קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בתוכנה PS3 Media Server כדי לראות סרטי 720P ומה שמוזר הוא שהסרט עובד מעולה ב-10 דקות הראשונות, ואז מתחילות התקיעות. יעזור לי נגיד להוריד סרט BRRip? יש למישהו המלצות מה אפשר לעשות בקשר לזה?
-
- 21 תגובות
- 5k צפיות
-
-
את 3 שיחקתי על Hard עכשיו זה קצת מבאס אותי שזה קל מדיי אז אני על expert הרבה יותר כיף אבל גם קשה מאוד הנקודה שבשבילה פתחתי את הת'רד הזה, שיחקתי גם ב rock band וזה פשוט לא אותו כיף מבחינת הגיטרה נראה לי שהם ממפים את התווים בצורה פחות טובה מ GH, ששיחקתי את World tour קבלתי ממש הרגשה שאני מנגן את השיר באמת. ב"רוק בנד" זה לא קרה לי.
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן אני ואחי חושבים על קניית360,או מחשב חדש חזק...בעיקרון אני רוצה מחשב חזק,הוא רוצה 360 ליום הולדת שלו,ואני אמרתי אם כבר 360 אני לא אקנה מחשב... מצד אחד ה360 זה משחק לטלוויזיה שברור שיריץ משחקים הרבה יותר זמן ממחשב,גם אם מדובר על מחשב חזק,עוד כמה שנים הוא יתיישן וחבל... בכל מקרה,בשביל הטווח הארוך,עדיף לנו לקנות מחשב חזק,עם כרטיס מסך חזק,או שלקנות 360 ולשחק בו הרבה מאוד זמן,ואז לקנות משהו חדש שייצא? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה,ב10 לדצמבר יכנס לי משכורת ויהיה לי בערך 3400 שקל. בזמן האחרון בעקבות היציאה של CRYSIS לא ידעתי אם לקנות כרטיס מסך ב 2000 שקל (8800GTS החדש) ולהעיף את הCF שיש לי וקנות את המשחק המקורי ולהנות,או לקנות XBOX 360 ולהנות מהרבה משחקים שאין במחשב ובכלל קונסולה זה כיף לשחק עם החבר'ה זה אחרת ממחשב,לא צריך לחשוב על שדרוגים כל הזמן. עכשיו אני שואל את כל השאלות האלה כי אני רוצה לדעת אם זה יהיה לי כדאי לקנות את ה360. אז ככה,יש לי מסך LCD 19,אני יוכל לחבר את הXBOX 360 אליו בעזרת חיבור DVI כמו שיש לי עכשיו או באיזה כבל מיוחד שצריך לקנות? ואם כן,המסך הוא לא מסך רחב,אני יוכל לבחור רזולוציות של מסך רגיל או שאני יראה מתוח/שניי פסים שחורים למטה ולמעלה? אין לי גם טלוויזיה LCD,זה יהיה בע…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13974 אני מאוד מקווה שזה יגיע לארץ בקרוב אני אומנם יחכה לדורות עתידים אבל זה סנונית מאוד חשובה טוב אכשיו זה רישמי הWII טובה לישראלים
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב זה היה דיי ברור שזה יקרה מתישהו בזמן הקרוב: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478733,00.html
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
[table] [tr] [td] [/td] [td] עולם המשחקים היפני לא מפסיק להפתיע אותי כל פעם מחדש. משחק לקונסולת הוי שנותן לכל אישה את היכולת (הוירטואלית) להשתין בעמידה. כן, כן.... זה אמיתי ולא איזה טריק שיווקי של 1 באפריל. למשחק קוראים Super Pii Pii Brothers והוא מגיע עם חגורת תחתונים מוזרה שאתה (את) מרכיב את הגויסטיק על התחתונים וזה הופך להיות סוג של איבר מין זכרי. ושימו לב לזה - יותר ממאה מקומות השתנה שונים, אסלות ומשתנות ברחבי העולם כדי לפשפש בהם. והכי חשוב - אפשרות לשחק ביחד עם חבר או חברה ולהשתין בצוותא. כל אחד שיציע לי לשחק איתו בזה הוא מבחינתי הומו בפוטנציאל. כמות השאלות שצפות לי בראש כרגע.... למה לעזאזל מישהו יקנה את המשחק הזה!?!? סרטון שמראה את המשחק: [/td] …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לא מבין איך אני משיג את המקל למעלית יש תמונות מצורפות רוני [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
קיבלתי דיסק של המשחק Wipeout (הראשון, הקלאסי), הדיסק די שרוט ובשלב מסויים ככל הנראה יהפוך ללא שמיש כלל. האם באמצעות COPY CD ב Nero אני יכול "להציל" את מה שיש ולקבל דיסק שמיש לחלוטין שייקרא ע"י Playstation 1 מקורי ו/או Playstation 3? או שאני חייב Playstation 2 עם ModChip? עד כמה שידוע לי, תקופת ההגנות לא היתה כזו פורחת ב 1996... לכן יש סיכוי שזה יעבוד, לא? תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי מסך דק lg 17" וכבל שמחבר מה ps3 למסך ושאני מחבר למסך יש תגובות כאילו הוא מפעיל משהו אבל בעצם המסך שחור... מה עושים??? תודה לעוזרים............
