עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by MilkMan,

ומה המחירים כיום לחדש+2 שלטים+צ'יפ.

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  2. Started by Rondh,

מה קורה?? העלתי סרטון חדש עם לודאוט חדש שאני משחק. צפו וגלו איזה נשק מדובר, בסוף הסרטון אני מציג את האטצמנט שאני שם https://www.youtube.com/watch?v=gAzy-YA-Puk

3. Started by smulikon,

בטח הרבה ממכם קראו אתמול את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3769212,00.html אז לפני שתגידו שזה מחיר לא הגיוני אני יודע שזה לא הגיוני ושזו טעות של האתר, אבל השאלה היא האם מבחינה חוקית מותר להם לא לקבל את ההזמנה שלי למרות ששילמתי ויש לי מספר הזמנה ביד? אני יודע שכשנכנסים לחנות ויש מחיר על מוצר, המוכר חייב למכור את המוצר במחיר שראה הצרכן השאלה היא האם באינטרנט המצב גם דומה?

4. Started by artifakt,

שלום הנה קישור לקונסולת xbox 360 משופרת, זה משתלם? כי אני יודע ש זה קונסולה ממש טובה ושהיא אמורה לעלות הרבה יותר: http://ksp.co.il/hmain.php בבקשה הסבר למה זה עולה כל כך זול ומה זה "משופר"? תודה artifakt

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  5. www.turnir.co.il אליפות ישראל ב FIFA 13 XBOX360 חושבים שאתם אלופים ב FIFA 13 על ה xbox360 ? בואו להשתתף בטורניר אליפות ישראל הרשמית ותוכלו לזכות בפרסים מדהימים ! הטורניר יתקיים ב 28.3.13 באולם ספורט בית דני בת"א, החל מהשעה 11:00. · עשרות עמדות משחק בהקרנה על מסכים ענקיים · פרסים מדהימים לזוכים · יציעי ישיבה נוחים לקהל שמגיע לצפות במשחקים · תחרויות והפעלות נוספות ההשתתפות בטורניר חינם ולגילאי 13 ומעלה. חובה להירשם מראש כי מספר המקומות מוגבל ! הכניסה לצופים חופשית וללא הגבלת גיל. רוצים להשתתף ? כנסו להירשם עכשיו ! www.turnir.co.il מעונינים לעבוד בטורניר ? אנחנו מחפשים חבר'ה רציניים אחרי צבא, שיעבדו באירוע בתור שופטי משחקים, בעמדות ההרשמה, ובתפקידים נוספים…

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  6. בחנות אחת ביררתי על ציפ' מסוג MAMBO (אם אני לא טועה) הוא עולה 390 שקל אבל הם לא מתקינים אותו במקום אלה הם אמרו שהם צריכים לבדוק את המכשיר פועל במשך הרבה עשות כדי לראות אם אפשר או כדאי בכלל לשים עליו תציפ' מדובר המכשיר העבה שמלווה אותי כבר הרבה זמן! מה אתם אומרים זה שווה? והאם הבדיקה הזאת הכרחית או שאפשר לוותר עליה? וד"א אם הדיסק של המשחק קצת שרוט זה ישפיע על הצריבה שלו? _______ לכל המנהלים!! אני יודע שאולי לא כל כך תוהבו את הדיון הזה פשוט תגידו לי או שתנעלו אותו! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  7. Started by Skippy,

איך קוראים למשחק הזה עם הסנאי שהורג דובונים? זה לפלייסטיישן2

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  8. שלום חברים, בעיקר למבוגרים יותר שבניכם. אני לא יודע מול אילו משחקים אתם ביליתם את הילדות שלכם, אבל את רוב הילדות שלי ביליתי מול זה: בישראל של אמצע שנות התשעים דבר כזה בלט מבין כל המשחקים בארכייד ופשוט הפנט את כל הבאים. הגיימפלי משובח מאין כמונו. אפקטים, פיצוצים, באס מהמכונה בכל אגרוף שמקפיץ את כל הקומה, ופשוט אקשן וסקיל במיטבו. מורטל קומבט? אל תצחיק אותי... לא עבר הרבה זמן, ואז קיבלנו את זה: הגרפיקה השתכללה, הקומבואים השתכללו, הכל פשוט נהיה מהנה מאוד. מצאתי את עצמי בארכייד מבלה ימים שלמים ושורף עשרות שקלים (אז ובגילי זה היה המון). המשכתי לשחק במשחק הזה שנה אחרי עוד שנה אחרי עוד שנה והגיעו כבר האימולטורים שבזכותם אני לא צריך לצאת מהבית. איפשהו בין השנים 2001…

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by Play,

שלום,אני מתכנן לקנות משחק בקרוב שמה שעולה בסיבות ה32 פאונד. הבעיה היא שאני פוחד שיתפסו את המשחק שלי במכס [זה מעל מ50 דולר ] ורציתי לשאול לכל מי שקנה דרך שמה את הדברים הבאים: א. האם הם מטביעים את מחיר המשחק על אריזת המשלוח? ב. האם הם יכולים לשקר לגבי המחיר או לסמן אותו כGIFT? אני אשמח לתשובה מהירה

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by אלון פ2,

שלום לכולם, במקרה קראתי כתבה בVGAMES על רשימת המשחקים המומלצים לPS3, וראיתי שבצד כתוב "לקניה". וראיתי את המחיר, ולא האמנתי: 34$, בערך 120 ש"ח, כשבארץ זה עולה 400. אז רציתי לדעת כמה דברים: 1) האם זה באמת המחיר? זה צריך להוסיף עוד מכס וכאלה ובסוף זה יצא כמו לקנות את זה בארץ? 2) אפשר לקנות גם משחקי מחשב? 3) כמה זמן זה לוקח עד שזה מגיע? תודה לעוזרים! אלון

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by dragon772,

הבנתי שצריך עדכון מסויים אבל מאיפה משיגים אותו אם אין לי לייב?

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  12. קניתי XBOX 360 וקיבלתי אותו היום אני מנסה להגדיר אותו שיכול לנגן מהמחשב מוזיקה וסרטים אבל נתקעתי יש איזה מדריך מסודר או הסבר או טרד בנושא ? אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  13. Started by AvalonX,

אם שווה לקנות XBOX360 למרות השמועות או שעדיף לחכות לגרסה החדשה? :s05:

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  14. Started by WarNet,

עכשיו אפשר לשחק כמו במציאות שווה לנסות!

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  15. Started by MODI,

האם שלט PS2 מתאים לPS1?

16. Started by SilentBob,

לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%96-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%9e%d7%a9%d7%9c%d7%91-xbox-one-%d7%95-xbox-360/

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  17. אני פשוט לא מחובר עם ה-XBOX360 לרשת אז אין לי מושג אם בכלל כדאי לי לקנות אותו. תודה.

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  18. Started by lowlow1001,

בוקר טוב מחיפוש קצר עד עכשיו. אף חנות בארץ לא מוכרת את המשחק כרגע. מדובר בזלדה חדש לחלוטין, עם אפקט CELLSHADING , ושליטה באמצעות העט בלבד. לכל מי שיש מכשיר גיבויים תהנו,אני יחכה עוד קצת.

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by cb,

שלום, אני בטוח שאנשים כאן מכירים את המשחק Sly Raccoon . אחד מהמשחקים שיותר נהנתי לשחק כשהייתי קטן. אני השכרתי אותו פעם לתקופה קצרה ומאוד נהנתי..בערך לפני 4 שנים. אני מחפש כבר זמן רב לקנות עותק שלו (וגם את המשחק השני בסדרה).ופשוט לא מוצא בשום מקום בארץ.גם יד שניה במצב טוב מתקבל.חיפשתי ביד 2 ובזאפ ולא מצאתי שום דבר. מישהו בבקשה יכול לעזור לי?מקום שמוכר את המשחק או מקום שמוכר משחקים ישנים יותר. יד שניה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  20. שלום לכולם, אני חושב לקנות PS3, אבל המחיר נראה לי קצת יקר. לדוגמא, המחיר אפילו בחנות הוגנת כמו פריק הוא בערך 3000 ש"ח, וזה עוד בלי שלטים.. חשבתי אולי כדאי לי להזמין מחו"ל, אבל אני לא בטוח, האם המחיר שם זול משמעותית? ועוד כמה שאלות: שמעתי שאומרים כאן שלא כדאי לקנות את גרסאת ה40G, למה? כול עוד אני מחבר את הPS3 לטלווזיה, זה יהיה באיכות HD? המכשיר יכול לשמש כ"מחשב מולטימדיה" לסלון? גם אם יש לי טלווזיה קטנה יחסית בבית, כדאי לי לקנות את המכשיר? עם טלווזיה קטנה אני אוכל להנות מהגרפיקה? תודה לעוזרים! אלון

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  21. אני בעניין של קונסולה ניידת חדשה... השאלה איזה? 3DS לא יתאים לידל בן 16 נכון? לגבי PS VITA הוא לא כל כך מפותח בעניין המשחקים...[אני אוהב בעיקר FPS] בקיצור מה לעשות?להישאר עם האייפון?

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  22. Started by iakovl,

אחרי שהורדתי את האמולטור GBA לנקסוס שלי התחלתי לשרוף שעות (ואת הסוללה על הדרך) כרגע אני טוחן את אחד המשחקים הכי טובים שנוצרו לדעתי Advance Wars 2: Black Hole Rising אבל אני מחפש המלצות נוספות

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  23. אני צריך יעוץ לגבי קניית קונסולה ההתלבטות היא רק בין האקסבוקס 360 ל סוני3 . אני צריך חוות דעת ודעות לגבי הקונסולות והמלצות שלכם, תאמת הדבר היחידי שמשך אותו לסוני זה הפריצה אני לא ישקר ויגיד שלא לא חוסך לי פה הרבה כסף מצב שני לרוב החברים שלי יש סוני 3 וזה ואמר לשחק איתם ברשת , רשת בחינם וגם להחליף איתם משחקים אני מניח... לאיזה מהקונסלות יש יותר משחקים מגוונים שללאא יוצאים למחשב? העדפה שלי כרגע היא לסוני 3 האם כדי להישאר איתה או שלבדוק את האקסבוקס יותר לעומק.. ותעשו טוב אל תבואו לי בתגובה של " זה כל אחד והטעם שלו אין יותר טוב מהשני וזה עניין של טעם" טוב אז בשבילי יש יותר טוב מהשני אני הולך להוציא על זה לא מעט כסף אז אני גם רוצה להיות מרוצה מהבחירה שלי אז תעשו טובה ולהגיב ל…

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  24. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/187691.html לצערי הרב מה שקורא בסרטון הזה מוכר לי ורק היום איזה חבורת בריטים בני 3 ניסו לאנוס אותי כי אמרתי לאחד מהם שיפסיק לשיר

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  25. בדרך כלל אני רושם בנפרד אבל היה לי המון עומס עבודה בחודשיים האחרונים בכל מקרה אני יעשה את זה קצר STAR FOX הרפתקאות משחק של ראר לגימקיוב לפני שהיא נמכרה למיקרוסופט בהתחלה פיתחו את המשחק לN64 בלי קשר לSTAR FOX ואז העבירו לגימקיוב והכניסו את הזיכיון של STAR FOX בסך הכל משחק נחמד מאוד זה כמו משחק פלטפורמה של ראר משולב בזלדה קליל לא יותר מדי עמוק והזיכיון של STAR FOX סתם נדחף שם אבל בסופו של דבר משחק מומלץ למרות שיש לו את הבעיות שלו מאריו כדורגל לWII לא שיחקתי בו יותר מדי סך הכל משחק כדורגל פשטני אם הדמויות של נינטנדו לא התחברתי אליו אבל יש אפשרות מולטי מקוון שפועלת בסדר גמור מאריו קארט לגימקיוב שחקתי כמה שעות סך הכל בסדר לא יותר מזה אני בקרוב יקבל את גרסת ה…

• 7 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.