עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Xilver,

נשרף לי הספק כוח ונתתי לחברה להתקין לי חדש. לא הייתי באיזור והייתי לחוץ בזמן אז נתתי להם בערך יד חופשית והם התקינו לי ספק 600W ב450 ש"ח. לא בדקתי על הספק ואני לא מכיר אותו, אז חשבתי לתת לכם את הפרטים עליו כאן ותגידו לי אם הוא שווה את ה450 ש"ח האלה ואם הוא שווה משהו בכלל: רשום עליו למעלה SWITCHING POWER SUPPLY של COOLMAX כמו שאמרתי 600W מודל PR-600-PCAP

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by eglon1,

מה ההבדל בין ‏500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 (Reatail) ל ‏500W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-500 (Reatail) ---------------------------------------------------------- מה ההבדל בין PRO \ MODU - +82\+80 seasonic\enermax ---------------------------------------------------- מה זה ה- Bronze +80\+82 seasonic\enermax ------------------------------------------ בספקי Corsair מה ההבדל בין HX ל- VX ?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  3. שלום! אתמול הזמנתי מחשב מ-OMC, הנה המפרט: מעבד q9550 לוח אם ep43-ds3l כרטיס מסך hd4850 לבסוף החלטתי ללכת על מארז coolermaster RC334 elite וספק coolermaster 600W extreme power. הספק עלה רק 300¤ לכן "תחקרתי" את האיש מכירות עד שפחות או יותר הרגשתי שנכון ללכת על המארז והספק האלה. יש לציין שהוספתי מאוורר 12 סמ למארז (יש שניים). אז אני אשאל כאן כמה שאלות: 1. איך המארז עצמו מבחינת שקט וקירור? האם הוא מספיק מרווח? 2. האם הספק טוב ויציב? לקח לי הרבה להשתכנע שאין שום דבר חשוד במחיר נמוך שלו. איש המכירות אמר לי שהוא נמוך מכיוון והיבואן של החברה דיי חדש בארץ בתחום הספקים ואין לי ממה לחשוש, הוא יחזיק לי את המערכת מעולה בלי שאני ישים לב. 3. איך אני יכול למנוע חדירת אבק? תודה רבה לכולם…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by fachimoo,

שלום, רציתי לשאול שאלה קטנה לגבי מארזים, אז ככה: כשאני קונה מארז האם אני מקבל ברגים שחיוניים להרכבה לדוגמא ברגים לדיסק קשיח ולמאוררים וללוח אם, יש גם את הברגים המיוחדים של הלוח אם שמחברים ל-TRAY כדי שהלוח אם יעמוד עליהם גם אותם אני מקבל? המארז שאני הולך לקנות אם זה משנה הוא AEROCOOL EXTREME ENGINE 3T . אם אני לא מקבל ברגים וכדומה אני יכול לבקש מהחנות שממנה אני קונה את המארז שיביאו לי כמה, ואם לא מאיפה אפשר לקנות? תודה מראש על העזרה ;D

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by פולי הקנטאור,

על פי המפרט הטכני שלו יש לו בצד שישה מאווררים (מקום לשישה של 140 או שמונה של 120) אך בתמונות אני רואה רק ארבעה (כנראה של 120). איפה המאווררים החסרים? אולי בצד השני (לא זה של החלון)? תודה מראש.

6. לא הצלחתי למצוא השוואות טובות ברשת עליהם ואני מעוניין לדעת אם הבנייה שלהם טובה ואיך אמצעי האיוורור שמגיעים איתם ואם צריך יותר איוורור. Cooler Master Centurion 590 Black זה הראשון מגיע עם 2 מאווררים 120 ThermalTake M9D Black 2x120mm Fan Blue Led זה השני עזרה? אני נואש

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by electro78,

אני מעוניין לשדרג מעט את המחשב אבל לא בטוח שאני צריך גם לשדרג את ספק הכוח מתכוון לשנות את הזיכרון מ 1 ל4 GB להוסף כונן HDD של 640GB ולשנות את כרטיס המסך למשהו קצת יותר חזק שכנראה יש לו גם מאוורו משלו בגדול המחשב ישמש להריץ ב VMWARE הדמייה של SERVER 2003 עם נגיד 2 עמדות XP ברשת לצורך לימודי MCSE והמצב הנוכחי לא מאפשר זאת עקב חוסר בזיכרון. הכרטיס מסך זה בעיקר למשחקים שאני מרגיש שהכרטיס הנוכחי לא ממש נותן את מה שאני רוצה. המפרט הנוכחי הוא : AMD AM2 4600 ASUS M3NE 1GB זיכרון כ 2 סטיקים של 512 250GB HDD LEADTECH 7400 עם 256MG זיכרון צורב LG X18 ספק 400W אם זכרוני לא מטעני זהו בגדול

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  8. האם הספק הבא: hec 300ar-tf יחזיק את המערכת הבאה: מעבד e6400 זיכרון 2x512 667 כ.מסך 7600 gt דיסק קשיח sata 2 250 mb צורב dvd של LG

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. האם הספק הבא: hec 300ar-tf יחזיק את המערכת הבאה: מעבד e6400 לוח 965p-s3 זיכרון 2x512 667 כ.מסך 7600 gt דיסק קשיח sata 2 250 mb צורב dvd של LG

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שאני קונה ספק מה כדאי לשאול עליו חוץ מוואט שלו שמעיד על איכותו?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  11. אני שוכר דירה שפעם בכמה חודשים, יכול לקרות של קפיצה של הפקק בארון חשמל (לרוב זה קורה שאני מכבס, מדליק מזגן, ומפעיל את הדוד ביחד- עומס). אני הולך להחזיק בקרוב מחשב עם המפרט הבא: I7 2600K ספק 500 W כרטיס מסך NDIVIDIA 560 2 כוננים קשיחים בסך של 2.5 TERA 2 מסכי מחשב (סמסונג 24 LED, ועוד מסך LCD 17 קצת ישן יותר של חברה לא מוכרת) רמקולים 2.1 של creative אני מניח (עוד לא קניתי..) אני הולך לעבוד עם תוכנת עריכה AVID MEDIA COMPOSER עשיתי הרבה חיפושים בפורום ומרוב כל ההסברים, כל המידע כבר התבלבל לי. ההייתי שמח להמלצה לאל פסק טוב של חברה טובה, שפשוט יבטח אותי במקרה של הפסקת חשמל כמו שתיארתי. אני מחפש הגנה של הרכיבים של המחשב, ולא גיבוי פרוייקט שאני עובד עליו (כי כמו ש…

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  12. Started by gal241994,

קונה השבוע מעבד וכרטיס מסך והשאלה שלי היא עם הספק מספיק חזק דיסק קשיח: WDC WD3200KS ספק : gyro ps044 500w כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 7300 LE זיכרון : 1gb ddr2 (מתכנן ליקנות 2gb) לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3 מעבד: Intel® Core2 CPU 6300 מסך:nu 19 כרטיס מסך 9600gt http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=CGNX-G962DDC שעולה: 670 שקל Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz 3Mb קישור: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1476 שעולה: 615 שקל !

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  13. שלום יש לי מערכת מחשב עם ספק כח 620W, ומסך 20" LCD שמוחזקים ע"י מערכת אל פסק PRPC 750VA. אני מאוד מרוצה מהאל פסק, ובזמן הפסקות חשמל וכו' הוא פשוט מוכיח את עצמו (לא יודעת איך כל השנים לא התקנתי אחד כזה). אני רוצה לצרף למערכת שלי עוד מסך LCD 24", השאלה שלי היא האם האל פסק - PRPC 1050VA יוכל להחזיק לי את המערכת מחשב עם 2 המסכים השונים בגודלם? השימוש באל פסק הוא לא לשימוש המחשב והמסכים בזמן הפסקת חשמל, אלא לייצוב המחשב והמסכים מפני נפילת מתח או בעיות אחרות של החשמל, כדי שתוכנת האל-פסק או אני אצליח לכבות את המחשב והמסכים בצורה בטוחה. או שכדאי לקנות עוד אל פסק PRPC 650VA או 750VA שאל פסק אחד יחזיק 2 מסכים ואחר יחזיק את המחשב בלבד?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  14. היי ספק - tzag elita dr-b500e מארז - E-STAR MIDI ATX P4 500W 1. כרגע יש לי שני מאווררים מצוקמקים במארז ואני רואה שישאפשרות להתקין 2 גדולים יותר... הייתי מעוניין לדעת אלו ואם יש המלצות ספציפיות... 2.המאוורר של הספק מרעיש כמו טרקטור למרות שניקיתי אותו. מבקש לדעת האם יש אפשרות להחליף אותו ואם כן בריזה מאוורר... תודה.

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  15. חברי הפורום היקרים, החלטתי להתחיל ולתכנן את החלפת המארז שלי ושדרוג המעבד בלי שום קשר, אך רציתי להתייעץ קודם לכן עם אלו שראו / או שיש ברשותם את המארז הנ"ל לא מזמן השתדרגתי במערכת קירור מים וביצעתי מספר שינוים במארז על מנת להתאים את המערכת למארז( להלן הקישור) השאלה היא כזאת האם יהיה מספיק מקום לרדיאטור מעל ה Bay של הדיסקים הקשיחים? או שחשבתי לקחת את ה Thermaltake Spedo (שמתאים יותר)

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  16. אז ככה, המערכת שלי בצד וה9800GT צריך לצאת לפנסיה הכרטיס שיחליפו הוא 5850 המבקש 500W מינימום המעבד צפוי לעבור OC מחדש ל 3.6 אז דומני כי ספק 550W זה מה שאני מחפש גמיש במעט בתקציב עדיף מIQPC (אשדודי עצלן ) Thermaltake M9 Case זה המארז חוץ מזה יש לי קצת חששות לגבי חיבור ספק חדש, בעיקר כי אני לא יודע WHAT GOES WHERE...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Aj,

שלום, יש לי ספק עם חיבור 6pin וחיבור 6+2pin ואני רוצה לחבר אליו כרטיס מסך אשר דורש שני חיבורי 8pin. אני משתמש במפרט הבא כבר 7 שנים: i5 3470 2x4GB ddr3 1600 gigabyte b75m-d3h gigabyte gtx670 seasonic s12ii 620w crucial m4 128gb seagate constellation es 2tb samsung spinpoint F1 1tb לפני מספר חודשים הכרטיס שבק חיים, אני רוצה לחבר למערכת הזו כרטיס https://www.gigabyte.com/us/Graphics-Card/GV-N98TG1-GAMING-6GD#ov gtx 980 ti הכרטיס דורש שני חיבורי 8pin שאין לספק שלי, ראיתי שיש אופציה לקנות מתאם 6pin to 8pin שכן למיטב הבנתי שני החיבורים הנוספים הם הארכה בלבד וכל מה שצריך בשביל שהחיבור יוכל לספק 150w הם שלושה כבלים …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, שידרגתי היום את הכרטיס מסך מ 9600GT ל HD6850 ואני חושד שהספק לא עומד בעומס. כרגע מותקן לי על המחשב zumax zp550gw כשיש לי במחשב ליד HEC-500td tf האם כדאי להחליף בינהם ? לקנות חדש ? או שבכלל הבעיה בכיוון אחר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום. צירפתי תמונה של המדבקה שעל ספק הכח שלי עם כל הפרטים שלו. איזה כרטיס מסך הכי חזק יש שעדיין מתאים לספק הכח שיש לי? האם GeForce GTS 250 Green 512MB יתאים? (אם זה קשור בגלל צריכת ההספק, אז יש לי שני דיסקים קשיחים) תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום רב-המחשב כיום: intel e-8400 ga-ep45ds3r 1xwd500aaks 1xdvd lgx22 gf8400/512mb וזהוא פחות או יותר-אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך 9800gt אני רק לא בטוח האם ספק הכח שברשותי יחזיק לי את כל המערכת

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  21. Started by Nihility,

שלום לכולם, יש ברשותי מארז Antec P180 שקניתי לפני 8 שנים. יש איתו כמה בעיות שבגללן אני רוצה לשדרג: בעיות במארז הנוכחי: 1. אין מקום לכרטיס מסך גדול אלא אם מסירים את כלוב ההארד דיסקים. אני רוצה 770 4GB. 2. הוא קצת רועש מדי כרגע. 3. אין לו USB 3.0 4. סידור חוטים בפנים בלתי אפשרי, אין שום אופציה לעשות את זה נורמלי. חשוב: פילטר אוויר. מספיק מקום אבל לא ענק. (מקום ל nh-d14 וכרטיס מסך גדול). מקום ללפחות 2 ססד + 5 הארד דיסקים 3.5 USB 3.0 מקדימה שקט חשבתי ללכת על Antec P280, למרות שהוא כנראה פחות טוב באיכות אבל עדיין יש לו את התכונות שאני מחפש. יש אותו ב485 שקלים. יש למישהו רעיון למשהו יותר טוב בתקציב?

22. ראיתי שמוכרים מעיין יריעת מזרון דקה שעולה 200 ש"ח שמדביקים אותה בתוך המארז כדי להשקיט אותו. האם מישהו ניסה/חשב על זה:לקנות בחנות חומרי בניין חומר מוקצף צפוף בעובי של לפחות 4 מ"מ שעולה כמה שקלים למטר ולהדביק מבפנים.הרי הרעיון הוא לרסן גלי קול,וזה אמור לעשות עבודה דומה.אפשר אפילו להדביק שכבה כפולה. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  23. אז ככה, המחשב שלי מתחיל להיות מיושן, אבל ממש. אז החלטתי שאני רוצה לשדרוג אותו ולהפוך אותו למחשב חזק מאוד. אין לי כסף כרגע לעשות את זה בבאת אחת. אי לכך החלטתי לשדרג קודם כל את הבסיס כדי שאני לא אדפק עם חומרה חזקה\גדולה מדי למחשב הנוכחי. כרגע כמו שאתם רואים במפרט בצד יש לי מחשב חמוד... בתור HTPC.... המארז שלו מארז של JSPTECH זול מאוד כולל ספק 400W. אני חוש כבר בכיוונים של מערכי CF או SLI או 4870X2 בגלל זה אני רוצה לרכוש קודם כל מארז גדול וכמובן ספק בהתאם. האם המארז הזה יספיק? (מבחינת גודל, לכ. מסך דוגמת 4870X2 וכו') http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3735 והאם הספק הזה יספיק? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3472 אני יודע שהספק הזה חזק מאוד, ומסוג…

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by itamar88,

שלום, אני משדרג את המחשב עכשיו לכרטיס מסך חדש ואני צריך להחליף את הספק שלי, התקציב זה עד 300 -400 עדיף לכמה שפחות, וכמה שיותר משתלם, דגש על איכותי ומשתלם. זה המפרט כולל הכרטיס החדש: Processor : Intel Core i5 750 Mainboard : Gigabyte P55-US3L Physical Memory : 8192 MB DDR3-SDRAM Video Card : RADEON R9 280X 3GB 2 כוננים קשיחים של טרה ו2 טרה. קיבלתי כבר המלצה מהודעה אחרת בפורומים: http://www.tms.co.il/product/12468 האם זה יספיק? אני חושש כי אני לא מכיר את החברה. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, מעוניין לדעת האם ניתן להחליף למערכת חדשה בסוקט 1155 עם הספק הנוכחי שלי. בדקתי באתר המחשב את הצריכה של המערכת החדשה ללפחות 457W, אבל מעוניין לעוד חוות דעת. האפשרות להוצאה של שני הכוננים הקשיחים קיימת אם זה יחסוך בכסף. פשוט חבל לי להוציא עכשיו 450 שקל על ספק חדש אם אין צורך. הספק הקיים כרגע - Enermax Liberty DXX 500W. המערכת הקיימת כרגע: לוח אם - Asus P5Q מעבד - Core 2 Duo E8400 כ.מסך - AMD HD 6950 זיכרון - 2 כפול Kingston DDR2 1066 = 4GB שני כונן קשיחים - WD Sata 7200RPM כונן SSD - שני כוננים של Intel 520 128GB כרטיס קול - Creative X-fi titanium Fatal1ty Champion מארז עם 13 מאווררים של Ikonik המערכת החדשה שאני מעוניין לשדרג אליה: לוח אם חדש - Gi…

• 1 תגובה
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.