קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
http://www.iphoneblog.co.il/2008/03/blog-post_6030.html
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24250 למי שלא יודע בתקופת הגימקיוב Factor 5 פתחה 2 משחקי מלחמת הכוכבים לגימקיוב ואחד מהם נחשב עד היום אחד מהמשחקי מלחמת הכוכבים הטובים ביותר השני היה פחות טוב אבל עדיין קיבל ציונים די טובים המשחק האחרון שלהם היה LIRE (מקווה שכתבתי נכון) לPS3 שיצא בינוני אבל זאת חברת פיתוח אם המון פוטנציאל מוכח ואם ניסיון במשחקי יריות ארקידים (לא יריות מסילה אלה חלליות ובמשחק האחרון דרקונים) בכל מקרה אני מת שהיא תפתח משחק STAR WARS חלליות חדש לWII נקווה לפחות שיהיה משחק טוב ולא הוסף מיני גיים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל אני יודע שזאת ביקורת די טפשית כי רק הצבע שונה וזהו מול הגרסאות הלבנות שנית אני לא יעשה כנהוג של לתת תמונות מפתיחת אריזה וכו בביקורות שכאלו כי כרגע אין לי אף מצלמה נורמלית במקום זה אני יתן תמונות ממקומות אחרים ברשת אז מה יש לנו שלט WII גרסה אסיתית בצבע שחור -הם קוראים לצבע KURO ונונצק בצבע שחור בחבילה של הנונצק שהייתה ארוזה מצוין דרך אגב יש פתק הדרכה ובנוסף פתק של "מועדון נינטנדו" אם קוד כניראה קוד שקשור למערכת הרשת של נינטנדו ביפן אבל אני ינסה מתי שהוא לראות אם זה יתן לי נקודות WII בקונסולה האירופית שלי -למרות שזה כניראה לא יהיה באריזה של השלט אותו דבר רק שהחוברת הוראות מכילה כמה דפים חוץ מזה נינטנדו הועילו בטובתם להכניס זוג בטריות (לא כל כ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש קונסולה למשפחה, אשתי מתעניינת יותר בקטגוריות הכושר, אשח שגם ביתי תנצל קטגוריה זו אך מן הסתם היא תתעניין במשחקים כגון גידול חיות, דיסני וכיו' ובאשר אלי, ארצה לשמור על האפשרות לשחק משחקי יריות וכו' ולכן כמדומני זה פוסל את ה-WII. מבין השתיים הנותרות, איזו קונסולה עדיפה, הקינקט או ה-PS3 עם המוב? אציין שאיני מתכוון לשחק זמן רב ו/או משהו אקסלוסיבי כך שזו לא נטייה לאחת מהן. לאילו מהן יש יותר משחקי כור? האם יש משהו שדומה לפיט פלוס של ה-WII? כמו כן, האם במידה וארכוש את אחת הקונסולות בארה"ב אהיה חייב לרכוש משחקים מארה"ב בלבד או שמא מדובר במכשיר עם שיטות שידור מרובות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מכשיר פלייסטיישן 3 גירסה אירופאית PAL חבר שלי רוצה לקנות את המכשיר הנ"ל מאמאזון שמוכרים אותו שם בגירסת NTSC מישהו פעם אמר לי שמכשיר אירופאי ומכשיר אמריקאי (PAL/NTSC לא יכולים לשחק במשחקי אונליין ביחד או שהוא התכוון לכך שאם חברי קנה לדוגמה CALL OF DUTY 4 NTSC ואני קניתי את אותו המשחק בגירסת PAL - אז לא נוכל לשחק אונליין זאת אומרת שזה קשור לגירסת המשחק או גירסת המכשיר. השאלה שלי זה האם זה נכון ומה ממה שרשמתי למעלה נכון (גירסאות המכשירים הם הבעיה או גירסאות המשחקים כי אם כך הוא יוכל לקנות משחקי PAL כי זה מולטיזון ואז נוכל לשחק ביחד) תודה רבה לכל העונים גל
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום פורום נכבד, בתחילת אוקטובר חברה שלי ואני טסים לברצלונה, בע"ה. רציתי לשאול כמה שאלות: 1) האם מומלץ בכלל להביא משם מכשיר + משחקים..? 2) האם גם שם כמו בישראל עובדים בשיטת PAL ? 3) האם יש מחיר ידוע? חיפשתי בגוגל והחיפושים עלו בתוהו. מדובר כנראה על הPS3 SLIM 120GB 2 שלטים כבל HDMI ומשחק אחד לפחות (כנראה PES2010, 2011 אם יצא כבר...) תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
משהו באזור המרכז, או בן אדם פרטי לא משנה..? אני מבקש בלי תגובות על איכות המשחקים וכו', תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הרבה משחקים של PS3 דורשים חיבור לאינטרנט. בבקשה עזרה/הסבר:איך מחברים את הPS3 לאינטרנט? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה .. הרכש החדש הגיע ;D XBOX360 Elite 120GB HDD 2 Wireless Controllers XBOX Live headset ו2 משחקים חינם עם הבאנדל. בלי שום פריצה .. רק מקורי . לא בא לי להסתכן בבאן D: אם למישהו מהחבר'ה הטובים פה יש אחד .. אני ישמח שהוא יוסיף אותי לXBL הגיימרטאג שלי - xQuntix שוויץ - המטרה של פתיחת הנושא - אני מעוניין להזמין 3 משחקים באינטרנט (סביר להניח שמGAME.CO.UK) ואני צריך המלצות .. אני שחקן מושבע של FPS ככה שהיילו ובאטלפיד בשיקול שלי .. ועוד משחק שלישי מז'אנר אחר עם מולטיפלייר טוב יהיה אחלה D:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16229 אולי זה יעניין חלק מימכם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני תקוע בבוס THE AND או איך שלא קוראים לו (הצלף הזקן ) והחרא הזה תמיד מצליח להגיע מאחורי ולזמבר אותי למרות ששאני ברמה הקלה ביותר בכל מקרה איך עוברים את החרא הזה ? אני מנסה להשלים את הסדרה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש גרסאות ל WII? ולגבי עדכוני התוכנה של ה WII , מה כל אחד מוסיף , והאם אפשר לעשות את זה לבד
