עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by אבי11,

שלום כולם האם קיים אמולטור אשר מאפשר להריץ משחקי PS2 על PC? ואם כן, איפה אפשר למצוא כזה?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  2. לילה טוב לכולם, לפני זמן קצר סיימתי לכתוב את המהדורה ה-11 של גיימסנטר, במהדורה תוכלו לקרוא על משחק הפעולה החדש PROTOTYPE ואף לקבל טעימה מהקומיקס של INFAMOUS. בנוסף מופיעה כתבה על המשחק החדש של רובוטריקים ופרו אבולשן 2010. הנה הלינק: http://ogelive.wordpress.com/2009/05/18/%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A1%D7%A0%D7%98%D7%A8-%D7%9E%D7%94%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%94-11/ אשמח לשמוע את דעתכם, אורן נתן.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  3. נראה מבטיח - מה אתם חושבים? http://www.nextgn.com/2009/05/25/first-trailer-and-3-high-res-modern-warfare-2-screenshots-released

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by DarkCowMoo,

מעניין אותי למה אין דיון כזה בפורום, יש איזה סיבה מיוחדת? כי אני מעוניין להחליף או למכור את הבאים... Marvel Ultimate Alliance - 50 ש"ח. PES08- 25 ש"ח למי שקונה בחבילה. DMC4- 75 ש"ח. Ghost Recon: AW2 100 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  5. אם אני קונה משחקים מארה''ב וסין שהם לא PAL זה יעבוד על הPS3 שנקנה בארץ?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by nazgull,

קיבלתי המצלות טובות על החנות, השאלה היא אם מישהו פה מכיר את החנות. אני רוצה לקנות ps3 +כמה משחקים. אשמח לקבל עוד מקומות במרכז שמומלץ לקנות בהם עם אחריות מקורית של ישפאר. תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by shimon23,

אני רוצה לקנות קונסולת wii עבור חבר. איך אני יכול לדעת האם הטלוויזיה שלו היא pal/NTSC? (טלוויזית GRETZ מלפני כמה שנים טובות). הוא טוען שלא רשום עליה את אחד משני השמות האלו... הרמז היחיד שיש לי הוא שרשום עליה 50/80 Hertz, האם זה מעיד בוודאות שהיא PAL? כמו כן, במידה ולטלויזיה יש רק חיבור SCART, האם ניתן לחבר את הקונסולה? האם כבל תואם מגיע איתה או שיש לקנות כזה במחיר יקר?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by yanivi.sharon,

שלום לכולם, אשמח אם מישהו כאן מכיר רשימה שלל משחקי PAL שרצים על PS3 NTSC. מצאתי את הרשימה הבאה: http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=ps3&thread.id=1347414&view=by_date_ascending&page=1 ואם מישהו מכם התנסה בעוד משחקים - אשמח לשמוע! תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Guy950,

אני מעוניין לקנות PS3 לאחר שיצאו מספיק משחקים שאני רוצה ומספיק הכרזות למשחקים שאני ארצה, אבל יש רק עוקץ אחד. אני לא קונה בארץ. עוד מספר חודשים אני טס לסין+תאילנד ואני מעוניין לקנות באחת מן הארצות הללו את הPS3 (אני גם מאמין ששם יהיה יותר זול מאשר ישראל), רק שיש לי בעיה קשה, מה המחירים?! אני רוצה לברר קודם מה המחירים וגם כן יש לי מספר שאלות: א. בעיקרון אמרו שאני יכול להוציא את הPS3 מהקופסא וישר לחבר אותו ישירות לחשמל והוא יעבוד. בכ"ז מה הסבירות שאני אקבל קצר מיידי אם אני אחליט לעשות את זה? אני קונה את זה מסין להזכירכם.. ב. שפה-האם יש אפשרות בחירת שפות בקונסולה? אני לא מעוניין לשחק בסינית\תאילנדית. יש דרך לשנות שפות? ג. משחקים מולטיזון-חלוקת האיזורים התבטלה לחלוטין? אם למישה…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  10. http://malstrom.50webs.com/birdman.html

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by tomer-k,

שלום עד איזה גודל מקסימאלי של GB אפשר להשתמש בכרטיסי ה- SD ל-wii והאם יש צורך ב- class ספציפי, כלומר, האם class 2 מספיק או שצריך class 4 ומעלה או שרק class 6 מספיק מהיר בשביל זה. הייתי שמח גם להצעות לגבי איזה חברה טובה (Kingston למשל) ב- SD. בנוסף, האם יש אפשרות להעתיק wiware ומשחקים מקונסולות ישנות של נינטנדו על הכרטיס הזה מהמחשב ולהיפך? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. משחקים של פלייסטיישן 2 עובדים גם על אחד ? והפוך 1 על 2 ?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  13. חברה הורדתי את הסרט הזה Kill.Bill.Vol.1.2003.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.[wnet.co.il].mkv כתוב שזה בלו ריי אם אני מהמיר אותו לפורמט avi או wmv או mp4 נגיד ככה Kill.Bill.Vol.1.2003.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.[wnet.co.il].wmv אחרי שבמרתי אאותו לפורמט wmv האם יש סיכוי שהוא יעבוד לי באקסבוקס למרות שהמרתי אותו לפורמט שתומך באקסבוקס או שהוא לא יעבוד בגלל שזה סרט בלו ריי אשמח אם יש מישהו שיודע איפה להוריד סרטי 1080p עם תרגום לאקסבוקס או תוכנה שמהמירה מ-mkv ל-wmv ללא פגיעה באיכות וללא הגדלת הקובץ תודה

