קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
היי כולם, יש לי PS 2 שקיבלתי מחבר, חיברתי אותה למסך Dell 2007FP, ורק חלק מהמשחקים ( GOW I ועוד כמה ) עובדים בלי בעיה, בשאר (שבניהםGOW II, Shadow of the colossus) רק הסאונד עובד, ואין ווידאו, המסך משחיר. חיברתי אותם לCRT ישנה, כול המשחקים עובדים. איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הבאנדל החדש של חבילת המפות (12$) מהחנות האמריקאית. המשחק שלי PAL ורק עכשיו אני רואה באתר של המשחק ש DLC הוא לפי איזורים ולא יעבוד באיזור אחר. מה אני יכול לעשות ?!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.nextgn.com/2008/08/12/an-interview-with-q-games-presidentmanaging-director-dylan-cuthbert/ יצא ראיון מעניין למדי לדעתי. הוא מדבר על מאיפה באה ההשראה ליצור את עדן, מבחינת הויזואליות והסאונד ה"שונים" והמיוחדים, על האפשרות להוסיף תמיכה של Trophies ל Monsters, על פיתוח משחקים לנינטנדו ול-PSN ועוד. ממש נחמד מצידו ככה לפנות זמן ולענות על כל השאלות ששלחתי לו - בתקווה שהראיון הזה יהיה הראשון מיני רבים!
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
טוב אז ככה למי שלא יודע הWII תואם אחורנית לגימקיוב הקונסולה הקודמת של נינטנדו כדי שאפשר יהיה לשחק במשחקי גימקיוב בWII היה צריך כרטיס זיכרון גימקיוב לשמירות ועד לא מזמן גימפאד גימקיוב את הגימפאד לא חיבים אם המוצרים יחסית חדשים אבל לפני זה אני ידבר על ה"קלסיק קונטרולר " הקלסיק קונטרולר הוא גימפאד של נינטנדו לWII שמתחבר ל"תחת" של השלט WII ולוקח מימנו חשמל הגימפאד הזה נועד לתת תשובה לחלק ממשחקי ההורדה בתשלום שנינטנדו מוציאה וגם לחלק ממשחקי הWII שיותר נוחים ככה יש לו כמה חסרונות 1-אין לו רטט 2-הוא לא נותן לשחק במשחקי גימקיוב 3-החיבור לשלט WII מעצבן ובמשחקים שתומכים בכמה סוגי שליטה לדוגמה מאריו קארט וSSBB הוא לוקח בעצם יחידת שליטה של שחקן מה שעלות תועלת מו…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגרסה הזאת תכיל מסכים משמעותית יותר גדולים מהגרסה הקודמת וכניראה מכוונת לשוק המבוגר יותר חוץ מזה לא דווח על שינוים משמעותים אחרים הכתבה פה - http://www.gamespot.com/news/6238345.html?tag=latestheadlines;title;1
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בשעה טובה (ובאיחור קצר...), הגיע אלי המשחק. אחד המשחקים היחידים שהעזתי להזמין בלי לשמוע חוות דעת עליו. התחלתי אותו לפני חצי שעה בערך, הנה מה שאני חושב עד לנקודה זו- רקע קצרצר- אתם משחקים חייל מארינס לשעבר בשם ריי (שכחתי את השם משפחה כבר, יעודכן ברגע שאשמע אותו שוב....), שאחרי שיצא מהשירות הצטרף ל IRT ביחד עם החבר הכי טוב שלו מימי התיכון, סטיב, (IRT זה צוות הצלה וחילוץ בינ"ל, International rescue team במשחק.) תחילת המשחק- ישר בפרזנטציה זורקים אותכם לזירת אירוע, הר געש פעיל בדרום אמריקה (יש לציין, המקומות- אמיתיים, אבל השמות- מודבקים), באמצע מבצע חילוץ. הר הגעש חוטף התקף זעם ומתפרץ, מסוק החילוץ שלכם- קאפוט, ועל הדרך אתם גם מופרדים משאר הצוות. השלב הראשון הוא Tutorial קצר ע…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי Xbox (סוף סוף!) ואני ממש מרוצה. אני מעוניין לקנות את המשחק Halo 3 אבל יותר מבחינת הקהילה (אך אני אשחק גם ב-Single) שמתי לב כי קיימים שני גירסאות האחת סוג של "הרחבה" של הסיפור והשנייה היא ההמשך של המשחק השני, ובקיצור השאלה שלי היא באיזה מן המשחקים הקהילה רחבה יותר ויותר פעילה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים היום פעם ראשונה שניסיתי לקנות משחק דרך הPSN, משום מה זה לא עבד לי, משהו בקשר לפרטים של הכרטיס (אני בדקתי כמה וכמה פעמים אות אות מספר מספר) והוא לא מוכן לקבל אותו, החלפתי כרטיס ואותו סיפור, משהו שאני עושה לא נכון? הכרטיסים שניהם בן לאומיים (ויזה ואמריקן) ככה שזה לא נראה לי זה, אולי שאני שייך כאילו לUK? אשמח אם משהו יוכל להסביר לי, זה מאוד מתסכל...
