קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים אני חושב לקנות xbox 360 טיילתי קצת ברשת וראיתי שיש איזה חמש גרסאות שונות וזה עשה לי ממש סמוטחה בראש מרוב בלבול! אז איזה גירסא כדאי לי לקנות איזה חניות ממולצות יש אשמח לחוות דעת ואיך הולך הקטע של live אני ממש חדש בקטע! וכומבן השאלה הסופית בטוח שלא עדיף PS 3 תודה אחרי שיטוט באתר קראתי על בעיה ring of died אפשר קצת פירוט ואם זו תקלה נפוצה?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש אפשרות למחוק משם משחקים? כלומר מהרשימה של משחקים ששחקתי בעבר וachievements? הבנתי שיש אפשרות לעשות את זה אם יש שם 0GS, יש גם אפשרות אם זה לא מאופס?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
קניתי כבל HDMI/DVI, וזה מחובר למסך LCD שלי ועובד יפה. הבעיה היא שהאודיו לא עובד, ואני צריך למצוא את הדרך הכי טובה לחבר את הקונסולה לרמקולים של המחשב. אולי יש כזה דבר כבל אופטי עם מתאם שיכול להכנס לחיבור של הרמקולים? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי 2 משחקים לאקבוקס וכמו עם כול משחק חדש כדי שאוכל לפתוח את המשחק אני צריך להסיר את המדבקה שרשום עליה Certificate of authenticity (המדבקה הירוקה) השאלה שלי דיי פשוטה ואפילו דיי מטופשת, חוץ מלהראות שהמוצר סגור והוא מקורי האם המדבקה חשובה בצורה כלשהי? האם למספרים שרשומים על המדבקה יש חשיבות (למשל כמו מספר סידורי מסויים...?) או שאני יכול לזרוק את המדבקה מבלי לדאוג? אני יודע שזאת שאלה קצת מטופשת אבל אני מעדיף לא לעשות טעות מטופשת גם, תודה!
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
עוד כותר שהיה בלעדי איבד את הבלעדיות שלו. למשחק DEVIL MAY CRY 4 הוכרזו באופן רשמי גירסאות שייצאו גם למחשב וגם לXBOX360. ניתן לראות את זה באתר של CAPCOM: http://ir.capcom.co.jp/news/html/070320.html (אמנם זה כתוב ביפנית אבל זה די ברור מעצמו שם) ללא ספק, המונח "בלעדיות" כבר לא קיים בדור הנוכחי של הקונסולות. ואני בטוח שכולנו בעד ביטול הבלעדיות ;D
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי אתמול הדלפה (שאני לא מוצא כרגע), על הנחות גדולות על קונסולות שיהיו מחר ב-Amazon Prime Day. האם יש מניעה או מגבלה כלשהי על קניית XBOX או PS בארה"ב ושימוש בארץ מבחינת משחקים / חנויות מקוונות / משחקי אונליין?
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הסינים האלה מסוגלים לעשות כל דבר: http://www.break.com/index/mario-theme-played-with-rc-car-and-bottles.html
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי PSP SLIM&LITE כבר שנה והמסך די נשרט וזה אז נגיד שאני רוצה להחליף לו את מסך הLCD(אני יודע שזה אפשרי) אז השאלה שלי אם זה אפשרי לו להחליף לו את המסך למסך של הPSP 3000,PSP BRITE
-
- 14 תגובות
- 959 צפיות
-
-
את טריילר החשיפה למשחק החדש של הידאו קוג'ימה, יוצר סדרת Metal Gear Solid הנודע, בכיכובו של השחקן נורמן רידוס (מ'המתים המהלכים'), כבר ראיתם? לאף אחד עדיין אין מושג על מה בדיוק המשחק, אבל זה נראה מסקרן ומיסטי בהחלט.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, זאת הפעם הראשונה שלי שזה קורה לי. האקס בוקס אצלי כבר שנתיים ללא תקלות. כבר כמה ימים רצופים שלא שיחקתי ועכשיו זה קרה פתאום. רק שלוש נורות דולקות, ממש כמו בתמונה הזאתי: ניסיתי לנתק ולחבר עשרות פעמים. החלפתי קבלים, החלפתי שקע בקיר. כלום לא עוזר, זה ממשיך לחזור. האם יש פה אנשים שכבר מכירים את הבעיה ויכולים לעזור לי? אילו דברים אני יכול לנסות בעצמי לפני שאני רץ לתקן אותו בכסף? בבקשה אנשים תעזרו לי.. תודה מראש ושבת שלום.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה מגניב זה?! http://ngnews.wordpress.com/2008/08/06/little-big-planet-pre-order-goods-revealed/
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קניתי PS1 משומש, רק השלט שבא איתו כבר דפוק והייתי רוצה להחליף אותו. השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות שלט ל PS2 ולחבר אותו.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
ערב טוב אני מעוניין לקנות קונסולה ולא יודע מה רלוונטי בשבילי בקונסולה יישחקו בעיקר משחקי מרוצים כדורגל ופעולה אין לי תקציב מוגדר תודה ושבת שלום
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב, אני ממש רק בהתחלה של המשחק, בינתיים המשחק אדיייר ! RPG מעולה. מאוד קשה, לא לכל אחד, לא לאלו שרגילים "למעוך כפתורים" כאשר מתים (ואני מדגיש כאשר ולא "אם") מאבדים את כל הנסיון שצברנו מאז הפעם האחרונה שמתנו, אין אפשרות לשמור משחק עד שלא מסיימים שלב. ואם מתים מתחילים את כל השלב מהתחלה. אפשרויות שדרוג הדמות והחפצים קשה, הנסיון שצוברים הוא גם הכסף, כלומר לרוב מצטרך להחליט האם לשדרג את הדמות או את החפצים שלה. כשמתים בפעם הראשונה בכל שלב, הופכים למעין "רוח רפאים" הדרכים היחידות לחזור לחיים הם או להרוג מפלצת מאוד קשה, או לשחק און ליין ולעזור למישהו אחר לנצח מפלצת קשה אחרת ואז הוא זוכה בניסיון ואתם חוזרים לחיים. טיפה קשה להסביר אני מניח. המולטי, פשוט אין מילים לתאר אותו, מאוד …
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי את מכשיר הPS3 160GB פרוץ (אני לא יודע את הגרסא). את המשחקים אני מעלה דרך הארד דיסק חיצוני בפורמט FAT32. הייתי רוצה לדעת האם ניתן להעלות באופן עצמאי את המשחקים דרך המחשב, כלומר להוריד משחק PS3 דרך טורנט ולהעביר להארד דיסק.... עד עכשיו פשוט חבר העביר לי את המשחקים והוא לא מגלה לי איך הוא עושה את זה... תודה מראש, ארד גונן
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לדעת איזה ספקית אינטרנט לא עושה בעיות עם הרשת של ה PSN ספקית שלא יהיה איתה ניתוקים ואיטיות תודה
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
שאלה קצת הזויה, אבל יש לי WII עם מארז לבן ואני אשמח להחליף אותו לצבע שחור...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצטער על השאלה המפגרת ובטח כבר שאלו מיליון פעם. גם בדקתי כבר ברשת, אבל רציתי להיות בטוח ב 100%. פשוט חבר שלי התקשר אליי מעכשיו לעכשיו ושאל אותי כי הוא בדרך לקנות אחד ממישהו מיד 2 והמכשיר מארה"ב.. בקיצור אשמח לעזרה מהירה, תודה, שחר.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניתי בשבילכם רשימה של המשחקים הצפויים להגיע לWII בשנת 2008. אני לא בדיוק מומחה בתחום אז כנראה שהרשימה לא מלאה לחלוטין. לחיצה על חלק גדול מהתמונות יוביל לטריילר של המשחק ביוטוב. תבלו... ינואר פברואר מרץ אפריל - יוני IRON MAN (SEGA) RYGAR: BATTLE OF ARGUS רבעון שני של השנה שני הרבעונים האחרונים של השנה Alone in the Dark Animal Crossing Boom Blox Fragile King Story Lego Batman Spore Wii Music
-
- 32 תגובות
- 8k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה 2 ערכות PSP חדשות שיוצאות לשוק: האחת היא PSP SLIM רגילה אך בצבע חדש, ירוק בהיר,היא תצא ב-21 בפבואר(בעוד כחודש וחצי,אך זמין רק ביפן כרגע) תמונה: וחבילת PSP FIFA 2008 שהיא מגיעה עם PSP SLIM,FIFA 2008, כאשר ה-PSP לאכזבת הקונים נשאר שחור . תמונותהתמונה היא של הגירסא PSP FAT /FIFA 2008,של ה-SLIM שונה, בנתיים החבילה נמכרת רק בספרד .)
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
חברה נתקעתי אז ככה נתקעתי אחרי שאני מקבל את הכוח של הפיצוץ(Cherry Bomb) מה אני עושה? אני שובר את הקיר עם הכדור המתפוצץ ומה עכשיו? לקחתי את מה שצריך אבל גם לקחתי את הרשימה. אמרו לי ללכת ליער או משהו ואני מצאתי נהר אבל כשאני נכנס אני מת..... עצה מישהו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי טס לרומניה מהעבודה ואני ורצה שיקנה לי ps3 אני רוצה לדעת כמה דברים עם יש לי ביטוח בארץ עם אני קונה מי רומניה עם שווה לי ליקנות ביכלל ו מה עם משחקים צרובים יש גוק או שאפשר לעשים משחקים על הארד דיסק שלו??????? כי אני רואהבאתרי הורדות מלא הורדות לps3 תודה לעוזרים
-
- 46 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני בקנדה עכשיו והתחדשתי בPS3 לעצמי. מצאתי דיל לSLIM 250GB כולל 2 משחקים (Batman Arkham Asylum ו inFamous) בבאנדל של 350דולר קנדי (מחיר רגיל של 250GB לבד) עכשיו, אני מעוניין כל עוד אני פה לעשות צריך לדאוג לכל הדברים וליצור ספריית משחקים נכבדת. 1.מוודא פעם אחרונה, אפשר לחבר את המכשיר למתח 230V ללא דאגה? 2.האם יש טעם ביותר מ2 שלטים? 3. האם יש צורך לקנות את כל המוצרים הנילווים (מקלדת/שלט/EYE) או שזה סתם מיותר. 4.לגבי הPSN, אני הולך לקנות פה כרטיס אשראי קנדי PREPAID האם הוא יעבוד בצורה טובה בחנות, כי ראיתי פה גם כרטיסים של 50 דולר לPSN... וצריך המלצות למשחקים טובים, כולל ישנים, יש מלא מה להשלים. בנתיים אני מתכוון לקנות: GOW:C GOW3 Little Big Planet Uncharted 1 + 2…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=35509 מוזר מוזר מוזר אבל בטח הולך לפוצץ את נינטנדו ביותר כסף
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-