ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מארז עדיף: Sileo 500 Black ATX Case או Centurion 590 Black Case או CM 690 Black תודה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
TruePower Quattro 850W מישהו יכול לתרוםם לי או למכור לי את הכבל 8פין לכרטיס מסך ? קניתי GX2 ונתקתי בלי כבל לחבר אותו
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
1. הספק אמור להחזיק כרטיס 9600/8800 2. חובה חובה חובה שיהיה שקט ביותר (לא בערך אלא הכי שקט שניתן) כרגע חשבתי על: 1. ANTEC SONATA3 2. ENERMAX CHAKRA+ENERMAX LIBERTY 3. NZXT HUSH+SEASONIC s12 אפשרויות נוספות: 4. HEC 6A21 + arctic cooling 12 fans + thermaltake toughpower 600 שגם נכנס בתקציב 5 AC SILENTIUM PRO. מבקש חו"ד על האפשרויות. שוב, אם הספק מחזיק כרטיס 8800 הוא בסדר, לא אכפת לי אם יכול להחזיק גם יותר זה לא משמעותי. אין צורך לחסוך בתקציב. הדבר הכי חשוב הוא שקט של המארז והספק. מבקש רשמים שלכם, אם יש למישהו כאן את הCHAKRA עם המאוורר הגדול - שאלה חשובה מאוד - האם המאוורר הזה שקט (ממש - כמו למשל ZALMAN 7500 על מינימום... )
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
הספק שלי הוא ג'נרי ... עם מפרט נחמד שיש בצד. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אם אני אוסף מאווררים יש מצב שהספק יקרוס?(כרגע חוץ מהסטוק אין שום מאוורר במארז)?? או שיש איזה מסילה מיוחדת למאווררים, וזה לא יפגע בV ים שהספק מעביר למעבד ושאר הציוד??
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
Intel e6300 OC'd Nvidia 7900gtx 2x1gb ddr2 2x SATA HDD תודה.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
האם הספק ENERMAX MUDU+82 425W יחזיק את המערכת הזו: Q9300 8800GTS G92 GIGABYTE EP35-DS3L OCZ 4GB RAM אם לא, איזה ספק כן? (500 ש"ח מקסימום) (עדיף מאתר KSP)
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חיפשתי בשאלות הנפוצות ולא מצאתי אז אם מישהו מכיר ויודע להגיד אם הוא באמת יותר טוב מספק ג'נרי או לא (מבקשים עליו עוד 100 שקל)
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
מעוניין להחליף את SPIRE 550 מסדרת JEWEL (ספק אמין מאוד ואיכותי מאוד! אני לא מבין למה אתם נגדו!) אני פשוט מוכר אותו ואת 4850 לחבר, וצריך ספק חלופי. כרגע אני עם 260GTX ולא 4850 כמו שרשום בצד. שאר המערכת כתובה בצד, אשמח לתגובות! -נ.ב. - אני מעוניין גם באוברקלוק. חג שמח וכשר!!!
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הלוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 מתאים למארז Enermax Uber Chakra???
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
האם 8800 יכנס המארז הזה? (רוצה לשדרג את הכרטיס שיש לי עכשיו 7600GS) תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
צהריים טובים, תהיתי אם למארז הנ"ל ניתן להוסיף מאוור כלשהו בדופן? וגם אם יש אפשרות לשים חלון צד עם מאוור? כמו כן, איזה מאוור 120 מ"מ ניתן לקנות שמפיק כמה שפחות רעש? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
לא אכפת לי כמה זה עולה העיקר שיהיה שקט ככל האפשר. ואם אפשר המלצות לפתרונות קירור למארז בכלל ולמעבד בפרט. תודה, איליה.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ביקורת על המארז הזה, אני רוצה לקנות אותו למחשב שאני בונה (קיבלתי עליו מחיר מאוד טוב), ואני רוצה לוודא שהוא מתאים לצרכים שלי. תודה מראש לכל העוזרים. (עשיתי חפירה שכבר התישה אותי ב - GOOGLE, ואני מודה שהיכולת שלי לאתר ביקורות ב-GOOGLE לא הכי טובה בעולם). שוב תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי את הספק הזה http://www.thermaltake.com/product/Power/TR2power/w006970/w006970.asp האם הספק הזה יתאים למארזים האלה? http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10856 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10858 תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מגיע אליכם לכאן אחרי שקניתי לעצמי כרטיס מסך חדש nVidia 9600GT כל Gigabyte, הופתעתי לגלות (משהו שפשוט לא נתקלתי בו בכרטיסים הקודמים שלי) שהוא דורש חיבור משלו למתח מהספק. לא היה לי משפיק חיבורי מתח מהספק פנויים משום שהם כבר מחוברים לשני דיסקים קשיחים, וDVD, כונן פלופי (כן אני יודע נשמע מיושן ביותר), ובדרך חיבורי מתח מחוברים למפצלים כאלו שמחוברים למאוררים של המארז. החיבור לכרטיס מסך החדש הוא משהו שבחיים לא נתקלתי בו, בקופסה קיבלתי מן מפצל כזה שבצידו האחד הוא מתחבר לכרטיס במן צורה כזאת עם שש פינים ומצידו השני הוא מתפצל לשני חיבורי מתח רגילים לבנים. עקב כך שלא היו לי שתי יציאות פנויות מהספק אל ההתקן של הכרטיס מסך, הלכתי לחנות מחשבים וקניתי מפצל נוסף שיקנה …
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שנשרף לו הספק כוח, המחשב ממש בסיסי לוח של אסרוק מעבד, סלרון 2.53 וכרטיס מסך מובנה. איזה ספק כוח נורמאלי יספיק למערכת כזאת? מכיוון שאני מעדיף את האופציה הכי זולה ה-HEC 300TRT אמור להספיק נכון? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בבקשה תגיבו כל מארז שאתם חושבים שהוא טוב \טוב מאוד ..
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום קניתי את הספק הנ"ל וברצוני להרכיב אותו במארז SilverStone LC16M הייתי רוצה לדעת לאיזה כיוון המאורר צריך לפנות (אל תוך המארז או לכיוון ההפוך)מצ"ב תמונות היצרנים של הרכיבים: הספק: המארז: תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
האם יש בספק הנ"ל חיבור מולקס ל-IDE? או רק חיבורי SATA?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לקנות ספק שיחזיק את המפרט הזה Asus p5b Msi nx8800gts 320mb אני מעדיף אם תהיה אופציה של משהו טוב במחיר הזה שיהיה שקט ויש העדפה ל-Enermax אם תמצאו משהו טוב. תודה מראש לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
לא מצאתי מה לחבר ללוח(זול ללא ספיקר).אם כן האם יש דרך לקנות אחד בניפרד או שנגזר דיני לחיות ללא ציפצופים?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
*לאחר עריכה* שינוי תקציבי. אני צריך מארז + ספק כוח ב400 שקל +- שיחזיקו לי מערכת טובה. עם כרטיס מסך Sapphire Ati Radeon X1950GT 256MB DDR3 שמעתי צריך כבל מיוחד .. מהספק לכרטיס מסך...
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום פורום ושלום ליאור עשיתי סקר מחירים ואני קצת מתלבט בין בין שני מכשירי אדוויס ואלה המכשירים PRPC 750 PRPC 1050 יש לי ספק 400 ומסך 19 CRT.ואני שוקל בעתיד לשדרג ל H2900 או משהו דומה.אני לפעמים עובד עם שני מחשבים אז לכן ה 1050 בא בחשבון אבל הפער מחיר הוא פי 2.רק לדוגמא ה 750 הכי זול 417 וה 1050 הכי זול 780.היקר יותר יכול להוריד ולגבות 2 מחשבים בעוד שהזול יכול רק אחד. חוץ מזה אני לא יודע מה עוד מייקר את ה 1050.אשמח לשמוע דעות גם על משהו אחר.מיפרט מחשב מצויין. אחרי קריאה של ה PDF ההבדל הוא שה 750 נותן בין 7 ל 20 דקות זמן גיבוי ו ה 1050 נותן בין 10 ל 25 דקות זמן גיבוי שאר הנתונים זהים בכ 4 הדגמים. 7-20 10-25 ככה מצויין במיסמך בטבלה.אז על 3 לפה או לפה ההבדל או …
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-