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מאוד עצבן אותי שגם בזה החוטים לסטאריו קצרים בעניין האנגלית העברית שלי גם לא משהו וגם ככה אין לי בדיוק קול ראדיופוני אבל אני מקווה שזה לפחות מובן וכן אתם יכולים לצחוק אבל אני מתכנן לעשות עוד סקירות וביקורות ווידיאו בעתיד גם כי זה תחביב וגם לשפר את האנגלית שלי
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לדעת אם הדבר אכן פועל ( ללא ראוטר ) . כרגע מותקן לי על המחשב כרטיס רשת נוסף בכדי לחבר את המכשיר למחשב ולשתף איתו את האינטרנט . נסיתי להגדיר כמה מצבים במכשיר ע"י IP וגם במחשב , אך דבר לא הועיל ( כנראה שהיסתבכתי קצת ) . אם יש למישהו ניסיון ויכול לעזור לי אשמח מאוד . מה שאני רוצה זה פשוט לחבר את המכשיר לכרטיס הרשת ואיכשהו לגלוש מהמכשיר . כרגע אני מחובר בתשתית הכבלים , בעל חייגן לאינטרנט . תודה רבה למי שיכול לעזור בנושא !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש בYOUTUBE מישהו מאוסטרליה שקורא לעצמו blunty3000 והוא עושה סרטים עם לגו. יש לו סדרה שנקראת meatspace ובפרק 6 הוא מה זה צחק אל ה PS3 תחכו לסוף . רצוי אנגלית ברמה טובה . אני פשוט מכור לסרטי הלגו המפגרים האילו. יש לו גם סרטון שניצח בתחרות להיות music video לשיר circle circle dot dot .
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
-
מה ההבד בין הציפים? למישהו יש ניסיון איתם? איפה הכי מומלץ להתקין?
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
מצאתי בזאפ את זה: http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?ProductID=466 אבל זה גירסה יפנית אבל יש בה ציפ אז השאלה שלי האם זה משנה משהו? כי ראיתי ששאר הגירסאות עולות 1000ש'ח יותר למה זה? ובעיקרון אני גם מתכנן לקנות LCD לאקסבוקס אז לא יהיה בעיה שזה NTSC? ואם יש לכם המלצה למסך בתקציב עד 5אלף זה יהיה אחלה תודה בבקשה תעזרו
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין קונסולה (לא משנה כרגע איזו), לבין HTPC. הבעיה היא שאני רוצה להנות מכל העולמות, במכשיר אחד... 1. אני רוצה גם לשחק (למרות שאין ממש לא גיימר, אלא לפעמים לשמחק במשהו נחמד עם אישתי / חברים) 2. וגם לקבלת היכולת להעתיק מוזיקה, סרטים, ותמונות על גבי המכשיר, לצפייה ב LCD בסלון, 3. כמו כן את היכולת להקליט תוכניות מ YES, ישירו למחשב. הדרישה הראשונה מכתיבה קונסולה (או HTPC עם כרטיס מסך חזק, אבל פחות נוח למשחקים בסלון) הדרישה השניה מכתיבה HTPC (למרות שגם ב PS3/XBOX ניתן לאחסן מדיה, ואפילו על מחשב אחר ברשת, ולצפות בטלויזיה) הדרישה השלישית מכתיבה HTPC, למרות שהבנתי שיש פתרונות סטרימינג מהקונסולה למחשב הבייתי לצורך הקלטה, וגם את PlayTV של PS3 שאולי יצא בארץ) ברור לי שצריכה …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש PS3 וגם טלויזיה LG שהיא FULL-HD בודאות. בהגדרות תצוגה בקונסולה לא הצלחתי להגדיר לו 1080P, המקסימום שזה נותן זה 1080i. הוא מחובר עם כבל HDMI מוזהב. כשבוחרים 1080P זה נותן תצוגה מקדימה ל-30 שניות ויש מסך אפור. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם,בספטמבר-אוקטובר צריך לצאת ה-PSP הדק(חדש..) האם צפויה ירידת מחירים ל-PSP שיהיה ישן יותר ?
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
IGN פרסמו סרטון 4:16 שמציג חלק מהדמויות במשחק, מהלכים ייחודים עבור כל דמות, זירות קרב ופונקציות חדשות בסדרת MK: http://xbox360.ign.com/dor/objects/853443/mortal-kombat-next-gen/videos/MKvDCU_ComiconFight_072408.html אני מאוד התרשמתי מהמהלכים של סופרמן אך עם זאת נראה כאילו הוא יהיה דמות מאוזנת ולא דמות בלתי מנוצחת. בנוסף לכך יש פונקציה חדשה בזמן קרב והיא שבמידה והיריבים עפים מהזירה הם לא מתים מיידית אלא עוברים למצב קרב אווירי ולאחר מכן נוחתים על זירה חדשה (בדרך כלל די דומה לזירה שממנה הם נפלו).
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
משהו לא ברור לי איך אפשר להוציא קונסולה שהחומרה שלה בצד הכרטיס מסך כפי שפורסם היא טכנולוגיה בינונית וקצת מיושנת בהשוואה לכרטיסי המסך היותר מתקדמים שיש כרגע ושיש להרבה מהאוכלוסיה לפי מה שהבנתי הכרטיסי מסך בקונסולות זה בערך הכרטיס מסך שיש לי בלאפטופ משהו שהוא כבר בין שנתיים ואיך אפשר לשחרר קונסולה כזאת שעכשיו GTX 660 הוא בערך הנורמה אמנם מה שבטוח שמדובר בקפיצת מדרגה מהחומרה של הקונסולות המתישנות אבל האם באמת אפשר לקרוא לזה "הדור הבא" הרי אם כרגע החומרה קצת מיושנת אז מה יהיה עוד שנה ושנתיים שכרטיסי המסך ישלשו את כוחם ואולי תהיה איזה התקדמות טכנולוגית וכו.. הרי כל המשחקים העתידיים של הקונסולות יצטרכו לעבוד בהתאמה למשחקי המחשב ועוד שנתיים שלוש הכוח של הכרטיסי מס…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
http://www.cng4u.com/2008/09/19/monster-hunter-3-offical-website-and-screens/ יש לי הרגשה שהמשחק הולך להיות מאוד מושקע
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, מאז שעברנו להוט לפני חודשיים אין לי אפשרות להתחבר לפראטי ליותר מדקה לפני שמתנתק וטוען "your network settings are blocking party chat" נוסף על כך כשאני משחק gta אונליין, אני מופיע בשרת לבד, בלי אפשרות להצטרף למשימות או לשחק אונליין עם שחקנים נוספים (כפי שקורה לאחר שעושים בדירת נאט טייפ למי שמכיר, למרות שלא עשיתי כלום, בעבר עבד כרגיל כמובן) יש עוד מגוון בעיות תקשורת כאלה ואחרות, אני יכול לשחק אונליין משחקים מסויימים אבל נושא הצ'אט משגע אותי, אודה על עזרתכם. ספק - הוט נט תשתית - הוט אקס בוקס X
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כיף זה לפתוח את המייל ולגלות שהוזמנת לבטא של משחק! רק דבר אחד, המשחק, הוא לא לקונסולה שלך. מבאס ברמות. אז אני נחמד מאוד ומחלק את הבטא לבעל ה360 שרוצה בטא של COD5 שיגיב הראשון פה, תהנו.
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות XBOX.. (לא 360.. הישן..) ואני רוצה לשחק במסך LCD של המחשב שלי.. אמרו לי שאני צריך מתאם כדי לחבר אותו זה נכון? (כי אין לי את הבננות האלה..) מישהו יכול להביא לי קישור לחיבור הכבל DVI של המסך ל-XBOX?? (יש מתאם כזה בכלל?) אם אין אז RGB גם יהיה טוב... עוד שאלה... ה-XBOX תומך ברזולוציה 1680X1050 ??? אשמח אם תסבירו לי איזה מתאם אני צריך כדי לחבר את ה-XBOX למסך מחשב שלי (סמסונג 226BW) אם אין מתאם לכבל DVI או RGB כמובן... כמובן שאשמח לקישורים דניאל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש איזה מתאם לחיבור VGA/DVI לPS2?.. אני רוצה לחבר את הPS2 למחשב ולשחק דרך המסך (ללא VIVO)...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האלן , אני לפני קנייה ומתלבט אם לקנות מחשב חדש ב 4.5k לצורך משחקים , או להביא בעוד חודש מאירופה מכשיר אקסבוקס360 מה דעתכם ??
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-