קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אני לא מכיר בכלל את הקונסולה ונראה לי שכדאי לקנות אותה כי אני הרבה בנסיעות. מה חשוב לדעת עליה? לאיזה דברים לשים לב?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט באיזו קונסולה לבחור מבין השתיים XBOX 360 או PS3 ?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ לי על צ'יפ לPS2, שיהיה כמה שיותר זול ויעשה את העבודה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי 14 ג'יגה פנויים, לא קרה לי עד עכשיו מחקתי בכל מקרה מלא שטויות, אבל לא עוזר עדיין
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה PS3 בארה"ב המשחקים בארץ יעבדו? מצטער עם כבר קיים דיון. ניצן
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש את assassin's creed בדיוטי פרי?,אם כן כמה הוא עולה שם?הוא יצא בכלל בארץ?,ראיתי בעיתון אבל לא יצא לי לראות בחנות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלינק הזה יש הסבר ותמונה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23736 למי שלא מבין הלוח אם החדש לוקח פחות חשמל ועושה פחות רעש ובנוסף יש סיכוי פחות גדול לבעיה חומרתית
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
מישהו שיחק בזה? התחלתי לשחק בו לפני מס' ימים ואני ממש נהנה. מדובר במשחק מאוד פשוט, עם גרפיקה בסיסית (צורות גיאומטריות פשוטות) - אבל הוא ממכר מאוד. IGN הגדירו אותו כמשחק "לאוהבי רטרו" ואני די מסכים. הוא מזכיר מאוד משחקי מחשב ישנים, שלא היו מסובכים ולא דרשו הרבה מחשבה, רק זריזות ידיים, אבל הצליחו להיות ממכרים. ה"עלילה" - אתם צורה גיאומטרית שצריכה לירות בכל מה שזז (שזה עוד צורות גיאומטריות) ולאסוף אבנים יקרות (מעוינים) וכמה שיותר נקודות. הקטע הוא שמהר מאוד המסך הופך לסערת צורות ואתם צריכים לנווט בתוך הבלאגן, וזה נורא ממכר (אלמנט ה"עוד ניסיון ודי"). עם כל הפשטות - הגרפיקה די חביבה וכוללת אפקטים של חלקיקים ניתזים והיווצרות "גלים" ברקע (שהוא מעין דף חשבון / Grid). אשמח לשמוע את…
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ד"א הבנתי שהניגון גיטרה שם לא ברמה של הירו, יש שם בד"כ קטעים פשוטים בגלל שהוא יותר מתעסק בלהקה ולא בנגן יחיד
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24729 כחובב נינטנדו ובעל WII אחד מהדברים שמעצבנים אותי זה מחירי הבקרי משחק בארץ למעשה לקנות WII רימוט +נונצק עולה מעל 500 שקל בהרבה מקומות ואחת מהסיבות לזה זה שעד היום נינטנדו הייתה היחידה בשוק שמוכרת בקרי משחק לWII ובלי תחרות לא הייתה הוזלה במחיר ולא היו בקרים זולים עכשיו סוף סוף הסנונית הראשונה של מוצרים מתחרים ואני מקווה שעוד חברות יוציאו בקרי משחק לWII
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24807 שימו לב זה רק ביפן ככה שהנתונים רק מיפן וזה השג מאוד טוב הסדרה הזאת מוכרת טוב גם במערב ככה שמאוד יכול להיות שזה יהיה המשחק הנמכר ביותר לWII בהיסטוריה שלו הסדרה הזאת בעבר מכרה טוב גם הרבה אחרי ההשקה ככה שכרגע זה חצי מיליון ביום אחד אבל המשחק בטח הימכר איזה 3-4 שנים
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=25512 כפי שכולכם יודעים (או לא) מעט מאוד חברות בעולם מיצרות LCDים למסכים ביתיים. אחת החברות המובילות בתחום היא ללא שום ספק שארפ (קראו קצת ביקורות, כן , מפתיעה - הם "קצת" יותר נחשבים מסמסונג והטושיבות שקונים פה בהמוניהם , בעיקר כי מסתכלים על תג מחיר) והיא מיצרת עבור מגוון רחב של יצרנים את הפנאלים לLCDים (חוץ מלעצמה היא מתחילה לייצר בקרוב לטושיבה , מה שירים מאוד את רמתם וכמובן ללווה LOEWE - חברה גרמנית שמתמחה ביצור מסכי LCD יוקרתיים במיוחד בין השאר). בכ"א , לעינינו , סוני הודיע די במפתיע שעקב הגידול בדרישה - היא חתמה על הסכם עם שארפ ליצור פאנלים בעבור חלק מהמסכי LCD שלה. ליביו
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום.. קניתי PS3 ואין לי עדיין משחקים..מישו יכול להמליץ על מקום טוב לקנות ממנו..עדיף באזור הצפון... אשמח לקבל עזרה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. עד כמה שווה לשחק ברשת הLIVE בארץ? האם אין בעיה של איטיות, תקיעות ולאגים? האם יש הרבה משחקים שאפשר לשחק איתם כראוי? מה שמעניין אותי זה משחקי גוף ראשון ומשחקי ספורט, בעיקר NBA2K
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://ms2.nintendo-europe.com/zackwiki/enGB/index.html בלינק למעלה תלחצו GAMEPLAY ויהיה לכם אפשרות לשחק משימה קצרה מהמשחק כמובן הכל חוקי לגמרי וזה מהאתר הרשמי של המשחק
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל סוני 3 ושהוא מחבר אותו לחשמל ולטלויזיה הוא לא רואה כלום. החבר שנתן לו את הסוני שיחק על HD וזה נשאר על ההגדרות האלה אולי זה קשור??? דרך אגב הוא גם לא שומע סאונד
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הגעתי לתיבת םנדורה ועכשיו אני בקטע ששוחים כל הזמן במים , הגעתי לחדר כזה שיש שם פסל של אישתו של פסידון ומדרגות עולות כשמושכים בידית, כשאני עולה למעלה יש ספר שרשום בו שבלה בלה בלה אישתו של פסידון ורק היא יודעת את הדרך החוצה מהחדר הזה , עכשיו אין לי מושג איך לצאת, חרשתי על הכל ולא יודע בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אוקי, באמת, מאיפה כול ההייפ וההתלהבות שיש לפאנים בגלל MGS-4? זו השאלה שלי אל המעריצים. פאק, מה נראה כול כך טוב בו? כול מה שאני אומר עכשיו יתבסס על מה שראיתי בסירטון הזה, שום דבר לא סופי כמובן כי לא ניסיתי את המשחק והמשחק עצמו לא בגירסא סופית אז כחו זאת לצומת ליבכם. קודם כול, הגרפיקה. למען האמת, מאוד מאכזבת. כבר ראיתי שנה בעברה, אפילו ב2006, משחקים שניראו הרבה יותר טוב מזה. מלבד הרמה הטכנית הלא כול-כך מרשימה, האנימציה לא ממש ניראת חלקה [כמה ניראות טוב], אבל הרבה לא, כמו כן הסביבה עצמה. הסביבה ניראת מאוד משעממת, הצבע השולט הוא חום [בהתאם לאזור], אבל זה לא מעניין, וזה גם לא ניראה ממש טבעי. אם הוא לא היה אומר שמדובר באזור המידל איסט, אובכן, לא הינו ידועים זאת, כולם כמעט היו…
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם יש סיבה לכך שמשחקים לקונסולות עולות (הרבה) יותר מאשר משחקים לPC? אני מבקש לא לתת תשובות בסגנון - כי ככה/כי אפשר וכו'
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי קונים 360 מארה"ב,מה הוא צריך לדעת לפני הקניה? איזה גרסה הכי כדאי? הסברתי לו לו על העלית שנראית לי הכי משתלמת,היא באה עם כבל HDMI נכון? ובפרימיום יש יציאת HDMI בכלל? ובקטע של אזורים איך זה עובד,אם הוא קונה שם מכשיר,אז כל המשחקים יעבדו לו או שזה אחרת? משחק שהוא יקנה בארץ לא יעבוד לו? והוא צריך גם שנאי למתח משהו כזה? כמה זה עולה? וכמה בערך צריך לעלות העלית,450 דולר לא? ויש בעיות עם המכס? או שבדרך כלל זה עובר בלי בעיה בלי הוספת תשלום?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. יש לי PS2 גדול וקטן, ואני רוצה לחבר אותם לרשת, ראיתי שלקטן יש כניסה של כבל רשת, כל מה שיש לעשות זה פשוט לחבר את המודם? כי זה לא עבד לי (יש לי מודם MPLS (חיבור ללא חייגן) שמתפקד כמו ראוטר) ואיך מחברים את הגדול? תודה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני יכול להשתמש בכל כבל usb הוא שיש משהו מיוחד בכבל הזה... כי למשל ששני השלטים מתרוקנים אני יכול להטעין רק אחד וזה דיי באסה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/gaming/2008/04/10/condemned_2_bloodshot/4 נראה מבטיח ביותר
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אם אני קונה PS3 מאמריקה, וMGS4 בארץ - זה יעבוד לי בלי צ'יפים?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-