עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by the red dragon,

רציתי לשאול עם אפשר לקנות שם XBOX360 עם יש שם בכלל ו האם זה יקר הוא זול ? ועם שווה בכלל לקנות שם הוא שבכלל עדיף לקנות בארץ כי ההורים שלי טסים לאמסטרדם אז עם הבטיחו לי XBOX360

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by polegs,

ערב טוב לכולם , השאלה מדברת על XBOX360. רציתי לשאול האם המשחק FIFA 12 יעבוד על הפריצה LT הכי ישנה(1.7). הורדתי כבר גרסאת Ntsc/u / Pal ומשום מה זה לא עבד S: אז אם אני אוריד גרסאת ריג'יון פרי או רק פאל זה יעבוד ? תודה לעוזרים

3. Started by huber,

המוצר הבא מטעין 2 מוצרים ל PS3 (שלט, קונטרולר וכו) ישירות מרשת החשמל ב 25 דולר בלבד: http://www.ps3fanboy.com/2008/11/26/ac-adaptor-charges-two-peripherals-available-for-25/ בהחלט שימושי לחלקנו.

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  4. יש לי XBOX ARCADE בסלון (המחשב לא קרוב), מה הדרך הכי פשוטה לחבר את הקונסולה לאינטרנט? האם אני חייב את המנוי של הLIVE בשביל לשחק במולטיפליירים של משחקים? ואחרי שחיברתי אותה יש אפשרות לגלוש דרך הקונסולה באתרים? תודה ושבת שלום.

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by zilbermm,

היי, לצורך העניין, יש שני הבדלים בין גרסאות האקס בוקס - 1. שיטת שידור - PAL ו- NTSC 2. איזור - zone כמו בסרטי DVD לא הצלחתי להבין עדיין מה הקשר ביניהם. אם יש לי טלוויזיה מולטיסיסטם, כמו רובן בימינו, מה איכפת לי בעצם מה שיטת השידור? מה בעצם חוסם את ה-XBOX מלהריץ משחק NTSC כשהבוקס עצמו PAL? תודה

6. Started by tidan26,

שלום! הטענתי את המכשיר 4 וחצי שעות במקום שעתיים וחצי האם זה נורא?... :-\

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בעיקרון צריך להגיע לתפריט של המשחק ואז ללחוץ על כפתור הZ בנונצק וכפתור A וכפתור 2 בשלט של הWII עד ששומעים צליל צריך לעשות את זה רק פעם אחת למשחק כזה שנותן לכם מסך שחור ואחרי זה הWII כבר ישמור את ההגדרות לא רואים את המסך השחור בסרטון כי התבלבלתי שהכנתי את הסרטון וישר הלכתי לתיקון בכל מקרה אתם מוזמנים לנסות לי זה הצליח

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by benhalaf,

שלום, אני רוצה לקנות שלט ל-PS3. אשמח להרחבה בנושא כי אני מבין שיש שלטים מקוריים ולא מקוריים. כמה זה יעלה לי? יש לכם קישור לחנות?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by omry3000,

רציתי לדעת לפני שאני קונה אקסבוקס 360 אם אפשר להעביר משחקים להארד דרייב ולשחק או שחייב לקנות דיסק DL ולצרוב עליו ואז לשחק? תודה.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by Shoshinga,

הי לכולם, ביום שישי הבא ה-13.7.12 אני מארגן ערב הילו באשדוד. 3-4 אקסבוקסים, אנשים טובים והעיקר אווירה הילואית מטורפת. חטיפים ושתייה קלה עליי לפרטים השאירו מייל או פלא. נשמח לראות פרצופים חדשים.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by huber,

http://ve3d.ign.com/videos/25707/Xbox-360/Star-Wars-The-Force-Unleashed עפ"י הכתבה הזו המשחק מפותח ל XBOX360, PS2, ואפילו קונסולות ניידות כגון ה PSP וה DS, אך מה עם בעלי ה PS3? הרי לא כל ה PS3 תומכים אחורה במשחקי PS2, אז ניתן מכך להסיק שבעלי PS3 לא יוכלו לשחק במשחק?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yosda-boy,

שלום רב, כאשר אני מכניס דיסק DVD שבתוכו יש קבצים של מוזיקה ל-XBOX360 הוא כותב לי שאני צריך לעשות איזה שהו Update. קיבלתי עם ה-XBOX360 קבל רשת (שאפשר לקבל למחשב) האם אני יכול לעשות Update דרך המחשב?. ??? בתודה מראש yosda-boy

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  13. -תודה לכול מי שנכנס- אני רוצה לקנות פלייסטיישן 3 אבל לא אם 80 ג'יגה, אלה עם 180 ג'יגה.( את ה180 אי אפשר להשיג בארץ). אז ככה ....הלינק הזה הוא הלינק לאתר הראשי של sony ומשם אני רוצה להזמין אותו. http://www.us.playstation.com/PS3/Systems/uncharted.html?ILC-hpsl&FTTR=160gbbunlde_160gbdetailpage אז חברה הבעיה שלי היא כזאת: אני הבנתי שבחול הפלייסטיישן הוא בתוכנת ntac משהו כזה....ובארץ זה pal. השאלה שלי היא כזאת. האם זה יעבוד לי אם אני אקנה את הגירסה של ה ntac ( האם זה יעבוד לי בארץ) ומה אני צריך לעשות כדיי שזה יפעל....ושאני אוכל לקנות משחקים בארץ ושהם ייפעלו לי , בקיצור שהכל יהיה רגיל....? תודה רבה רבה....אני מחכה לתשובהה ממש עכשיו. [br]פורסם בתאריך: 30.03.2009 בש…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by iDanVas,

