עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by alex321,

שלום לכולם הזמנתי את המפרט הבא מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W מסך מחשב Asus 22" MW221C 2ms LCD אחריי 4 ימים של המתנה מתקשר אליי המוכר ואומר לי שאין לו במלאי את הספק הנל' והוא לא יכול להשיג אותו משום מקום... השאלה שלי היא איזה ספק יחזיק את המערכת הזאת ושהייה באותו הטווח מחירים פחות או יותר ????? מחר אני צריך לחזור אליו עם תשובה ..מחכה לתשובה תודה לכול העוזרים!!

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by Ramsses_II,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1636 הוא מודולרי לגמרי לפי מה שהבנתי, נכון? לא ראיתי שיש לו 80+. איך הצריכה שלו? מה עדיף, הוא או הקורסייר? http://www.skypc.co.il/sg_product~650TXU~24~0.htm תודה.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  3. שלום לכולם (שלום לדניס ). יש לי את המארז+ספק הבאים: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ומצאתי X1950XTX ב-1000 ש"ח: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 האם הוא יכנס למארז שלי, והאם הספק יחזיק אותו? לא יהיה צוואר בקבוק? אגב אני יודע שזה לא המקום, אבל עדיין... האם כדאי לי לקחת את ה-X1950XTX הזה ב-1000 ש"ח או לחכות ל-8600GTS המשודרג ולראות מה הביצועים שלו? התקציב הוא 1000 ש" לכ. מסך.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by עילי,

במארז שברשותי כונס האויר אינו בדיוק מול המאוורר, אלא מכסה כ-70% מהשטח. במארז 3 מאווררים, אחד מהם על המעבד. האם יש לכך חשיבות? האם מומלץ להסיר את הכונס לגמרי?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  5. http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&id=3168 אני ממש ממש אודה לו

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  6. אני מחפש ספק ומארז איכותי לOC בתקציב של עד 800 ש"ח. המארז צריך להראות מקצועי (עדיף שחור) ולא מראה צעצועי כזה... והעיקר שיהיה מרווח ושקט.. בפורום אחר המליצו ליעל הקומבינציה של ANTEC SONATA 3 שבא עם ספק EARTHWATTS 500W , מה אתם אומרים עליו? ישמשהו יותר שווה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by idanshir,

שלום מחפש מארז שיהיה בו קורא כרטיסים חיבור Firewire 1394 יורכב בה מן הסתם לוח אם עם יציאת firewire לדוגמא ‏P5QL-E של asus על איזה מארז אתם ממלצים תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by Baz34,

יש לי מפרט בבניה מתוכו כבר נקנה הכרטיס מסך והספק: 1. מעבד E6600 2. זיכרון 2G 667 CL5 3. כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC 4. ספק: LIBERTY 400W בעבר עבור מפרט זהה למעט כ"מ (בעבר היה XFX8800GTS 320 XXX) קיבלתי המלצה חמה כאן שה-LIBERTY 400W יחזיק בשקט את המערכת האם נכון הדבר גם לאחר החלפת הכרטיס מסך ל-EVGA. במידה ויש בעיה אני עוד יכול להחליף את הספק הוא עדין לא נפתח מהאריזה. אני מקווה מאוד שהוא מספיק כי אני גם מוגבל בתקציב

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  9. Started by sPoiled,

יש הבדל מחירים של +-800 שקל. השאלה מה ההבדל (הם נראים אותו דבר) ביניהם ומה יותר משתלם. תודה רבה!

10. Started by gabriel,

חשבתי לשדרג מ-Geforce 7600gs לדגם 8800gt (ואף בודק 9800gt אם אני אמצא מחיר שפוי). אבל בזמן שבדקתי פרטים ברשת קראתי בכמה מקומות שהכרטיסים האלה דורשים יותר מתח מכרטיסים רגילים, אבל לא הצלחתי להבין אם אני אצטרך להחליף את ספק הכח. כרגע אני לא יודע איזה ספק יש לי, אני רק יכול להניח שהוא הסטנדרט שמספקים בעת קניית מחשב ולא יותר מזה. האם אני אצטרך לרכוש חדש? או שהכרטיסים האלה יכולים לעבוד אלא אם אני מתכנן SLI או CROSSFIRE? (ואני לא) ויש אפשרות לבדוק איזה ספק יש לי בלי לפתוח את המחשב? נכון לעכשיו מאחורי המחשב כתוב לי 230W, אבל אני כבר לא בטוח אם זה הספק (וואט) או מתח (וולט)

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  11. שלא יפריע לישון בלילה.

12. אני קונה מ www.skypc.co.il מחשב ואני לא ממש יודע איזה ספק לבחור מכל הרשימה שיש שמה אני צריך אחד שתומך: CrossFire Intel Core 2 Quad Q9450 ושיתאים ללוח אם Asus RamPage Formula לא חייב אבל אני צריך שיהיה לו תאורה LED בצבע כחול-בשביל מודינג שאני עושה שלא יהיה של Termaltake והעיקר שיחזיק את המערכת...

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  13. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11103&catid=878#details מבקש חוות דעת על המארז שכולל ספק 450 ווט.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by gal669,

אהלן המחשב שלי מת אחרי 4 שנות פעילות אז הגיע זמן לקנות חדש. את הקודם פשוט קניתי בעסקת חבילה כזו בלי לדעת כל כך מה יש בפנים, הפעם ניסיתי לעשות סקר מקיף. זה המפרט שאני הרכבתי, ורציתי לקבל עליו חוות דעת: מעבד intel Q8200 לוח אם Asus P5Q-EM צורב LG GH22LS40 דיסק קשיח WD5000AAKS זיכרון 2 x Kingston 2048mb (סך הכל 4 GB בשני צ'יפים) מארז Compucase 6A19 ספק כח HEC TRT 400W 400TR השימוש שלי במחשב הוא בעיקר לגלישה באינטרנט, הורדות וכאלה. לא עיבוד תמונה / וידאו ולא משחקים. אני כן מתכוון להפעיל כל מיני דברים דרך virtual machines כי נמאס לי לפרמט כל כמה חודשים... :-) אני יודע שקניתי משהו שהוא יותר ממה שאני צריך, אבל זה כי אני רוצה שהוא יחזיק לי המון שנים או לחלופין יורד לדרגת media c…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  15. שלום!!!.. הייתי רוצה המלצה על ספק טוב שכרגע יחובר עם כרטיס מסך 9600 על מערכת ישנה עד אשר תוחלף למחשב חדש בחודשים הקרובים.. לפניי זה יש לי כמה שאלות ... כאשר יש חיבור חשמל לכרטיס מסך 6P וליד זה כתוב PCI_E 1 וחיבור חשמל 6P+2P וליד זה כתוב PCI_E 2 כיצד אני אחבר את הכרטיס מסך בהנחה והוא 9600 והאם זה משנה באלה מן החיבורים אני משתמש רק ב- 6P או 6P+2P רק בלי ה2P ???. מדוע ישנה אחריות שונה בכמה מקומות עבור אותה ספק EMERMAX מהדגמים החדשים למשל???.... 5 שנים או 3 שנים ומי נותן את האחריות הרישמי בישראל עבורם??. מתלבט בעקרון בן המודלרי 425 לבין הפרו 525 כאשר מה עדיף יותר כוח וחיבורים או מודלריות האם זה כזה קריטי או שניתן להסתדר עם זה גם במארזים לא גדולים במיוחד???? אשמח לקבל תשובות …

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  16. קניתי מחשב חדש עם המארז הזה, אמרתם לי שהוא מגיע עם שני מאווררים מאחורה ובדלת.. להפתעתי שביקשתי שיעבירו את המאוורר של הדלת לקדימה גיליתי שיש שם מאוורר, ויש גם למעלה מאוורר, ויש בדיוק מתחתיו פילטר.. אז יש לי 4 מאווררים ופילטר. :) ולשאלה.. אני בטוח שהלדים שלו יעלו לי על העצבים עוד מעט.. מה אפשר לעשות בקשר לזה? אפשר לכבות אותם? להוריד אותם? או שפשוט לקצר אותם :-\ למה יש את המפתח מאחורה? או נועל את החלון? את האחורה? אני לא רוצה לשחק עם דברים שאני לא יודע מה שימושם כדי לא לגרום נזק למארז.. איזה באסה שהכרטיס מסך כל כך יפה (88GTS) והחלון כל כך גדול אבל הכרטיס הפוך \: מה ההגיון בזה?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by poop,

שלום! רציתי לדעת איך המארז הנ"ל, האם הוא בסדר? ובכלל רציתי לדעת איך נחשבים ואיך הם באמת המארזים של Thermaltake, כי קראתי כאן הרבה בפורום שהספקי כוח שלהם יש מהם לא משהו בלשון המעטה אבל לגבי המארזים שלהם רציתי לדעת וגם על המארז בכותרת. תודה רבה מראש! נ.ב. אם אפשר, ההעדפה שלי היא של Thermaltake

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by shlompis,

שלום לחברים, רכשתי לאחרונה מארז Thermaltake Armor Junior במסגרת רכישת מחשב שלם. משהו שמטריד אותי, ראיתי שחיברו את הקרור של המארז, 2 מאווררים של 12cm, חזית וגב לספק הכוח של המארז ע"י קונקטור של כונן קשיח. המאווררים לא אמורים להתחבר עם קונקטור ללוח האם לטובת בקרת עבודה אידיאלית ? בלוח יש 2 חיבורים יעודיים לזה ( Asus P5Q Pro ) האם זה מסביר מדוע המאווררים עובדים על מקסימום כל הזמן ?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  19. יש מצב שתיהיה אי תאימות של הספק HEC 400W עם המחשב: מעבד- P4 3GHZ , לוח אם- MSI RC410M , זיכרון GEIL DDR2 2GB 1.8V , כרטיס מסך HD3850 . --מידע על הספק: http://skypc.co.il/sg_product~400TRT~24~0.htm --מידע על הלוח אם: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=228&maincat_no=1 ואני יודע שכדאי לקנות ספק כוח FSP 400PNR אבל אין לחנויות במלאי- התקשרתי כמעט לכולם. אני משיג את הספק ב190 שקל ברשת IVORY. אז הספק כוח יתאים למערכת בטוח?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  20. אז בשעה טובה אני מתחדש וקונה מחשב חדש. המפרט הולך ומתגבש אבל נתקלתי בבעיה בבחירת הספק והמארז שייתנו תמורה טוב לכסף המפרט: מעבדי אינטל: Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX כרטיסי מסך: Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מקלדות: Logitech Logitech Wireless Desktop Set MK320…

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  21. קודם כל שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב ואני צריך עזרה בבחירת מארז וספק. בשמחה הייתי קונה סונטה עם ספק או ספק של קורסייר (קראתי והשכלתי מהפורום ) אך לצערי אני גר ברמת גן והאופציה הכי זולה מבחינתי היא ksp, ואין להם את הרכיבים האלה במאגר באתר של החנות. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מארז וספק אמינים, שיתאימו למערכת המחשב שאני רוצה לקנות, ואם אפשר שיהיו ברמה מקבילה לשאר הרכיבים (אם צריך להוסיף עוד 50 או קצת יותר שקלים זה גם בסדר, אני פשוט לא רוצה להשים מנוע של יגואר בטויוטה ). כמו כן הם צריכים להופיע באתר של ksp. המפרט של המחשב: מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB כרטיס מסך: Gigabyte - 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E לוח אם: Gigabyte - EP35-DS3…

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  22. הספק של ZALMAN 500W מתאים לי בדיוק לצרכים שלי הבעיה היחידית שיש תאורת לד צבעונית שממש לא בא לי שתאיר לי את החדר שאני הולך לישון האם יש למישהו ניסיון או יודע האם ניתן לבטל את התאורה הזאת?

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by EAD,

שלום יש לי שאלה, האם ספק כוח "יבזבז" לי חשמל כמו הW שלו, או כמו הצריכה של המחשב? כלומר אם יש לי ספק 1000W, אך אני משתמש רק ב300, כמה בפועל הספק ישתמש מחשמל הבית? גם 1000W או 300W או משהו כמו 400W (נניח יש 85 ניצול וכו')

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by yoav1000,

אני מחפש UPS למחשב החדש שלי. יש לו ספק של 600W

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  25. רציתי לדעת איזה מארז עדיף יותר. הקריטריונים הם: 1) שקט 2) קירור טוב קישורים לאתר היצרן: אפולו : http://www.nzxt.com/products/apollo/ לקסה: http://www.nzxt.com/products/lexa/ מחירים: אפולו - 330 ש"ח לקסה - 516 ש"ח (המחירים נלקחו מפוקס.פי.סי מכיוון שמשם אני מתכוון לקנות את המחשב).

• 2 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים