ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
איפה בדרך כלל אפשר להכניס את הכבלים שלא יפריעו לזרימת אויר?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
קיצר סופי יום ראשון אני הולך על הC690 אחרי ביקורות שראיתי זה המארז הסופי שאני קונה סבבה נכון ?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מישהו יודע בוודאות אם קירור Scythe Ninja 3 נכנס במארז m9 Thermaltake ?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שיש פה אנשים יצירתיים שיוכלו לעזור לי. אני צריך לקרר ארון תקשורת קטן סטנדרטי שיש בו מודם-ראוטר שמתחמם, וחשבתי להרכיב מאוורר של מארז. המאוורר צריך להיות מספיק חזק וגם שקט ושיהיה אפשר לחבר אותו לשקע AC עם שנאי. אני אעשה חור בדלת וארכיב/אבריג עליה את המאוורר ולכן גם צריך איזה רשת חוסמת כדי שילדים לא יוכלו לדחוף אצבעות. גודל הארון 45*25*9.5(עומק), והמאוורר יצתופף עם הראוטר כך שישאר לו 2.5-3 ס"מ. תודה.
-
- 3 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
מביקורות שקראתי אני מקבל את הרושם שקירור המארז די טוב. ה P182 נודע בזכות השקט שלו, אך האם יש מארזים אחרים שמספקים את אותה רמת שקט או מרעישים מעט יותר, ומקררים טוב ממנו? אני מתכנן לרכוש מערכת מבוססת i7 ולבצע OC כך שקירור המארז די חשוב לי, אך באותה מידה חשוב לי השקט. התקציב למארז פתוח, בגבול השפוי כמובן, עד סביבות ה 1000 ש"ח. ושאלה נוספת, האם ה P182B יכול להכיל GTX260 בלי בעיות מקום/סידור כבלים/זרימת אוויר? אשמח לדעות והמלצות. תודה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הקירור Noctua NH-U9B SE2 CPU Cooler נכנס למארז LANCOOL K62 תודה.
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לקנות את המארז ואני רוצה להחליף את הקירור שיש לי כיום השאלה שלי האם הקירור CORSAIR H110 נכנס במארז הזה (מלמעלה) או הקירור Nepton 280L תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מהמארזים מקרר טוב יותר? ANTEC SONATA III + ספק שמגיע איתו + מאוורר נוסף מקדימה חוץ מהאחורי שבא עם המארז. או NZXT ALPHA + ספק CORSAIR 450VXEU עם שני המאווררים (אחורה וצד) שמגיעים איתו. איזה מהם עדיף מבחינת קירור נטו?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים, תהיתי אם למארז הנ"ל ניתן להוסיף מאוור כלשהו בדופן? וגם אם יש אפשרות לשים חלון צד עם מאוור? כמו כן, איזה מאוור 120 מ"מ ניתן לקנות שמפיק כמה שפחות רעש? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את המארז Silverstone Lascala LC17. הוא ישב בתוך ארון סגור מכל הצדדים מלבד פתח חלקי בצד האחורי (מקדימה יש דלת שרוב הזמן סגורה). שתי שאלות: 1. אחת הסיבות שאני רוצה את המארז זה בגלל ששני המאווררים שלו באים מאחור - איפה שיש פתח לאוורר. האם הוא ישרוד את זה? יש מה לעשות כדי לעזור לו? 2. רוחב המארז 425 ס"מ, רוחב הארון 47 ס"מ. למארז פתח מיוחד בצד בשביל אוורור לספק כוח עם מאוורר 120 מ"מ, אבל בפועל יהיה לו 3-4 ס"מ רווח מפתח המאוורר לארון. האם כדאי בגלל זה במקום ספק כנ"ל להשתמש בספק עם מאוורר 80 מ"מ אחורי? למשל Seasonic SS-350SFE 350W תודה
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ברור שזה המארז הבא שלי פשוט כול הפאקים שיש בכול המארזים הם סידרו ויצרו מארז מושלםםםם http://www.3dgameman.com/content/view/13962/103/ http://www.coolermaster-usa.com/product.php?category_id=18&product_id=2870product_id=2810 מה דעתכם? מתיי אתם חושבים שהוא יגיע לארץ?
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי אז כך חיפשתי מארז חדש למחשב ונתקלתי ב- 2 שמענינים אותי איך הם מבחינת רעש 1. SilverStone Raven SST-RV01B-W http://www.silverstonetek.com/raven/products/r-photo.php?model=RV01&area=usa 2. Guardian 921 http://www.nzxt.com/new/products/crafted_series/guardian_921 מה מומלץ לקנות יש בדל עצום במחירים אין לי בעיה להשקיע עד 1000 ש"ח הרייבן עולה 940 ואילו הגרדיין 400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם.. לפני כשבוע רכשתי מד צריכת חשמל: http://www.gmall.co.il/store/Product.aspx?store=887&pr=70581 כדי לבדוק האם הספק שלי על הגבול או שהוא מספיק למערכת שלי. חוץ מזה המכשיר מתאים לבדיקת מכשירי החשמל השונים בבית ומחשב גם עלות צריכה שעתית,יומית וחודשית.. כאמור אני כבר הזמנתי, היום סיפר לי בחור שהזמין את המוצר במחיר 205 ש"ח כולל משלוח כאשר אני שילמתי 163 ש"ח (גם לא זול אבל שווה). פניתי לאתר שממנו נרכש המוצר וביררתי למה הם העלו את המחיר, הסברתי להם שיש כמה וכמה חברים בפורום שהתעניינו אך המחיר לא קרץ להם, הסברתי לו גם שיש אנשים שפשוט פנו ל-EBAY בכדי להזמין את המוצר. לא עברו כמה דקות והמוכר חזר אלי עם התשובה הבאה: היי עידן, לצערנו ייבוא של מכשיר והתא…
-
- 129 תגובות
- 23.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לנו בבית 2 מחשבים בבית במרחק של 8 מ'(מדוד עם כבל רשת שעובר) בין האחד לשני. אני מעוניין לקנות למחשבים אלו אלפסק אחד אם יש אפשרות או במקרה וחייבים שניים אז נקנה שניים. אשמח להמלצה איזה אלפסק לקנות? מפרטי המחשבים: Intel i5-760@2.8 GHZ |Gigabyte GA-P55-US3L | 2x2GB G.SKill DDR3 | GTX460 | LanCool K58 | SeaSonic 620W Intel core 2 duo E8400 ASROCK G31M-S 2GB DDR2 . ספק ג'נרי 550W תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לקנות אל-פסק למחשב שלי. המחשב עצמו הוא מחשב לגיימיניג. המפרט הוא: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 2.8GHZ ZALMAN 7000V AI SI EDITION FAN CONTROL Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 Retail Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail Crucial 4GB DDR3 - 1333 [יחידות x 2] Sapphire ATI 6850 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP Retail [יחידות x 2] עכשיו הבנתי שמכיוון שהספק שלי הוא Active PFC (ולפי מה שהבנתי זה אומר שהוא חסכוני בחשמל ולא מנצל את כל ה620W אלא כמה שהוא צריך) האל פסק שאני אצטרך וחישוב הוואט שהמחשב צורך משתנה. הייתי שמח אם מישהו יכול להציע לי פה אל-פסק איכותי ואמין שיחזיק לאורך זמן בתקציב עד 500 ש"ח אם אפשרי. אם יש צורך בחריגה אשמח אם תציינו למה. תודה ר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אל פסק שיתמוך בדי הרבה מכשירים. זמן הסוללה לא צריך להיות גבוה. המכשירים שאני רוצה לחבר: מסך LCD 32" של LG מסך LCD 21" של AOC סוני Playstation 3 מחשב ביתי, מפרט: Intel Core 2 quad 9550 Radeon HD 4890 G.skill 2x2048GB DDR2 Gigabyte GP43-DS3L real power pro 650W ΝΖΧΤ tempest אני מחפש UPS שיהיה יחסית זול שיוכל לתמוך בכל המכשירים, אבל חשוב שיהיה אמין. זמן סוללה לא חשוב לי יותר מדי, גם אם יהיה רק כמה דקות יספיק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אל פסק וממש אין לי מושג בזה, אפשר לקבל הסבר קצר או קישור למאמר (לא זה מYNET) שיסבר לי איך לבחור אל פסק שהכי יתאים לצרכים שלי? מה קריטי? מה פחות קריטי? כמה מומלץ להשקיע? ואיזה דגמים מומלצים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת איך אני יודע כמה אמפר צריך להיות האל-פסק שאני מתכנן לקנות, נצא מנקודת הנחה שהספק של המחשב שלי הוא 600W (עם מסך 22' אם זה קשור). כמו כן, אם אפשר המלצות על דגמים ספציפים במחיר הגיוני. (עד 500 שח). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה לבחון ולבדוק דגמים בעצמי לכן אני שואלת? מאוורר של מארז: זה המארז http://ksp.co.il/?uin=20268 1. איזה חברה אחת או שתיים הכי מומלצות של מאוורר למארז- סכום של 50-80 ש"ח. 2. הבנתי שמאוורר טוב צריך להיות מוציא כמה שיותר אוויר במינימום רעש. זאת אומרת מסתובב מהר אבל לא מידי, לכן? כמה מומלץ שיהיה ה- RPM ( מהירות הסיבוב )? 3. איך אני בוחרת דגם טוב ? מלבד רמת איוורור ביחס לרעש. סוג חיבור (מה מומלץ? ) אופן הלבשה - איזה? חומר המאוורר - מה צריך שיהיה רשום באנגלית ? 4. יש דגמים שרשום בהם רמת איוורור ורמת רעש -רגיל ,ולצד זה כתוב גם איוורור ורעש עם L.N.A ,מה זה אומר? - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מארז של cooler master cosmos 2 האם הוא שווה 2300ש"ח? ???
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז גדול (לא כדי שגוף קרור zalman יכנס בו) שיהיה בו מקום למאוררים של 120mm. אני מוכן להשקיע בין 250-0 ש"ח. תמליצו לי על חברה. נ.ב אני רוצה מארז עם דופן שקופה. תודה
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מארז, ואני מבולבל לגבי מה לקנות. אז ככה, חשבתי על כיוון ה1K ש"ח, ו"חקרתי" את הנושא של המארזים כבר לא מעט זמן. אני מתלבט בין המארזים הבאים: antec p180 coolermaster stacker 810 coolermaster stacker STC-T01 לגבי שתי הCMים. אני לא מבין מה ההבדל ביניהים חוץ מהחלון... זה מוזר כי יש רק הבדל של 50 ש"ח ביניהם, ואני רואה שבSTC-T01 אפשר לשים עד 8 מאוררים, וב810 אפשר רק עד 5... זה לא נראה לי הגיוני. אתם יכולים להסביר לי מה ההבדלים ביניהים, ואם הם כ"כ קריטים אז מה לקחת??? קיצר אני בנתיים יותר נוטה לקנות את הSTACKER 810, ויש לי שאלה לגביו... הוא מגיע עם הCROSS FLOW הזה? מה כדאי לי לקחת? מה שיותר חשוב לי במארז זה הקירור שלו... ולא משנה מה שאני אקח אני אוסיף לו מ…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות מארז עד 2500 ש"ח אני מתלבט בין כמה דגמים: מארז מחשב Antec P190 מארז מחשב Zalman Fatal1ty FC-ZE1 מארז מחשב Lian-Li PC-P80B מארז ללא ספק Lian-Li PC-X2000 Black המארז מיועד לגיימר כבד על מה אתם הכי ממליצים לי...
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש להחליף את המארז העתיק שלי למשהו חדש יפה שקט מרווח ונח, שמתי עין על ה Corsair CC650DW Obsidian Mid-Tower עולה כ 950 ש"ח ממה שראיתי השאלה היא רגע לפני האם יש משהו בסגנון שמצדיק יותר את הכסף. נורא אהבתי את העיצוב של האלומיניום מקדימה המארז כנראה צריך להיות שחור לבן פשוט לא יהיה פרקטי הוא יאבד אצלי צבע מהר ... מעדיף בלי דלת אבל יכול להסתדר עם אם יש משהו שממש מצדיק ובלי אורות מיותרים זה בחדר ליד המיטה .... רעיונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-