עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Eli100,

ההבדל בין PAL לNTFC זה רק בסרטים נכון? לפי מה שהבנתי עכשיו אז כל הסרטים החדשים יוצאים לשתי הפורמטים... אמר לי המוכר שNTFC זה סרטי A והPAL זהAB ועכשיו כל הסרטים יוצאים ABC ככה ששתי הגירסאות לא משנות שתייהם אותו דבר והיה רשום באיזה חנות אחת שיש בNTFC בעיה במשחקי רשת זה נכון? כי אם כן אין מצב שאני קונה NTFC ההתלבטות היא בגלל שמצאתי NTFC עם 2 שלטים 2 משחקים וכבל HDMI ב2300 ש"ח

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. דבר ראשון אני מתנצל אם יש דברים שכבר שאלו אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובות.. 1. לגבי השלטים, הסוללה שלהם פנימית ? אפשר להטעין את השלט ולשחק תוך כדי ? אני מטעין אותו דרך ה XBOX או דרך מטען חיצוני שמתחבר לתקע ? 2. 256 מגה זה מספיק לשמירות של משחקים ? 3. אם אני שם דיסק עם סרט במכשיר, אני יכול ליראות את הסרט או שאני חייב להעביר את הסרט לזיכרון של המכשיר ? 4. מה אתם אומרים על הגרסה הזאת : http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=453 טובה ? אם הגרסה הזאת לא טובה, מה הגרסה הבסיסית הזולה בארץ ?

3. שלום אני מעוניין לקנות את הגירסה החדשה של ה PS2 עם הספק הפנימי (scph-90004) מישהו יכול להסביר לי האם יש הבדלים בין scph-90004 / scph-90006 /scph-90007 /scph-90002 לפי מה שהבנתי scph-90004 היא גירסת הPAL המעודכנת האחרונה והשאר NTSC, השאלה אם זה רלוונטי למי שמתקין צ'יפ? מפני שחלק מהמקומות באינטרנט טוענים שרק השלושה האחרים (2/6/7) הם עם גירסת הביוס האחרונה (v18) ואילו ה90004 הוא v17.. זה וגם הבנתי שבגירסאות הPAL יש בעיה בהצגת חלק מהרזולוציות במשחקים מסויימים (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_2_games_with_HD_support) אז יש מישהו שיכול לומר לי איזו גירסה הכי פחות בעייתית? ועוד שאלה קצת מוזרה, אפשרי להחליף בין הקופסא החיצונית של הPS2 החדש לבין הקופסא של הPS2 גיר…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by haim85,

יש לי סוני 3 320 גיגה..זה נכון שיש לו פריצה? דרך המחששב להוריד משחקים לסוני? מישוה יכול להסביר לי איך עושים א תזה בבקשה? [=

5. Started by ran07,

1) איזה חנות מוכרים הכי זול PS3 וגם חנות טובה כי מה שאני מכיר זה עולה בסביבות 1800 שקל 2) האם שווה לחכות לדוד שיסע לניו יורק עוד כמה חודשים ויוכל להביא את המכשיר ב 264$ 3)אני יוכל להנות ממסך DELL 2709W 4)האם שיהיה חשוב של ישפאר או שאפשר להסתפק באחריות של חנות אמינה נ.ב אמור לצאת ב 2011 PS4

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by gshhar,

אני הולך לקנות השבוע PS3, אין לי צורך בבקר תנועה החדש אלא בקונסולה בלבד. 1 האם יש גרסה מסויימת שעלי "להתעקש" עליה ? 2 על מה לשים לב לפני שאני קונה ? 3 PAL ? NTSC ? האם יש אזורים למשחקים או שזה רק לסרטים ? 4 לגבי השלט האלחוטי - DUAL SHOCK או משהו כזה - מה זה בדיוק ? האם לשים לב שאני קונה איתו או שזה לא קריטי ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, 1. כרגע עוד אין לי טלוויזיה HD, אבל האם כשתהיה לי, יהיו לי בעיות עם ה-NTSC וה-PAL בסרטי BLU-RAY? 2. האם אפשר להעתיק משחקים לכונן הקשיח ולהריץ אותם משם באופן מלא? 3. האם אפשר להעתיק סרטים לכונן הקשיח ולצפות בהם משם? ואולי השאלה העיקרית, האם בכלל משתלם לקנות כיום PS3? או שעדיף לחכות עוד?

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  8. אורח
    Started by אורח,

יש לי מחשב דיי טוב (E8400, R5870) עכשיו התיכנון הוא לקנות PS3 למשחקים ולהביא מחשב נייד לשימושים כלליים. 1. לכמה זמן הPS3 עוד יחזיק? יש PS4 באופק? בקיצור לקנות או לחכות? 2. איך הגראפיקה בקונסולה? אני רגיל לשחק על הגדרות הגבוהות ביותר במחשב וגראפיקה חשובה לי, האם יהיה הבדל גדול? 3. איך השליטה במשחקי FPS? אני רגיל לשחק רק במחשב, לא שיחקתי משחק FPS באף קונסולה. תודה!

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by MassiveAmmo,

אז ככה,ב10 לדצמבר יכנס לי משכורת ויהיה לי בערך 3400 שקל. בזמן האחרון בעקבות היציאה של CRYSIS לא ידעתי אם לקנות כרטיס מסך ב 2000 שקל (8800GTS החדש) ולהעיף את הCF שיש לי וקנות את המשחק המקורי ולהנות,או לקנות XBOX 360 ולהנות מהרבה משחקים שאין במחשב ובכלל קונסולה זה כיף לשחק עם החבר'ה זה אחרת ממחשב,לא צריך לחשוב על שדרוגים כל הזמן. עכשיו אני שואל את כל השאלות האלה כי אני רוצה לדעת אם זה יהיה לי כדאי לקנות את ה360. אז ככה,יש לי מסך LCD 19,אני יוכל לחבר את הXBOX 360 אליו בעזרת חיבור DVI כמו שיש לי עכשיו או באיזה כבל מיוחד שצריך לקנות? ואם כן,המסך הוא לא מסך רחב,אני יוכל לבחור רזולוציות של מסך רגיל או שאני יראה מתוח/שניי פסים שחורים למטה ולמעלה? אין לי גם טלוויזיה LCD,זה יהיה בע…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by אלון פ2,

שלום לכולם, במקרה קראתי כתבה בVGAMES על רשימת המשחקים המומלצים לPS3, וראיתי שבצד כתוב "לקניה". וראיתי את המחיר, ולא האמנתי: 34$, בערך 120 ש"ח, כשבארץ זה עולה 400. אז רציתי לדעת כמה דברים: 1) האם זה באמת המחיר? זה צריך להוסיף עוד מכס וכאלה ובסוף זה יצא כמו לקנות את זה בארץ? 2) אפשר לקנות גם משחקי מחשב? 3) כמה זמן זה לוקח עד שזה מגיע? תודה לעוזרים! אלון

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  11. Started by SmurFin,

אז ככה, כמה שאלות אפשר לפרק את הHDD שעל הPS3 ולהרחיב אותו עם משהו אחר ? ועוד דבר ששמעתי שאני רוצה לדעת אם הוא נכון, אמרו לי שבאתר של PS3 אפשר להוריד משחקים ב60 דולר ישירות למכשיר או משהו כזה. איך עושים את זה ? וכמובן שאלה מאוד חשובה, מתי יוצא TEKKEN 6 ? איפה אני יכול לראות XBOX360 ו PS3 בפעולה ? יש איזה חנות שמראה את שניהם לצורך השוואה גרפית ? [move]תודה על העזרה מראש[/move]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by sharon500,

שלום לכם, לפני כמה ימים אח שלי רכש WII. על אילו משחקים הייתם ממליצים? בגדול לי קשה להתחבר אליו כי אני שחקן XBOX וכל עניין הגרפיקה נראה כזה זול ומגעיל. בכל מקרה האם אפשר לשתף תכנים ברשת ולהציגם דרך ה Wii?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by smulikon,

היי, חשבתי לקנות אקס בוקס במקום להשקיע במחשב חדש (שבין כה וכו יהיה למשחקים) אבל יש כמה דברים שאני לא ממש מתמצא בהם, אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. מה המחיר של האקס בוקס? אני יודע שיש כמה סוגים אבל אני מתכוון לאחד ממוצע. 2. האם הוא קורא דיסקים של בלו ריי או די וי די רגילים? 3. האם יש בכלל אחריות על הקונסולה במידה וקורה לה משהו כמו טבעת המוות?

