עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by שלומו,

היי לא מבין איך אני משיג את המקל למעלית יש תמונות מצורפות רוני [attachment deleted by admin]

2. חברה מי שיודע ויכול לעזור, בואו נרכז כאן את המידע שבעזרתו ניתן לחבר את השלטים של כל הקונסולות הקיימות לPC. {{במיוחד של הPS3 }} תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by zabi_g,

היי, אני חושב לקנות XBOX 360 בשביל Gears of War ואלי גם בשביל Halo, מה הדגם הכי זול שאפשר למצוא? ומה המחירים בערך של יד שניה (בדקתי ביד 2 ואנשים מגזימים שם בצורה לא הגיונית)? תודה,

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by iakovl,

אחרי שהורדתי את האמולטור GBA לנקסוס שלי התחלתי לשרוף שעות (ואת הסוללה על הדרך) כרגע אני טוחן את אחד המשחקים הכי טובים שנוצרו לדעתי Advance Wars 2: Black Hole Rising אבל אני מחפש המלצות נוספות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני צריך יעוץ לגבי קניית קונסולה ההתלבטות היא רק בין האקסבוקס 360 ל סוני3 . אני צריך חוות דעת ודעות לגבי הקונסולות והמלצות שלכם, תאמת הדבר היחידי שמשך אותו לסוני זה הפריצה אני לא ישקר ויגיד שלא לא חוסך לי פה הרבה כסף מצב שני לרוב החברים שלי יש סוני 3 וזה ואמר לשחק איתם ברשת , רשת בחינם וגם להחליף איתם משחקים אני מניח... לאיזה מהקונסלות יש יותר משחקים מגוונים שללאא יוצאים למחשב? העדפה שלי כרגע היא לסוני 3 האם כדי להישאר איתה או שלבדוק את האקסבוקס יותר לעומק.. ותעשו טוב אל תבואו לי בתגובה של " זה כל אחד והטעם שלו אין יותר טוב מהשני וזה עניין של טעם" טוב אז בשבילי יש יותר טוב מהשני אני הולך להוציא על זה לא מעט כסף אז אני גם רוצה להיות מרוצה מהבחירה שלי אז תעשו טובה ולהגיב ל…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by strifer,

האם מישהו שמע על יבואן בשם קאיה (לא קשורה לרכב), ראיתי בחנויות שהם נותנים 3 שנות אחריות. השאלה שלי אם מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת ו/או ביקורת עליהם לעומת ישפאר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by raiman1,

יש לי הגה ממש ישן side winder precision racing wheel נראה לי שהוא מתאים רק לווינדוס 98 ומטה ולי יש XP. כשאני מעניס את זה ל- GAME CONTROLER ולוחץ על properties זה מראה לי את המסך הבא ואחרי זה את המסך הבא מה לעשות????? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. עוד יומיים יוצא TC החדש בשם: New Blood. לפי התמונות והסרטונים בביקורת זה נראה כמו גרסא חדשה מצוחצחת ומשופשפת למשחק הקודם, שבעצמו היה כיפי מאוד וממכר. במשחק החדש גם יהיה מצב CO-OP וכלים ניתוחיים חדשים . אני מצפה לשחק עם האחים שלי .. עוד יומיים יוצא המשחק והביקורת הזאת בהחלט עושה לי חשק לחזור לשולחן הניתוחים http://wii.ign.com/articles/835/835977p1.html מעניין שביקורת כזאת טובה באה מאתר שבד"כ לא סובל משחקים שהם לא מיינסטרים. עריכה: פרסומת חמודה למשחק שמצאתי ביוטיוב:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by omer_xd,

שלום אני רוצה לרכוש משתמש live gold לאחר שתקופת ההתנסות(חודש) הסתיימה אבל ישנו סעיף בשם zip code ואני לא יודע מה לכותב בוא המיקום שלי ב-xbox הוא uk תודה omer_

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. בשיטוט בפורום של PS3 ידוע נתקלתי בקישור לכתבה הבאה: http://gaming.hexus.net/content/item.php?item=10194 פרקים להורדה של TOP GEAR והמסלולים של הבדיקות ONLINE להורדה זה בהחלט אחלה של דבר. מצפה לזה בהחלט. לזה ולבערך 900 מכוניות שיהיו (תעיפו מבט בכתבה השניה) ליביו עידכון - עוד 2 מודעות בנושא: http://www.wonderwallweb.com/story-584-Gran-Turismo-gets-into-Top-Gear.html http://www.topgear.com/content/news/stories/2368/

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by marlboro,

היתה משימה קשה ואחרי זה כתוביות של הסוף (כל המפתחים....) עכשיו המשחק ממשיך, השאלה אם יש סיבה להמשיך, יהיו משימות או דברים ? גי רשום לי במדדים שסיימתי רק 60% מהמשחק

12. http://www.maxconsole.net/content.php?39127-Israeli-retailer-unwittingly-sold-hacked-Wii-s הידעה המקורית פה - http://www.hometheater.co.il/vt106044.%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%97-%D7%99-%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%95%D7%9F-WII זה התחיל באתר ישראלי אבל הפרסום בmaxconsole שהוא אתר שגולשים אליו מכל העולם ושיש לו הרבה מאוד כניסות אופך את הידעה הלא משמעותית הזאת לדי גדולה

13. מעונין לקנות דיסק של משחק ויי:star wars the complete saga wii pal יד שניה או חדש.

