ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי מחשב חדש עם ספק כח של 500W. ברשותי אל פסק של ADVICE דגם H65, הסתכלתי על המדבקה שלו כתוב שם 300W - לא יודע אם זה הספק. האם אני צריך לשדרג גם את האל פסק? ואם כן למה כדאי לי לשדרג? המפרט של המחשב החדש: מעבד: CORE I3 503.2GHZ זכרון: 2X2048 DDR3 1333MHZ לום אם ASUS H55 דיסק: 640GB 7200RPM SATA3 כ.מסך: GEFORCE GT430 1024MB DVDRW 20X SATA WIN7 PRO 64BIT
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
האם הספק Enermax Liberty 400W Active PFC יתאים למארז Thermaltake Bach Series Media with Media Lab Black - VB8001BNS נראה לי שהבעיה תהיה במאורר של הספק הוא יחסם על ידי המכסה של המארז מיכוון שהוא בצד,האם אני צודק?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני בשבוע הבא משדרג את המחשב שלי כולל החלפת ספק.המארז שברשותי הוא FOXCONN TH-001 והספק שאני רוכש הוא FSP 350W 60GLN האם הוא יתלבש כמו שצריך על המארז הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
האים גוף הקרור TT BIG TYPHOON יכנס ל-NZXT ALPHA מיבלי לפרק את מאוורר הצד בחלון?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
קניתי את הספק 350W-60GLN של FSP מכאן http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=121 ולוח אם למעבד AMD של ASROCK מדגם ALive SATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E. נאמר לי שהספק לא תואם את הלוח אם מכיוון שלספק יש 25 פינים וללוח אם יש 20 פינים או משהו כזה.. האם זה נכון? ואם כן, איך פותרים את זה? יש איזה מתאם? יש לוחות אם שאפשר לקנות מ-KSP והם כן יתאימו לספק? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני עורך כרגע איסוף נתונים לבניית מחשב חדש. חשוב לי שאוכל להחליף יחידת קירור מעבד ללא פירוק לוח האם. התרשמתי מהסקירות של ה-HAF X וה-Asus P8Z77-V. הבנתי שהפתח בפלטה האחורית של ה-HAF X קצת קטן, ובלוחות מסויימים הוא לא מול כל חורי חיבור יחידת הקירור של המעבד. דבר שמבטל את היכולת להחליך יחידת קירור מבלי לפרק את לוח האם. האם מישהו שמע/קרא על צירוף של לוח זה למארז הזה, ומהי ההתאמה בינהם מבחינת הפתח בפלטה? לחילופין אשמח לשמוע על המלצות למארזים אלטרנטיביים ל-HAF X עם המאפיינים הבאים: 1. באותה הרמה מבחינת השימוש במאווררים גדולים ושקטים 2. נוחות התקנת הרכיבים (כמו הכוננים הקשיחים) 3. כמות האפשרית של כוננים קשיחים 4. מסנני אבק על כל פתחי כניסת האוויר תודה!
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן להזמין כ. מסך חדש (gtx 650 ti oc)ובעקבות זאת גם ספק כח חדש. (ספק כח למחשב SeaSonic S12II-520 Bronze Retail) ומארז (ZALMAN Z9 OR ANTEC NSK6582B ) ברשותי כרגע מעבד אינטל core 2 duo e7500 ולוח אם Intel® Desktop Board DG41RQ . האם הרכיבים החדשים שאני מתכוון לרכוש יתאימו לרכיבים הישנים? מבחינת חיבורי חשמל למעבד ולכרטיס. האם הייתם ממליצים על מארז/ספק/כ. מסך שונים (באותו תקציב)? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב מבוסס מארז וספק מפורטים מארז W201 http://www.yang-it.de/YY-W201.htm ספק HEC 375W בשימוש כולל 3 רפטורים ודיסק קשיח רגיל. האם מיפרט זה יכול להתאים לכרטיס מסדרת 38XX או שמצריך החלפת ספק. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המארז: antec nsk2480 ורציתי לדעת אם אני אוכל להכניס לתוכו את : Scythe Yasya האם הקירור הנ"ל יכול להכנס לתוך המארז?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
לצערי רק עכשיו גיליתי שיש פורום מיוחד לספקים ומארזים.... כבר הזמנתי מחשב אבל בכל זאת חשוב לי לדעת )אולי במקרה יסכימו בחנות לשנות אם יש צורך...( מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק: Liberty ELT400AWT 400W האם השילוב בסדר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם, קניתי ספק FSP 350W ומארז Compucase 21A כל אחד מאלו בנפרד הוא אחד המומלצים בפורום זה. לצערי שהגעתי הביתה גיליתי שלמארז אין פתח עליון ואילו האיוורור היחיד של הספק הינו עילי. מה כדאי לעשות? כמובן שאפשר לחתוך אך מעולם לא עשיתי זאת, אני לא יודע איך ומפחד להרוס. האם כדאי להחליף את הספק (מראש רציתי לקנות HEC אך לא היה)? האם כדאי להתאמץ לחתוך את המארז? האם יש פתרון אחר? תודה
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי ספק מבית SeaSonic דגם SS-400ET. השאלה היא, אם הוא מספיק חזק בשביל מחשב במפרט דלהלן. Core i5 2500K 3.3Ghz GAHA65MUD3HB3 DDRIII 1333Mhz 4GbX2 GTX 560 Ti 1Gb GDDR5 שאלה נוספת, לגבי מארז. קניתי מארז HEC Cougar, שהחיבור הקדמי שלו ל USB 3.0 לא מקושר לצמה, אלא לחוט עם תקע USB 3.0. לאן אני אמור לחבר את זה?תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתכוון לקנות כרטיס מסך מסוג 7850: http://www.tms.co.il/product/11434 האם הספק הזה מתאים לכרטיס: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/psu-fsp-460watt-460-60hcn-p-14784 המערכת המתוכננת היא i5 4440 עם 8GB. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הידיד שלי עבור לגור לבריטניה והוא מעוניין לקחת את המחשב השולחני שקנה בישראל. השאלה היא, לא תהיה בעיה תאימות לספק הכח שקנה בישראל ויתאים באנגליה? אם נדרשים להחליף את הספק הכח, לא תהיה השפעה בחומרות האחרות שנקנו בישראל? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
FOXCONN TLA570 SIL/BL CPU VENT מישהו מכיר??...נכון זה לא מארז יקר בכלל והוא לא כזה איכותי אבל אני לא צריך משהו איכותי ואני לא קונה אותו ליופי....אבל אני גם הבנתי שהספק שאיתו הוא מגיע הוא די סביר ויכול להחזיק מערכת פשוטה יחסית לא??
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
צריך להחזיק E6600 BFG 8800 GTS 640MB OC gigabyte ga-965p-s3 חשוב שקט וקירור, מה דעתכם??? please:
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4169 הנה המארז הזה.. פשוט אני רוצה לקנות מארז שיהיה יפה עם חלון ואני גם צריך ספק חדש ואיכותי.. אז מישו יכול להגיד לי איך הספק ? עריכה:טוב אז ככה התקציב למארז וספק הוא בערך 550 וחשוב גם שהמארז יראה טוב אם אפשר אם לא אז לא...
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני צריך לבחור מארז, ואני לא יודע מה מהם עדיף מבחינת קירור (ואולי יש עוד בחינות.. לא יודע..) Supertalent או Chieftec ?? אני גם צריך לבחור ספק, ונתנו לי ב KSP-- ZUMAX 400W הוא טוב, או לפחות סביר למחשב בסדר גודל של 4200 שקל ? ? תודה MORIEL
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחד המארזים היותר המחורבנים שאני מכיר אין מגש ללוח אם,והחורים בפנים בשביל ההברגות לא מתאימים כמו שצריך כמעט לשום לוח ATX מודרני שקיים(תמיד יש חוסר) מה גם ,שהאיכות הרכבה והגימור ברמה שלא רואים אפילו במארזים גנריים של 50ש"ח,קחו לדוגמא את המקום לספק כוח ,שכל המתכת שם עקומה עד כדי כך שהייתי צריך לקפל אותה ביד בשביל שהליברטי יכנס שם למקום הסירקולציה של האוויר במארז חרא והפינות חדות ולא מעובדות ככה שאם לא קושרים את הכבלים באזיקונים זה חותך אותם שלא תבינו לא נכון,אני לא מצפה ממארז ב250ש"ח שיהיה ברמה של סילברסטון TJ07 אבל הקומפיוקייס הזה הוא באמת בושה,גם אם הוא היה עולה 100ש"ח בשורה התחתונה, איזה מארז הכי מומלץ עד 600ש"ח? אני מדבר מארז נטו ,ללא ספק עם מגש ללוח ,עם מתכת מעובדת וי…
-
- 67 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
היי אנשים. בדיוק עכשיו, חשבתי על בעיה אפשרית במחשב החדש שלי. אני מתכנן לקנות את כרטיס הקול של Creative, ה-PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series ולהשתמש בפאנל הקדמי בגודל של 5.25" בשביל למקם אותו בקדמת המארז. הבעיה היא כזו: מה אעשה, כשארצה לחבר רמקולים או אוזניות לכרטיס הקול ואאלץ להשאיר את דלת המארז פתוחה חלקית? זה לא עלול לפגוע בכניסת האוויר, מכיוון שהמאווררים לא מכוונים פנימה כמו שצריך? האם ההמלצה היא לוותר על פאנל ה-5.25" ובכל זאת לחבר את הכול בחיבורים הלא נוחים שמאחורי המארז? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הלו, רכשתי ספק CollerMaster PowerPlus 600W והתעלמתי קלות מהעובדה שהוא זול בצורה ניכרת משאר הספקים בהספק זהה.. המפרט המיועד יכלול בין היתר H4890 ו- E8400 האם הספק יעשה את העבודה? תודה, חן.
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ובניו, העברתי את תוכן המחשב הקודם אל המארז הנ"ל. ועוד חשבתי שזה יהיה קצר... לכל מקרה, המחשב חי ונושם אחרי התקנת החלקים במארז (אני כותב ממנו כעת), יחד עם זאת יש לי מספר שאלות: 1) במארז 8 מסילות נתיקות עבור כוננים קשיחים ובהן 4 בולמי זעזועים, ברשותי 3 כוננים קשיחים 3.5 אינץ' וכאשר הברגתי אותם למסילות באמצעות הברגים המתאימים, הכוננים לא יושבים צמודים למסילה (או לבולמי הזעזועים), יש להם מעין מקום מרווח כזה. הברגים עצמם גם מאפשרים רק הברגה עד לאמצע. האם זהו מצב תקין או שמא הרכבתי את העסק הפוך? ניסיון מבעלים אחרים של המארז יוכל להועיל. 2) למארז בורר מתח עבור Fan Control אשר מתחבר באמצעות כבל ללוח-האם. להיכן אני צריך לחבר אותו? תושבת מתאימה שפשוט תספק חשמל? או שצריך ל…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
היה לי בעיה בספק הוא פשוט לא העביר מתח במתג של ההדלקה, הבאתי את הספק ל KSP לאחר כיום היתקשרו אלי לקחת אותו, הם אמרו שהכל טוב אין שום בעיה ייתכן והבעיה בלוח, שלא ניראה לי כל כך קשור. לקחתי את הספק הביתה ניסיתי שוב עדיין אין שום מתח מחוסר אי בררה ובלי מחשב החלטתי לקחת את כל המחשב לבדיקה, לאחר כיום אמרו לי לבוא לקחת את המחשב שהכל טוב בקשתי לבדוק שהמחשב אכן עולה, לתדהמתי המחשב אכן עלה לאחר שפתחתי את המארז בבית ראיתי שהחליפו אחד מהכניסות באחרת הספק הוא מודולרי. כנראה שכניסה אחת בספק היתקלקלה האים מגיע לי אחריות מלאה שהוא עובד פשוט להשאיר אותו כמו שהוא? מאחר ואמרו לי שלא היה שום בעיה האים יש תוכנה שאפשר להיסתמך עליה שאכן הספק הוא תקין? כלומר שהוא לא חלש וזה עניין של זמן עד שהוא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-