עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. קניתי את הספק : COOLER MASTER eXtreme Power RS-430-PCAR ATX Form Factor 12V V2.01 400W Power Supply 115/230 V Nemko, TUV, cUL, CE, BSMI, FCC, CCC - Retail יש לי מעבד D 805 כרטיס מסך 7600gt שני כוננים קשיחים וצורב ובמארז יש גם שני מאוררים האם זה מספיק?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  2. קניתי HEC 500TE-2WX חיברתי הכל כמו שצריך שאני מדליק תמחשב ואני צריך לחכות איזה 15 שניות עד שיופיע לי משו על המסך והמחשב יתחיל להידלק כמו שצריך אבל לפעמים המחשב נדלק ולא מופיע כלום על המסך האם זה קשור לזה שהספק חדש וצריך לעשות משהו ואני לא יודע ? בדקתי את זה עם ספק אחר זה גם עושה את אותו דבר

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  3. קניתי את הספק hec Cougar 700W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular מה שאמרו לי בחנות לא יודע למה ודברתי אתמול עם מישהו והוא אמר לי שזה חרא ספק והוא לא יעמוד במאמץ יש לי את המפרט הבא מעבד Core i7 920, s1366, 8MB לוחות אם P6T Deluxe V2 sLGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 3x1GB Corsair XMS3 Triple Channel כרטיסי מסך‏ HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מארזים‏ Cosmos 1000 ספקי כוח‏ Cougar 700W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular ארד דיסק 2x 500 giga וצורב של lg מה אתם אומרים להחליף לספק אחר ?? זה קצת דחוף

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  4. שלום לכולם קניתי היום ספק ENERMAX MODU82 425W. והמאוור שלו הוא 120 מ"מ המארז שלי הוא יחסית קטן אז התקנתי אותו למעלה עם המאורר כלפיי מטה לכיוון המעבד. והבעיה היא יש לי קירור של המעבד ARTUC FREEZR 7 PRO ובין המאורר של הספק לגוף קירור יש אולי ס"מ 2 רווח בלחץ האם זה נורא?

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by pxst17,

זה המפרט של המחשב של אחי: I3 2100 8GB RAM GT630. יש לו ספק של ZEUS והמחשב לאחרונה התחיל לעשות ריסטים (אחרי שנתיים עם הספק), ועכשיו הכרטיס החיצוני לא מראה תצוגה על המסך והמובנה כן עובד.. אז כנראה שהכרטיס הלך.. עשיתי בסדר שהזמנתי S12-520W? או שזה בזבוז? אני מתכנן חודש הבא לקנות כרטיס רציני יותר.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הי, כמו שכתבתי בכותרת, יש לי קפיצות בחשמל כל פעם שמדליקים את המזגן או את האור בחדר, זה מתבטא במסך שכבה לשניה, או מתעוות לשניה. (המחשב הוא נייד אז אין לי מושג אם החשמל נופל לגמרי) האם אל פסק אמור לפתור את הבעיה הזאת, או שזה משהו שצריך לדבר עם חשמלאי \ חברת החשמל? (וזה לא באמת פורום חשמל, אבל כל התוצאות של "אל פסק" הפנו אותי לפה, אם זה לא המקום אני מתנצל מראש.)

• 15 תגובות
    • 25.1k צפיות
  7. Started by GGuyZ,

רכשתי ספק של FSP מדגם ATX-450PNR. כלומר, 450W מסדרת PNR. כידוע לחלקכם, המוצר המדובר אינו נמצא באתר היצרן(דבר שנשאר עדיין בגדר תעלומה מבחינתי), ורבים טענו שהוא זהה לסדרת הPN פרט למחבר Sata נוסף. היות ומדובר בגרסת OEM, קשה לעמוד על כל ההבדלים שכן המידע הוא מועט. מה שבטוח, גרסת ה-PN(לפי אתר היצרן) כוללת שתי מסילות 12v שכל אחת מהן מניבה 18A, אך על הסה"כ לא לעבור את ה360W. בגרסת הPNR לעומת זאת מסילה 1 מניבה 16A והשנייה 14A. ההגבלה הכוללת(שהיא מה שבאמת מעניין) זהה - 360W שהם אכן 30A בסה"כ. ההבדל הזה מראה כמעט בוודאות שלא מדובר במוצרים זהים(PN ו-PNR), אך עדיין מדובר במוצר שמספק את הסחורה באותה מידה, לפחות על הנייר. מבחינת מראה - המראה זהה(לפחות לפי התמונות והחוברת באתר FSP), כלו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום מקצוענים ! לאחר מספר התיעצויות בפורום מפרטים הגעתי למחשב הבא : (כל המוצרים והמחירים לקוחים מאתר : www.logicpc.co.il). 391 - מארז - Coolermaster CAC-T05-UW Centurion 5 P/S Not Included Case 200 - צורב - LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 191 - קירור למעבד - Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot 1230 - מעבד - Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 375 - דיסק קשיח 1 - Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1220 - דיסק קשיח 2+4 - Western Digital 320GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 943 - דיסק קשיח 3 - Western Digital Raptor 74GB 1…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש לי מחשב ישן שאני עדיין משתמש בו [ בעיקר לסרטים ]. אבל המארז דפוק לגמריי. הוא פשוט מתפרק. לפי מה שהבנתי צריך לבחור כדי שיתאים ללוח אם שמתאים למאבד ולספק ואולי לעוד דברים שאני לא כל כך מבין בזה. אבל בגלל שהמחשב ישן חבל לי להשקיע הרבה כסף במארז. נגיד הלוח אמ שלי זה : Asus M2A-VM HDMI כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 430 מעבד : DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ כמובן שעדיף מארז עם כמה שיותר קירור וכמה שיותר שקט אבל במחיר ממש סביר. תודה מראש

10. אהלן, החלטתי שאני רוצה לרכוש מחשב חדש עוד כחודש , התקצב שיבוזבז יהיה גבוה ולא היייתי רוצה להשקיע חלק ניכר מהתקציב על ספק במידה ויש ספק שיספיק טוב וזול יותר. עשיתי לי מעין השוואה בין ספקים ומחירים, אבל עקב ענייני המסילות ואי הידיעה באילו מהספקים במקרה של עומס המסילה מקבלת זרם ממסילות אחרות , קצת קשה מאוד להחליט בנושא. החלטתי לרכוש Q6400 עם לוח אם של eVGA nForce 790i Ultra SLI 775 A1 s775 1600Mhz, SLI, DDR3 1200, 3xPCI-E. המטרה שלי היא שאני ארכוש עכשיו GF 260 וכאשר המשחקים יקרטעו אני פשוט אוסיף עוד כרטיס 260 ולאחר מכן עוד 260. חשבתי בהתחלה לקנות GX2 , אבל הבנתי שSLI בין 260ים יהיה יותר מועיל מSLI של GX2ים , לכן במחשבה לעכשיו ה260 יהיה פחות חזק , ובמחשבה לרחוק הוא יהיה נהדר …

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  11. אני רוצה מארז שששקקקקטטט במחיר של עד 200 שקל תודה לעורכים {של -מא' ועד ת'} ותודה לעונים

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  12. שלום, קראתי את המלצות הסטיקים וקצת בדקתי מסביב. ההתלבטות האחרונה שלי היא: איזה מהספקים הבאים הוא האמין איכותי ויציב יותר ? (אני לא מדבר על כוח, שיחזיק לי את המערכת זה אין בעיה עם שניהם) 1. ENERMAX LIBERTY 500W או, 2. CORSAIR VX 550W ואגב, האנרמקס לעיל איכותי כמו אחיו הקטן(400W) המפורסם? רב תודות לעונים המבינים

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  13. קניתי ספק מאיזה שהיא חנות (כרגע אני לא יגיד את שמה) והכפתור של המתח היה על 115V , ולא שמתי לב והספק נשרף. למישהו קרה שהספק הגיע במתח של 115V? אתם בודקים לפני הרכבה של ספק חדש אם הוא הכפתור על 230V? (אני מדבר על ספקים שנקנו בארץ) אשמח לקבל תשובות כדי שאני ידע איך לפעול.... תודה!

14. Started by sinister18,

שלום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם שני כרטיסי radeon 4770 במערך קרוס פייר...עכשיו רציתי לדעת האם לדעתכם מספיק לי ספק כוח של 525 וואט כגון PRO82+ 525W של אנרמקס או שכדאי לי להוסיף 130 שקל ולקנות את אותו דגם של אותה חברה עם 625 וואט?

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by shlompis,

שלום לחברים, רכשתי לאחרונה מארז Thermaltake Armor Junior במסגרת רכישת מחשב שלם. משהו שמטריד אותי, ראיתי שחיברו את הקרור של המארז, 2 מאווררים של 12cm, חזית וגב לספק הכוח של המארז ע"י קונקטור של כונן קשיח. המאווררים לא אמורים להתחבר עם קונקטור ללוח האם לטובת בקרת עבודה אידיאלית ? בלוח יש 2 חיבורים יעודיים לזה ( Asus P5Q Pro ) האם זה מסביר מדוע המאווררים עובדים על מקסימום כל הזמן ?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by iakovl,

חברה רציתי לדעת במקרה אם מישהו שיש לו P180B או P182 שחור רוצה להפוך אותו לכסוף ע"י החלפת הדלתות איתי ועם הP180 הרגיל שלי למעוניינים נא ליצור קשר

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by cellman,

מצרף תמונה של נתוני הספק (ג'נרי). איך אני יודע מהם נתוניו האמיתיים וההספק האמיתי שלו? האם הוא מספיק עבור מערכת E6300 עם לוח אם אינטל, כרטיס מסך 7300GS, צורב DVD ושלושה כוננים קשיחים ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by PrefaceAlumni,

מצורף דוח של HWMONITOR. המתח של ה12V נראה כמו 6.75. האם זה בגלל שיש לספק שלי 2 מסילות של 12V? האם זה תקין? תודה לכולם! [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Hadas89,

שלום לכולם. קניתי לא מזמן אל פסק של חברת DVICE, דגם ה 650V. האם מישהו יכול לומר לי כמה קרינה בערך המכשיר(מהדגם הספציפי הזה) הזה פולט? האם זה מסוכן? וכמה מרחק בטיחות עליי לשמור מהמכשיר ? כרגע הרחקתי אותו עד לרוחק המקסימלי של הכבלים שמחוברים אליו...שזה 1.6-7 מטר. כשהתקשרתי לשירות לקוחות של החברה, הרגיעו אותי ואמרו שאני יכולה אפילו לשים את המכשיר בין הרגליים, ושהמכשיר עבר את כל הבדיקות של מכון התקנים וההכל. אבל בכל זאת, אני מאוד מודאגת בגלל כל מיני כתבות שקראתי בנושא... המון תודה מראש על העזרה! :

• 8 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. Started by muam,

שלום, יש לי את המחשב DELL XPS8000, אני חושב שהוא בעל ספק של 450W או 500W. מפרט המחשב הוא: NVIDIA GTS 240 INTEL i7 860 8 RAM אני משתמש בכרטיס קול חיצוני: M-Audio Fast Track Pro ובמקלדת MIDI של M-AUDIO. יש לי קריסות של כרטיס הקול, ומדי פעם אפילו כל המחשב קורס למסך כחול ונדלק מחדש. האם הבעיה היא בהספק של ספק הכוח ? אני צריך לשדרג אותו ? תודה, נועם

21. שלום לכולם... הגיע אלי XFX 9600GT עם OC מהמפעל http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 חיברתי אותו .. המחשב נדלק הכל טוב ויפה עשיתי פירמוט ל windows והתקנתי ישירות את הדריוור הכי חדש משהו עם 24 בסוף.. כשאני נכנס למשחקים (call of duty,crysis warhed,far cry 2) אני משחק משהו כמו 40 דקות וכל המחשב מתכבה ולא נדלק עד שאני מנתק פיזית את הכבל השחור של הספק מאחורה. אני חושב שזה הספק הג'נרי שלי לכן אני מבקש המלצה לספק חדש בתקציב הכי נמוך שאפשר! אבל ממש הכי נמוך. תודה !

22. Started by carock,

איזה מארז יותר קריר EURIKA או APOLLO+מאורר

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by Globalization,

דיונים חדשים בפורומים