קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,645 דיונים בפורום זה
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16229 אולי זה יעניין חלק מימכם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, כמה שאלות אפשר לפרק את הHDD שעל הPS3 ולהרחיב אותו עם משהו אחר ? ועוד דבר ששמעתי שאני רוצה לדעת אם הוא נכון, אמרו לי שבאתר של PS3 אפשר להוריד משחקים ב60 דולר ישירות למכשיר או משהו כזה. איך עושים את זה ? וכמובן שאלה מאוד חשובה, מתי יוצא TEKKEN 6 ? איפה אני יכול לראות XBOX360 ו PS3 בפעולה ? יש איזה חנות שמראה את שניהם לצורך השוואה גרפית ? [move]תודה על העזרה מראש[/move]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , אני אישית מתלבט ומקווה שתעזרו לי. אני צריך קונסולה לשחק PES 2008 ברשת. ההתלבטות שלי כזאת: מצד אחד אני לא מסתדר עם הDPAD ב360 , למרות שבעבר היה לי XBOX. מצד שני בXBOX LIVE המשחק משוחק על שרת של MS ואין לאגים גם נגד אנשים בחול. השאלה שלי אליכם האם סוני נוקטת בשיטה של PS2 והשרתים הם רק מתווך , למשל בPES6 בסוני 2 יש שרת שמקשר בין שחקנים ויש שחקן HOST והשני CLIENT בXBOX MS הם הHOST. זה הדבר הכי חשוב לי , אם סוני הם הHOST והמשחק משוחק על שרתיים יעודיים אני אקח סוני. בבקשה רק מי שיודע שיענה ולא לתת תגובות כמו מי קונה קונסולה עבור משחק אחד וכו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות כבל HDMI חדש וראיתי שדרך ebay אפשר לקנות בגרושים.. 7$ +- אבל אני רוצה לשאול לפני כן אם יש סוגים מסויימים שמומלץ לקנות ואם כן מה בדיוק. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! אחי טס לארהב במוצש הקרוב.. ביקשתי ממנו שיקנה לי את הxbox360 pro 60gb מישם. עכשיו כמה דברים שאני רוצה לדעת, האם זה מסוכן לקנות Refurbished ומה המחיר שהוא ישיג את זה חדש ולא ריפארבישד.. ? כי הבנתי שבנוסף לכל העניין אני צריך לקנות את השנאי בשביל החשמל בארץ שלפי בירור קצת עולה את ה400 שקל והאם יש אופציה לקנות אותו בארהב! תודה מראש =)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה ובלי עין הרע הצטרפתי למשפחת ה PS3. "זכיתי" ב Bid באיביי על PS3 ובתקווה שתוך חודש/חודש וחצי (תלוי מתי הוא ישלח, תלוי מתי יגיע) גם אני אוכל להחליף קצתחוויות ממשחקי ה Next Gen ואפסיק להרגיש כ"כ מוקצה בפורום . בכל מקרה, השאלה שרציתי לשאול היא, המוכר ממוקם בקנדה. המשלוח לארה"ב והמשלוח לישראל יעלו אותו דבר. דוד שלי מארה"ב אמור להגיע עוד שבועיים לארץ. האם לדעתכם כדאי לי לשלוח את ה PS3 כאן לארץ ולהמר על כמה יקחו לי במכס או שלשלוח את זה לדוד שלי שנמצא בארה"ב ולהגיד לו לעבור במסלול האדום ולהמר על כמה שם יקחו לו במכס (שיגיד שהוא קנה את זה לילדים שלו והם לא רוצים אז הוא מביא את זה לי). מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות PS2 בשביל כמה משחקים מאוד ספציפיים (ראיתי את הPS3 ופשוט לא נהנתי, לא יודע למה, המשחקיות שמה הוא על הפנים) אני נטו רוצה לקנות PS2 למשחקים הספציפיים הבאים, ואולי תוספת שאני אגלה בהמשך MK shaulin monks syphon filter (כל הסידרה, כולל אלה של PS1) pro nba live TEKKEN TIME CRISES 1+2 (זה המשחק הזה עם האקדח שאתה יורה על הטלווזיה) הסיבה שאני שולל אוטומטית PS3 כי הבנתי שהוא לא מאפשר קריאה של משחקים מPS2 ומPS1 (אם אני טועה תקנו אותי בבקשה) ואם בכלל יותר כדאי לי לקנות איזה WII או XBOX או נינטנדו (כשאני מוכן להוציא על מכשיר עד 1300 שקל אם הוא באמת שווה אותו, כשאני מצאתי PS2 ב800 יד ראשונה)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני קונה WII בארה''ב יעבדו עליה כל המשחקים או רק חלק????