14. Started by dragon772,

הבנתי שצריך עדכון מסויים אבל מאיפה משיגים אותו אם אין לי לייב?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by אלון פ2,

שלום לכולם, במקרה קראתי כתבה בVGAMES על רשימת המשחקים המומלצים לPS3, וראיתי שבצד כתוב "לקניה". וראיתי את המחיר, ולא האמנתי: 34$, בערך 120 ש"ח, כשבארץ זה עולה 400. אז רציתי לדעת כמה דברים: 1) האם זה באמת המחיר? זה צריך להוסיף עוד מכס וכאלה ובסוף זה יצא כמו לקנות את זה בארץ? 2) אפשר לקנות גם משחקי מחשב? 3) כמה זמן זה לוקח עד שזה מגיע? תודה לעוזרים! אלון

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by WarNet,

עכשיו אפשר לשחק כמו במציאות שווה לנסות!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by stone cold,

http://www.gametrailers.com/player/41032.html כל כך מגיע למשחק הראשון המשך והוא בפיתוח חשבתי שהראשון לא מכר מספיק טוב לקבל המשך אבל כנראה שהוא כן מכר מספיק ואני חייב להגיד יש יש יש יש יבאדבאדו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by k22,

שלום אפשר לחבר את מכשיר האקס בוקס 360 למסך מחשב בעזרת חיבור dvi ל hdmi

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by v0cht,

מי מייבא XBOX360 בארץ? ואני מדבר על יבואנים גדולים. אני יודע שבאג כנראה מייבאים כי הם מוכרים. בנדא מגנטיק היו מוכרים PS3 ו 360 אבל ממה שהבנתי אזל להם כל המלאי והם רק מוכרים WII. מישהו מכיר עוד חברות \ ספקים? אולי QTEC או יניר מערכות או סמיקום לקסיס? אשמח לכל שביב מידע, תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. לאחי הקטן יש בעוד זמן קצר יומולדת. לפני כמה ימים הוא התוודע לPS2 והתלהב מאוד, מאוד מטקן 5. אמא שלי החליטה לצ'פר את הבחור בקונסולה חדשה. כמובן שאני עליתי על הסוס, והצעתי את ההשתתפות שלי אם נרכוש משהו רציני יותר (WII,PS3,360). קראתי המון בפורום בנוגע לאיכויות השונות של כל קונסולה, מחירים, ותאימות לשוק הישראלי ובכל זאת נשארו לי לא מעט שאלות; 1) המחשב הנוכחי שלי חזק (8800, C2D), אבל בכל זאת ההרגשה היא שהקונסולות פשוט מוחקות אותו בתור פלטפורמה ראויה למשחקים. דעתכם? 2) המחיר הוא פאקטור רציני, מה שפוסל את הPS3? 3) האם המולטיפלייר (שירות הלייב, בפרט) מהווה חלק גדול כלכך בקונסולה? בתור מישהו שלא משחק הרבה אוןליין, תהיה סיבה אמיתית בשבילו? 4) איזורים. הבנתי שלכל קונסולה (וה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yonatanph,

כמה שאלות לגבי טלוויזיות: עד כמה משמעותי ההבדל בין HD ready לבין full HD במסכי 32'? האם זה שווה את ההשקעה? אתם יכולים אולי להמליץ על טלוויזיה 32' FHD ? האם אתם מכירים פורום יעודי שמתעסק בטלוויזיות ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by MODI,

האם שלט PS2 מתאים לPS1?

23. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=318795 ולפני שכולם קופצים ומציינים שסוני אמרה ש PS3 יהיה בשוק 10 שנים, נכון - הם אמרו, אבל זה לא מתנגש עם העובדה שבתוך ה 10 שנים האלו תצא קונסולה חדשה. גם ה PS2 כבר נכנסת לשנה התשיעית שלה ולמרות זה יש קונסולה חדשה בשוק, ה PS3. אין שום מניעה ששתי קונסולות ישווקו זו לצד זו כמו שקורה בשנתיים האחרונות עם הPS2 וה PS3. להיפף, אורך חיים של 5 שנים לקונסולה עד יציאת הקונסולה הבאה תואם לחלוטין למה שקרה עד היום בשוק הזה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני בעניין של קונסולה ניידת חדשה... השאלה איזה? 3DS לא יתאים לידל בן 16 נכון? לגבי PS VITA הוא לא כל כך מפותח בעניין המשחקים...[אני אוהב בעיקר FPS] בקיצור מה לעשות?להישאר עם האייפון?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by TeaTime,

המשחק המצופה של ג'ון וו זוכה לדמו ל360. רשמים- הגרפיקה בינונית, אך מפצה ע"י כך שהסביבה הריסה בטירוף ומלאה בדברים. כל רגע מתעופפים חלקקים של דברים באויר. הדמות מסוגלת לבצע מבחר רב של מהלכים מסרטי אקשן מפורסמים, החלקה על שוחלנות, מעקות וכד' תוך כדי ירי ועוד. הבעיה היא שמעט מאד מהמהלכים נראים טוב. בנוסף השליטה מאד בעייתית, התנועה של הסמן מאד לא אחידה, רגע אחד הוא לא זז רגע אחר הוא טס לצד השני, מה שהופך את הכיוון תוך כדי תנועה קרוב לבלתי אפשרי. יש כמה נקודות אור למשחק, ביחוד הסרטון בסוף הדמו שמציג כמה שלבים יותר מתקדמים. נראה כאילו המשחק הזה יהיה טוב יותר למחשב, אם השליטה תהיה נורמלית ולא פורט גרוע נ.ב. אחד המהלכים המיוחדים כולל יונים מתעופפות!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים