עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by utd76,

אני רוצה לקנות לבן שלי מכשירX-box 360, ואני מבקש הסבר למה משמש זכרון 120GB בדגם ELITE לעומת 256M או 512M שמקבלים בדגםARCADE. ככלל מה היתרונות/שימושים נוספים של דגם ELITE לעומת דגם ARCADE.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by shaohad,

שלום עד היום הקונסולה היתה מחוברת בכאבל HDMI והיום אני מנסה לחבר אותה בכאבל AV שמגיע איתה ואין תמונה אין לי כאבל HDMI איתי איך אני עושה שתהיה תמונה תודה

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by Spider76,

שלום, רציתי לברר אם למישהו ידוע מתי אמור (אם בכלל) להגיע לחנויות בארץ באנדל כלשהו ל- PS3 המוקטן. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by yz101,

קיבלתי מכשיר PS2 מחבר של חבר. המכשיר מגיע עם חיבור חשמל אמריקאי, אך אני יודע שהשתמשו בו בישראל. האם ע"מ להפעילו אני צריך טרנספורמטור (מה שאני חושב שכן) או פשוט לחבר אותו עם מתאם על התקע? פרטי המכשיר: NTSC U/S SCPH 39001 מדובר עוד בגרסא הגדולה ולא בSLIM.

5. איך כדאי לי לבצע את ההזמנה משופ טו לחוד או ביחד? אם אני יזמין באותו הזמנה יקחו ממני מכס?? אני רוצה להזמין פרו 10+שלט דואלשוק..! תודה רבה!!

6. Started by talisman,

היי יש לי PS3 חדש. אני מנסה להיכנס ל PS Store אבל מקבל הודעה האומרת שהשירות לא ניתן בארץ. זו בעיה מקומית שלי או איזושהי בעיה בכל ישראל?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  7. אני רוצה לדעת אחת ולתמיד, לאיזו קונסולה יש משחקים אקסקלוסיבים טובים ואיכותיים יותר, PS3 או XBOX360? תדה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. סליחה מראש מהחבר'ה שרואים דיונים כאלו פעם בעשר שניות - אבל פה אני הולך לשאול כמה דברים שלא ממש מצאתי להם תשובות בפורום או ברחבי הרשת. כאן: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692151 ניתן למצוא בכמה מקומות את הArcade בפחות מ1,000 ש"ח. בכל המקומות הנ"ל מצויין כי דגם הקונסולה הינו Falcon, ולא Jasper. הבנתי שהJasper הוא החדש יותר - אך בplaygame למשל הם מציינים כי מדובר ב"דגמי 2009" - אז אני קצת מבולבל בנושא זה. כמו כן יש לי שאלה לגבי הארד דיסק: יש לי הארד דיסק חיצוני בחיבור USB - האם ניתן לחבר אותו ל360 ולשים עליו שמירות/פאצ'ים/עידכונים וכו'? הבנתי לפי המדריך הזה: http://www.llamma.com/xbox360/mods/USB%20Hard%20Drive%20Mod.htm שניתן לחבר הארד דיסק USB ל360 ארקייד - אבל לא…

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by nirp1981,

אהלן ברשותי מכשיר XBOX בן שנה וחצי ולאחרונה קיבלתי תקלה של 2 נורות אדומות נאמר לי שזה מחימום יתר והזמנתי ערכת תיקון דרךEBAY עשיתי את התיקון לפי ההוראות והכל הלך חלק אבל אבוי ...בשלב הדלקת המכשיר לצורך חימום הGPU מייד נדלקות שוב הנורות האדומות והמכשיר נכבה (אפילו לא מספיק להתחמם)... האם ייתכן כי הדבר לא נובע מחימום בכלל? ואם כן יש איזה פתרון לבעיה?? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by doron_ml,

הייתי רוצה שתתנו לי קצת הצעות מחירים שיש בחניות אני הלכתי ובדקתי וראיתי בכמה חניות שיש סוני 2 + צי'פ + שלט מקורי של סוני 900 שקל זה שווה? וראיתי הצעה מפתה באיינטרנט והינה היא.. http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=330&CategoryName=games_consoles_main&AuctionId=7723760 האם זה שווה?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  11. איך עושים את זה ומה אני צריך כדי שיהיה לי גם סאונד? הרבה תודה

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by or_y,

שלום, אני רוצה לקנות Wii מתנה למישהו. אני לא כל כך מכיר את המכשיר, ואת האביזרים שלו... מה ת'כלס צריך? מה כדאי להוסיף? אני יכול לקנות בדיוטי פרי יש שם חבילה בסיסית וחבילה מורחבת. http://www.bug.co.il/dutyfree/ האם כדאי להשקיע במורחבת? מה התוספת האלה נותנות לי? איך בכלליות המחיר שמציאים בדיוטי פרי? יקר/זול/ממוצע? איפה אתם ממליצים לקנות? תודה אור

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היי, רק לאחרונה גילתי את האתר ואת הזירה שבה ניתן לדון בהחלפות . מאחר ועד היום לא באמת קניתי משומש רציתי לדעת כמה באמת אתם משלמים/מוכרים או מוכנים לשלם/למכור משומש? אם / בלי חוברת מקורית , עטיפה וכו'... כי מקורי עולה בסביבות 350 פלוס-מינוס 50 שקל לרוב המשחקים ואנשים מבקשים בערך 200 שקל עבורם. תודה יקי

14. Started by rony77,

שלוםלכולם. היה לי אקסבוקס 360 גרסה רגילה ואותו הייתי מחבר לרסיבר עם כבל אופטי שהיה מתחבר לכבל הAV שהיה יוצא מהאקסבוקס. הלך האקסבוקס (טבעת המוות) אז קניתי חדש את גרסת הarcade ולהפתעתי בכבל הAV אין כניסה לכבל אופטי או בשום מקום אחר בקונסולה. מה עושים? איך מפעילים 5.1??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dudidu08,

חברה התחלתי לשחק במשחק בXBOX קודם כל פשוט משחק מדהים!!! איזה גראפיקה איזה משחקיות חבל על הזמן אני לא יכול להפסיק לשחק! נתקעתי בקטנה הגעתי למין חידה כזאת שאני רואה 10 תמונות עתיקות כאלה ואני צריך לבחור 5 מהם בעלות מכנה משותף ואז אני אראה איזה רמז... לא הצלחתי להבין איזה 5 תמונות הם דומות ומההקטע... אני אכתוב לכם את ההודעה באנגלית של המשימה שתראו אולי תזכרון: FIVE OF THESE MYTHIC SCENES SHARE A CORE SIMILARITY. PICK THEM OUT AND YOU'LL BEGIN TO SEE. מי יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by Achiron,

מה המעבדה ההכי מקצועית בארץ? שני המסכים נפרדו כשכבל הנתונים נקרא והפלסטיקה יחד איתם, אני משער שזה רק כבל קרוע, האם יש מקום שיכול לתקן בוודאות?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by lev-27,

מוזר שלא נפתח דיון בפורום. לפני מספר שבועות Nintendo הכריזו על DSi XL (או LL ביפן). המסכים גדלו ל-4.2 אינץ' (בהשוואה ל-3.25 ב-DSi ו-3.0 בלייט), זמן סוללה כמו בגרסת לייט, רמקולים חזקים יותר, סטיילוס ארוך יותר וסטיילוס עט עבה. המכשיר כבד ב-100 גרם בהשוואה ל-DSi. בתור אחד שרכש DSi רק לפני מספר חודשים אני מרגיש מרומה. רכשתי את הקונסולה במחשבה שזה הולך להיות השדורג האחרון למשפחת DS עד לדור הבא והנה פתאום נינטנדו מוציאים גרסה חדשה. דמיינו שרכשתם PS3 הדק ופתאום סוני מוציאים גרסה חדשה יותר דקה, חסכונית ואמינה. עכשיו אני מתלבט אם למכור את ה-DSi ולרכוש XL. אהבתי את הרעיון של מסכים ענקים. פחות מעייף את העיניים ונותן יותר חוויה במשחקים תפקידים. נינטנדו הולכת בכיון לא טוב... מסחטת…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום ! קניתי לפני יומיים את ה-PS3 250GB, הגדרתי את האינטרנט האלחוטי שאצלי בחדר, יש קליטה 100%, הזנתי את הסיסמא לרשת שלי והכל ויש חיבור כמו שצריך. הבעיה אצלי זאת המהירות - הכנסתי את המשחק Need For Speed - Shift וזה אמר שיש צורך להוריד עדכון, העדכון היה בגודל של 243MB, לחצתי להוריד וזה רשם שנותרו עוד 111 דקות, ובאמת ככה זה היה, וזה ממש לא הגיוני, זה ממש איטי. יש לי אינטרנט ADSL במהירות 5 מגה, במחשב (היחיד שיש בבית שמשתמש בכלל ברשת הזאת) היה פועל, אבל לא בשימוש של אימיול או הורדה כלשהי, ממש כלום. איך זה הגיוני שלקח לזה כמעט שעתיים להוריד..? אשמח לקבל איזושהי תגובה שאולי תסביר לי במה הייתי דפוק שזה כל כך איטי ;D תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי זיכוי בפייפל של 400 יורו והחלטתי שאני רוצה להזמין PS3. 1 יש איזה מקום מומלץ שהייתם ממליצים לי להזמין ממנו ? 2 כמה יכול לעלות משלוח של דבר כזה ? 3 מה קורה עם מיסים בכניסה לארץ ? תודה.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by thebenjamin,

