קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
1.רציתי לדעת אם זה בסדר לכסות את הPS3 שלי..זה בריא למכשיר? אני מכסה אותו כדי שלא יכנס אבק .. מדי פעם גם מנקה אותו מסביב עם מברשת מיוחדת. 2.בקשר למאוורר קירור,זה הכרחי? ואם כן איזה כדאי?או באיזה סיטואציה שהמכשיר עומד צריך לקנות מאוורר..? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני יודע שאני לא מגלה את אמריקה אבל עד עכשיו זה לא אושר רשמית הפעם זה כן הודע רשמית שלהם http://www.gamespot.com/news/6197209.html?tag=latestheadlines;title;1
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני חדש בענייני אקס בוקס ומעניין אותי לדעת מה אחרים חושבים לגבי הסקר לקחתי כמה אפשרויות שאני חשבתי שהם טובות ואני אישית אוהב אם יהיה הענות גדולה אני אשמח להוסיף משחקים לסקר לראות מי ינצח לגבי PS3 מקווה שכל המשחקים קיימים גם שם כי באקס בוקס הם מעולים כרגע האהוב שלי, זה Top Spin 3 וזה רק בגלל הטורנרים שאני וחברים שלי עושים :ylsuper: מה שלכם ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! אני יודע שהשאלה שלי לא קשורה לפורום קונסולות אבל בפורום משחקי מחשב לא עונים לי,אני מקווה שתוכלו לעזור לי. התקנתי את הגרסא לPC של Guitar Hero III וכרגע אני משחק בו עם המקלדת. רציתי לדעת אם אפשר לשחק עם גיטרה של גרסאת ה XBOX360 במחשב, עלה לי הרעיון הזה בגלל שיש לי שלט של XBOX360 למחשב ויש לו קולט אלחוטי שמתחבר למחשב דרך USB, אז בעצם השאלה שלי היא אם הקולט האלחוטי יקלוט גם את הגיטרה של הXBOX360? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העלתי עמוד חדש לאתר שלי שמפרט את כל ה-Release Dates הידועים בארה"ב ובאירופה. מדובר על משחקים ל PS3 ו-360 בלבד. לא Wii. אם אתם מחפשים משחק שחסר שם, תשלחו לי הודעה ואני אוסיף אותו לרשימה. הלינק: http://nextgn.com/release-dates
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בפורום אחר היה לי וויכוח על זה שגם בעבר היו משחקים מחורבנים וזה שהיום לWII יש המון זבל לא אומר שלNES לא היה המון זבל וגם להרבה קונסולות אחרות אפילו לאחרונה יצאו משחקים כמו Mercenaries 2: World in Flames Smash Court Tennis 3 The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor ועוד שקיבלו ביקורות נמוכות בגימספוט בקיצור הטענה שלי היא שלא פלטפורמות של סוני לא של MS ולא של נינטנדו חסינות מפני משחקים גרועים ובקרת איכות זה שטויות ולא משנה אם כתוב על העטיפה "מכירה של איכות" או כל דבר אחר בקיצור מה דעתכם ? אתם בכלל חושבים שהחברות הגדולות עושות בקרת איכות ? כי אני לא חושב ככה בכלל -כמודל עסקי זה גרוע כי זה אומר שהרבה משחקי זיכיונות סרטים\סדרות לא יצאו וגם זה יוצר בעיה אם חברות צד שלישי …
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני לא מצליח לחבר אותו לכרטיס שלי(הMCE 150) אין לי תמונה וקול ניסיתי לעשות כל מיני הגדרות בתוכנה שבאה עם הכרטיס אבל עדיין לא הצלחתי ניסיתי גם בעוד תוכנה כמו WINDVR3 אבל זה גם לא עזר אז אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח תודה
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
למי שחובב מירוצים ומחכה לראות את המשחק המצופה הזה PURE תהיה לו הזדמנות עוד היום להוריד את הדמו ל PS3 וסביר להניח שגם לאקסבוקס. למי שלא מכיר, טריילרים יש כאן: http://www.gametrailers.com/game/6190.html אז תבדקו מדי פעם אם עידכנו את ההורדה של הדמו הידיעה מכאן: http://www.ps3fanboy.com/2008/09/02/pure-demo-out-this-thursday-on-psn/
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סייתי את MGS4, עכשיו שיחקתי את mercanries 2 ב 360 לדעתי משחק ברמת PS2 בכל אופן ייצא איזה משהו טוב בלעדי ל PS3 בתקופה הקרובה מאוד (חודש מקס')
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה מזיק (אפילו קצת) להעמיד את ה-360? נראה לי שהדיסקים עלולים להשחק כשהכונן מאונך, לא? חוץ מעניין הכונן, יכול להגרם עוד נזק אחר?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את ה DVD והדיסק הקשיח אני משאיר, כל השאר הולך לפח היא כרגע מפורקת, אני בספק גדול שיהיה אפשר לתקן אותה, כי נראה לי שמשהו ממש נדפק שם, חוץ מהטבעת המוות מי שמעוניין שיצור קשר אני גר בי-ם. ומן הסתם צריך להגיע אליי כדיי לקחת את השקית ששם נמצאים החלקים שלה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
הקטע שהמחירים ב UK גבוהים יותר!!, אבל אולי זה עדיף מבחינת שרתי משחק ופינגים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שגם זה לא טוב מבחינת התחממות, עקרונית זה אמור להיות על הספריה שלי זה דיי פתוח אבל זה יש "קיר" עץ מאחורה את ה PS3 אני שם שם, אבל לאחר שהייתי צריך לקנות עוד 360 בגלל טבעת המוות אני מעט חושש עקרונית בצדדדים יש מספיק מקום וגם כלפי מעלה יש איזה 30 סנטימטר, זה או זה או להשים אותה על הריצפה ואז יש הרבה מקום ליציאת החום
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אנשי Epic Games טוענים שבקרוב יסחטו את טיפת הביצועים האחרונה מקונסולת האקס-בוקס - ומה אז? שלוש שנים כבר הספיקו לחלוף מאז הושקה האקס-בוקס 360 בארה"ב, וכנראה שבמהלך התקופה הזו למדו מפתחי המשחקים לא מעט על קרביה של הקונסולה מבית מיקרוסופט. למען האמת, אנשי Epic Games מצהירים כבר עתה כי הם קרובים למיצוי כוחה הגרפי של הקונסולה, ולא צופים שמשחקי האקס-בוקס שלהם יוסיפו להשתפר אחרי 2010. בראיון לאתר המשחקים Gamasutra מסביר רוד פרגוסון, המפיק הראשי של Gears of War 2, כי לא נותר עוד מקום לשיפורים משמעותיים במשחקי האקס-בוקס העתידיים של Epic. "אחרי שנתיים או שלוש של אופטימיזציה, אני חושב שהגענו הרבה יותר רחוק ממה שחשבנו שנגיע... נדמה לי שאנחנו בהחלט מתקרבים לקו העליון". כמובן שגרפיקה א…
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
http://www.trustedreviews.com/gaming/news/2008/09/03/PSP-Getting-Direct-PlayStation-Store-Access/p1
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לא מצליח להפעיל משחק לא תומך 50 hz עזרה מה עושים יש לי פלזמה 32 הוא רושם שהפלזמה שלי לא תומך ב50HZ
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יתר הדברים תקראו פה - http://www.gamespot.com/news/6196290.html?tag=latestheadlines;title;4 וקבלו תמונה -
-
- 33 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
איך אני יכול לדעת איזה כונן יש לי בXBOX 360 ואם אפשר לחבר ארד דיסק נייד
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
Today, at a Tokyo media event, Microsoft announced that it is slashing the prices of all three of its Xbox 360 modelsin Japan. Starting on September 11, the 120GB Elite will go from ¥47,800 (about $441*) to 39,800 ($368) and the newly 60GB Pro will go on sale for ¥29,800 ($275)--¥5,000 ($46) less than its 20GB predecessor. לתמחר Arcade במחיר יותר נמוך מWII זה כבר מעשה דיי נועש, אבל לייבוא אפור ולמי שלא אכפת מNTSC-J המחירים מאוד אטרקטיביים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט עכשיו תהיה לי יציאת HDMI ובמקום כל פעם לנתק מהמסך את ה HDFURY (שמחובר ל PS3) ןלחבר את הכבל VGA אני פשוט אחבר רק את ה HDMI משנה משהו ????
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
בטח קראתם את הת'רד הקודם שלי, אז נחשו מה- מסתבר שהבעיה לא במכשיר עצמו, הוא עובד נפלא. מסתבר שבגלל שהשארתי בוקר אחד את ערימת משחקי ה WII שלי (בתוך הקופסאות!) מתחת לחלון בחדר, (שם ממוקם השולחן שלי), בערך חצי מהם לא עובדים עכשיו. יצרתי קשר עם כמה מהמקומות שמהם קניתי את המשחקים בבקשה להחליפם (כמובן שלא פירטתי מה הסיבה שהם לא עובדים, אחרי הכל- אין עליהם שום סימן פיזי....), נעניתי בסירוב (בניגוד למדיניות, אגב...) אז עכשיו אני נאלץ לשחק עם גיבויים של משחקים שרכשתי באופן חוקי. אידיוטי לחלוטין.
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין שניהם במילים פשוטות. עד היום שיחקתי משחקים במחשב, ובינתיים אמשיך עם זה. אבל אני בטוחה שעוד מעט אתחיל לפזול לעוד כיוונים, ורציתי לדעת מה ההבדל ביניהם... ותודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבחינת חיבורים מתחים.....
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
זה משחק רציני או עוד סתם משחק