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו? יצא כבר לPC, האם יצא גם ל360???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, כמה שאלות אפשר לפרק את הHDD שעל הPS3 ולהרחיב אותו עם משהו אחר ? ועוד דבר ששמעתי שאני רוצה לדעת אם הוא נכון, אמרו לי שבאתר של PS3 אפשר להוריד משחקים ב60 דולר ישירות למכשיר או משהו כזה. איך עושים את זה ? וכמובן שאלה מאוד חשובה, מתי יוצא TEKKEN 6 ? איפה אני יכול לראות XBOX360 ו PS3 בפעולה ? יש איזה חנות שמראה את שניהם לצורך השוואה גרפית ? [move]תודה על העזרה מראש[/move]
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי קונסולת Wii מארה"ב שעובדת עם מתח 110. אשמח לקבל המלצה לקנית שנאי אמין אשר יתאים לה. אולי בכלל ניתן להפוך את הקונסולה עצמה שתעבוד ב-220? (החלפת פיוז וכו').
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
"OMG, Resident Evil 5 is Racist!" http://www.youtube.com/watch?v=NaQmoC-vMm8
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חלומי התגשם וקנו לי ליום הולדתי ה24 (עדיין לא, בקרוב) פיאס 3 השאלה שלי זה בקשר לרשת, הבנתי שאפשר להוריד דמואים וכו, נרשמתי לשירות של זה, אבל הוא לא נותן לי גישה :\ מה לעשות? ואשמח לקבל עוד טיפים ככה לבחור צעיר בעסקי הקונסלות
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
TV של LG ,חיברתי בקומפוננט,האיכות די דומה לטלוויזית CRT ישנה...למה? בהגדדרות של ה360 עשיתי 1080P...
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המשחק הוא כזה:אתה בוחר מכונית נוסע ואוסף נשק המטרה היא להשמיד את היריב השם הוא בערך "וינלייט 8 משו כזה תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2008/04/25/bioware-nintendo-wii-is-like-a-toy/1
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לעשות לPS2 שלי [לא ממש משנה כרגע] והחנות מוניליין זולה משמעותית מהאחרים. עכשיו הבנתי שהחנות מתחמחה בקונסלות ואביזרים,אז רציתי לשאול - איך החנות? האם מישהו התנסה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, 1. רצינו לדעת באיזה מחיר אפשר למצוא קונסולה יחסית פשוטה? לאיזה מחירים לצפות? ומה לגבי עלות המשחקים עצמם? 2. האם גם קונסולות יחסית ישנות, מה3-4 שנים האחרונות תומכות בפיפא האחרון (+2021)? 3. האם יש דברים מהותיים שצריך לשים לב אליהם כשמחפשים קונסולה? תודה רבה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב יש לי שאלה לא ידעתי איפו לשאול אז אני את זה פה. תגידו: האם מחשב במחיר 3500 שקל יכול לעבור את כוחו של ה XBOX360? המפרט של ה X360: מעבד : מעבד תלת ליבתי , כל ליבה פועלת במהירות שעון של 3.2GHZ , לכל ליבה יכולת דו-תהליכית , סה"כ 6 תהליכים (תיאורתי). זיכרון מטמון של 1MB , הפועל בחצי שעון המעבד , אך בעל טבעת כפולה של 256Bit , רוחב פס = 51.2GBps. סה"כ טרנזיסטורים 165M. (תהליך FAB 90nm) יחידת עיבוד וקטורים VMX ברוחב של 128Bit לכל ליבה , בעל יכולת לעבודה עם 128 רג'יסטרים בכל רגע נתון. אפיק FSB במהירות שעון של 5.4Ghz , ורוחב פס של 21.6GBps. יכולת חישוב אריטמתית : 9.6 מיליארד חישובי מנה לשניה , יכולת חישוב נקודה צפה : 115.2 Gflops (תיאורתי בלבד). כרטיס גרפי : מבוסס ליבת ATI R500…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סוני 3 ואני דיי סבבה איתו אבל שוקל מאוד לשתדרג בסוני 4! מה אתם אומרים כדאי או שסתם ביזבוז?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני טס הרבה לארה"ב ומתלבט בשאלה האם כדאי לקנות PS3 בארה"ב או עדיף כבר בארץ ? אני לא דואג לקנית המשחקים כיוון שאני הרבה בארה"ב. בארץ המכשיר בגרסת 60G עולה 4,300 +- ואילו באהר"ב בגרסת ה 80G הוא עולה 600$ ( + מוטורסטורם, לא כולל מיסים ומע"מ כמובן). השאלה שלי היא בעיקר לגבי החיבור לאינטרנט והאחריות, ומעט לגבי המחיר, האם יהיו לי בעיות עם אחד מאלה ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-