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחובר לספק בזק בין לאומי במהירות 12 מגה דרך התשתית של הוט ויש לי חבילת גיימר אני ה PS3 מחובר לראוטר EDIMAX - 192.168.2.1 בחיבור אלחוטי עם הצפנת WEP שמחובר לראוטר של TP-LINK - 192.168.1.1 בחיבור קווי שמחובר לאינטרנט דרך חיוג LT2P לפול(נראה לי שככה קוראים לזה) 212.25.127.18 הגדרתי בראוטר TP-LINK שיפתח DMZ לראוטר EDIMAX - 192.168.1.100 והגדרתי בו שה ראוטר EDIMAX יקבל רק את ה IP : 192.168.1.100 בראוטר EDIMAX הגדרתי שה PS3 יקבל רק את ה IP : 192.168.2.115 והגדרתי בראוטר של EDIMAX שיפתר DMZ ל PS3 - 192.168.2.115 . ב PS3 הגדרתי שהוא יתחבר לראוטר EDIMAX והקליטה ב PS3 היא 80% הערוץ שידור בראוטר של EDIMAX הוא 1 הבעיה: ה PSN עובד בצורה נוראית הוא כל הזמן מתנתק לי וההורד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/c0f10133-7aaa-4547-a1da-4fbf40c28739.icast.mp3 שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס' 5 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה העניינים, אנשים? עבר עלינו שבוע פורה מאוד, שיחקנו והתנסינו בהמון דמואים וכבר בוער לנו בעצמות לשתף אתכם בחוויות. יש לנו סקירה על המולטי פלייר של קילזון 3 (כמו כן דיווח של ינאי על גירסאות ה-3D שלו ושל COD:BO ומוטורסטורם) סקירה על הדמואים של דרגון אייג' החדש, לגו מלחמת הכוכבים השלישי ובחזרה לעתיד, ספיישל כרישים במשחקים לאייפון, חדשות גיימינג לוהטות (גירס 3, תוכן להורדה ל-Assassin’s Creed: Brotherhood ול-Dead Space 2, מבצעי אקסבוקס, השקות משחקים ועוד... 10 דקות של פליקצ'ארט וביקורות סרטים (שם אנו מגלים…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי סוני 3 ואני דיי סבבה איתו אבל שוקל מאוד לשתדרג בסוני 4! מה אתם אומרים כדאי או שסתם ביזבוז?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו? יצא כבר לPC, האם יצא גם ל360???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי נוסע לפולין ממש בקרוב אז במקום לקנות במחיר המופקע בארץ חשבתי לתת לו כסף לקנות לי משם +לקנות זלדה TP מקורי +כבל קומפוננט+עוד שלט ונונצק+שלט קוביה אחד וכרטיס זכרון קוביה +מטעין לשלט מישהו יודע מה המחיר שם ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תקוע בבוס THE AND או איך שלא קוראים לו (הצלף הזקן ) והחרא הזה תמיד מצליח להגיע מאחורי ולזמבר אותי למרות ששאני ברמה הקלה ביותר בכל מקרה איך עוברים את החרא הזה ? אני מנסה להשלים את הסדרה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שוב לכולם! תראו, יש מין תחרות כזאת שאתה רומר מה תעשה אם תקבל PS3, שנמשכת 30 יום. כדי לזכות צריך לקבל את מספר הקולות הגדול ביותר. אני חייב שתצביעו לי ותעזרו לי לזכות ! אני כבר במקום תשיעי שם! הנה הקישור הצבעה: http://freegadget.co.il/vote.php?uId=220 והנה הרשימה: http://freegadget.co.il/list.php תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, בירצוני ליקנות שלט אל-חוטי ל xbox 360 אבל אני לא מצאתי חנות שמוכרת את מוצר זה במחיר זול יחסית. אני גר בנצרת עילית פניתי אליכם כי רציתי לדעת אם יש מישהוא שמכיר חנות שמוכרת את המוצר בפחות מי 300 ש''ח, בנצרת עילית.(חוץ מי ksp) הייתי שם הזמנתי אך ניגמר להם המלאי. אשמח לקבל תשובה מהר ככול האפשר בתודה מראש:omer_