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by x-pac,

אממ אני חדש בנושא ואני רוצה לקנות לעצמי מכשיר ראיתי בכמה הודעות בפורום שדיברו על טבעת המוות רציתי לדעת מה זה אומר ורציתי לדעת איך אפשר לקבל באן מXBOX live וקצת מידע על בעית ההתחממות בXBOX תודה מראש (:

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by AMIT_MEG,

אחותי עכשיו בדרום אמריקה וא היא הולכת ל ארצות הברית והיא קונה לי xbox עכשיו יש לי כמה שאלות 1.מה אני יכול להכנס ל ארד דיסק של ה xbox סרטים משחקים או משהו אחר אני יכול להכניס סרטי hd ל ארד דיסק של ה xbox ולראות ב hd 2.ב xbox 360 elite יש את המעבד החדש או הישן ואם עדין צריך להתקין התקן חיצוני של קירור שלא יהיה טבעת מוות 3.איה כונן דיסקים יש ל xbox dvd רגיל או hd וכמה עולה ליקנות כונן br 4. צריך שנאי אחר 5.מה ההבדל הגדול בין xbox ל ps3 6.או שעדיף ביכלל ליקנות ps3 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by AMIT_MEG,

1.קודם כול קניתי היום xbox 360 elite 2.יש לי את ה gta החדש זה לא קשור אבל לא משנה עכשיו השאלות 1תביאו לי משחקים ל 2 אנשים או יותר ותגידו לי אם אפשר לשחק 2 אנשים ב gta או gird מה שניראה לי שלא 2.איך אני מעביר קבצים ל xbox מהמחשב? 3.תדה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by AMIT_MEG,

1. איך אני מעדכן את ה xbox שלי ??? 2. איך אני יכול לראות סרטים של xvid ו duvx על ה xbox 3. איך אני יכול לעביר סרטים מ דיסק ל hd של הxbox 4. איך אני מחבר את הxbox שלי למחשב כאילו דרך מדיה סנטר תודה רבה בבקשה תענו לי זה קצת דחוף

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by xtreme21,

היה לי XBOX360 עם צ'יפ ונתנו לי באן והוא קיבל לאחר מכן RROD. החלטתי ללמוד מטעויות ולקנות קונסולה חדשה ובלי צ'יפ ואני רוצה לקנות משחקים מקוריים.(אחותי קנתה לי קונסולה חדשה מקנדה) עכשיו כמה שאלות: הבאן של הקונסולה זה על המשתמש או על הקונסולה עצמה? אני יכול להעביר שמירות ואת המשתמש (אם אין לו באן) לקונסולה החדשה? האינטרנט שהיה לי שקניתי לשנה, אני עוד יכול להשתמש בו או שיש עליו באן? מאיפה הכי כדאי לקנות משחקים משומשים עם משלוח לארץ?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by gman_il,

שלום למומחים . אני שוקל להביא Xbox 360 מארה"ב. כמה שאלות: 1. נושא שיטת השידור : NTSC/ PAL. האם זה יעבוד בארץ? האם תהיה בעיה עם משחקים? 2. חלוקה ל-Zones. האם יש בעיה כלשהי עם הנושא , בהנחה שהמשחקים גם כן יגיעו מחו"ל? 3. למיטב זכרוני אין מכס על הדברים האלה. מישהו יכול לאשר? 4. האם ניתן לקבל אחריות למכשיר? איך כל הנושא הזה עובד? 5. אשמח לדעת אם יש עוד נקודות שאני צריך לקחת בחשבון לפני שאני מביא מחו"ל. תודה.

