עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. האם הספק כח הזה ENERMAX PRO82+ 525W יחזיק את המערכת הבאה בקלות או שהוא בדיוק? המליצו לי עליו פה ואני מודה לכם על העזרה, רק רציתי לדעת אם הוא יחזיק ברווח... מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L מארז: ANTEC P182 SE ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 525W זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK קשיח למחשב שולחני: ST3500320AS Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות-2 כרטיס מסך: BFG GeForce GTX260 MaxCore OCX 896mb GDDR3 PCI e כונן אופטי: צורב DVD PIONEER דגם DVR-215BK פנימי בחיבור SATA בצבע שחור במהירות כפולה x20

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by User,

קראתי לגבי זה פה בפורום ושמתי לב שמצויינים מספרים כמו 12-35A, הכוונה היא לאמפרים נכון ? איך זה יכול ליהיות שיש כל כך הרבה אמפרים בספק של מחשב שנחשב למכשיר שצורך מעט חשמל ? וכמה אמפר מספק שקע חשמלי בבית נורמלי ? תודה מראש לכל העונים . "כבר שאלתי על זה בפורום ספקים ומארזים אבל עושה רושם שלא ממש עונים לי שם"

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  3. שלום חברים. אני בונה מערכת חדשה כאשר מבחינת רכיבים זה כרטיס מסך 8800GTS 640MB ומעבד שבו עדיין יש לי התלבטות E6600 או Q6600. מבחינת כוננים מדובר על שני הארד דיסקים וצורב אני מניח שזה כבר לא משמעותי. אשמח לקבל המלצות על מארזים וספקים שיתאימו לתקציב ולחומרה הנ"ל. כאשר יש חשיבות למראה החיצוני אם אפשר להוציא אותו בתקציב ועדיין לקבל מערכת יחסית קרירה ושקטה. אתם מוזמנים לפרט את הדגמים המומלצים ואם אפשר גם קישורים לחנויות שמוכרים אותם. אם אתם חושבים שבחריגה מהתקציב אוכל להוציא ספק או מארז טוב משמעותית גם על זה אשמח לשמוע. תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by goaguy,

4 HD 2 CD יש לי ספק דיי ישן ומעפן (בזמנו עלה לי 100 שח+-) מצויין בו 650W אבל לך תאמין לו. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  5. אני עומד לקנות מחשב ב SKY-PC וחשבתי ללכת על ה ANTEC SONATA III אבל המוכר שם אמר לי שאם אני מחפש מארז באמת שקט וספק באמת טוב אז ללכת על מארז של lian-li ו וספק של hiper האם זה באמת יותר טוב מאשר ה SONATA אני לא זוכר בדיוק את הדגם אבל שניהם ביחד אמורים לצאת בערך 850 לכול היותר!! בבקשה אם מישהו יכול לחוות דעה בנושא זה מאוד יעזור לי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  6. Started by avidan28,

טוב..היום כל חברת חומרה כבר "נדחפת" לתחום הספקים... מישהו יודע משהו על חברת Scythe שידועה במאווררים המעולים שלה. היום ראיתי שכל חברת חומרה מוציאה ספקים ואין חברה שלא מכבדת את עצמה בספקי יוקרה? מה קורה פה??.היצרנים איבדו את הצפון??? כל אחד נדחף לתחום של השני?? רק חסר שאסוס וגיגבייט יעשו ספקים וזלמן ואנרמקס יכנסו לתחום לוחות האם... :silly:

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  7. יש לי את ה CM690 קניתי אותו ב "מבצע" ב KSP והמאוורר שעל החלון הוא שורק כאילו אם אני מכסה אותו עם פילטר הוא שקט אבל בלי הפילטר הוא שורק...גם לכם יש את זה?(לבעלי המארז CM690)... הספק 450W FSP שיש לי (מפרט בצד) הוא יחזיק 7 מאוורים של 12V?(כי במארז שלי אני יכול להכניס עד 7 מאווררים)... OuTsIDe

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by sharon515,

קניתי מחשב מ ksp ורציתי לשאול על המארז. האם הוא נחשב סביר ? האם יכנס אליו אבק מהר ? Apollo AP-02 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&uin=6809 תודה רבה

9. Started by hagayben,

יש לי מחשב שנקנה לפני 5 שנים ב4.5K ולא מזמן הלך לו הספק והיה ריח רע ממנו אז זרקתי אותו ועזבתי את המחשב. היום הבאתי שני ספקים אחד 300 ואחד 350 ושאני מחבר אותם הם מראים לי את ההתחלה שהמחשב עולה רק את הפרטים של הלוח אם ואז הם נתקעים. אמרו לי יכול להיות שזה בגלל שהספק לא סוחב אתה המחשב אבל אולי זאת בעיה אחרת... בקיצור יש במחשב לוח אם מסוג P4V8X-MX<GREEN ומעבד 3000/800 P.4 ככה לפחות כתוב בדפים. אז לדעתכם איזה ספק יחזיק את זה? (מחובר גם SATA 80G וCDROM) תודה רבה מראש חגי.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  10. I7 920+GB EX58 UD3+6GB RAM+500GB+260GTX SLI HEC Win power 700W או PCP&C Sliencer 610W אני בטוח שה PCP איכותי יותר ויחזיק את המערכת, אבל אחרים אומרים שהHEC עדיף - דרך אגב זה מדיון בFXP, לכן באתי לשאול אותכם, מה עדיף? עריכה: יש עוד אפשרות חוץ מה HEC: Seasonic 650W אני אומר PCP או SS - אבל לא את ה HEC

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by ofir38,

יש לי ספק עם כבל 24 פין ואני צריך לחברו ללוח אם של ECS שהוא 20 פין.. האם זאת בעיה להפריד רק 4 פינים מהכבל? ראיתי שכמה עשו את זה פה.. מהי הדרך הטובה ביותר לחתוך את זה..? דחוף מאוד ,תודה לעוזרים ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  12. Started by darkquest,

אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע אם הספק שמציעים לי איתו הוא טוב, אם לא אז אני רוצה ספק אחר שיעשה את העבודה כמו שצריך זה המפרט: מעבד : e8400 זיכרון פנימי: /4096MB-800MHZ-KINGSTON לוח אם : GIGABYTE CHIP INTEL P43דגם GA-P43-DS3L דיסק קשיח: WD /SEAGATE 750gb צורב DVDRW X 20 LG/NEC כרטיס מסך ATI GIGABYTE HD 4870 1024MB DDR5 מארז מפואר + 2 יציאות USB קדמיות EZ COOL 500W TRUE POWER ספק כח שקט

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  13. Started by Mostang5,

שלום לכם אני חדש כאן ומקווה להשתלב טוב בפורום הוא נראה פורום על רמה גבוה ביותר =] עכשיו יש לי שאלה: איך המארז של GIGABYTE TRIRON הוא שווה את המחיר? כי לפי מה שראיתי הוא מאוד מרשים.. יש לו שני מאוורי 12CM שקטים, הוא עשו מאלומניום, יש לו פילטר קדמי, כל הכניסות של הכוננים האופטים וכו' הם מגירות,עיצוב יפה,הכנה למערכת קירור מים ועוד.. עכשיו מה דעתכם עליו? והאם יש סקירה עליו איפשו?? תודה רבה מראש Mostang5

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by -Tal-,

היי, הכיוון שלי היה COOLERMASTER SILEO RC 500 אבל מכיוון שקשה להשיג אותו עכשיו, אני מחפש אלטרנטיבות... הציעו לי את ה ANTEC SONATA 3 , אני לא כ"כ בטוח לגביו. המפרט הוא: intel core 2 duo e7500 oza vendeta cpu cooler gigabyte GA EP43 UD3L KINGSTON HYPERX 4096MB DUAL CL5 WD 500GB LG GH22 SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCPOWER & COOLING 420W זה מה שהציעו לי.. אני לא כ"כ בטוח לגבי המארז והספק כוח. אשמח לשמוע מה אתם חושבים תודה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by Nudu,

היי , לאחרונה רכשתי מחשב שכרגע נמצא בהרכבה , והיום הבחור שהזמנתי ממנו התקשר וטען שבהזמנה של מחשב יקר כמו שלי , עדיף להשקיע יותר במארז. זה המחשב שלי : ספק-כוח HEC Win+ 550W - 120mm-Fan 480W@12V Active-PFC 80Plus:Bronze, Gigabyte MA-770T-UD3P AMD Phenom II X4 #945 Quad-Core 3.0GHz Tray פתרון-קירור למעבד Scythe Reeven, Micron 2GB DDR3 1333MHz GigaByte AMD-ATi Radeon HD 5850 1GB-GDDR5 HDMI PCIe-2.0, Samsung 500GB 16MB-Cache S-ATA F3/SpinPoint HD502HJ Samsung DVD RW X22 S-ATA Black SH-S223B, Logitech G15 Gaming Keyboard Logitech G5 Laser Mouse Gaming Dell UltraSharp 2209wa 22" E-IPS Panel אני כרגע קונה ביחד איתו את ה Antec Three Hundred. לא אכפת לי ממראה , רק רוצה שהמארז יהיה…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  16. ?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  17. Started by zaz,

הרצתי חיפוש בפורום, וההמלצות לא התאימו למה שאני מחפש אני לא עושה OC, לא מתכוון לשדרג רכיבים, לא מפריע לי רעש, ולחוץ בכסף למארז אני מחפש 2 מאווררים ולספק אני ממש לא יודע - מעוניין בזול ביותר שאפשר עם ההספק המינימלי שיתמוך במפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe צורב LG GSA-GH20N X20 DVD מקווה שמשהו כאן ידע לתת לי המלצה שתתאים לדרישות שלי תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  18. יש במארז 2 אורות כחולים מקדימה, אחד מהם אמור להבהב כל הזמן?

19. Started by TNAfan,

האם עשיתי טעות ?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by mhu,

לחברי בפורום שלום רב, ברצוני לדעת איזה ספק כח מומלץ לחומרה הבאה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6750 FSB 1333mhz - Retail זכרונות: G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10600) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F3-10600CL9D-2GBPK - Retail כ. מסך: EVGA 640-P2-N821-AR GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card - Retail לוח אם: ASUS P5K3 Deluxe/WiFi-AP כונן קשיח: SATA II STM3320820ASוSeagate המחשב אינו מיועד ל OVERCLOCKING בתודה מראש. איתי

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by zombie,

האם פילטר למאורר באמת יעזור נגד אבק והאם זה יחליש את ספיקת האויר והקירור של המאורר בעופן משמעותי?? האם המשתק יעזור בהחלשת הרעש בעופן משמעותי? והאם אפשר להתקין את הפילטר והמשתק על האנטק? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1577 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_173&products_id=5009 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by liorn,

שלום רציתי לדעת אם הספק הזה יכול להחזיק 8800gts http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=582

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  23. קיצור הביאו לי מחשב לא משנה איך מה מי מו עכשיו התחלתי לשפר אותו הבאתי ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך של 8600GT . השאלה שלי היא כזאת . האם הספק כוח הנ"ל http://www.tritium.co.il/index.php?main_page=product_info&products_id=1386&language=he&ref=2 יספיק להחזיק את הכרטיס מסך ? נ.ב זה הספק שכרגע יש לי .

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  24. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, אני רוצה שהמארז של המחשב יהייה בתצורת HTPC, אך יש לי כמה מגבלות: א. הגובה של המחשב לא יכול לעלות על 17 ס"מ, ואם הוא בגובה של 18 למשל אך עם רגליים בגובה של 1.5 ס"מף אז שיהייה ניתן להוריד אותם ושגובהו שוב, לא יהייה מעל 17 ס"מ. (כל מ"מ מעל 17 לא יעבוד בשבילי.) ב. צריך להיכנס בתוכו לוח אם ATX. ג. מעבד QUAD CORE, זאת אומרת צריך שהקירור STOCK שאני מקבל עם המעבד ייכנס במארז. ד. הכרטיס מסך יהייה מדגם 8800GT. למיטב הבנתי, הוא ארוך מאוד. אלו הם המגבלות. מהחיפוש שעשיתי מצא חן בעיניי המארז THERMALTAKE MOZART הכסוף, מהדגם הרגיל, לא הVX. אבל אני לא יודע אם הוא עומד במגבלות שהצבתי. תודה רבה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by amit.h,

שלום לכולם. אני מרכיב מחשב חדש,ואני מחפש מארז שקט מאוד (אם אפשר אפילו חרישי)שגם יקרר בצורה סבירה(פחות חשוב מאחר שאני מניח שלא אבצע OC בקרוב),ומהחיפושים שלי הבנתי ששני אלו נחשבים שקטים מאוד. השאלה שלי היא האם ה-P183 שקט משמעותית(או בכלל,שקט יותר)מה-P182 כי הבנתי שהוא בהחלט מקרר טוב יותר. אגב,האם כרטיס מסך 295GTX יכול להכנס במארז ללא בעיה(לא מתכנן רכשיה של אחד,פשוט רוצה לדעת האם גם כרטיסים גדולים יכולים להכנס). ובכלל,אשמח לשמוע דעות של אנשים שראו את המארזים האלה ויכולים לתת חוות דעת על כמות הרעש שהם מצליחים לסנן,היות ושקט הוא עליון עבורי במחשב חדש . תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.