עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by artifakt,

שלום הנה קישור לקונסולת xbox 360 משופרת, זה משתלם? כי אני יודע ש זה קונסולה ממש טובה ושהיא אמורה לעלות הרבה יותר: http://ksp.co.il/hmain.php בבקשה הסבר למה זה עולה כל כך זול ומה זה "משופר"? תודה artifakt

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. חברה מי שיודע ויכול לעזור, בואו נרכז כאן את המידע שבעזרתו ניתן לחבר את השלטים של כל הקונסולות הקיימות לPC. {{במיוחד של הPS3 }} תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by tgen,

סוף סוף נחשף המשחק שרמזו עליו באתר הגשום: http://www.godofwar.com/spartansstandtall God of War: Ghost of Sparta המשחק ייצא ל-PSP בהמשך השנה כשהסיפור שלו מתרחש בין המשחק הראשון לשני בהתחשב במשחק המצויין הקודם ל-Chains of Olympus :PSP המשחק אמור להיות ממש ממש טוב!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. עוד שבוע עייף בעולם הגיימינג, רק לנו יש עדיין כוח. איתי נעדר אבל הרמנו פרק מוצלח בכל זאת, אם כי מעט קצר יותר. צחקנו, התדיינו, ועשינו מה שאנחנו עושים כל שבוע. אל תשכחו להגיד ליוגב מזל טוב על הפלייסטיישן החדש :-) פרק מס #15 הלו קיטי http://pod.icast.co.il/91e76ecb-15bd-42d7-9e7f-b8bab2d544ea.icast.mp3 * אליפות הארץ ב Pro Evolution Soccer * הקניה הגדול של Marvel עי Disney (לינק) * טכנולוגיית Head Tracking בקונסולות (וידאו 1) (וידאו 2) * משחקים חדשים שיוצאים השבוע * המלצה של רן על Resident Evil 5 * המלצה של אופיר על The Darkness * שאלות מאזינים: o איזו טלווזיה יש ל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by zabi_g,

היי, אני חושב לקנות XBOX 360 בשביל Gears of War ואלי גם בשביל Halo, מה הדגם הכי זול שאפשר למצוא? ומה המחירים בערך של יד שניה (בדקתי ביד 2 ואנשים מגזימים שם בצורה לא הגיונית)? תודה,

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by stone cold,

זה משחק לDSI שמשתמש במצלמה האחורית לעשות רקע למשחק תראו איזה פרטים ;D המשחק בעל הגרפיקה הכי ראליסטית ;D

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ben060,

יש לכם רעיונות? אני מנסה לשחק COD בשתי משתתפים , כלומר שני אנשים על מכשיר אחד ולא נראה לי זה אפשרי. יש למישהו פתרון לזה? ואם לא, אשמח להצעות למשחקים שאפשרי מעשית לשחק ביותר משחקן אחד לקונסולה בודדת. אשמח למענה חג שמח.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. דגש על כאלו שלא יצאו ל-PC . בינתיים קיבלתי מחברים המלצות על -BLACK , KILLZONE ,URBAN CHAOS בלאק הטוב שביניהם,קילזון נחמד והאחרון לא משהו. יש למישהו משחקים טובים להמליץ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Skippy,

איך קוראים למשחק הזה עם הסנאי שהורג דובונים? זה לפלייסטיישן2

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by .:YoGy:.,

אני רוצה לקנות PS2 בשביל כמה משחקים מאוד ספציפיים (ראיתי את הPS3 ופשוט לא נהנתי, לא יודע למה, המשחקיות שמה הוא על הפנים) אני נטו רוצה לקנות PS2 למשחקים הספציפיים הבאים, ואולי תוספת שאני אגלה בהמשך MK shaulin monks syphon filter (כל הסידרה, כולל אלה של PS1) pro nba live TEKKEN TIME CRISES 1+2 (זה המשחק הזה עם האקדח שאתה יורה על הטלווזיה) הסיבה שאני שולל אוטומטית PS3 כי הבנתי שהוא לא מאפשר קריאה של משחקים מPS2 ומPS1 (אם אני טועה תקנו אותי בבקשה) ואם בכלל יותר כדאי לי לקנות איזה WII או XBOX או נינטנדו (כשאני מוכן להוציא על מכשיר עד 1300 שקל אם הוא באמת שווה אותו, כשאני מצאתי PS2 ב800 יד ראשונה)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. לדוגמא SAMSUNG 226BW או DELL 2007FP או משו בסגנון קיצר איזה יציאות יש לWII? ואיזה יציאות מביניהם יכולות להתאים למסך מחשב רגיל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by SimonSays,

חבר הביא לי PS3 SLIM ונכנסתי לחנות בPS3 אחרי שעשיתי ACCOUNT חדש והכול, קניתי משחק GT5 ב58 שקל ואני לא רואה שהוא הוריד או מוריד או בשום מקום, עשיתי ריסטרט ועדין כלום, בכרטיס אשראי חייבו אותי על 58 שקל וקיבלתי אימייל שקניתי את המשחק אבל מה עכשיו לעזאזל?

13. שלום חברים, בעיקר למבוגרים יותר שבניכם. אני לא יודע מול אילו משחקים אתם ביליתם את הילדות שלכם, אבל את רוב הילדות שלי ביליתי מול זה: בישראל של אמצע שנות התשעים דבר כזה בלט מבין כל המשחקים בארכייד ופשוט הפנט את כל הבאים. הגיימפלי משובח מאין כמונו. אפקטים, פיצוצים, באס מהמכונה בכל אגרוף שמקפיץ את כל הקומה, ופשוט אקשן וסקיל במיטבו. מורטל קומבט? אל תצחיק אותי... לא עבר הרבה זמן, ואז קיבלנו את זה: הגרפיקה השתכללה, הקומבואים השתכללו, הכל פשוט נהיה מהנה מאוד. מצאתי את עצמי בארכייד מבלה ימים שלמים ושורף עשרות שקלים (אז ובגילי זה היה המון). המשכתי לשחק במשחק הזה שנה אחרי עוד שנה אחרי עוד שנה והגיעו כבר האימולטורים שבזכותם אני לא צריך לצאת מהבית. איפשהו בין השנים 2001…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. בזמן האחרון, בגלל טמפרטורת הסביבה (והחדר שלי...), התחלתי קצת לדאוג לציוד שלי, מבחינת התחממות. המחשב מסודר, הוא יושב בטמפסט עם 6 מאווררים, אין בעיה. הנייד שלי לא מגיע לטמפרטורות גבוהות, אבל.... החלטתי לפנק אותו בפד קירור בכל מקרה. והדבר האחרון, שבהתחלה לא חשבתי עליו אפילו- ה Wii שלי. כידוע, זו לא קונסולה שמתחממת הרבה, ושנוגעים בה בזמן פעולה, היא "קצת חמה". ובכל זאת, בחדר 30 מעלות, ו... לא בדיוק אופטימלי. נכנסתי לאיביי, חצי דקה חיפוש, ומצאתי את מבוקשי- מתקן קירור פשוט עם מאוורר שמתלבש על הצד האחורי. (בדיוק כזה, לחלוטין, לא משהו "דומה"... ואגב, התרשים הפוך- הוא זורק אוויר לצד השני, לא מכניס פנימה, מן הסתם.) הגיע היום (סה"כ 9 ימים אחרי ביצוע ההזמנה. מרשים.), הלבשתי …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by itai_1813,

שלום אנשים. אז ככה, רציתי לדעת מהן האפשרויות שלי ב-LIVE אם אני משתמש במסלול Silver? האם אני יכול להוריד תכנים כגון דמואים טריילרים וכו'? ודמואים שיש בהם טעימה מהמולטי (כגון BF:BC החדש), האם אני יכול לשחק במולטי הזה גם בשירות סילבר? כי זה רק דמו. ד"א, פתחתי דיון לפני כשלושה שבועות בבקשה להמלצות למסך ובסוך הזמנתי את ה-HP למי שזוכר, אז הוא הגיע והוא מעולה! אני חיברתי אותו ל-360 והוא פשוט מטורף.

16. Started by Play,

שלום,אני מתכנן לקנות משחק בקרוב שמה שעולה בסיבות ה32 פאונד. הבעיה היא שאני פוחד שיתפסו את המשחק שלי במכס [זה מעל מ50 דולר ] ורציתי לשאול לכל מי שקנה דרך שמה את הדברים הבאים: א. האם הם מטביעים את מחיר המשחק על אריזת המשלוח? ב. האם הם יכולים לשקר לגבי המחיר או לסמן אותו כGIFT? אני אשמח לתשובה מהירה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by dragon772,

הבנתי שצריך עדכון מסויים אבל מאיפה משיגים אותו אם אין לי לייב?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by raiman1,

יש לי הגה ממש ישן side winder precision racing wheel נראה לי שהוא מתאים רק לווינדוס 98 ומטה ולי יש XP. כשאני מעניס את זה ל- GAME CONTROLER ולוחץ על properties זה מראה לי את המסך הבא ואחרי זה את המסך הבא מה לעשות????? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by RevBlue,

יש לי 360 עם פורט HDMI, ומסך מחשב dell u2311h שאין לו HDMI אבל יש לו DisplayPort לפי מה שראיתי באינטרנט ה- DP דומה ל- HDMI, מה גם שהוא מעביר תמונה ואודיו כמוהו. אם אני אשיג מתאם HDMI ל- DP ואחבר את זה למסך זה יכול לעבוד? אם לא אני מניח שאוכל לחבר מתאם HDMI ל-DVI אבל אז מה אני עושה עם האודיו?....

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by iakovl,

אחרי שהורדתי את האמולטור GBA לנקסוס שלי התחלתי לשרוף שעות (ואת הסוללה על הדרך) כרגע אני טוחן את אחד המשחקים הכי טובים שנוצרו לדעתי Advance Wars 2: Black Hole Rising אבל אני מחפש המלצות נוספות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by MODI,

האם שלט PS2 מתאים לPS1?

22. Started by omer_xd,

שלום אני רוצה לרכוש משתמש live gold לאחר שתקופת ההתנסות(חודש) הסתיימה אבל ישנו סעיף בשם zip code ואני לא יודע מה לכותב בוא המיקום שלי ב-xbox הוא uk תודה omer_

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by AvalonX,

אם שווה לקנות XBOX360 למרות השמועות או שעדיף לחכות לגרסה החדשה? :s05:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/187691.html לצערי הרב מה שקורא בסרטון הזה מוכר לי ורק היום איזה חבורת בריטים בני 3 ניסו לאנוס אותי כי אמרתי לאחד מהם שיפסיק לשיר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני חושב לקנות PS3, אבל המחיר נראה לי קצת יקר. לדוגמא, המחיר אפילו בחנות הוגנת כמו פריק הוא בערך 3000 ש"ח, וזה עוד בלי שלטים.. חשבתי אולי כדאי לי להזמין מחו"ל, אבל אני לא בטוח, האם המחיר שם זול משמעותית? ועוד כמה שאלות: שמעתי שאומרים כאן שלא כדאי לקנות את גרסאת ה40G, למה? כול עוד אני מחבר את הPS3 לטלווזיה, זה יהיה באיכות HD? המכשיר יכול לשמש כ"מחשב מולטימדיה" לסלון? גם אם יש לי טלווזיה קטנה יחסית בבית, כדאי לי לקנות את המכשיר? עם טלווזיה קטנה אני אוכל להנות מהגרפיקה? תודה לעוזרים! אלון

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.