20. אני מתכוון לקנות את הקונסולה,אבל יש לי כמה שאלות,אשמח לעזרה - האם בקונסולת פרימיום יש תמיכה למשחקים של אקסבוקס 1? ואם כן,המשחק של אקסבוקס 1 אמור להיות באותה שיטת שידור של ה360? - לג'ספר אין סיכוי לקבל את טבעת המוות? - יש לי טלויזיה רגילה(לא דקה),האם בגירסת הפרמיום מגיע כבל בשבילה? - יש אפשרות לקנות את גירסת הארקייד ולהוסיף לו הארדיסק ? ואם כן ,תהיה אפשרות להתקין עליו משחקים ותהיה לו תמיכה לאחור? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by RDS,

טוב אז חבר שלי רצה לקנות מחשב, ושכנעתי אותו שמתאים לו WII הרבה יותר... אבל בינתיים, לפחות בשבילי יש די ערפל בקשר לקונסולה... 1)איפה אפשר לקנות במחיר טוב בארץ? זה שווה? ייבוא רשמי? עדיף להביא במשלוח מארה"ב? 2) מה כלול עם הקונסולה שאני קונה? 3) איפה משיגים משחקים? 4) איזה אביזרים יש, ואם אפשר לינקים לחנות שלהם בארץ או בחול... (לדוגמא שמעתי על נונצ'קו וכל מני). 5) האם הפריצה הקיימת היא פריצת תוכנה או חומרה? (אל תענו אם אסור) תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yuval1101,

היי, אני מעונין לקנות את ה-xbox 360, אבל רק בעוד כמה חודשים כשתצא הגרסא עם המעבדים של ה-65mm. יש לי כמה שאלות שהייתי שמח שתענו לי עליהן: 1. האם ה-xbox 360 עובד עם המשחקים של xbox הרגיל? 2. הצ'יפ היחידי שיצא עכשיו ל-360 הוא ה- globe 360? והוא תומך בכל המשחקים? שווה לחקות לאחד חדש יותר ואמין יותר? 3. יגיע שנאי ספציפי ידוע שאתה מחבר אליו מקלדת ועכבר והוא מתחבר ל-360? 4. השלט של XBOX הרגיל ל מתאים ל-360, אז יהיה שנאי שיתאים אותו? 5. מדברים על כך של-360 יש בעיה של התחממות. הגרסא עם המעבדים של ה-65mm תפתור את הבעיה הזו? תודה מראש, יובל

• 26 תגובות
    • 6.7k צפיות
  23. Started by gooz,

שלום לכולם אני מחפש קונסולה ניידת אבל נורא מתלבט ולא ממש יודע פרטים על הDS אז כמה שאלות אם אפשר: 1) מה ההבדל בין הDS לDS LITE כי הפרש המחירים הוא נורא גדול והאם זה שווה את ההפרש 2) האם יש לDS קצת אופציות פרוצות או לא לשימוש טיפה יותר נרחב כמו צפיה בסרטים, מוזיקה, תמונות? אישית רק ראיתי פיצ'ר שניתן לשים עליו דפדפן שבכלל אי אפשר אפילו יו טיוב לראות דרכו, בקיצור יש עוד עניין חוץ ממשחקים? 3) מה צריך לדעת לפני שקונים? יותר טוב להזמין מחו"ל? ואם כן אז איפה ואם בארץ אשמח להמלצה, בכלל אשמח לדעת את כל הפרטים הטובים והפחות טובים בקשר למכשיר. תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by amitbatito,

שלום אני רוצה לקנות XBOX ויש לי כמה שאלות 1. מה ההבדל בין הפרמיום לעלית והאם העלית שווה את המחיר שלו 2. האם אני יכול לשמור עליו סרטים שירים וכו'... 3.כמה שלט אלחוטי שלו אמור לעלות בערך??? 4. יש הבדל באיכות אם אני מחבר אותו ל LCD FHD לבין טלוויזיה רגילה.?? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by KeepOuT,

אני עומד לרכוש מחשב נייך ואני קצת בהתלבטויות מכיוון שבעוד שנתיים אני מתגייס והמחשב יעלה סתם אבק. חשבתי על לקנות קונסולה אבל שמעתי מכל מיני אתרים באינטרנט שעולה כסף פר חודש.. משהו עם מנוי.. שעולה גם כסף לשחק במולטיפלייר.. דברים כאלה ואחרים. תוכלו קצת לעשות לי סדר בראש לגבי הקונסולות? תודה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים