עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by huber,

ככה נראה משחק שפותח במיוחד ל PS3 ושמנצל היטב את היכולות של הקונסולה: http://kotaku.com/5034019/new-heavy-rain-screens-drizzle-out http://www.gametrailers.com/game/2717.html

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by huber,

אנשי Epic Games טוענים שבקרוב יסחטו את טיפת הביצועים האחרונה מקונסולת האקס-בוקס - ומה אז? שלוש שנים כבר הספיקו לחלוף מאז הושקה האקס-בוקס 360 בארה"ב, וכנראה שבמהלך התקופה הזו למדו מפתחי המשחקים לא מעט על קרביה של הקונסולה מבית מיקרוסופט. למען האמת, אנשי Epic Games מצהירים כבר עתה כי הם קרובים למיצוי כוחה הגרפי של הקונסולה, ולא צופים שמשחקי האקס-בוקס שלהם יוסיפו להשתפר אחרי 2010. בראיון לאתר המשחקים Gamasutra מסביר רוד פרגוסון, המפיק הראשי של Gears of War 2, כי לא נותר עוד מקום לשיפורים משמעותיים במשחקי האקס-בוקס העתידיים של Epic. "אחרי שנתיים או שלוש של אופטימיזציה, אני חושב שהגענו הרבה יותר רחוק ממה שחשבנו שנגיע... נדמה לי שאנחנו בהחלט מתקרבים לקו העליון". כמובן שגרפיקה א…

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  3. אני יודע שאני לא מגלה את אמריקה אבל עד עכשיו זה לא אושר רשמית הפעם זה כן הודע רשמית שלהם http://www.gamespot.com/news/6197209.html?tag=latestheadlines;title;1

4. לא מצליח להפעיל משחק לא תומך 50 hz עזרה מה עושים יש לי פלזמה 32 הוא רושם שהפלזמה שלי לא תומך ב50HZ

5. או שגם זה לא טוב מבחינת התחממות, עקרונית זה אמור להיות על הספריה שלי זה דיי פתוח אבל זה יש "קיר" עץ מאחורה את ה PS3 אני שם שם, אבל לאחר שהייתי צריך לקנות עוד 360 בגלל טבעת המוות אני מעט חושש עקרונית בצדדדים יש מספיק מקום וגם כלפי מעלה יש איזה 30 סנטימטר, זה או זה או להשים אותה על הריצפה ואז יש הרבה מקום ליציאת החום

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by huber,

סוני הכריזה כי לדעתה ה BR הוא המדיה האופטית האחרונה שתצא (שימו לב - מדיה אופטית, לא מדיה בכלל). לדברי החברה לא נראה להם שתצא מדיה אופטית חדשה עקב אי היכולת לשפר את קרן הלייזר. מאמר מעניין. http://www.xbitlabs.com/news/storage/display/20080902135402_Sony_Admits_Blu_Ray_Is_the_Last_Optical_Disc_Format.html

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  7. פשוט עכשיו תהיה לי יציאת HDMI ובמקום כל פעם לנתק מהמסך את ה HDFURY (שמחובר ל PS3) ןלחבר את הכבל VGA אני פשוט אחבר רק את ה HDMI משנה משהו ????

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  8. זה משחק רציני או עוד סתם משחק

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  9. מבחינת חיבורים מתחים.....

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by Sleepy-T,

הי הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין שניהם במילים פשוטות. עד היום שיחקתי משחקים במחשב, ובינתיים אמשיך עם זה. אבל אני בטוחה שעוד מעט אתחיל לפזול לעוד כיוונים, ורציתי לדעת מה ההבדל ביניהם... ותודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by huber,

מאוד אהבת את המשחק הוותיק - נקווה שלא יהרסו לי אותו: http://ve3d.ign.com/videos/35825/Xbox-360/Golden-Axe-Beast-Rider ד"א, זה רק אני או שבשלב שמראים את הגברת מאחור (הזום על הישבן) ממש רואים camel toe?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by DOGMA,

Today, at a Tokyo media event, Microsoft announced that it is slashing the prices of all three of its Xbox 360 modelsin Japan. Starting on September 11, the 120GB Elite will go from ¥47,800 (about $441*) to 39,800 ($368) and the newly 60GB Pro will go on sale for ¥29,800 ($275)--¥5,000 ($46) less than its 20GB predecessor. לתמחר Arcade במחיר יותר נמוך מWII זה כבר מעשה דיי נועש, אבל לייבוא אפור ולמי שלא אכפת מNTSC-J המחירים מאוד אטרקטיביים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, קניתי את COD4 The game of the year edition לPS3 ואני רואה שכתוב מאחורה בקופסא "Includes a unique keycode to obtain the first cod4 mw map pack for free" יש על הדיסק איזה קוד מסויים אבל לא נראלי שזה זה, וגם אם זה זה, איפה אני כותב את זה ומקבל את המפות? תודה.

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by gaziter,

האם אפשרי???ואם כן איך בבקשה עזרו לי!!!! תודה מראש לעוזרים!! :yelclap:

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. איך אני יכול לדעת איזה כונן יש לי בXBOX 360 ואם אפשר לחבר ארד דיסק נייד

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  16. שלום לכולם, בשעה טובה התחדשתי ב PS3. בסופ"ש האחרון חיברתי אותה ל 47 של LG בבית של ההורים בהגדרה הראשונית והיא עבדה מצוין ב 1080P. היום לקחתי אותה בחזרה לדירה שלי בירושלים ל AOC עם אותו כבל HDMI ו...לא רואים כלום. מה יכולה להיות הבעייה? ה AOC היא רק HD READY...

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  17. מישהו יכול להסביר לי איך יכול להיות שאני רואה 720p בטלויזיה פלזמה "32 של האייר xbox 360 ואני רואה מוזר רשום לי בהגדרות 720p בחיבור HDMI איך זה יכול להיות ובאמת רואים פצצה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IZP32R1

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  18. איך אני טוען את השלט של xbox 360 כל סוללה מתאימה?

19. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה מדיות משתמשים בWii ?(אם זה DVD רגיל או משהו אחר)? אשמח לתגובה תודה

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by sahar_shalom,

שלום אני חדש בפורום וחדש מאוד בכל עניין הקונסולות עד היום אניתמיד שיחקתי במשחב לא כל כך דיבר אלי כל העניין של סוני או אקס בוקס אבל עכשיו כשמשחקים רבים יוצאים בלעדית רק לסוני או רק לאקס בוקס ולא למחשב אז אני רוצה לקנות אקס בוקס אני יודע שיותר טוב סוני 3 אבל אתם יודעים מה השיקול לבחור את הרקס בוקס. אז כמו שכבר אמרתי אני חדש בכל העניין ואני לא מבין בכלל מה לקנות ואת כל הפרטים. אגב אחי נמצא באנגליה ושם עולה פחות האקס בוקס. מישהו יכול בבקשה להסביר לי על כל הפרטים שכדאי לשים עליהם דגש בקנייה ועל הגירסאות של מה כדאי.. עלית או פרימיוןם או לא יודע מה.. וגם מה זה טבעת המוות וכל העניין.. מקווה שתענו בהקדם תודה

21. Started by marlboro,

מצאתי יד שניה 360 הוא אומר שקנה אותו לפני חצי שנה ויש לו ,HDMI האם הוא גם פלקון ? שאלות נוספות חשובות!!! 1. אין לו מתאם מתח (הקנסולה היא אמריקאית) האם אני יכול להשתמש בשנאי שלי וזה יעבוד 2. האם בגלל סיבות שאתם בטח מבינים אני יכול להרכיב שם את ה DVD מהמכשיר שלי הוא שצריך לעשות את כל העניין מחדש? 3. האם הוא מוכר אותה בגלל שלא ניתן להריץ איתה גיבויים ? איך ניתן לדעת את זה, כי הבנתי שיש גירסה חדשה עם כוננים LITEON תודה

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. 3 פעמים פתחתי אותו שמתי משחה פעם שכבה דקה ופעם עבה ופעם בינונית ב 3 המקרים הוא עובד לכמה דקות ושוב זה חוזר איזה באסה זה,

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by 125,

איזה כבל אני צריך בשביל לחבר 360 למסך מחשב ?

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. Started by nineball,

בטח קראתם את הת'רד הקודם שלי, אז נחשו מה- מסתבר שהבעיה לא במכשיר עצמו, הוא עובד נפלא. מסתבר שבגלל שהשארתי בוקר אחד את ערימת משחקי ה WII שלי (בתוך הקופסאות!) מתחת לחלון בחדר, (שם ממוקם השולחן שלי), בערך חצי מהם לא עובדים עכשיו. יצרתי קשר עם כמה מהמקומות שמהם קניתי את המשחקים בבקשה להחליפם (כמובן שלא פירטתי מה הסיבה שהם לא עובדים, אחרי הכל- אין עליהם שום סימן פיזי....), נעניתי בסירוב (בניגוד למדיניות, אגב...) אז עכשיו אני נאלץ לשחק עם גיבויים של משחקים שרכשתי באופן חוקי. אידיוטי לחלוטין.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by asaf556,

קניתי היום את המשחק gt5 הפעלתי אותו והוא עובד אבל כל אפשריות המרוצים נעולים אי אפשר להכנס איך אפשר לגרום להם להיפתח ולהיכנס למרוצים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.