קניתי XBOX 360 ELITE תאריך יצור: אוקטובר 2009 כשאני משחק מהדיסק הכונן (LITEON) עושה רעשים שאפשר לשמוע גם במרחק של 5-7 מטר מהקונסולה עם משחק עם ווליום בינוני נמוך. כמתקינים משחק לHDD הכל שקט. תקין?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  21. רציתי לשאול האם משחקים מארה"ב (איזור 1) עובדים על PSP-3000 שנקנה בארץ ? המכשיר לא פרוץ ( נדמה לי שאין גם פריצה למכשיר מסוג זה ).

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  22. שלום לכולם, ניסיתי להזרים קבצי MKV דרך האקסבוקס בעזרת TVersity, אבל התוכנה דיי מסורבלת, והקבצים לא נוגנו לא משנה כמה חפרתי ברשת. עברתי לPS3 Media Server, שהפלא ופלא עובדת מצויין, החל מההתקנה המהירה והקלה וכלה בהתעסקות המינימלית בהגדרות. אבל מדוע אי אפשר להעביר קדימה או אחורה? באקסבוקס נאמר לי: Action not Available. ??? חיפשתי בפורום ובגוגל ולא מצאתי פתרון לדבר. יש לדבר פתרון? או שאאלץ לראות כל סרט מהתחלתו עד סופו ללא עצירות או חזרות אחורה/קדימה בכדי לראות דברים שפיספסתי, וכדי להעצים את החוויה אף אציב בכניסה לחדר סטודנט במשרה חלקית שיגבה ממני 35 שקלים וימהל לי את הקולה במים? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by cleric,

יש כאן מישהו שמשחק ברשת בגרסת הPS3? תוסיפו אותי, psn - avishki

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by stone cold,

קודם כל לפני שאני יתחיל את הסקירה כמה שאלות : 1-אתם אוהבים משחקי 2D ? 2-אתם אוהבים אנימה ? 3-אתם אוהבים משחקים בסגנון ישן רק בטכנולוגיה יותר מודרנית ? אם כל התשובות הם כן אז Muramasa נותן בדיוק את הדברים האלו ואם לא תחפשו משחק אחר בכל מקרה זאת רק סקירה ראשונית ועברתי רק את הבוס הראשון וזה ברמה הקלה מתוך 2 רמות שהיו לבחירה בכל מקרה שהתחלתי לשחק בMuramasa הדבר הראשון שמאוד מצה חן בעיני ותמונה לא תראה את הכל אבל בכל זאת - זה הגרפיקה הגרפיקה ניראת כגרפיקת ספיריט למי שזוכר משחקים ישנים כמו בסופר נינטנדו מגדריבר וכו אז ככה גרפיקה מצוירת כזאת רק הרבה אבל הרבה יותר איכותית אני לא יודע אם באמת השתמשו באותה טכניקה או שעשו טכניקה אחרת אבל אם מראה כזה אבל התוצאה מאוד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by a1516a,

החשש העיקרי הוא אם קונסולה כמו XBOX 360 לא תהיה כבר ישנה מבחינה גרפית לעומת המחשב בשנה וחצי-שנתיים הקרובות..כי בכל זאת היא יצאה ב-2006, אז מה אתם אומרים? דבר שני - ניתן לחבר את האקס בוקס למסך מחשב 22'' של סמסונג? אם כן - אז יראו טוב כמו בטלויזיה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים