עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. לאחר שנטשתי את ה-XBOX למשך כשנה (וגם אז רק שיחקתי בגיטר הירו למיניהם) החלטתי לתת לו צ'אנס נוסף לפני שאחליט למכור אותו, בכל מקרה אשמח להמלצות על משחקים אשר נועדו ל-XBOX בלבד, אם זה היה גם לPC בטוח שכבר חרשתי עליו או שהוא לא עניין אותי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by tiptipon,

יש לי אוזניה BT של מוטורולה של הטלפון הנייד שלי וניסיתי לחבר אותו ל PS3 שלי והוא לא מוצא אותו השאלה האם זה אפשרי או שרק אוזניות מסוג מסוים עובדות ??? עדכון זה עובד ...

3. Started by bennyma,

כנראה הלכה העיינית במכשיר. לא קורא דיסקים אבל חוץ מזה עובד מצויין. המכשיר הוא מכשיר US. מי מכיר חנות/מעבדה מומלצת, אמינה באיזור המרכז לתיקון טוב, זול ומהיר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. הפעם לא סתם פלסטיק http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29489 במילים פשוטות -זיהוי תנועה משופר ועוד מידע נקבל בE3

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by dbx22,

השאלה נוגעת לslim 4gb. אם אני רוצה לשחק במשחקים שהם בעלי יותר מדיסק אחד, כמו פורזה, או משחק כמו BF3 ששמעתי שצריך להתקין 15 ג'יגה על ההרדיסק, איך זה אפשרי לשחק על הסלים 4 ג'יגה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by dor444,

שמעתי שיצאה פריצה ל-PS, אני אשמח לדעת אם הפעם זה אמיתי או שוב, סתם שמועה האתר שבו ראיתי את הכתבה: http://www.gadgety.co.il/1524/%D7%AA%D7%9D-%D7%A2%D7%99%D7%93%D7%9F-playstation-3-%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%92%D7%A0%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%A0%D7%A4%D7%A8%D7%A6/ ואם הכתבה אכן נכונה, אני אשמח לשמוע אודות הפריצה תודה רבה מראש, דור

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by stone cold,

אני לא יודע אם אני יכול או לא מסבות שתבינו לבד אבל זה מתחבר לי לרשת רק בפתוח לא ראיתי משתתפים אז אני רוצה לנסות דרך "רשימת חברים" המספר שלי הוא -3824-0808-9317 הכינוי TNA בכל מקרה אם אני יצליח או לא כדי שנתחיל לפוצץ את הצורה אחד לשני במשחק אני בטח יקנה אותו בכל מקרה שמישהו קרוב יטוס לאירופה

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by hackermeir,

קיבלתי היום את האליט, ואני לא יודע איך אני מתחבר הוא רוצה WIN LIVE ID וכל מיני ואני לא יודע מאיפה להביא ומאיפה להירשם. מישהו יכול להסביר לי מהתחלה מה לעשות? אגב יש לי חודש חינם גם ל- GOLD?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dor444,

יש לי WII מלפני שנה וחצי במצב טוב, לא נעשה בו שימוש רב עקב חוסר התענייניות ה-WII כולל שלט רגיל, נאנוצ'אק (או איך שלא כותבים את זה), WII SPORT ו-3 משחקים (Mortal Kombat, Rayman 4 וSpiderman 3) אני אשמח לדעת כמה הוא שווה היום ובכמה כסף אפשר למכור אותו (בYAD2 או ב-Ebay)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by badtoyboy,

שלום, אני תכננתי לקנות מחשב בסביבות 400$. ואז חשבתי לעצמי שזה בעצם המחיר של XBOX 360! (בארה"ב כמובן) והרי ממילא המחשב מיועד למשחקים, אז אני שואל מה לדעתכם עדיף XBOX או מחשב טוב למשחקים (כרטיס מס ךברמה של X1950 לפחות). מה אתם הייתם לוקחים בהתלבטות הזאת? PS2 VS PC אותו דבר - מה עדיף? ועוד משהו - מה בקשר למשחקים של XBOX - אם אני קונה אותו בארה"ב, משחקים של הארץ יפעלו? ודבר באמת אחרון וחשוב - בקשר לבעיית התחממו - המכשיר באמת עלול להשרף תוך זמן קצר ונדפקתי??? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אז ככה: יש לי XBOX360 שקניתי בארץ עם צ'יפ קורא צרובים. על המכשיר לי לי מספק שמנתק את הצ'יפ שאמרו לי להשתמש בו כשאני נכנס ל-LIVE. 1 קודם כל איך אני עושה חשבון ל-LIVE ? ז"א זה בכלל אפשרי מהארץ ? (יש לי כ.אשראי בינ"ל). 2 מה קורה עם מה שהזכרתי קודם עם הצ'יפ והמפסק שלו ? אני מקווה שאני לא עובר על החוקים כי אני יודע שאסור לדבר פה על דברים לא חוקיים אבל אני רואה פה הרבה שמדברים על צ'יפים אז אם אני טועה קתנו אותי בבקשה.

12. אשמח לקבל כתובת בשביל משתמש אירופאי וכתובת למשתמש אמריקאי, אשמח מאוד שלא יקחו לי מס על רכישות דרך הPSN.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. היי, אני רוצה לקנות איזה 5-7 משחקי PS3 (לפחות) ובגלל שזה כמות דיי רצינית והמחירים בחו"ל הרבה יותר זולים אני מעדיף לעשות משלוח. לצערי עדיין לא מצאתי ב ebay ספק אחד שמוכר את כל המשחקים שאני רוצה ולכן אני מחפש חנות בחו"ל שעושה משלוחים לארץ. מישהו מכיר חנות טובה זולה ואמינה כזאת? ועוד שאלה, מישהו יודע אם יש הגבלות במכס על משחקים לקונסולות? נגיד אם אני מזמין 10 משחקים ב 300$ (מן הסתם לשימוש עצמי, 10 משחקים שונים ולא 10 עותקים של אותו משחק) יכולים לעשות לי בעיות על זה? תודה,

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. טוב היו שמועות על זה הרבה זמן גרסת הארקיד תישאר ב200$ בארצות הברית הפרימיום יופסק והעלית תחליף אותו ככה שבעצם ה360 ראש בראש מול הPS3 בתמחור http://news.vgchartz.com/news.php?id=4898 דרך אגב זה מתחיל בספטמבר כמו הPS3 SLIM ככה שמי שמעונין לקנות את אחת מהקונסולות האלו כדי לחכות קצת עד שזה יזלוג גם לארץ עריכה שכחתי להגיד את המחיר -300$ בארצות הברית

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  15. יש לי עכשיו את ה wii ואני מתלבט אם לקנות גם את ה 360 בארה"ב , אני טס בערך עוד חודש וחצי. בדיוק כשמתחילות ההוזלות של החגים. ביינתים השינוי המשמעותי ב 360 זה ה jasper chip אם הוא בכלל הגיע לחנויות כן ?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by stone cold,

טוב Day of Crisis קיבל 34 מתוך 40 בFamitsu http://news.vgchartz.com/news.php?id=2094 אני יודע שזה לא עוזר הרבה כי לפעמים ביקורות ביפן שונות מאוד מהמערב אבל לפחות הסנונית הראשונה מצביעה על משחק טוב ככה שכדי ליראות מה יצא ממנו בסוף אם יתפרסם עוד דברים אני יעדכן

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  17. http://www.hardcoreware.net/playstation-3-vs-xbox-360-two-years-later/ המאמר הבא משווה בצורה אובייקטיבית ועובדתית בין שני הקונסולות כיום. המאמר לוקח את 2 הקונסולות אחרי כל מקצה השיפורים והשינווים שהן עברו בשלוש שנים מאז השקתן ומבצע השוואה ישירה ככל האפשר בנהן. בהחלט מאמר מומלץ לכל מי שמתלבט בין שני הקונסולות.

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by huber,

אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה, אבל בגלל שזה מכשיר שמתבסס על ה"קרביים" של ה PS3 (אותו CPU/GPU) נראה לי הכי קרוב לפורום הזה. סוני משיק תחנת עבודה מבוססת CEL/RSX - המעבד והיחידת עיבוד גרפי שקיימת כיום ב PS3 כתחנת עבודה עצמאית לעיבוד ווידאו. סוני שיתפה פעולה עם יוצרי תוכנות עיבוד ווידאו ליצור אופטימיזציה מלאה לסביבת החומרה הזו. נראה מענין, אני חכה לביקורות: http://www.trustedreviews.com/home-cinema/news/2008/08/15/Sony-Shows-Off-Cell--RSX-Powered/p1

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by ftom2,

מצאתי את ההצעה הזו: http://www.2all.co.il/web/Sites/chipzol/PAGE51.asp נראה טוב מידי בשביל להיות אמיתי, מישהו מכיר אותם?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yomanet,

יש אחד רשמי? כמו נגיד ישפאר של סוני??? אם יש ,אשמח לקבל את שמו ואת פרטי יצירת הקשר איתו

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by yonatanph,

האם יש סיבה לכך שמשחקים לקונסולות עולות (הרבה) יותר מאשר משחקים לPC? אני מבקש לא לתת תשובות בסגנון - כי ככה/כי אפשר וכו'

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  22. http://www.digitalspy.co.uk/gaming/a58390/metal-gear-solid-4-confirmed-for-xbox-360.html

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by SHAKED286,

שלום לכולם עוד מאט יש לי יומולדת ואנ ירוצה לקנות XBOX עכשי ויש לי שאל העל איזה דגמים אתם ממליצים לא ממש הבנתי מה כל דגם אומר אז אם אפשר גם הסבר על כל דגם שמביאים פה. יש שם גם כזה דבר של 250MB או 4GB או 120GB מה זה האפרשים האלו ולה הזיכרות הזה משמש ? תודה רבה ושבוע טוב שקד

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by NM,

מה יקרה אם אני אקנה PS3 ואשחק על טלויזיה רגילה? לא LCD לא HD,רגילה..שתמיד שיחקתי בה במשחקים שלי ב-PS2 ונהנתי מהם מאוד. לפי מה שהבנתי מאתרים אחרים לא ישימו להבדל ממש מהגרפיקה של הPS2 מה הכוונה שאני אראה את המשחק לא טוב?או שאני אראה את המשחק בגרפיקה טובה כמו של GOW2 או יותר טוב? כי בת'חלס להוציא אלפי שקלים על הקונסולה וגם עכשיו להוציא על טלויזיה חדשה תואמת זה לא נורמלי

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by 100BATISTA,

היי! רכשתי PS3 חדש קניתי ראוטר הכל מחובר כראוי אבל לא יודע משום מה לא מתחבר לי,ניסיתי להירשם דרך הקונסולה ורושם לי THIS SERVICE IS UNDERGOING MAINTENCE ניסיתי להירשם דרך הPC ורושם לי אותו דבר מה לא בסדר?איך נרשמים או איך נפעילים את האינטרנט בקונסולה ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.