עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. ענקית החומרה Corsair מציגה פתרון יצירתי במיוחד לתאורת RGB במחשב שרוצה לקחת קדימה את הרעיון הוותיק של הכנסת נורות נשלטות אל המארז - בדקנו האם המוזאיקה הזו היא הדבר החם הבאלכתבה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  2. לפני כשנה מכרתי ספק ישן ונדיר של seasonic פלטינום 860W ששכב אצלי, לא חשבתי שאחזור לעולם המחשבים והנה שוב אני כאן. מחפש ספק ספציפי ויפה אך לא מוצא לרכישה גם לא בחול, לא מצאתי ספק שמבחינת נתונים/יעילות/רעש/יופי מתקרב אליו, נמכר בעבר באייבורי: ספק כח אקטיבי Seasonic PRIME Snow Silent 750 Titanium 80+ Modular 750W https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=27089

3. https://tms.co.il/computer-hardware-components/sff-pc/power-supplies?product_id=104550 מתכוון להשתמש בו עם i5 12600K, ועם כרטיס מסך 3070/3060ti. הארדיסקים 2-3 וכ4 מאווררים. האם הוא אמור להספיק? קיבל ביקורות די טובות בTom's https://www.tomshardware.com/reviews/cooler-master-v750-gold-power-supply/6

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by oz12,

כותרת

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  5. Started by dantitan,

קודם כל אני ממש לא מבין במפרטים.. הסתכלתי על המפרט המומלץ הזה והחלטתי לקנות אותו http://hwzone.co.il/specslist/view/76/ הרכבתי אותו ממש אחד לאחד בKSP, ומצאתי את כל החלקים, חוץ מהמארז. Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan השאלה שלי היא איזה מארז אני יכול לקחת מKSP ויתאים להכל? KSP.CO.IL המארז חייב להיות כולל ספק..לא חשוב לי בכלל היופי שלו.. תודה לעוזרים! עריכה: התקציב למארז וספק בערך 400 שקל, אם חייבים 450.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  6. אני רוצה מארז שששקקקקטטט במחיר של עד 200 שקל תודה לעורכים {של -מא' ועד ת'} ותודה לעונים

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  7. אני רוצה לדעת אם הספק יחזיק אותם טוב ואם לא איזה ספק יש בסביבות המחיר שיחזיק או משהו מומלץ יותר

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  8. התלהבתי התלהבתי אבל אני לא יכול להירדם בלילות... יש לו 3 מאווררים.. כולם עם לדים כחולים + עוד מנורה כחולה של המארז.. יש דרך לכבות את כל הלדים בלי לקנות מאווררים חדשים, ובלי לחתוך את הכבלים שלהם? חח ובקשר למד טמפ' וכל הנתונים... הוא לא מקבל נתונים... הוא כאילו מאופס, במקום להציג מספר הוא מציג: -- או: 8888.. עד עכשיו (חודש וחצי) הוא פעל.. ועוד משהו: יש אפשרות לקנות לו דלת קדמית חדשה? משהו קצת יותר קלאסי? קניתי אותו רק בגלל שלא היה את האפולו במלאי, והוא היה אמור להגיע רק עוד חודשיים וחצי מרגע הקנייה.. ראיתי תמונה שלו אבל אני עדיין לא מרוצה מהמראה האגרסיבי שלו... תודה לעוזרים.

9. Thermaltake 400 מסקאי מחשבים חוות דעת האם הספק מספיק טוב לכרטיס מסך 1950gt

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  10. Started by NETANELKOREN,

מעוניין בספק+מארז עד 300 ש"ח לא חובה שזה יהיה עם חלון וכול השטויות האלה אבל מה שצריך שיהיה 1.שיראה מכובד ויפה 2.כניסות USB מקדימה 3.שיהיה עם חברה מוכרת כמו ASUS נגיד 4.נגיד ננתם לי מארז+ספק ב300 ש"ח אז השאלה שלי אם נגיד נתתם לי את הספק+המארז שיש לספק 400 W ואם נגיד אני רוצה לעלות את הספק ל500 W אז כמה זה יעלה בתוספת

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  11. יש לי מחשב פנטיום 3 שאני רוצה להפוך לשרת הורדות כזה שיעבוד 24/7 המארז הוא ג'נרי ++. כעת יש לו 3 מאווררים "מרעישים"-מאורר של ה-CPU ושני מאווררי צד . לא רעש נוראי אבל לא משהו שאפשר לישון איתו. כאשר אני מנתק את השלושה יש שקט כמעט מוחלט. הספק של SWEEX שרבים השמיצו אותו שקט כמו בית קברות ביום כיפור... אני לא רוצה להשקיע יותר מידי בדבר הזה. איפה ניתן להשיג מאוררים כאלה באיזור השרון? אני דוקא מחפש מאוורר ל-CPU של אינטל (או אחר) שתפוס עם קליפס לגוף הקירור ולא עם ברגים.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by Globa,

אני מעוניין לרכוש את פס הלדים שבתמונה, אורכו 5 מטר. https://www.aliexpress.com/item/1005003429345705.html המוכר התאים לי עבורו Power Supply, 60W for 5 meters. https://www.aliexpress.com/item/1005002090784794.html אבל; אני צריך רק שני מטר מהפס, ניתן לחתוך אותו. המוכר טוען שספק כח של 60 וואט יהיה חזק מידי עבור 2 מטר. האם ספק כח של 60 וואט הוא באמת חזק מידי עבור 2 מטר ויגרום נזק לפס הלדים האם הפתרון הנכון הוא ספק כח של 36 וואט? https://www.aliexpress.com/item/1005001495948041.html?spm=a2g0o.cart.0.0.21863c004Yc6W7&mp=1 או שבעצם בלי בדיקה רצינית בשט…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by carock,

מה עושה "הידית" הזאת בצד של המארז..?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  14. שלום לחברי הפורום אני מרכיב מפרט למחשב וכרגע זה המפרט מעבד E5200 לוח אם p43 ds3l של gigabyte כ.מסך עוד לא סגרתי אבל בסגנון ה 9600GT \ HD4670 הארד דיסק 500 GB זכרון 4GB מעוניין באוברקלוק בינוני למעבד ולכ.מסך... 1. איזה מארז לבחור? - שיתאים לקירור , והבנתי שיש דבר כזה מארזים עם מסנן אבק וזה נשמע רעיון מצויין מכיוון שיש לי המון אבק בחדר אבל איזה לבחור , הכוונה היא לבחור בהכי זול כן.. 2.יותר קשור לפורום ספקים, אבל אני ישאל, איזה ספק לשים? של איזה חברה? צריך משהו זול ,בטוח לא גנרי . השאלה הגדולה פה זה איזה חברה והאם שווה את עוד 100 שקל למשהו שהוא יותר מותג , כי ספק זה חשוב . ועוד לאור העובדה שיש לי הרבה קפיצות מתח בבית. תודה ולילה טוב

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  15. Started by D4nny,

שלום אני צאיך המלצה לאל פסק טוב. המחשב שלי : ספק כח 500W כרטיס מסך : [לא יודע אם צריך אבל בכל זאת] nVidia 7900GS 256MB DDR3 מעבד : Intel Core 2 Duo E6300 מסך 17" [אבל אני קונה מסך חדש 20" רחב ככל הניראה עוד חודש חדשיים] עריכה : עד 500

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by avihai007,

שלום, הלך לי הלוח במחשב ואני שוקל כבר לשדרג ל-E2160 וכרטיס מסך X1650XT האם הספק כוח יחזיק? הספק הוא ספק של HEC מלפני 3 שנים. הוא נותן 15A ב-12V תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  17. Started by Ypaul123,

היי, לצערי הכרטיס לא מתאים למארז מבחינת הרוחב שלו...העלתי תמונה של מה מפריע מה יש לעשות ? איזה מארז כן יתאים ? תודה

18. System Requirement: * AGP based PC is required with one 4X/8X AGP slot available on the motherboard. * 1GB or greater system memory for better performance. * 450Watt or greater power supply with 30Amps on 12 volt with 2x4 power connector recommanded. איך זה יכול להיות שהכרטיס צריך 30A במסילת 12V למרות שיש כרטיסים שלPCIE שחלקם צורכים 25-28A? ומה זה החיבור הזה 2X4?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by miki1024,

אני קונה מחשב נייח חדש.זה בשביל לשחק משחקים. לפני שאני קונה. אני בדקתי באתר חנות KSP . רוצה ליבדוק לדעת אם זה נכון ומתאים ספק כח ללוח אם חדש. אני ראיתי לוח אם Asus ROG MAXIMUS Z890 HERO LGA1851 DDR5 וספק כח ספק כח מודולרי Antec Neo Eco 1000G M ATX 3.0 1000W Gold 12cm PSU NE1000G M ATX3.0 בתמונה סימנתי עיגול אדום החיבור שלו יש 24 פינים ולידו גם 8 פינים. אבל האם זה אומר חייב גם בספק כח לחבר 24 פינים ביחד עם כבל CPU זה כבל נוסף אחד 8 פינים ללוח אם זה ? זה נכון ? אני ראיתי באתר במפרט ספק כוח רשום יש 4 כבלים כבל 2x8(4+4)Pin CPU. האם זה נכון .וזה בסדר? https://www.antec.com/product/power/ne1000g-m-atx3 אני ראיתי שקיים בספק כח יש חיבור כבלים CPU גם 2 חיבור 8 פינים וגם נוס…

20. Started by Yam Levi,

היי לכולם קניתי את החלקים הבאים מאמזון ואני תקוע בבחירת מארז שיתאים לכל החלקים AMD Ryzen 9 9950X Corsair Vengeance DDR5 128GB (4x32GB) 6000MHz CL30 WD Black SN850X Black 4TB NVMe 7300mbps SSD with Heatsink X2 WD Black SN850X Black 2TB NVMe 7300mbps SSD with Heatsink NZXT Kraken Elite 280mm Corsair RM850e - 850W, 80+ Gold GTX 1650 ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI מהתייעצות עם חבר הוא אמר לי שעדיף לחבר את הקירור הנוזלי דווקא בפאנל הקדמי על מנת לקבל אוויר קר מלכתחילה כדי לקרר את המעבד (שני מאוורים רדיאטור 280 מ”מ) הבעיה היא שאני לא יודע באיזה מארז לבחור על מנת שיהיה מספיק מקום לחבר הכל מבלי שזה יתנגש בכרטיס מסך (למרות שמדובר בכרטיס מסך קטן - אני לא גיימר ואין לי צורך בכ…

21. Started by bein,

הגעתי לשני ספקים היחידים שמצאתי למכירה בארץ שיש להם את הקונקטור החדש של הכרטיסי מסך 12VHPWR Gigabyte UD1000GM PG5 1000W PCIE 5.0 ready 80 PLUS Gold MSI MPG A1000G PCIE5 1000W 80 PLUS Gold איזה מהם עדיף ? מה ההבדלים בניהם למה הגיגהבייט יותר זול האם יש המלצה לספק כח אחר שיש לו את הקונקטור החדש לכרטיסי מסך

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  22. קצת מוזר, אני יודע... המערכת עליה אני עובד דורשת המון חיבורי USB וכל ה HUB שהוספו גורמים לתקיעות ובעיות כך שאני משתמש בחיבורי ה USB מאחורה. זה לא ממש נוח אז חשבתי להרכיב מחשב שיאפשר לי את זה. בזמנו היה לי בבית מארז HTPC וממה שאני זוכר הוא היה יכול להתאים לדרישות שלי. המערכת תתבסס על לוח מיקרו ATX עם שני כרטיסי הרחבה ל USB, כרטיס מסך GT730 2GB GDDR5 HDMI (בגודל 148x105x18 mm) עם 4 יציאות ווידאו וספק כח קטן (300 וואט?) אני עומד להניח את המחשב על השולחן והפוך כדי שתהיה גישה לשקעי ה USB כך שהייתי שמח אם האיוורור של המארז ושל הספק יופנה הצידה או למעלה. יש משהו מומלץ?

23. Started by ilanb0,

פתחתי את שני הצדדים - הדיסקים לא שם. מה אני צריך לפתוח כדי להגיע אליהם? אני רוצה לשלוף את כונן E כדי להחזיר אותו למחשב הישן שם הוא שימש ככונן C כדי לגבות ממנו חומר.

24. היי בזמנו הומלץ כאן על מוצרים של Q-Trade Q-Protectors לנושא.. לזכרוני בינארי קנה ופירק רבים והגיע למסקנה שהם היחידים שעושים את העבודה. מה המצב בשנת 2024? גם עבור ציוד אלקטרוני כמו טלוויזיה ומחשב, וגם עבור ציוד כבד כמו טלוויזיה, מיבש, מקרר. תודה! דיונים קודמים: https://hwzone.co.il/community/topic/550373-אל-פסק-ups-מיצב-מתח-נפילות-מתח-quotמגן-ברקיםquot

25. Started by David Ha,

שלום חברם, מחפש המלצה לספק כח למחשב DELL OPTIPLEX 9020 אני מחפש לשדרג ספק כח אבל אני מבין ללוח אם שיש לי יש כניסות פינים שונה מהמחשבים רגילים אצלי 8 פין ו-4 פין, שאלה האם ספקי כח מודולריים יתאימו למחשה הזה האם יש להם צמות חשמל 8+4 ללוח אם שלי? תודה על העזרה מראש

דיונים חדשים בפורומים