קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
מה זה בדיוק עושה ??? לא ממש הצלחתי להבין... אשמח להסבר מפורט. תודה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3993
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
את 3 שיחקתי על Hard עכשיו זה קצת מבאס אותי שזה קל מדיי אז אני על expert הרבה יותר כיף אבל גם קשה מאוד הנקודה שבשבילה פתחתי את הת'רד הזה, שיחקתי גם ב rock band וזה פשוט לא אותו כיף מבחינת הגיטרה נראה לי שהם ממפים את התווים בצורה פחות טובה מ GH, ששיחקתי את World tour קבלתי ממש הרגשה שאני מנגן את השיר באמת. ב"רוק בנד" זה לא קרה לי.
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
עוד לא עברו יום או יומיים וכבר המון קונים מאוכזבים נתקלים בהמון בעיות... אם זה שיש בעיה כשהופכים את התוים לשמאליים, ואם זה ה"מיתר" שלפעמים עובד לפעמים לא, המצילות של התופים שלא מגיבות הכי טוב שבעולם ועוד... זה לא אומר שכל הערכות דפוקות אבל עדיין זה מעורר סימני שאלה לגבי אמינות הכלים. יש כאלה שאומרים שהביקורות למשחק עדיין לא יצאו בגלל שכנראה עומדים לקטול את המשחק ובחברה רצו שיחכו עם זה כדי שזה לא יוריד להם את המכירות אני באמת מקווה שכל המקרים האלה נדירים ושהביקורות דווקא יפתיעו לטובה כי אני מת להשיג כבר ערכה כזאת! עריכה: ב- IGN הוא קיבל 7.9 ובאמת הם די התאכזבו ממנו...
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי XBOX 360 ויחד איתה קניתי בקר נוסף שיכול לשמש גם את המחשב וגם את הקונסולה(USB). עד היום הבן שלי שיחק בזה רק במחשב . - היום ניסיתי לחבר את הבקר דרך יציאת הUSB ומה שהוא עשה זה להקפיא את התמונה שהייתי בה ולא לתת לשום דבר לקרות - הייתי צריך להוןציא אותו מהשקע ולאתחל את הקונסולה - מה עושים? האם למישהוא יש פתרון? צריך עזרה דחוף. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היו לי 3 אבל לקחתי אחד אם מישהו רוצה הוא מוזמן לפנות אליי ולתת הצעות.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על מקום אמין שאפשר לקנות בו Wii ושזה יהיה יחסית זול ומקום "טוב" אני לא יודע מה התקציב כל-כך פשוט Wii תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נשרפה לי הטלוזיה וקניתי חדשה אני מחבר את הסוני 2 לטלוזיה החדשה ,שמתי גיטר הירו ואני רואה שחור לבן ולפעמים זה מהבהב כזה בין שחור ולבן לבין צבעוני אין לי מושג מה לעשות..ואני חושב שהטלויזיה הקודמת הייתה טובה מאוד ותמכה גם בשתי שיטות השידור הייתה לי טלוזיה LENCO או משו כזה... יש מושג למישהו איך לתקן את הבעיה?? אגב המכשיר שלי הוא אמריקאי..
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הגרסה הנ"ל ניתנת לחבר למחשב איכשהו ולצפות בזה דרך המסך כמו בטלויזיה... סורי על הבורות אני לא מבין כלום בקטע הזה תודה.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים של נטוויזין וניסיתי לחבר דרך כבל רשת את המודם לps3 אבל זה לא הצליח להתחבר לי...מישהו יכול לעזור לי איך אפשר להתחבר לps3 דרך המודם של האינטרנט במחשב?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה ,אני תמיד מזמין משחקים מ PLAY ASIA, בדקתי עכשיו באמזון UK וראיתי שלהזמין 2 משחקים עולה 375 שקל (כלומר 75 יורו) לעומת PLAY ASIA שעולה שם 550 שקל 2 משחקים. האם בטוח ושווה להזמין מאמזון UK (והם עושים משלוחים לישראל בדקתי זאת) כמו כן האם המשחקים שמגיעים מאמזון UK הם באנגלית? תודה על התשובות
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
ראיתי שיש כמה סוגים SILVER GOLD וכו. הבנתי מ EBAY שמוכרים שם כרטיסי LIVE שי כביכול LIVE לאיזור אירופה ואחד אחר לאזורים אחרים האם זה נכון ? אם מישהו יכול לתת לי הסבר על השירות חבילות שיש וכו איפה אפשר לקנות האם באתר של MICROSOFT וכו .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי הביקורת של גיים ספוט ניתן לגמור את המשחק בפעמיים שיושבים עליו, סה"כ 6 שעות משחק (זה הציטוט שלו בערך) למרות זאת כל הביקורות 100 או מתקרבות לזה, חוץ מאחד שנתן 80. אם אני מתמצת את הביקורות אז שווה לקנות למרות הארוך הקצר.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