הורים שלי טסים לתורכיה לאנטליה עד חודש , אז חשבתי להבי להם כסף על המכשיר . העם מישהו יודע עם מוכרים WII ב DUTY FREE בארץ וכמה הוא עולה שם???אני בונה על 350$ בערך או אולי בתורכיה באנטליה באיזה חנות או גם בDUTY FREE

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by stone cold,

אולי פאקינג שיט אולי פאקינג שיט זה מה שאני יכול להגיד על Punch-Out החדש שאני מזיעה כרגע כמו חמור בכל מיקרה הביקורת הזאת חלקה מניסיון שלי כרגע וחלקה מרשמים מביקורות אחרות כי לו סיימתי את המשחק ורק עברתי כמה דמויות ראשונות בכל מקרה Punch-Out מאוד אבל מאוד הפתיע אותי שדיברו אליו וראו סירטונים וכו לא יתלהבתי בכלל כי אני לא מת על משחקי ספורט אבל ששיחקתי באמת -אולי פאקינג שיט עזבו את WII ספורט להראות לחברים או לחשוב שאתם מיתאמנים בבית כי זה בולשיט Punch-Out זה הדבר האמיתי אם משחקים בזיהוי תנועה (אפשר גם בסיגנון הNES למי שבטטת כורסה ) למי שלא יודע סידרת Punch-Out היא סידרת אגרוף של נינטנדו שהתחילה על הNES קיבלה המשך לSNES בשם SUPER Punch-Out ואז נעלמה עד של…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  16. שהתחלתי לשחק בRE1 זה היה בעיקר בשביל 2 דברים 1-אני אוהב להשלים סדרות משחקים וסידרת RE היא אחת מהסדרות שאני מנסה להשלים למעשה נישאר לי RE3 וRE קוד וורוניקה להשלים את כל הסידרה העיקרית חוץ מי RE5 שאני ישחק בו שהוא יצא למחשב ו2 אני רוצה להשלים מישחקי גימקיוב שנחשבים לגדולים בכל מיקרה RE1 לגימקיוב עבר שיפור ענקי לאומת RE1 לPS1 השינוי העיקרי זה הגרפיקה הגרפיקה מרונדרת מראש אומנם כמו בPS1 ורק הדמויות ואויבים מיפוליגנים אבל בכל זאת הקפיצה בגרפיקה פשוט ענקית ולמרות שגירסת הגימקיוב יצא ב2002 המשחק ניראה טוב מאוד גם יחסית להיום בכל מיקרה למשחק יש מה שניקרה "שליטת טנק " זה בעצם אומר ששני כיוונים מסובבים את הדמות ימינה או שמולה ויש כפתור אחד לריצה בגלל השל…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by zilbermm,

שלום, ידידה שלי רוצה להביא לארץ. יש לי מספר שאלות - 1. זה משתלם מבחינה כלכלית, במיוחד כשלוקחים בחשבון הנחות מקומיות על עדכוני פריצה אם המכשיר נרכש במקום? 2. אין מגבלות בשימוש עם מכשירים שנרכשו בארץ? 3. זו משתמשת בסיסית וחסרת ידע לחלוטין ב-XBOX. איזה דגם מומלץ? תודה

18. רציתי לברר האם יש צורך לקנות את כרטיס הרשת האלחוטי המקורי של מייקרוסופט שעולה 100 דולר, או שאפשר לחבר למכשיר כל כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB שנמכר למחשב?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום לכולם, גיסי נמצא כרגע בארה"ב וביקשתי ממנו לקנות לי XBOX360, לאחר בדיקה, המחירים די זהים בכל החנויות והחלטתי להזמין דרך חנות וולמארט (מצורף לינק לאתר ולגרסאות הנמכרות שם) http://www.walmart.com/search/browse-ng.do?ic=24_0&ref=125866.183467+500524.4293873225&fromPageCatId=482412&catNavId=482412 השאלה שלי היא איזה גרסאות מכילות היום טכנולוגיית 65NM? (גרסת PRIMIUM או ELITE) איך אני יכול לדעת אם הגרסה היא אכן 65NM או לא? (משהו במדבקה של הסיריאלי או משהו אחר?) תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29760

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יצא לא מזמן פרימיום חדש שהמעבד שלו הוא ב- 65 ננומטר ויש לו יציאת HDMI. האם הבעיות שהיו ב- XBOX 360 נפתרו בגרסא הנ"ל- הכוונה היא להתחממות , רעש, וכמובן לבעיה עם המנורות שדולקות שאומרות שהקונסולה הלכה.

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by Shasoosh,

למישהו יש המלצהלמשחקי כושר ל Wii Fit? המשחק שמגיע עם הלוח חביב אבל לא דורש הרבה מאמץ בכלל

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Talon,

שלום, אני יכול להביא Playstaion 3 Slim מארה"ב, האם זה יעבוד בארץ? או שאני צריך לקנות שנאי ודברים כאלה. מה את אומרים זה כדאי? המחיר בארה"ב הוא 300$.

• 20 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by Guyke,

יש לי כבל component וקניתי מסך חדש (HD ready).הייתי רוצה לדעת אם כדאי לקנות כבל HDMI או שאיכות התמונה תיהיה אותו דבר עם שני הכבלים (מחובר לPS3)

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  25. שלום אני רוכש את המשחקים שלי מאי ביי וכל המשחקים שי הם REGION 3. רציתי לשאול באיזה REGION אנחנו נמצאים 2? וזה הבנתי קשור לאזור שאתה מגדיר שאתה גר בהגדרות חנות הפלייסטיישן. עכישו אם אני רוצה להוריד תוספים למשחק נגיד למורטל קומבט, קניתי למשל עוד דמות והתקנתי אבל לא רואים אותה, הבנתי כי זה לא אותו אזור כמו המשחק. איך אני יכול לסדר את זה שכן יעבוד?? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.