14. טוב, אז אח שלי הפיל את הDS שלו והמסך העליון נשבר. יש עדיין סאונד ואפשר לשחק, אבל יש שבר אלכסוני עצבני על המסך העליון. אין אחריות עד כמה שידוע, נקנה די מזמן. רציתי לדעת איפה אפשר: 1- לתקן את המכשיר בכמה שפחות כסף. רק להחליף מסך עליון. 2- האם אפשר פשוט לקנות מסך עליון בזול ולבצע את התיקון עצמאי? ואם כן, האם מישהו מכיר את התהליך ומוכן להדריך אותי קצת/לכתוב מדריך קצרצר? תודה לכל עונה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. חוקית כמובן , ואפשרות לעשות זאת בארץ, כי יש משחקים שפשוט לא קיימים בחנויות בארץ כמו gta למשל , האם מישהו התנסה \ מכיר ? , את psp store אני לא רוצה להתעסק כי איך שהבנתי האפשרות לקנות שם מהארץ חסום

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by אלון פ,

שלום לכולם, יש לי בעיה כבר הרבה זמן בPSP שלי. אחרי כמה זמן שאני משחק או שומע מוזיקה או רואה סרטים (בקיצור, מתעסק עם הPSP), הPSP פשוט קופא. בשביל שהוא יעבוד שוב, אני צריך להוציא את הבטריה ולהכניס אותה מחדש, אבל זה ממש לא הסוף. בדרך כלל, כשאני מנסה להדליק אותו מחדש קורה הדבר הבא: הנורה הירוקה (זאת שאומרת שהPSP דולק) נדלק לשניה, ונכבת. וכול פעם אני צריך לנסות כול מני דברים כדי שהPSP ידלק שוב: להוציא ולהחזיר את הבטריה שוב,להוציא את הכרטיס זיכרון, להוציא אוזניות, להוציא דיסק UMD, וכו.. ואחרי כזה זמן שאני עושה ככה, הPSP נדלק שוב. לפעמים אחרי שאני מנסה כמה דקות להדליק אותו ושוב דבר לא עוזר, אני עושה את הדבר הבא (לא לצחוק, אני רציני לגמרי): אני דופק את הPSP בקיר או מפיל או…

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by djelectric,

תאמינו או לא... אבל COD4 עומד לצאת לWII. השאלה הגדולה היא... עד כמה נאבד מהאיכות ומחווית המשחק? לדעתי אפשר לעשות את זה מעולה כל עוד לא מגיזמים לשום כיוון אם השליטה תהיה פשוטה ויציבה, והגרפיקה לא תרד הרבה, אני מאמין שזה יהיה כיפי למדיי. מה אתם חושבים על השילוב הזה?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by muam,

היי, יש לי שאלה: האם ניתן לראות סרטים דרך ה-WII? מה צריך לעשות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  19. טוב היו שמועות על זה הרבה זמן גרסת הארקיד תישאר ב200$ בארצות הברית הפרימיום יופסק והעלית תחליף אותו ככה שבעצם ה360 ראש בראש מול הPS3 בתמחור http://news.vgchartz.com/news.php?id=4898 דרך אגב זה מתחיל בספטמבר כמו הPS3 SLIM ככה שמי שמעונין לקנות את אחת מהקונסולות האלו כדי לחכות קצת עד שזה יזלוג גם לארץ עריכה שכחתי להגיד את המחיר -300$ בארצות הברית

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by dragon772,

סיימתי עכשיו את gears 2 והגרפיקה שלו פשוט מדהימה בכמה דרגות יותר מהמשחק הראשון או כל משחק אחר ששיחקתי בבוקס עד עכשיו, השאלה שלי היא איזה משחקים יש שמשתווים לגרפיקה של gears 2 או יותר יפים? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by rrooii2,

מה אתם אומרים?? בטח שמעתם על הסטארט אפ החדש שאמור לשנות את עולם המשחקים והקונסולות הקיים הנה מסיבת העיתונאים המלאה :

22. Started by 114508534,

אהלן , יש לי טלויזיה LG 32 חדשה שאליה מחובר ה PS2 ומשום מה הוא מראה בשחור לבן, מישהו יודע אולי מה הבעיה ולמה זה ככה? ניסיתי לאתחל את הסוני כמה פעמים אבל עדיין רואים בשחוק לבן, הסוני מחובר בחיבור קומפוזיט רגיל של צהוב אדום ולבן תודה

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by ajl,

ראיתי את המשחק Uncharted (אני יודע שהמשחק ישן אבל רק השבוע התחדשנו ב PS3 מארה"ב) ב 109 ש"ח אצל underdog זה לא זול מידי? ראיתי שבאג מוכרים אותו ב 199. האם כדאי להזמין מ underdog? הם אמינים? ראיתי שיש חנות בשם ג'נסיס (דרך zap) והמחירים שם גם לא גבוהים (יחסית לבאג) בממוצע 200 למשחק, מכירים אותם? מומלץ לקנות שם? מתנצל על שאלות ה newbie :-)

24. Started by bastard007,

שלום אני חדש וקניתי את הסוני 3 החדש הדק הכנסתי את המשחק PES2009 נכנסתי ל GAME ופשוט נכנסתי למשחק ושיחקתי בלי להתקין ומשום מה אמרו לי שאני צריך להתקין ולא הבנתי למה? ואם כן איך אני מתקין בכלל ומה זה נותן לי אם אני הרי ייכול לשחק בלי ההתקנה.... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by dariapod,

שלום לכולם, ברשותי מכשיר ויי שנרכש בארץ, עם חזרתי מארה"ב קניתי מספר משחקים וכמו כן גיטר הירו 5 לויי כשהכנסתי את הדיסקים (מדובר בדיסקים באריזה מקורית) המכשיר לא הצליח לקרואם והתקבלה הודעה כזו "unable to read disc" מה הבעיה וכיצד אני יכולה לפתור אותה? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים