עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by lidor_abo,

חברה במפרט יש לי את הספק הזה Jewel 550W RetailוSpire המוכר מאיבורי אמר שזה אחד הספקים הטובים רציתי לדעת מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by רומן גרוס,

ראיתי ב KSP ב 275 את הספק הזה CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W איך הוא ? אני מחפש משהו סביב ה 250 ש"ח ויש 405W של ENERMAX ב 245 אבל ה W נמוך יותר משמעותית . יש שיפטק 450W ב 250 ש"ח ויש HEC עם 500W ב 285 ש"ח ויש TT עם 550W ב 405 ש"ח שמתי עליו עין למרות שזה מעל התקציב .

3. Started by oldskool,

שלום לכולם! יש לי עכשיו ספק כוח 500W של OZcool, עכשיו אמרו לי שהספק הזה גנרי ומוציא רק 250W בערך. רציתי לדעת אם זה נכון? מה הסכנה לחלקים בשימוש בספק גנרי? ואם צריך להחליף אותו לאיזה (חברה ודגם)? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by מאפיונר,

יש לו מחשב : מעבד: Intel Core 2 Duo 4400 זיכרון: 1 ג'יגה 667 כרטיס מסך 7100 כונן קשיח 250 לוח אם לא זוכר וצורב די וי די אז ככה יש לו ספק 220WATT אני יודע חרא ספק הוא רוצה לשדרג לכרטיס מסך 8800GTS 640MB והוא רוצה להוסיף עוד 1 גיגה זיכרון הוא מוסיף גם 2 מאווררים וקתודות ועוד כול מיני אין מצב שהספק הזה ירזיק לו מערכת כזאת נכון? אפשר המלצות לספקים שכן יפעילו לי מערכת כזאת עד 200 250 שקל? תודה מראש!

5. Started by avishai220,

היי כרגע אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי ויש לי ספק של corssair 550w vx בן 5 שנים אולי אפילו טיפה יותר ורציתי לדעת אם הוא יספיק למעבד של i7 בלי oc כרטיס מסך gtx770 וזכרונות של 8 גיגה ולוח אם במחיר של 500 600 שקל בערך לגבי המחשב שלי זה כל המערכת שיש לי כרגע לא יודע אם זה חשוב אבל אני ארשום בכל זאת q9550 - מעבד 6 gb ddr2 - זכרונות p5q asus - לוח אם מארז temest nzxt h7850 - כרטיס מסך אז אני מתכנן לשדרג את כל זה חשוב לי לדעת אם זה יספיק לפני שאני משדרג

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by maorakrish,

יש לי ספק power man 550 הספק מיוצר ע"י FPS ורציתי לדעת אם הספק הזה יחזיק לי לאורך זמן I5 750 עם OC של 3.8 מתח של 1.18 וכרטיס מסך 460 768 עם OC של 840/1010 ללא עלית מתחים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by haim652,

שלום, יש לי ספק של Coolermaster 650W וקינתי אותו בFOXPC בעבר, עכשיו אני חושש שיש לי בעיה עם הספק שגורם לי לנפילות של המחשב בזמן מאמץ של המחשב במשחקים, (כרטיס המסך טוב), עכשיו רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקבל את האחריות של הספק אם החנות FOXPC נסגרה, כי אני יודע שהחנות נסגרה וכבר לא קיימת, וכרגע אני לא יודע למי לפנות בכדי לקבל את האחריות, לאיזה יבואן וכו'. תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Swed,

יש לי ספק כוח של 400W אני לא יודע איזה חברה הוא ! אבדוק מאוחר יותר. עכשיו המאורר שלו כמעט ולא מוציא אויר יכול להיות שהוא לא מספק מספיק כוח ללוח אם/מעבד ואז המחשב שלי נתקע !?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by a-gold,

אני קונה את המארז הזה ומגיע איתו ספק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2637 רציתי לדעת אם כדאי לקחת רק את המארז ובנפרד לקחת את הספק הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6489 מה יותר טוב לדעתכם???

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by FARKOOSH,

שלום לכולם! לפני כשבוע וחצי הזמנתי מ-KSP מחשב חדש ונחמד בעקבות המלצות שקיבלתי כאן. היום התקשר אליי נציג ושאל אם יש אישור ממני להחליף את ה-Enermax Liberty 500W שביקשתי בספק של אנרמקס "אבל לא מסדרת ליברטי" שהוא 530W ואמר שזה יעלה לי אותו דבר. אז אני שואל רק שאלה אחת - איפה הקאץ'? יכול להיות שבאמת נגמר והם מוכנים לבזבז כמה שקלים כדי שאני אהיה מבסוט או שזה שהוא לא ליברטי אומר שהוא מאיזו סדרה זולה יותר ופחות טובה? תודה מראש לכל המגיבים!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by t-mac1,

שלום, אני מתכנן לקנות X1950XT 256MB , ואני כמעט בטוח שיש לי ספק 400 ג'נרי. מה יקרה אם אני לא אחליף אותו וישים את הכרטיס הנ"ל? תודה מראש..!

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by 2130TOMER,

מה הספק הכי טוב מהספקים http://tms.co.il/product/3825 http://tms.co.il/product/1509 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=701

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי פחד לא רציונלי שהספק שלי, לא מספיק חזק בשביל המערכת, ואני כאן בשביל שתרגיעו אותי, בבקשה. המערכת שלי היא : Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E6850 1 X 2048 MB PC6400 DDR2-SDRAM Corsair CM2X2048-6400C5 2X 1024 MB PC5300 DDR2-SDRAM Corsair CM2X1024-5400C4 ATI RADEON HD 4870 512MB GDDR5 פלוס הארד דיסק אחד של IDE, ואחד SATA וצורב IDE והספק הוא: Enermax NoiseTaker II 425W האם, יכול להיות שהספק לא מספיק חזק בשביל להחזיק את המערכת ב Full Load, ולכן הרכיבים לא פועלים במלוא העוצמה ?כי אני מרגיש שהמחשב לא חזק כמו שהוא אמור להיות. גם למשל, כשיחקתי ב Far Cry 2, היו לי באגים מוזרים ( תמונה מצורפת). [attachment deleted by admin]

14. Started by DannyArctic,

שלום לכולכם, נתקלתי בבעיה קטנה... המחשב שלי עושה ריסטים רנדומליים כל כמה זמן (לא זמנים קבועים בדיוק) אני סבור שזאת בעיה בספק שלי. מידע על המחשב שלי: core I5 750 עם קירור שקניתי של CM (נראה כמו מנוע קטן כזה) לוח אם: Intel BLKDP55WB whitesburg motherboard זכרון: 2 גיגה ראם DDR 3 של GSKILL כרטיס מסך 4870 1 GB מארז (אין לי מושג בדיוק) הספק שאני כרגע משתמש בו הוא 550W אבל אני מאמין שהוא ג'נרי ובגלל זה יש לי בעיות עם ריסטים לא רצויים, על הספק כתוב רק "GNT" ו 550W זהו, יש לי עוד ספק של HIPER 530W אבל אני חושש להשתמש בו שמקום זאת, מה אתם מציעים? האם ה530W יחזיק את המערכת שלי? או שהאם לא כדאי להחליף את ה550W הנוכחי שלי? תודה מראש! :-\ עריכה:ספק ה 530W שיש לי זה לא של COOLER MA…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  15. Started by mokisho,

שלום לכולם יש לי UPS של אדויס עכשיו התוכנה של ה UPS אומרת לי שהוא נמצא בעומס של 45 אחוז האם זה תקין או שעדיף לנתק את המסך הגדול ולהוריד את העומס ל 30 אחוז המסך הוא LCD 32 ? ועד כמה עומס מותר או רצוי לתת לספק 750

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  16. אז ככה כפי שציינתי בנושאי הקודם בפורום הזה הנני מבין כלל ונרשמתי כדי ללמוד ולצאת מהבועה ובאמת עם רצון להתחיל להבין מזה הקופסה הגדולה שנקראת מחשב,אז לעניין: ברצוני להבין מהו ספק כוח ובמה הוא תורם אני יודע שספק כוח מביא את כל החשמל למחשב כדי שהוא יפעל הוא צריך ספק כוח שיתן לו את העוצמה אבל מה קורה כאשר אני משפר את הספק כוח שלי ,איך אני יראה את זה בפעולה במשחב תיקיות יפתחו מהר יותר ? פעולות כמו סריקה של אנטי ויריוס יפעלו מהר יותר ? יש לזה גם השפעה על האיטרנט? אני רוצה לדעת את כל הדברים האלה בבקשה באמת להבין בצורה מפורטת במה הוא עוזר למה הוא תורם כי ברצוני לקנות ספק איכותי אבל אני רוצה להבין במה זה יתרום לי אם אני משחק בנוסף משחק מחשב warcraft frozen 3 מידי פעם באיטרנט יה…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by oded6188,

מאז שהגיע פנטיום 4, יוצאות מהספק 2 צמות שמתחברות אל הלוח צמה אחת זאת הצמה הגדולה והרגילה ויש עוד צמה קטנה יותר, 4 גידים... מה המטרה שלה?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  18. Started by EAD,

שלום יש לי שאלה, האם ספק כוח "יבזבז" לי חשמל כמו הW שלו, או כמו הצריכה של המחשב? כלומר אם יש לי ספק 1000W, אך אני משתמש רק ב300, כמה בפועל הספק ישתמש מחשמל הבית? גם 1000W או 300W או משהו כמו 400W (נניח יש 85 ניצול וכו')

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  19. השאלה שלי היא כזאת... הם ספק לוקח בכל רגע נתון את מלא החשמל?? יעני עם יש לי ספק 750W אז אם הוא כל הזמן נותן 750W או לפי דרישות המערכת?? עכשיו המחשב שלי במנוחה אז הוא לוקח רק 200W וצורך פחות חשמל מהקיר?? ובמה משפיע היעילות של הספק (80PLUS)??

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  20. סליחה אם זה לא התת פורום הנכון או שאני עושה משהו נגד החוקים פה... הודעה ראשונה שלי בפורום בכל זאת... אמממ אוקיי אני דיי חדש אז סליחה אם אני אומר דברים טיפשיים למעשה זאת הפעם הראשונה שאני מתעסק במחשב בצורה הזאת...... קיצור אני באמת לא מבין... רק מה שהגעתי אליו בעצמי... בקיצור יש לי מארז.... עם 3 מאווררים ושרבול כזה שנצמד ממש לגוף הקירור של המעבד: 1) מאוורר שמוציא אוויר.. 120MM נראה לי 2)מאוורר שמכניס אוויר... אותו גודל 120MM 3)מאוורר פנימי.. שדוחף אוויר על גוף הקירור של המעבד... והשרבול שניסיתי לצייר למעלה... הוא על הקיר הנגדי ללוח אם.. והוא נצמד לגוף קירור: נכון לעכשיו ... האוויר נכנס דרך השרבול למארז... אבל דיי חלש הייתי אומר הריבוע הכחול זה המעבד והגוף קירור... …

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום אני חשבתי לקנות את המארז הבא: A-Top X-BLADE זה המארז: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16327 כאן יש אותו עם ספק כוח 500W PFC השאלה שלי היא מה זה הPFC זה ג'נרי? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16329 עכשיו,אם יש לכם הצעות למארזים אחרים טובים ושיהיו יפים אז אני אשמח ושיהיו באותו תקציב כמובן. *אני צריך שהספק יספיק למפרט הבא: C2D e6600 8800GTS320 WD250GBSATA2 16MB 2X 1GB Kingston DDR2 667Mhz Gigabyte965p DS3 TT Big Typhoon אם הספק 500W המצורף עם המארז הוא ג'נרי ולא יתאים למפרט אז אני יקח את הThermaltake TR2 Power W0061 420W.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by solzi7x,

לאחרונה אני מחפש לקנות מארז חדש.. הבעיה היא שאין לי הרבה כסף כרגע. מצאתי את ה samurai של sunbeam איך וא טוב ? ואם לא אשמח לקבל עוד הצעות בתקציב הזה בערך.. (300-400 עדיף כמה שיותר נמוך+חשוב שיהיה יפה)

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  23. טוב אז ככה אני מתכנן לקנות מחשב E6300 X1900XT DS3 עם מארז טרנספורמר (וספק FSP 400W) עכשיו כבר הסתכלתי בהרבה דיונים וראיתי שאומרים שהמאווררים הקטנים שלו נורא רועשים וכדי להחליף אותם... כל זה טוב ויפה אבל גם המעבד וגם הכרטיס מסך מגיעים אצלי עם קירור סטוק. גם עליהם ראיתי בהרבה דיונים שהם רועשים. אין באפשרות התקציב להתחיל להחליף קירור לכל הפריטים של המחשב אבל אין בעיה להחליף רק למארז. השאלה, כמה רועשים המאווררים של הכרטיס מסך והמעבד ביחס למאווררים של הטרנספורמר? האם הרעש שלהם "נסבל" ביחס לטרנספורמר או שמה הרעש דיי קרוב? (הקטע זה שאם הכמות רעש קרובה אין טעם להחליף קירור למארז) ד"א השאלה היינה יחסית כי לצערי לא מצאתי חנות באזורי שיש להם את המארז, הכרטיס מסך והמעבד בתצ…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, אני רוצה שהמארז של המחשב יהייה בתצורת HTPC, אך יש לי כמה מגבלות: א. הגובה של המחשב לא יכול לעלות על 17 ס"מ, ואם הוא בגובה של 18 למשל אך עם רגליים בגובה של 1.5 ס"מף אז שיהייה ניתן להוריד אותם ושגובהו שוב, לא יהייה מעל 17 ס"מ. (כל מ"מ מעל 17 לא יעבוד בשבילי.) ב. צריך להיכנס בתוכו לוח אם ATX. ג. מעבד QUAD CORE, זאת אומרת צריך שהקירור STOCK שאני מקבל עם המעבד ייכנס במארז. ד. הכרטיס מסך יהייה מדגם 8800GT. למיטב הבנתי, הוא ארוך מאוד. אלו הם המגבלות. מהחיפוש שעשיתי מצא חן בעיניי המארז THERMALTAKE MOZART הכסוף, מהדגם הרגיל, לא הVX. אבל אני לא יודע אם הוא עומד במגבלות שהצבתי. תודה רבה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  25. מה עדיף ומה הבדל בינהם? NZXT LEXA הרגיל או GIGABYTE 3D AURORA הרגיל ומה הבדל בין הAURORA הרגיל לAURORA 570

• 7 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.