עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 6 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. סאפ ביצ’ז? אוהו איזה פרק מצחיק יש לנו בשבילכם היום. יוגי חופר בראש עם פריטי טריוויה מיותרים, ינאי משחזר טרגדיות ילדות ולוני חובב זרגים… (ה”זרגים” מסטארקראפט 2 – יא סוטים!) מעבר לזה יש לנו סקירה מלאה על סטארקראפט 2 וAlien Breed לPSN, המלצות על משחקי אייפון Ace Attorny),Guns’n'Glory ,Infinity Blade ) חדשות גיימינג לוהטות (מנוע משחק חדש, עורך משחקים לאינפאמוס 2, מידע נוסף על הבטות של סוקום 4 וגירס 3 ועוד…) קצת על משחקים שצפויים בקרוב, 10 דקות של פליקצ’ארט וכמובן שאלות מאזינים. נהנינו בטירוף להקליט, מקווים שתהנו להאזין, נשמח לשמוע מכם רשמים ותגובות מאחלים לכם האזנה נעימה: לינק להו…

2. TV של LG ,חיברתי בקומפוננט,האיכות די דומה לטלוויזית CRT ישנה...למה? בהגדדרות של ה360 עשיתי 1080P...

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. לילה טוב. החלטתי לקנות מחשב חדש או קונסולה(לא בחודש חודשיים הקרובים...) ואני לא יודע מה לקנות...אני רוצה חוות דעת לגבי אמצעי השליטה בקונסולה מאלו שיש להם. המשחקים העיקריים הם משחקים די כבדים(למשל GTA IV) מצד אחד אני יכול לקנות מחשב חדש ואני יודע בברור שאמצעי השליטה(עכבר ומקלדת) יהיו נוחים ומדוייקים, אבל כדי לקנות מחשב שיפעיל משחקים די כבדים(כמו GTA IV) בצורה מקסימלית זה לפחות 6K (ושלא לא נדבר על ציוד היקפי...). מצד שני אני יכול לקנות קונסולה במחיר 1800-2000שח ואפילו פחות וכל המשחקים יעבדו לי בצורה הכי טובה ולא צריך לקנות מסך או ציוד היקפי אחר אבל הבעיה זה שאין עכבר!!! ומה אני יעשה במשחקי FPS נסיתי לכוון בXBOX 360 ודי היה לי קשה ולא נוח... מה לעשות על מה אתם ממליצים?(אני מ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. האם יש גרסאות ל WII? ולגבי עדכוני התוכנה של ה WII , מה כל אחד מוסיף , והאם אפשר לעשות את זה לבד

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by amit1242,

שלום,אני רוצה לעשות לPS2 שלי [לא ממש משנה כרגע] והחנות מוניליין זולה משמעותית מהאחרים. עכשיו הבנתי שהחנות מתחמחה בקונסלות ואביזרים,אז רציתי לשאול - איך החנות? האם מישהו התנסה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by gtabak_37,

שלום לכולם! ברשותי מכשיר פלייסטיישן 3 גירסה אירופאית PAL חבר שלי רוצה לקנות את המכשיר הנ"ל מאמאזון שמוכרים אותו שם בגירסת NTSC מישהו פעם אמר לי שמכשיר אירופאי ומכשיר אמריקאי (PAL/NTSC לא יכולים לשחק במשחקי אונליין ביחד או שהוא התכוון לכך שאם חברי קנה לדוגמה CALL OF DUTY 4 NTSC ואני קניתי את אותו המשחק בגירסת PAL - אז לא נוכל לשחק אונליין זאת אומרת שזה קשור לגירסת המשחק או גירסת המכשיר. השאלה שלי זה האם זה נכון ומה ממה שרשמתי למעלה נכון (גירסאות המכשירים הם הבעיה או גירסאות המשחקים כי אם כך הוא יוכל לקנות משחקי PAL כי זה מולטיזון ואז נוכל לשחק ביחד) תודה רבה לכל העונים גל

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16229 אולי זה יעניין חלק מימכם

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by danielpet,

חלומי התגשם וקנו לי ליום הולדתי ה24 (עדיין לא, בקרוב) פיאס 3 השאלה שלי זה בקשר לרשת, הבנתי שאפשר להוריד דמואים וכו, נרשמתי לשירות של זה, אבל הוא לא נותן לי גישה :\ מה לעשות? ואשמח לקבל עוד טיפים ככה לבחור צעיר בעסקי הקונסלות

9. משהו באזור המרכז, או בן אדם פרטי לא משנה..? אני מבקש בלי תגובות על איכות המשחקים וכו', תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Tomerm,

אני טס הרבה לארה"ב ומתלבט בשאלה האם כדאי לקנות PS3 בארה"ב או עדיף כבר בארץ ? אני לא דואג לקנית המשחקים כיוון שאני הרבה בארה"ב. בארץ המכשיר בגרסת 60G עולה 4,300 +- ואילו באהר"ב בגרסת ה 80G הוא עולה 600$ ( + מוטורסטורם, לא כולל מיסים ומע"מ כמובן). השאלה שלי היא בעיקר לגבי החיבור לאינטרנט והאחריות, ומעט לגבי המחיר, האם יהיו לי בעיות עם אחד מאלה ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by stone cold,

קודם כל אני יודע שזאת ביקורת די טפשית כי רק הצבע שונה וזהו מול הגרסאות הלבנות שנית אני לא יעשה כנהוג של לתת תמונות מפתיחת אריזה וכו בביקורות שכאלו כי כרגע אין לי אף מצלמה נורמלית במקום זה אני יתן תמונות ממקומות אחרים ברשת אז מה יש לנו שלט WII גרסה אסיתית בצבע שחור -הם קוראים לצבע KURO ונונצק בצבע שחור בחבילה של הנונצק שהייתה ארוזה מצוין דרך אגב יש פתק הדרכה ובנוסף פתק של "מועדון נינטנדו" אם קוד כניראה קוד שקשור למערכת הרשת של נינטנדו ביפן אבל אני ינסה מתי שהוא לראות אם זה יתן לי נקודות WII בקונסולה האירופית שלי -למרות שזה כניראה לא יהיה באריזה של השלט אותו דבר רק שהחוברת הוראות מכילה כמה דפים חוץ מזה נינטנדו הועילו בטובתם להכניס זוג בטריות (לא כל כ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by esaly,

מישהו? יצא כבר לPC, האם יצא גם ל360???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by stone cold,

אני תקוע בבוס THE AND או איך שלא קוראים לו (הצלף הזקן ) והחרא הזה תמיד מצליח להגיע מאחורי ולזמבר אותי למרות ששאני ברמה הקלה ביותר בכל מקרה איך עוברים את החרא הזה ? אני מנסה להשלים את הסדרה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by vanssa carlton,

שלום לכולם יש לי בעיה דיי רצינית קניתי כרטיס של 2100 נקודות של גירסאת pal ושפתחתי את המשתמש שלי הגדרתי את המשתמש שלי לארצות הברית וזה לא נותן לי להשתמש בנקודות ואני לא יודע איך להחליךף את המשתמש מי ארצות הברית ל אירופה הם משהו יכול לעזור זה היה טוב וניסתי גם דרך האתר של xbox וזה נועל את האץ

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by shiranosh,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי MOVE Starter Pack לPS3 שלי .. ורציתי לבקש המלצות למשחקים תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. http://www.iphoneblog.co.il/2008/03/blog-post_6030.html

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by xtx,

המשחק הוא כזה:אתה בוחר מכונית נוסע ואוסף נשק המטרה היא להשמיד את היריב השם הוא בערך "וינלייט 8 משו כזה תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ראשית - מחיר - ראיתי בזאפ מחיר הכי זול 1200 שקל ? קורא צרובים ??? מה זה אומר ? קוריאני ??? צ'יפ ??? היכן אתם ממליצים לקנות בקרים ? מחירים ? מיעוד לילדים בני 6 - 10... אם משהו לא חוקי בתשובות אנא שלחו לפרטי...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by sorwo,

"OMG, Resident Evil 5 is Racist!" http://www.youtube.com/watch?v=NaQmoC-vMm8

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/04/25/bioware-nintendo-wii-is-like-a-toy/1

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Shane McMahon,

שלום. מתי ה-Wiifit יגיע לישראל??

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by tidan26,

שלום! האם ניתן להוריד את המגן מסך מהמכשיר מבלי לגרום נזק ולשים מגן מסך אחר?... ???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by arad gonen,

שלום! אני רוצה לקנות PSP בארצות הברית ויש לי כמה שאלות: 1) האם יש נעילה אזורית בPSP כמו ב WII,XBOX,PS2 או שאין נעילה כמו ב PS3? 2) מהו ההבדל בין הגירסאות: FAT, SLIM & LITE, 3000? 3) כמה בערך עולה פריצה ל-PSP והאם זה שווה? תודה רבה מראש , ברק גונן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by zombie,

מכל הסוגים... ורצוי גם כמה משחקים למבוגרים(לא מבוגרים בלבד ) ושמעתי שיש משו עם יוגה או משו...או חדר כושר..זה יהיה מעולה בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.