קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אם אני לא במקום הנכון, אנא תקנו אותי והעבירו, סליחה מראש. המשחק שווה היום בארץ 300-350 שקלים. מוכר אותו ב200 שקלים, גר בירושלים... להמשך פרטים לפנות אליי בפרטי. * שימו לב המשחק הוא לPS4, חדש מהניילון, עם קבלה אפילו.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אקסבוקס 360 והוא כבר היה בשימוש אז הUSER NAME אני לא יכול לשנות בלי נקודות אבל רציתי לדעת אם אני יכול לשנות את האיימיל כדי להתחבר למסנג'ר אחר בלי נקודות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הפרטים הם כאלה: XBOX 360 SLIM שלט אחד אוזניה ללייב כבל למסך מחשב 3 משחקים[bC2,COD BO,ALAN WAKE] לייב ל10 חודשים וזהו בעיקרון תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מוזר שלא נפתח דיון בפורום. לפני מספר שבועות Nintendo הכריזו על DSi XL (או LL ביפן). המסכים גדלו ל-4.2 אינץ' (בהשוואה ל-3.25 ב-DSi ו-3.0 בלייט), זמן סוללה כמו בגרסת לייט, רמקולים חזקים יותר, סטיילוס ארוך יותר וסטיילוס עט עבה. המכשיר כבד ב-100 גרם בהשוואה ל-DSi. בתור אחד שרכש DSi רק לפני מספר חודשים אני מרגיש מרומה. רכשתי את הקונסולה במחשבה שזה הולך להיות השדורג האחרון למשפחת DS עד לדור הבא והנה פתאום נינטנדו מוציאים גרסה חדשה. דמיינו שרכשתם PS3 הדק ופתאום סוני מוציאים גרסה חדשה יותר דקה, חסכונית ואמינה. עכשיו אני מתלבט אם למכור את ה-DSi ולרכוש XL. אהבתי את הרעיון של מסכים ענקים. פחות מעייף את העיניים ונותן יותר חוויה במשחקים תפקידים. נינטנדו הולכת בכיון לא טוב... מסחטת…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לראות סרטים בFHD על הטלוויזיה שלי בסלון 46 אינצ' LED, אני משתמש בWINDOWS MEDIA PLAYER כמזרים מדיה לPS3 שלי מכיוון שהתוכנה PS3 MEDIA SERVER לא מוצאת את המכשיר. יש אפשרות לראות קבצי MKV על הPS3, רוב הסרטים שלי הם MKV וגם עם אני עושה REMUX עם תוכנה זה לא עובד על הPS3 לא משנה איזה סוג קובץ. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנת פלייסטיישן יד שניה ואין לי מושג מה לבדוק ואיך שלא יעבדו עליי... הרצתי חיפוש באתרים של יד 2 ויש שם מלא דגמים , חלק עבים חלק דקים, כל מני מספרי דגמים... אף פעם לא הייתה לי קונסולה, רק מחשב. הבנתי שחשוב שיהיה ציפ' שיקרא צרובים... וחוץ מזה? ובכלל איך אני בודק את המכשיר לפני הקנייה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.ps3fanboy.com/2008/11/03/who-sony-sells-music-videos-on-xbox-360-not-ps3/ מי אמר שהעולם הגיוני? אותי אישית זה מצחיק ומעציב בו זמנית...
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה PS3 בארה"ב המשחקים בארץ יעבדו? מצטער עם כבר קיים דיון. ניצן
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום. קניתי מעמד כזה לPS2 שהוא גם מעמד וגם מפצל, עליו יש 4 כניסות לשלטים וכרטיסי זכרון. (הוא גם מגיע עם שלט DVD כזה.. אבל זה לא נראה לי רלוונטי) בקיצור, בתור מעמד הוא עובד יופי (באמת כל הכבוד לו ) אבל השלטים שאני מחבר אליו לא עובדים. את הכרטיסי זכרון שאני מחבר אליו אפשר לראות בBrowse במסך פתיחה של הסוני (זה שעולה כשאין דיסק בפנים). אבל השלטים לא עובדים - לא במשחקים ולא בתפריט הראשי של הסוני. מה שכן שמתי לב זה שכשאני מחבר שלט לכניסה הרגילה בסוני, הנורית של הAnalog על השלט נדלקת אוטומטית והשלט עובד, וכשאני מחבר אותו לכניסה במפצל אז הנורית לא נדלקת לבד, אלא רק אחרי שאני לוחץ על הכפתור Analog אבל זה עדיין לא גורם לשלט לפעול. כמובן שניסיתי את כל הכניסות, וניסיתי להכני…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע קניתי ראוטר חדש של טי פי לינק 1043nd ובאופציה שם הupnp מוגדר כזמין, אבל שאני עושה בדיקה בps3 הוא רשום כnot avilable . מה אפשר לעשות? ואיך זה משפיע על המשחקים ברשת? הראוטר הזה מאוד מומלץ בכל פורום, האם צריך להחליף אותו?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום... יש לי שני מכשירי סוני פלייסטיישן 3 תקינים לגמרי... יש לי מסך פנסוניק 37איצנ' ויירה th-l37s10 ומסך LG 24 אינצ' עם חיבור HDMI... אני לא מצליח להפעיל את הפלייסטישן (גירסא שמנה) על המסך פנסוניק בחיבור HDMI לא משנה מה אני עושה... הPS3 השני שלי (slim) עובד באופן חלק לגמרי בחיבור HDMI באותו כבל עם הפנסוניק. הPS3 בגירסא השמנה עובד ללא כל בעיה בחיבור HDMI במסך הLG כך שאני יודע שהוא לא תקול, מצד שני גם המסך פנסוניק תקין לגמרי. ניסיתי עם עוד כבל והתוצאות זהות, כך ששני הכבלים תקינים. ניסיתי לעשות ריסט לפלייסטישן כמו שמופיע בכל אתר (לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה עד לשמיעת הציפצוף השני) אך שום דבר. לציין שחיבורי AV רגילים עובדים וכשאני מעביר ידנית להצגה בHDMI עדיין המסך נשאר שחור…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כותרת (PS3), אני מתכוון לחבר את האדום והלבן של ה-AV למתאם RCA female to 1/8" male ואת זה לחבר ל-1/8" female to 1/8" female, ומהצד השני לחבר את הרמקולים. סליחה על הסיבוך, אני מאמין שזה גם התחרבש, אבל למי שמבין אני מאוד אשמח לעזרה. אני יודע שהנושא חרוש אבל לא מצאתי תשובה ברורה, תודה לכל העוזרים. דרך נוספת, אפשר לחבר את הסוני לכניסה מסויימת בכרטיס קול ומשם שהקול יעבור לרמקולים? אם כן, איזו כניסה צריכה להיות בכרטיס קול שאליה אני אחבר את הרמקולים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלינק הזה יש הסבר ותמונה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23736 למי שלא מבין הלוח אם החדש לוקח פחות חשמל ועושה פחות רעש ובנוסף יש סיכוי פחות גדול לבעיה חומרתית
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
המסוק הראשון שמגיע, שנמצאים במשאית, משום מה הוא תמיד מוריד אותנו
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני יודע של צ'יפ זה לא חוקי.. אבל יש לי בערך 20 משחקים חוקיים של NTSC ואני רוצה לקנות עכשיו אקסבוקס חדש בארץ... יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שיחקתי כמה פעמים באקס בוקס ופלייסטיישן אצל חברים ואני רוצה לקנות לעצמי קונסולה. התייעצתי עם החברים מה כדאי לקנות וכל אחד נותן לי תשובה אחרת, אבל נראה לי שאני מעדיפה את האקס בוקס. הסתכלתי באתר הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=1019 וראיתי שיש כמה דגמים של קונסולות משחקים, ואין לי מושג מה ההבדל ביניהן. אני רואה שיש הבדל בנפח הדיסקים, מה זה אומר? זה קשור לכמות המשחקם שאפשר לשחק? כדאי לקחת את הדיסק הכי גדול? ולגבי החיבור לטלוויזיה - זה מתאים לכל טלוויזיה? מה אני צריכה לבדוק כדי להיות בטוחה שלא תהיה לי בעיה לחבר אליה את הקונסולה? זאת טלוויזיה HD רגילה מלפני 6 שנים.
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
עכשיו חברה שמעתי כל מיני סיפורים בתכלס עולה לי 400 דולר להביא את המכשיר לארץ מארה"ב בלי מיסים עכשיו שמעתי פעם ממישהו שלוקחים 15.5 אחוז מס על כל מיני מוצרים ושמעתי גם שלוקחים משהו כמו 29.4 אחוז מס על מכשירים כמו PS3 אני רוצה לדעת סופית כמה בערך אחוז מס צריכים לקחת לי על המכשיר ומומלץ שמי שהזמין כבר מארה"ב PS3 ויודע באמת כמה מס לוקחים אז שיכתוב תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי XBOX360 עם אוזניות ורציתי לדעת איך להפעיל אותם... אני ראיתי שיש חיבור מתאים בשלט אבל אני לא יודע איך להגדיר אותם? בתודה מראש yosda-boy
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
פשוט מצאתי ב 2400 שקל את הגירסה הלבנה של המכשיר (מה שאני רוצה) אבל זה Ntsc עוד שאלה בקשר לזה, האם אני אוכל לשחק את המשחקים בשפה אחרת ולא באנגלית למרות שיש לי NTSC (צרפתית לדוגאה)
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , כרגע יש לי באקס כונן של HITACHI שהוחלפה בו העינית לפני כמעט שנתיים. לאחר 3 חודשים מקניית המכשיר הDVD עשה רעשים של טרקטור ולא קרא שום דיסק אז שלחתי אותו ליבואן מטעם האחריות. בזמן האחרון שוב הוא חזר להרעיש אבל נגמרה האחריות אז חיפשתי בEBAY ומצאתי שני דגמים: הראשון - http://cgi.ebay.com/NEW-XBOX-360-HITACHI-LG-DVD-DRIVE-ROM-VER-59DJ-LG-59DJ_W0QQitemZ350147341174QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item350147341174&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1240%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1308%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50 השני - http://cgi.ebay.com/Xbox-360-TOSHIBA-SAMSUNG-DVD-ROM-Drive-MS28-TS-H943-New_W0QQitemZ180318243030QQcmdZViewItemQQ…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כבר הרבה זמן בPSP שלי. אחרי כמה זמן שאני משחק או שומע מוזיקה או רואה סרטים (בקיצור, מתעסק עם הPSP), הPSP פשוט קופא. בשביל שהוא יעבוד שוב, אני צריך להוציא את הבטריה ולהכניס אותה מחדש, אבל זה ממש לא הסוף. בדרך כלל, כשאני מנסה להדליק אותו מחדש קורה הדבר הבא: הנורה הירוקה (זאת שאומרת שהPSP דולק) נדלק לשניה, ונכבת. וכול פעם אני צריך לנסות כול מני דברים כדי שהPSP ידלק שוב: להוציא ולהחזיר את הבטריה שוב,להוציא את הכרטיס זיכרון, להוציא אוזניות, להוציא דיסק UMD, וכו.. ואחרי כזה זמן שאני עושה ככה, הPSP נדלק שוב. לפעמים אחרי שאני מנסה כמה דקות להדליק אותו ושוב דבר לא עוזר, אני עושה את הדבר הבא (לא לצחוק, אני רציני לגמרי): אני דופק את הPSP בקיר או מפיל או…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם האם אני יכול לקנות גיים פאד כזה לדוגמא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5426&perur=2&t=23&c=378 ולשחק במשחקי מחשב שבמחשב? לדוגמא לשחק Battlefield Bad Company 2 במחשב , בעזרת הגיים פאד . האם זה אפשרי? תודה
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום יש לי התלבטות קשה מאוד בין XBOX 360 או PS3 היתי רוצה לשאול כמה דברים: 1. השאלה העיקרית שלי זה לאיזה קונסולה יש גרפיקה טובה יותר XBOX 360 או PS3 ???(בעיקר במשחקי ספורט כמו FIFA 10 וכו'...)? 2. אני אוהב בעיקר משחקי ספורט ומרוצים באיזה קונסולה אני יהנה מהמשחקים האלה? 3. האם יש ב XBOX 360 את השטיות של הטבעת מוות והתחממות (אני מדבר על הXBOX 360 הכי חדש שיש עם הפריצה החדשה וכו'...)? תודה לעוזרים (בבקשה מי שמבין שיענה)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28451 זה בהחלט נראה כמו שידרוג רציני ואפילו משחק חדש לגמרי חוץ מעלילה שהורחבה. בהחלט נראה כמו אחד המשחקים המבטיחים לקיץ מבחינתי ותוספת מרעננת לDS. מזכיר מאוד את DQ במראה. ליביו
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-