נסתי לדחוף את שני הכבלים ביחד ל 360 כדי לקבל תמונה ויציאה אופטית (אחרי שפרקתי את הכבל של ה VGA 360), עכשיו שמתי לב ש HDMI בצד הצר יותר, הפין הימני ביותר הוא רק חצי מהארוך של האחרים יכול להיות שזה ככה? לא היה ממש אכפת לי אבל הכבל הוא HDFURY אז קצת חבל עליו בכל זאת רואים תמונה עריכה - הפין אמור להיות בפנים יותר מהאחרים, הוא מנתק את המתח או משהו בסגמון כשמתחילים לשלוף את הכבל
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היה לי טלפון לחצתי Start כדי לעצור אותו אבל זה העביר אותו אם מישהו זוכר, יש את הקטע שמוצאים את ה artifact אצל הפיראטים והבחורה גונבת אותו, אז מחפשים אותה, שמוצאים אותה יש סרטון שאותו העברתי ואז פתאום הוא צריך ללכת לכוכב אחר. הייתי עושה load אבל יש לי אחת מאוד מוקדם אפילו לא באותו הכוכב,
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מישו בבקשה יוכל להביא לי? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
דוד שלי יביא לי wii מאמריקה והוא אמר שהסבירו לו שהמשחקים פה לא יעבדו אז אני רוצה לשאול אם אפשר לקנות פה משחקים שמתאימים ומה אני צריך לקנות בשביל הwii הזה בשביל שיעבוד פה? עריכה: אני גם רציתי לשאול איזה משחקים הכי מומלצים לwii ? ועוד משהו אני לא כלכך מבין אבל אפשר להכניס לwii את החיבורים עם השלושה צבעים נכון? (סליחה על הבורות אני יודע שזה נמכר ב130 שקל אז זה אמור להיות די איכותי לא? ) כי זה בעיה להכניס עוד חיבורים לפלאזמה שכבר על הקיר...
-
- 27 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
מדובר במסך מחשב 22" רזולוציה 1650 1. יש לי אפשרות לחבר כבל HDMI אל ה 360 ואז לראות על המסך מחשב ב 720P (לא תומך ב 50HZ בבדיקה שהוא ביצע התמונה זזה ממש הצידה) ,הכבל שיש לי הוא HDfury. או להשתמש בכבל VGA של ה 360. מה עדיף? עקרונית אני מפסיד רזולוציה גם 2. במידה וכן להשתמש ב HDMI אז האם חיבור הכבל VGA בנוסף ל HDMI (על מנת להשתמש ביצאה האופטית), לא יגרום להנחתה מסוימת באות שיוצא מהקונסולה (שימוש בשתי יציאות בו זמנית) אני שואל בגלל שאני משתמש בכבל הזה לחבר את ה PS3 ובכל פעם שאני עובר בין הקונסולות (לא קורה הרבה כי רוב הזמן אני ב 360) אני צריך לסובב את המסך ולהבריג מחדש, חשבתי לחסוך את הטירחה הזאת. תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קניתי XBOX 360 וקיבלתי אותו היום אני מנסה להגדיר אותו שיכול לנגן מהמחשב מוזיקה וסרטים אבל נתקעתי יש איזה מדריך מסודר או הסבר או טרד בנושא ? אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם חזרתי מחופשה בחו"ל בקנדה ורכשתי לי קצת גודיס ל PS3 שלי כמו DUALSHOCK 3 שניים שכל אחד חצי מחיר מאשר בארץ וגם את המשחקים WARHAWK וגם PURE אחלה משחקים חבל שלא קניתי עוד אבל השלטים פשוט משהו שמוסיף הרבה לחווית המשחקים גם במרוצי מכוניות וגם FPS כמו BAD COMPANY והמשחקים מהנים עוד יותר תודה לכל מי שעזר בהחלטות לגבי מה לרכוש תודה תודה תודה :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
יש אזשהיא פעולה או המרה של הסרט אותו אני רוצה לראות לפני שאני מעתיק אותו ל PSP? כי אני לא מצליח לראות אף אחד מהסרטים שיש לי
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אחד מהקונסולות הבאות ואני לא יודע מה יותר כדאי ומה יותר משתלם. הPS3 מאוד יקר יחסית ל360... אבל השאלה אם יותר שווה לקנות את הPS3 כי יש לו יותר יתרונות ... ובגלל זה הוא עולה יותר יקר? וחוץ מזה נכנסתי לזאפ,ויש כל כך הרבה גירסאות ל360 (פרמיום,ארקייד,קורא צרובים,לא קורא צרובים, 60 GB וכו' וכו') אבל השתגעתי. ואני לא מבין בזה בשיט, ואין לי מושג איזו גרסה בנוגע ל360 יותר משתלמת. * מתי לדעתם ירדו המחירים של הקונסולות? אני צריך עזרה מה יותר קונסולה משתלמת מכל הבחינות. ויותר טוב אם אני אשמע את הדעה מבן אדם שהתנסה בשניהם! תודה.
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-