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני יודע שזאת ביקורת די טפשית כי רק הצבע שונה וזהו מול הגרסאות הלבנות שנית אני לא יעשה כנהוג של לתת תמונות מפתיחת אריזה וכו בביקורות שכאלו כי כרגע אין לי אף מצלמה נורמלית במקום זה אני יתן תמונות ממקומות אחרים ברשת אז מה יש לנו שלט WII גרסה אסיתית בצבע שחור -הם קוראים לצבע KURO ונונצק בצבע שחור בחבילה של הנונצק שהייתה ארוזה מצוין דרך אגב יש פתק הדרכה ובנוסף פתק של "מועדון נינטנדו" אם קוד כניראה קוד שקשור למערכת הרשת של נינטנדו ביפן אבל אני ינסה מתי שהוא לראות אם זה יתן לי נקודות WII בקונסולה האירופית שלי -למרות שזה כניראה לא יהיה באריזה של השלט אותו דבר רק שהחוברת הוראות מכילה כמה דפים חוץ מזה נינטנדו הועילו בטובתם להכניס זוג בטריות (לא כל כ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טופ ברדיט: http://imgur.com/gallery/8p2me פשוט פסיכי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/187691.html לצערי הרב מה שקורא בסרטון הזה מוכר לי ורק היום איזה חבורת בריטים בני 3 ניסו לאנוס אותי כי אמרתי לאחד מהם שיפסיק לשיר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק הוא כזה:אתה בוחר מכונית נוסע ואוסף נשק המטרה היא להשמיד את היריב השם הוא בערך "וינלייט 8 משו כזה תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמו לי מפסק ועוד מאווררים פנימיים לייתר ביטחון. אמרו לי אם הבעיה תחזור אז לתת להם אותו שוב לתיקון והם יתקנו לי אותו בחינם ואני ימכור אותו. עכשיו הדלקתי אותו בפעם הראשונה והוא עושה הרבה רעש בגלל המאווררים החדשים (והם מאוד חזקים) הוא שם מאווררים ממש על הצלעות קירור כמו במחשב. המפסק זה אם צצה איזה שהיא בעיה אז להוריד את המספק וזה יכבה את המכשיר וישאיר את הקירור פועל כדיי לקרר מהר את כל העסק שם.. בקיצור אני ישמור כסף בצד לאחד חדש ליתר ביטחון כדיי לא לדאוג אם המכשיר יילך קיבינימט.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה אבא שלי מתכנן לקנות נגן Blu-Ray עם הטלוויזיה שהוא רוצה לקנות ("Loewe LCD 42"/50) ואני כך או כך תכננתי לקנות PS3 אז הגענו להסכמה בקשר לקנות רק PS... אז ככה, כמה שאלות. הנגן blu- ray בפלייסטיישן איכותי? ועוד שאלה דיי חשובה, עכשיו שיצא Dual-Shock3, יש איזו שהיא דרך להחליף את הבקר הרגיל בחדש? והאם למישהו יש מושג האם מתוכננן דגם חדש שיריץ משחקי ps2 או שיש צורך לחפש לשם כך דגם ישן יותר (60G/80G)? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כגיימר ותיק ובעלים גאה של קונסולת PlayStation 3 שאוהב לשחק בהרבה משחקים, חיפשתי הרבה זמן את הדרך איך עושים את זה בלי להוציא המון כסף. משחקים חדשים בארץ עולים מאד יקר וגם אם בהזמנה דרך אתרים מחו"ל אפשר לחסוך קצת, זה עדין נשאר יקר אם רוצים לשחק בהרבה משחקים. קיימת האופציה של חנויות שמציעות משחקים להחלפה, אבל שם אתה גם צריך לתת משחק שלך בתמורה וגם לשלם. אפשר גם כמובן להחליף עם אחרים. אבל לך תחפש כל פעם את זה שיש לו בדיוק את מה שאתה רוצה ולך בדיוק את מה שהוא רוצה. בקיצור - חיים לא פשוטים. לפני כשנתיים החלטתי לקחת יוזמה ולהרים ספריית החלפות חינמית למשחקי PlayStation 3. מקום שבו יהיה ניתן להחליף משחקים בצורה נוחה ובחינם ממש. הרעיון מאד פשוט : נרשמים, מביאים משחקים לספריה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך יעוץ לגבי קניית קונסולה ההתלבטות היא רק בין האקסבוקס 360 ל סוני3 . אני צריך חוות דעת ודעות לגבי הקונסולות והמלצות שלכם, תאמת הדבר היחידי שמשך אותו לסוני זה הפריצה אני לא ישקר ויגיד שלא לא חוסך לי פה הרבה כסף מצב שני לרוב החברים שלי יש סוני 3 וזה ואמר לשחק איתם ברשת , רשת בחינם וגם להחליף איתם משחקים אני מניח... לאיזה מהקונסלות יש יותר משחקים מגוונים שללאא יוצאים למחשב? העדפה שלי כרגע היא לסוני 3 האם כדי להישאר איתה או שלבדוק את האקסבוקס יותר לעומק.. ותעשו טוב אל תבואו לי בתגובה של " זה כל אחד והטעם שלו אין יותר טוב מהשני וזה עניין של טעם" טוב אז בשבילי יש יותר טוב מהשני אני הולך להוציא על זה לא מעט כסף אז אני גם רוצה להיות מרוצה מהבחירה שלי אז תעשו טובה ולהגיב ל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-