חושב שכדאי לקנות? בגדול חשבתי על GAMESTATION כי OFEKPC הוא נראה לי פחות מתמצא בקונסולות ויותר במחשבים אבל על GAMESTATION ממש עכשיו קראתי (לא בפורום הזה) שמס' אנשים לא ממליצים לקנות משם. מחכה לתשובה... תודה! עוז
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
והאם כדאי עדיין לקנות, בעקבות GH4 וRB2 (אפשר יהיה להשתמש בכלים של GH4 על RB? אני יודע שההפך בלתי אפשרי. ויהיה שינוי בין הכלים של RB לRB2?) תודה לכם.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ראיתי את המתאם הזה : http://www.pcworld.com/article/2933182/the-xbox-one-wireless-controller-adapter-is-exclusive-to-windows-10-for-reasons.html אבל אני לא מוצא איפה לקנות אותו. כרגע אני מחבר מיקרו USB אבל אני רוצה אלחוטי ממש לא נוח לשחק עם החוט.
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שם הדגם CECH-C04 ככה חשוב בחנות באג בכל אופן אפשר לקנות בחול http://www.bug.co.il/page.asp?id=1051 את הדגם שנמצא כאן ?...ומובא לארץ ועולה 4400 . חבר נוסע לדנמרק אז אולי עם אפשר להביא את הדגם הזה בפחות אני יקנה .
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-