קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
השגתי לעצמי עכשיו בקר PS3 בשביל הGnote שלי והגיע הזמן לשחק בקצת משחקים מהעבר בגדול יש אמולטור לכל דבר אפשרי, החל מSNES , N64 , PSX וכו'... עכשיו רק מחפש המלצות למשחקים השונים בשביל לשרוף זמן
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
http://www.nextgn.com/2008/08/12/an-interview-with-q-games-presidentmanaging-director-dylan-cuthbert/ יצא ראיון מעניין למדי לדעתי. הוא מדבר על מאיפה באה ההשראה ליצור את עדן, מבחינת הויזואליות והסאונד ה"שונים" והמיוחדים, על האפשרות להוסיף תמיכה של Trophies ל Monsters, על פיתוח משחקים לנינטנדו ול-PSN ועוד. ממש נחמד מצידו ככה לפנות זמן ולענות על כל השאלות ששלחתי לו - בתקווה שהראיון הזה יהיה הראשון מיני רבים!
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לדעת אם הדבר אכן פועל ( ללא ראוטר ) . כרגע מותקן לי על המחשב כרטיס רשת נוסף בכדי לחבר את המכשיר למחשב ולשתף איתו את האינטרנט . נסיתי להגדיר כמה מצבים במכשיר ע"י IP וגם במחשב , אך דבר לא הועיל ( כנראה שהיסתבכתי קצת ) . אם יש למישהו ניסיון ויכול לעזור לי אשמח מאוד . מה שאני רוצה זה פשוט לחבר את המכשיר לכרטיס הרשת ואיכשהו לגלוש מהמכשיר . כרגע אני מחובר בתשתית הכבלים , בעל חייגן לאינטרנט . תודה רבה למי שיכול לעזור בנושא !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות שלט ל-PS3. אשמח להרחבה בנושא כי אני מבין שיש שלטים מקוריים ולא מקוריים. כמה זה יעלה לי? יש לכם קישור לחנות?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, גיסי נמצא כרגע בארה"ב וביקשתי ממנו לקנות לי XBOX360, לאחר בדיקה, המחירים די זהים בכל החנויות והחלטתי להזמין דרך חנות וולמארט (מצורף לינק לאתר ולגרסאות הנמכרות שם) http://www.walmart.com/search/browse-ng.do?ic=24_0&ref=125866.183467+500524.4293873225&fromPageCatId=482412&catNavId=482412 השאלה שלי היא איזה גרסאות מכילות היום טכנולוגיית 65NM? (גרסת PRIMIUM או ELITE) איך אני יכול לדעת אם הגרסה היא אכן 65NM או לא? (משהו במדבקה של הסיריאלי או משהו אחר?) תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קיבלתי דיסק של המשחק Wipeout (הראשון, הקלאסי), הדיסק די שרוט ובשלב מסויים ככל הנראה יהפוך ללא שמיש כלל. האם באמצעות COPY CD ב Nero אני יכול "להציל" את מה שיש ולקבל דיסק שמיש לחלוטין שייקרא ע"י Playstation 1 מקורי ו/או Playstation 3? או שאני חייב Playstation 2 עם ModChip? עד כמה שידוע לי, תקופת ההגנות לא היתה כזו פורחת ב 1996... לכן יש סיכוי שזה יעבוד, לא? תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי מסך דק lg 17" וכבל שמחבר מה ps3 למסך ושאני מחבר למסך יש תגובות כאילו הוא מפעיל משהו אבל בעצם המסך שחור... מה עושים??? תודה לעוזרים............
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה התחדשתי ב PS3. בסופ"ש האחרון חיברתי אותה ל 47 של LG בבית של ההורים בהגדרה הראשונית והיא עבדה מצוין ב 1080P. היום לקחתי אותה בחזרה לדירה שלי בירושלים ל AOC עם אותו כבל HDMI ו...לא רואים כלום. מה יכולה להיות הבעייה? ה AOC היא רק HD READY...
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות PS3 לאחר שיצאו מספיק משחקים שאני רוצה ומספיק הכרזות למשחקים שאני ארצה, אבל יש רק עוקץ אחד. אני לא קונה בארץ. עוד מספר חודשים אני טס לסין+תאילנד ואני מעוניין לקנות באחת מן הארצות הללו את הPS3 (אני גם מאמין ששם יהיה יותר זול מאשר ישראל), רק שיש לי בעיה קשה, מה המחירים?! אני רוצה לברר קודם מה המחירים וגם כן יש לי מספר שאלות: א. בעיקרון אמרו שאני יכול להוציא את הPS3 מהקופסא וישר לחבר אותו ישירות לחשמל והוא יעבוד. בכ"ז מה הסבירות שאני אקבל קצר מיידי אם אני אחליט לעשות את זה? אני קונה את זה מסין להזכירכם.. ב. שפה-האם יש אפשרות בחירת שפות בקונסולה? אני לא מעוניין לשחק בסינית\תאילנדית. יש דרך לשנות שפות? ג. משחקים מולטיזון-חלוקת האיזורים התבטלה לחלוטין? אם למישה…
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חברה הורדתי את הסרט הזה Kill.Bill.Vol.1.2003.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.[wnet.co.il].mkv כתוב שזה בלו ריי אם אני מהמיר אותו לפורמט avi או wmv או mp4 נגיד ככה Kill.Bill.Vol.1.2003.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.[wnet.co.il].wmv אחרי שבמרתי אאותו לפורמט wmv האם יש סיכוי שהוא יעבוד לי באקסבוקס למרות שהמרתי אותו לפורמט שתומך באקסבוקס או שהוא לא יעבוד בגלל שזה סרט בלו ריי אשמח אם יש מישהו שיודע איפה להוריד סרטי 1080p עם תרגום לאקסבוקס או תוכנה שמהמירה מ-mkv ל-wmv ללא פגיעה באיכות וללא הגדלת הקובץ תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח לדעת מה אני צריך להגדיר בראוטר כדי לבצע MEDIA SHARING בעזרת WMP11 אמרו לי להגדיר STATIC IP ולהגדיר UPnP מה בדיוק צריך? ואיך אני מגדיר אותם בדיוק (רואטר של EDIMAX) תודה רבה, אור
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24729 כחובב נינטנדו ובעל WII אחד מהדברים שמעצבנים אותי זה מחירי הבקרי משחק בארץ למעשה לקנות WII רימוט +נונצק עולה מעל 500 שקל בהרבה מקומות ואחת מהסיבות לזה זה שעד היום נינטנדו הייתה היחידה בשוק שמוכרת בקרי משחק לWII ובלי תחרות לא הייתה הוזלה במחיר ולא היו בקרים זולים עכשיו סוף סוף הסנונית הראשונה של מוצרים מתחרים ואני מקווה שעוד חברות יוציאו בקרי משחק לWII
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קאפקום שעובדת על Resident Evil Revelations ועל פורט של SF4 ל3DS חשפה כמה פרטים מענינים וכמה תמונות חדשות תמונות אני לא יכול לשלוף מהאתר ההוא כי הם מוגנות אבל זה פה - http://www.maxconsole.net/content.php?42188-Resident-Evil-Revelations-Technical-Details לא יודע מה איתכם אותי זה מאוד מרשים על המסך הקטן שלו כניראה הגרפיקה תיהיה הרבה יותר טובה מהWII או XBOX1 ויותר קרובה ל360\PS3 (על המסך הקטן )
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אחת ולתמיד, לאיזו קונסולה יש משחקים אקסקלוסיבים טובים ואיכותיים יותר, PS3 או XBOX360? תדה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני בצבא בשירות קרבי ואני כימעט ולא נימצא בבית וחוץ מי פלאפון אין לי כלום וזה פשוט מבאס, אז ההורים שלי החליטו ליקנות לי מתנה הרוכת טווח ואני פשוט לא יודע מה ליבחור אפשרות הראשונה מתאימה לכאן והיא PSP השאלה כאן היא איזה דגם כדאי לקחת ? האם יש הבדל בדגמים ? האם הוא מספק חווית משחק ברמה טובה ? ויש גם תאפשרות השניה מחשב נייד שלא כל כך קשור לכאן אבל זאת האפשרות השניה, כמו כן אני הרבה בנסיעות והרבה סגירות לכן אני צריך לבחור משהו שיעביר לי תזמן החופשי שלי האם מישהו יכול לעזור לי ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני יודע שהמשחק כבר יחסית ישן אבל בכל זאת Resident Evil: The Umbrella Chronicles הוא בעצם משחק יריות מסילה שמשלב בתוכו עוד כמה אלמנטים תחשבו על משחקי אקדח אור וזה הסגנון וכמובן יש את הזיכיון של RE בכל מקרה רוב המשחק הידית של הWII מחליפה אקדח אור ולדעתי עושה עבודה מאוד טובה בזה אתם מכוונים את הנשקים (יש כל מיני סוגי נשקים במשחק ) לזומבים ויצורים אחרים יריות במקומות מסוימים כמו הרגלים לדוגמה גורמים להם להתכופף יש רימונים שאפשר לזרוק אפשר להרוס חלקים מסוימים של הסביבה מה שנותן בונוס בסוף השלב חוץ מזה לפעמים נתקלים במצב שצריך לעשות תנועות או ללחוץ על כפתורים בזמן הנכון וזה בחלקים מוסרטים קטנים בעיקר שמתחמקים מבוס או משהו אבל חלק קטן …
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קיבלתי קונסולת WII מקנדה,הורדתי את ערוץ האינטרנט,הדפדפן לא מקודד לעברית ,יש למישהו מושג מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל הגודל -במצב צדפה ,בערך כמו הגלקסי נוט 1 שלי +המגן המנופח של הגלקסי במילים אחרות ,יכנס לכיס גדול ,אבל לא לקטן מבחינת משקל ,יחסית למכשירים כאלו ,טיפה כבד ,אבל בכלל לא נורא ,לא משהו שיפריע ללכת איתו איכות בניה -אני לא מומחה בעניין ,ניראה לא רע בכלל מיתרשמות שלי ,לא משהו חסין כדורים ,אבל גם לא משהו שיתפרק סתם בידים מערכת הפעלה -מאוד פשוטה ומאוד ידידותית למתחילים מצלמות -גרועות מאוד ,יש אחת מלפנים ,ועוד 2 מאחור ,מאחור אפשר גם לצלם ב3D ,יותר מתאים לגימיק ,ולמשחקים שעושים שימוש במצלמה אחיזה -די נוחה מסך 3D -לוקח זמן ליתרגל למסך הזה ,כי צריך לצפות בזווית מסוימת מאוד ,בלי הזווית הזאת מקבלים תמונה מוזרה כזאת וזה מציק בעינים בגדול אפשר לכוון את האפקט הזה ,כמה שפחות י…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה את האקס בוקס ויש לי שאלה שתשמע מטומטמת אבל בכל זאת אני אשאל , אני אני מחבר את האקס בוקס לאינטרנט , ראיתי אצל חבר שלי שיש לו ראוטר . אבל עדיין אני לא חושב שאני צריך לקנות אחד כזה בשביל לחבר אקס בוקס אפשרי לקנות HUB או מפצל של 2 ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מגה דרייב ו/או אולי קונסולות אחרות בארץ. יש איזשהו אתר למעט YAD2 ששווה לחפש בו? מישהו כאן מוכר?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קיבלתי מכשיר PS2 מחבר של חבר. המכשיר מגיע עם חיבור חשמל אמריקאי, אך אני יודע שהשתמשו בו בישראל. האם ע"מ להפעילו אני צריך טרנספורמטור (מה שאני חושב שכן) או פשוט לחבר אותו עם מתאם על התקע? פרטי המכשיר: NTSC U/S SCPH 39001 מדובר עוד בגרסא הגדולה ולא בSLIM.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר תקופה ארוכה בה לא כתבתי כאן (את האמת לא כתבתי כמעט בכלל), אני שמח לבשר שהחזרתי את הביקורות שלי לחיים, אז תחילה השלמתי פערים עם מספר ביקורות על משחקים מהחודשים האחרונים (סיינטס רו, WWE), ועכשיו אני שמח להזמין אתכם לקרוא את הביקורת המלאה שלי על משחק הגלישה החדש, בסדרת SSX. אשמח לשמוע את דעתכם, הנה הלינק: ogelive.net
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
ראיתי בplay asia "כרטיסים" של xbox live gold, ויש גרסא אסיתית, יפנית ואמריקנית יש הבדל בניהם? מה מהם צריך לקונסולית PAL? היגיון בריא אומר שאין הבדל אבל רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה... http://www.play-asia.com/paOS-13-49-en-70-241y-4-8.html http://www.play-asia.com/paOS-13-71-es-70-2u1s.html http://www.play-asia.com/paOS-13-71-es-70-21dc.html תודה
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר מחשבה מרובה והשהייה ארוכה מאוד בחנות קניתי לבסוף WII עם ציפ וערכת שלטים נוספת. רציתי לדעת לגבי עדכון של המכשיר בעתיד האם יהיה אפשרי בגלל הציפ שהוספתי...? האם חומרים מגובים שלא בשיטת השידור של המכשיר יהרסו אותו או שהציפ הוףך את המכשיר למולטי זון ולא תהיה בעיה? תודה לעוזרים בתקווה שכבר יגיע קריסמס ויצאו כל המשחקים החדשים לקונסולה הזאת!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כרטיס הזיכרון ב-PSP הדגם החדש (נדמה לי 3005) נסדק לי. במשחקים הוא פשוט נתקע או לא עולה. אני צריך המלצה לדגם לקנייה כרטיס חדש שמתאים ל PSP אני מבין שיש כל מיני סוגים, צריך אחד שיתאים מבחינת מהירות כנראה לגישה למשחקים ומהירות עבודה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-