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לפני מספר דקות, העלתי לאתר שלי את הביקורת המלאה על משחק הרובוטריקים החדש, המשחק שמבוסס על סרט הקולנוע, "רובוטריקים- הנקמה", מכיל לראשונה מצב משחק מקוון ומאפשר לשחקן לשחק במצב הקמפיין תחת הרובוטריקים או השקרניקים. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הביקורת ובכללי לגבי האתר, הנה הלינק: ogelive.net תודה מראש, אורן.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, יש לי PS2 העבה וראיתי שיש חיבור מאחור ל"דיסק קשיח", ראיתי שיש חיבור כזה מיוחד לחיבור ה"דיסק קשיח".. מאיפה ניתן לי לקנות את החיבור הזה? וזה בעצם זה "דיסק קשיח" רגיל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה התחדשתי ב PS3. בסופ"ש האחרון חיברתי אותה ל 47 של LG בבית של ההורים בהגדרה הראשונית והיא עבדה מצוין ב 1080P. היום לקחתי אותה בחזרה לדירה שלי בירושלים ל AOC עם אותו כבל HDMI ו...לא רואים כלום. מה יכולה להיות הבעייה? ה AOC היא רק HD READY...
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן אבי נוסע למזרח עוד כמה ימים...חשבתי לקפוץ על ההזדמנות הזאת לארגן לי איזה קונסולה חדשה עכשיו מישהו ניסה להביא משם קונסולה פעם? מה המחירים?האם יש סכנה לחומרה לחומרה גרועה? מה צריך לבדוק? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב של מועדון הסאדו-מאזו, אחרי הסרטון שמראה את החשפנית עוזבת את הבמה ויוצאת דרך הדלת שמופעלת ע"י הדבר הזה על הרצפה, הבנתי שאני צריך לרצוח מישהו ולשים את הגופה שלו על הדבר כדי שהדלת תשאר פתוחה, אבל איך הורגים אותם? ניסיתי כבר איזה 10 פעמים, רק פעם אחת הצלחתי להרוג אחד מהם אבל האחרים ישר תפסו אותי .... מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מה קורה?? העלתי סרטון חדש עם לודאוט חדש שאני משחק. צפו וגלו איזה נשק מדובר, בסוף הסרטון אני מציג את האטצמנט שאני שם https://www.youtube.com/watch?v=gAzy-YA-Puk
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני שוקל לקנות קונסולה חדשה , גירסה אירופאית אני לא הולך לשים שום צ'יפ או פריצה. האם עדיין יש סיכוי שאני אחסם בגלל region ? או שכל עוד אני לא עשיתי שום דבר בקונסולה אני בטוח מהחסימה? תודה
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מה המצב? אני מקווה שזה המקום הנכון... אני רוצה לקנות PS3 או XBOX360, ואני לא יודע מה עדיף...הרוב אומרים לי ש-XBOX, כי יש לו יותר משחקים ויש לו פריצה. אבל מצד שני ה-PS3 יותר מתקדם, טכנולוגיה יותר חדשה, יש לו BLU-RAY, עכשיו אולי זה לא עוזר כל כך אבל עוד כמה חודשים הטכנולוגיה תתקדם ו-XBOX כבר יהיה ישן...לא? אז מה עדיף? תודה, אביב.
-
- 25 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
לא שיחקתי המון זמן ב GOW בגלל משחקים אחרים אז בקיצור אני לא יודע מה לעשות בשלב הזה לקחתי את אבני האודם,הבריאות והקסם. לאן אני הולך עכשיו? הלכתי לבריכה הפנימית איפה שהגלגל רדף אחרי ואחרי זה אני נכנס שוחה למטה ונכנס למנהרה עם מים. הלכתי לאיזשהו חדר עם מוט שמושכים אותו אז הוא משגר המון עצים עם להבות. בקיצור הבנתי שזה לא המקום שאני צריך אז לאן ללכת? http://www.2send.us/uploads/23ee6a2845.jpg בקשר ל GOW 2 , ראיתי את הסקירה של IGN בנידון והוא נראה ממש כמו הראשון(במובן הטוב!) דעה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה איפה אני יכול לקנות ג'ויסטיק של פלייסטישן 2 שתומך ב- DUAL SHOCK 2 ( מקורי או תואם מקורי ) במחיר טוב ?< יש משהו בא"ת ראשון ?! ( אזור קניון הזהב : ) הלך לי הג'ויסטיק בבית ואני תקוע כבר כמה חודשים טובים בלי :-\ פשוט אני לא מוצא זמן לקנות (כי אני עובד ) או שאני לא מוצא חנות זולה וקרובה שאפשר לקנות ממנה במקום להזמין . נ.ב לאן ולמה נעלם האתר MUSHI מהרשת ?! * הם עדיין נמצאים בקניון הזהב החנות למעלה ? תודה ולילה טוב
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בימים הקרובים אני מזמין מחול PS3. כדי לא לקבל את המכשיר "עקר" ומשעמם - צריך כמובן לרכוש משחקים. אשמח לקבל המלצות לכמה "משחקי חובה", כאלו שיעסיקו אותי כמה שיותר. קחו בחשבון כמה דברים: 1. יש לי מחשב בבית ככה שבהרבה מאוד משחקים שיצאו ל PS3 וגם למחשב כבר שיחקתי (כנראה בכולם). 2. אני לא אוהב מירוצים ומשחקי ספורט. העדפה חזקה ל RPG, שוטרים וכו. אשמח לשמוע את דעתכם - רצוי ממשיהו שמשחק במשחקים הללו כמובן.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתלבטת מה לקנות לילד בן 7. אנחנו לא רוצים קונסולה שצריך לשחק במסך הטלוויזיה או המחשב בלבד, אלא חשבנו יותר על GAMEBOY או משהו דומה. שניתן גם לשחק לבד במכשיר הקטן וגם לשחק בזוגות. עוד דברים שקראתי ואני רוצה: 1. אפשרות להוריד משחקים מהאינטרנט (ולא רק לקנות מקוריים). 2. האם מקבלים הרבה משחקים בקניית המכשיר? 3. אפשרות לחבר למסך TV או למחשב. 4. לא יקר מדי (לא המכשירים שעולים כ- 2000 ש"ח - אלא יותר בכיוון של 600-800 ש"ח). על איזה מכשיר אתם ממליצים? אבקש לקבל הסברים לאחת שלא מבינה דבר בזה :- תודה רבה, דלית.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זו הרזולוציה של המסך שלי, ואין לי טלויזיה (ואני לא הולך לקנות אחת). אני רוצה לקנות קונסולה, אבל רוצה להעזר קודם בנסיון של אחרים. אם אני מחבר PS3/X360 למסך 5:4 עם כבל DVI-HDMI, האם אני אקבל רזולוציה מלאה ("1022P")? אולי 720P עם פסים שחורים (לטרבוקס)? 720P "מרוח"? תצוגה שונה ממשחק למשחק? SD? ואם אני מחבר X360 עם כבל VGA זה יהיה יותר טוב? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-