ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי אל פסק ורציתי לדעת אם שה-אל פסק מחובר לחשמל בלי שהמחשב מחובר אליו הוא עדיין לוקח חשמל? (האל פסק) תדה.
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני קונה מערכת מחשב עם מספר רב של מסכים. במקרה של נפילת מתח מה שאני צריך שישאר מחובר זה המחשב, מסך ומודם (חחלק ראשון) יחד עם זאת אני מעוניין להגן על כל המערכת שאר המסכים מדפסת וציוד היקפי נוסף (חלק שני) מקפיצות מתח. השאלה היא אם אני מחבר לשקע מגן ברקים וממנו מפצל לשניים אחד לאל פסק שיחזיק את החלק הראשון של המערכת והשני יחובר לחלק השני של המערכת ורק יגן מפני קפיצות מתח. האם פיתרון כזה אפשרי ויגן על המערכת שלי כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אל פסק של 700 - 800 VA יכול להחזיק שלושה מחשבים (בלי מסך ) לפרק זמן של גג חצי דקה..ואז לכבות אותם? הספקים במחשבים הם ספקים של 400W תודה
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת מחשב עם ספק כח corsair 450W, מסך 22" (226BW). אני רוצה לקנות אל פסק שיחזיק את המערכת+מסך+טלפון/מודם/ראוטר ועוד איזה משהו של USB ביחד לפחות ל-10 דק'. ראיתי ב"נעה מחשבים" את זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1736 ואני רוצה לשמוע מכם חוות דעת,הסבר איך הוא מתחבר ולאן,איך הוא נטען,כמה זמן הוא יחזיק לי את מה שביקשתי למעלה במקרה של נפילת מתח או הפסקת חשמל,איזה גודל הוא בערך,האם הוא אמין וכמה שיותר פרטים עליו וחוות דעת. האם מה שנתתי למעלה יחזיק בכלל את המערכת והכל?(750W) תודה, דניאל
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני יודע שהוא בא עם 3 מאווררים של 120,הלוח שישב בו יהיה P5B DX והמעבד יהיה E6400 והמערכת אמורה לעבור אוברקלוק רציני ( השאיפה להגיע לאיזור ה - 3.4-3.5 GHZ ),כמה שאלות : 1. האם יש שליטה על המאווררים ואם כן איזו ? אם לא האם יש איזה פאנל שליטה מומלץ ? 2. האם שלושת המאווררים יספיקו ויספקו סירקולציה מיטבית או שעדיף לנצל את אפשרות ההוספה ( עוד 2 מאווררים אחד 120 והשני 80 ) ? 3. מכיוון שבלוח המיועד יש אפשרות לחיבור של רק 3 מאווררים האם זה יגביל אותי במקרה שארצה להוסיף עוד מאווררים ? 4. עד כמה המארז באופן כללי אפקטיבי מבחינת מניעת רעשים ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן,עם ספק thermaltake 430w xp 550 np לאחרונה הוא התחיל לעשות לי בעיות. אני צריך המלצה לגבי ספק חדש שיתאים לי במקומו.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אפשר לדעת מה בדיוק עובר על כל מסילה? ה 3.3V, 5V וכל השאר..(אני זוכר שהדבר העיקרי שעובר ב 12V זה הכרטיס מסך כמובן, אבל מה עוד?) נעבור ל EZCOOL 400W (ראיתי הרבה שאלות על הספק הזה..) מצאתי כאן פירוט של הספק: http://www.lightcomputers.com/product.asp?code=CA3500 20A ב 3.3V ו 30A ב +5V ב MAXIMUM LOAD, ואי אפשר לדעת מה המקסימלי המירבי כי לא כתבו. כמו כן, הם כתבו שהם העבירו חלק מההספק של ה 12V בשביל PIV - מה זה PIV? וכתוצאה מכך כתוב שיש ב 12V רק 15A - שזה יוצא 180W האם זה נכון? כתוצאה מכך, אם נקח מפרט בסיסי של: E7200 P35 9800GT 2GB of RAM 800mhz צורב, הארדיסק, מארז 2 מאווררים האם ספק זה אמור להחזיק מערכת כזו? כמו כן, כתוב שהמערכת הזו: http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardwar…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מארז חדש...עכשיו המחשב שלי מאייבורי השאלה היא אם אני יכול להעביר את התכולה של המחשב מהמארז הישן למארז החדש בלי שהם יעשו לי בעיות...
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מארז HEC 6A21.. קודם כל אני רוצה לדעת מה דעתכם עליו? =] דבר שני, הוא לפעמים מזמזם קצת, ומכה קטנה משקיטה אותו ואני רוצה להשקיט אותו לתמיד מה כדאי לעשות,לקנות? דבר שלישי, כל זמן מסוים נשמע קליק מהמארז.. אני חושב שזה מההארד דיסק, האם קליק יכול להשמע רק מההארד דיסק? תודה!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב רציתי לשאול האם כרטיס מסך HD4890 רגיל יכנס במארז הזה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114_3031&products_id=17402 תודה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם המפרט הבא ורציתי לדעת אם ספק כוח Thermaltake TR2 Power W0061 420W יספיק: Intel Core 2 Duo E6600 Gigabyte 965P-DS3 DDR2 1024MB 667MHZ CL5וKingstonו X2 Leadtek GeForce 8800GTS 320MB WD 250GB SATA2 16MB
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם כשמתקינים את ההרדסיק חייבים להשתמש בגומיות? הבנתי שיש עם זה בעיה כי אם אני נוסע עם המארז ברכב הן יכולות להקרע.. (נכון לעכשיו יש לי בהזמנה את הסונטה2, אבל אני שוקל להוסיף ולקחת את הP150) תודה בעלי P150 מה דעתכם על המארז? בעיקר מבחינת טמפ' ושקט.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
PC POWER & COOLING הם חברה ספקים טובה ואיכותית? קניתי מחשב וזה הספק שבחרתי: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4239 אבל אני לא יודע אם הוא טוב ואיכותי... אני מקווה שתמליצו לי על ספק טוב אם זה לא...
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
חברה, יש לי כרטיס 7800GTX. כפי שאתם יודעים, יש לו חיבור 6 פינים לחשמל. כאן יש בעייה קטנה, מהספק שלי לא יוצא כבל עם חיבור 6 פינים. האם יש מתאם מולקס-חיבור 6 פינים?
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי ספק 400trt hec ויש לו חיבור אחד גדול שחייב להיות מחובר למחשב כדי להפעיל אותו .בנוסף אליו יש עוד 2 חיבורים שצמודים לאותו חיבור בלוח האם .וגם לספק יש שני כבלים קטנים המאפשרים לחבר אותם לחיבורים של הלוח .על האחד כתוב p4 שאני לא יודע מה הפרוש שלו. בכל מקרה בן אם אני מחבר אותם ובן אם לא המחשב פועל כרגיל .השאלה מה הם מוסיפים? כדי שיהיה ברור למה אני מתכוון עליתי תמונה > >>>>> [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר למחשב כרטיס מסך X850 XT, אשר צריך להיות מחובר גם לספק כוח. לכרטיס יש כניסת חשמל שאליה מחברים חוט המתפצל לשני כניסות מולקס. הבעיה היא שבכל אחת משני כניסות אלו יש רק 3 פינים (אחת שמחוברת לחוט אדום, אחת לצהוב ואחת לשחור), בעוד כבלי המולקס שיוצאים מהספק הינם בעלי 4 פינים (צהוב, שתי שחורים ואדום). בסופו של דבר הפין של החוט האדום מהספק לא מחובר לכלום. ואחד מהחוטים השחורים של הספק מחובר לפין האדום של הכ.מסך. האם זה מצב תקין? או שאני צריך לשחק עם חיבורי המולקס של הכרטיס מסך, על מנת שתהיה התאמה בצבעים?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
קניתי ספק כח חדש וגיליתי שבכבל שמתחבר ללוח אם (כבל MAIN) חסר פין אחד. לא רק שחסר הפין בכלל לא הולך לאותו מקום כבל, אין מצב שזה צריך להיות כך נכון? למי שלא הבין הסבר: לחיבור הזה יש 20 פינים(זה לא פינים זה ההפך מפינים, לא משנה) לכל פין מחובר חוט(חשמל) אחד מהחוטים האלה וחסר וכתוצאה מכך גם הפין יוצא שיש לי חור אחד ריק. הכבל הוא כבל שמחבר בין הספק ללוח אם( נידמה לי כבל MAIN)
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
חברה אתמול הייתי אצל חבר שלי בחנות ויש שם ספק שלהם של החנות שמבין ממש טוב במחשבים הוא אמר לי שאם יש לי חיבור של 2 4 פין לספפק ומחובר ספק של 20 פין אז הלוח לא מקבל את צריכת החשמל טוב והוא מתחמם ובאמת נגעתי בלוח אם והוא היה רותח
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
חברה מזה נכון שאם יש לי חיבור של 24 פין ומחובר ספק רק של 20 פין אז הרכיבים במחשב לא מקבלים את החשמל בצורה נכונה והמחשב עובד יותר איטי? תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגאבייט כמו שרואים במפרט ובו יש חיבורי חשמל על הלוח רק שבספק שלי יש שני חיבורים עם ארבע פינים כאלה וכמו שבכל ספק כוח יש חיבור ששניים מהפינים הם מרובעים וה2 האחרים מעוגלים כאלה ובלוח אם יש 2 חיבורים עם 4 פינים אני מכניס חיבור אחד מהספק זה נכנס בדיוק והשני נשאר לי בלי חיבור מתאים לצורה שלו כרגע חיברתי רק חיבור אחד וזה עובד אבל לא נראה לי זה צריך להיות ככה
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
תראו יש לי עכשיו ספק ג'נרי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם LIBERTY 400. עכשיו, המסך שלי מתחבר לספק (:-\), אז איך אני יוכל לחבר את המסך לספק? כי ביציאה אחת הוא מתחבר לחשמל, ואני צריך עוד יציאה בשביל המסך. (יש יציאה אחת, http://www.noacomp.co.il/uploadimages/129972.JPG) אפשר לסדר את זה איכשהו? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תוכנת UPSMON אומרת לי שכרגע ה Load Level שהמחשב עושה על האל-פסק הוא 17%. האם זה אומר שאם ההספק של האל-פסק הוא 720W, אז המחשב שלי כרגע מנצל 17% מ 720W, שזה יוצא 122W ???. שאלה נוספת: כאשר יש הפסקת חשמל, פתאום התוכנה UPSMON מדווחת שה Load Level עולה ל 34%, איך זה יכול להיות ?, הרי בין אם יש חשמל או אין חשמל, המחשב צורך את אותה הכמות של חשמל, אז מדוע ה Load Level משתנה (ועוד מכפיל את עצמו!) ?.
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הזמנתי את המחשב הזה ורצית לדעת אם הספק של HEC -400TRT יחזיק את המערכת ובמיוחד את הכרטיס מסך בלי לעשות בעיות ואני לא עושה OC. מעבד: E6300 לוח אם: ASROCK ConRoeXFire 945P כרטיס מסך: POWERCOLOR X1900GT 256MB PCI-E זיכרון: TWINMOS 1GBX2 667MHZ CL5 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי אופציות לכ. מסך, האחד הוא Sapphire HD4850 והשני Sapphire HD4770, הספק שבא עם המפרט הוא: Huntkey LW-6550-HG בעל 550W ו-Fan 12 האם הספק מספיק לכ. מסך? והאם זה משתלם לי?
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי ספק עם כבל 24 פין ואני צריך לחברו ללוח אם של ECS שהוא 20 פין.. האם זאת בעיה להפריד רק 4 פינים מהכבל? ראיתי שכמה עשו את זה פה.. מהי הדרך הטובה ביותר לחתוך את זה..? דחוף מאוד ,תודה לעוזרים ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-