עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by dor962,

הזמנתי מחשב חדש וכל החלקים הגיעו חוץ מהמארז. הזמנתי מארז Apollo ומסתבר שאין אותו כל כך בארץ כרגע. אני צריך מארז שיכול להכיל את 2900XT. מישהו יכול להמליץ לי על מארז לא פחות טוב מהApollo באותו מחיר? היופי לא חשוב. הקירור יותר חשוב. תודה.

2. Started by ~BaRaK~,

אני יקנה מחשב בקרוב אני רק מתלבט במארז אני רוצה מארז עם מערכת קירור טובה כי אני קונה את הHD4870 (ואולי אם יצא בקרוב את ה4870X2?) רצוי עם חלון ולא כ''כ חשוב לי השקט למרות שאני לא רוצה רעש של מטוס ושאני יוכל לקרר טוב את הכרטיס.

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  3. אשמח לקבל הצעות של כמה מארזים טובים. תודה ויום טוב!

4. Started by aofer,

היי, אני צריך המלצה למארז full tower למחשב שאני הולך לקנות בקרוב, כרגע במחשב הישן יש לי Gigabyte Aurora 3d ואני ממש מרוצה. חשבתי בהתחלה על הדגם החדש שלו אבל אני מעוניין לקנות בIQPC והם כרגע לא מביאים את דגמי הfull tower של ג'יגבייט. בינתיים המארז שהסתכלתי עליו זה הHAF 932. רציתי לדעת אם יש לכם עוד המלצות למארזים טובים בגדלים האלה (אולי יש משהו זול יותר שנותן בערך את אותם היתרונות?) המארז צריך להיות מסוגל להכיל בתוכו Geforce 670 GTX ושישאר עוד מקום מאחורה, אני לא אוהב צפיפות. אני מוכן גם לשקול מארזי Mid tower שגדולים מהרגיל ומתקרבים לfull אבל בעקרון מעדיף full. אני מניח שבאיזור ה700 ש"ח זה עוד סביר, מעבר לזה אני לא רוצה להשקיע על המארז. תודה מראש, עמית

• 50 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by sashakrik,

שלום, אני רוצה להרכיב מחשב HTPC, מאוד אשמח לשמוע על חנות או חנויות שיש להם מבחר גדול של מארזים אופקיים. תודה !

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by bigdedi,

שלום אני מעוניין לבנות מערכת HTPC ואני מחפש מארז איכותי וטוב שתומך בלוחות MICROATX וגם ATX

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  7. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למארז בתצורת HTPC שישמש גם כמחשב משחקים לכן מתכונן כרטיס מסך מסוג 8800GTS. אני מודע לכך שזה כרטיס שמתחמם וזקוק להרבה מקום מה שלא נפוץ כ"כ במארזי HTPC, לכן אני ישמח אם למשהו יש המלצות בנושא? תודה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. המארז הנוכחי שלי הוא מארז ישן של IVORY ששפצרתי והגיע הזמן להיפתר מהתועבה הזאת. מערכת: core i5 4590 Arctic alphine 11 msi b85m-p33 R9 280x WD caviar blue 1T samsung 840 evo 120GB seasonic s12ii 620w תכונות שאני מחפש: גודל Midi שיתאים גם לשדרוגים בעתיד במידה ובא לי ללכת על SLI/CF איכות חומרים (במיוחד פילטרים איכותיים שניתן לשטוף) תומך בלפחות שני מאווררי 120mm בחלק העליון ולפחות אחד מקדימה + אחד מאחורה (עם פילטרים כמובן) לפחות 2 חיבורי USB מקדימה מרווח אחורי לכבלים הרכבה נוחה של כוננים וכמובן תמיכה לפחות בשני כונני 3.5 ושני כונני 2.5 מקום לכרטיסי מסך ארוכים (35 ס"מ) מראה פשוט ולא מצועצע תקציב: 300-400 ש"ח תודה למסייעים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום וחג שמח אני צריך המלצה למארז אלגנטי (פשוט, שחור-אפור) בלי לדים, אורות, חלקים שקופים ושלא יראה כמו חללית חייזרים... למחשב עם SLI של 9600GT או 8800GT ומעבד Q עם OC שיהיה יחסית שקט ויאוורר את החום בצורה טובה + כמו כן ספק מומלץ למערכת הזו אם יש טיפים נוספים אשמח לקבל תודה לכולכם.

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by mtnm,

היי, אני קונה מחשב חדש ואני ממש צריך עזרה בבחירת מארז בתקציב של כ300ש"ח. חשוב שהמארז יהיה נוח, מקורר טוב ויפה, פחות אכפת לי השקט (אני לא ישן בחדר). חשבתי על THERMALTAKE Soprano RS 101 מה דעתכם? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  11. מחר אני הולך להזמין מחשב חדש ואין לי כוח לחכות לCM690 שאותו תכננתי להזמין מכיון שאני גם ככה מחכה כבר איזה חודש כדי להזמין את המחשב. האם אתם יכולים להמליץ לי על מארז שייתן את אותם ביצועים באותו טווח מחירים?(350-600) תתנו בבקשה רק מSKYPC כי משמה אני קונה את המחשב.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by asisari,

אני צריך המלצה למארז. אני לא כל כך מבין את ההבדלים בין הגדלים והמאווררים, אם תוכלו לעזור. חשוב לי שיהיה זול ושקט ומן הסתם שיתאים למפרט שלי שהוא די בסיסי. מפרט המחשב שלי: מעבד: INTEL G2030 מאוורר למעבד: arctic cooling alpine 11 rev.2 לוח אם:asus H81M-E ספק: fsp 400W קשיח: WD 500 black 7200 זכרון: Kingston 2GB אין כרטיס מסך או תוספות אחרות. אני עובד עם וינדוס XP ומשתמש שימוש ביתי: office, אינטרנט וצפייה בסרטי HD. תקציב מבוקש בסביבות 200 ש"ח. תודה...

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  13. אני צריך מארז שיהיה שקט . הכוונה למאווררי 120 בלבד פילטר אבק מקום לפחות ל 4 HDD . אשמח לקבל הצעות . תודה

• 61 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by nadavm390,

לפני שנה קניתי מחשב.הנה המפרט: Intel E8400 Gigabyte EP45-DS3 ATI Radeon HD4870 512MB enermax pro82+ 525W Seagate 500GB 32MB cache קירור למעבד thermalreight ultra-120 extreme מארז GIGABYTE 3D Aurora Black עכשיו אני מאוד לא מרוצה מהטמפ' במארז בכללי. לכן אני רוצה להחליף אותו. התקציב שלי למארז הוא 600 ש"ח מקסימום.זה אומר כולל תוספת מאווררים אם יש צורך. כרגע אני מתלבט בין שני מארזים אבל הייתי רוצה שתמליצו לי על עוד בטווח מחיר שנתתי: http://www.skypc.co.il/pl_product~NINE-HUNDRED-II~6~0.htm - Antec 900 V2 או http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-VJ400G1N2Z~6~0.htm - Thermaltake V9 Black Edition +מאורר חשוב!:המחשב שלי כרגע בתיקון בSKYPC לכן את כל המארזים יש להביא רק משמה. המחשב ב…

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Started by BooYaka,

המארז חייב להיות רק מהחברה אייבורי.. אני קונה משם את המחשב אני רוצה מארז בתקציב של 550 גג 600 ממארז שקט וטוב בלי הרבה בעיות אם יש משהו שאני צריך להגיד בשביל שתדעו איזה מארז להביאי לי תשאלו כי אני לא ממש מבין... תודה רבה לעוזרים

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. התקציב למארז הוא 800 ש"ח, הוא צריך להיות יפה, שיהיה לו חלון לא קטן ושיהיה שקט יחסית.. מתוכנן OC אז שהמארז יהיה מאוורר היטב. (יש סיכוי שהכרטיס מסך ישודרג לGTX אז אשמח אם תציינו אם המארז שאתם ממליצים מתאים לGTX או לא)

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  17. המפרט שלי כרגע הוא: HEC WIN 550W GeForce 8800GTS 640MB ABIT IP35 Pro תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך המצלמה למארז שבו אוכל לשים שני כרטיסי מסך רציניים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. תודה לעונים אני מתכנן להחליף את המארז שלי שאני מאוד לא מרוצה ממנו

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by eviatal,

אני עומד לקנות מחשב בקרוב אבל אני לא יודע איזה מארז וספק לקחת. במחשב יהיה 8800GT ו-Q6600 ואני לא הולך לבצע OC. חשוב שהמארז יהיה שקט ובעל איוורור טוב. התקציב למארז ולספק ביחד הוא 1250 ש"ח. חשבתי על השילוב הזה: מארז ללא ספק GIGABYTE 3D AURORA ¤582 ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W ¤654 ¤1236 ביחד. השילוב הזה בסדר למה שאני צריך? לדעתכם כדאי ללכת על משהו אחר? אולי יש משהו יותר זול שיתאים לי? (אין לי בעיה להוציא 1250 ש"ח אם צריך אבל אני לא רוצה לבזבז כסף) תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by ftom2,

הי, זה המפרט שהמליצו לי בפורום מפרטים: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤ 1060 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 1 רציתי לדעת אם יש שילוב אחר של מארז+ספק שיהיו זולים יותר, בדגש על שקט.

22. Started by pachamama,

אני רוצה מהמארז שיהיה גדול ומאוורר, מקסימום ביצועים. לא אכפת לי המראה. ספק - שיחזיק מחשב שהולך לפעול 24 שעות ביממה. תקציב לספק ולמארז כ-1500 שקל. אני משתדל לא לחרוג.

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by arik100,

אהלן אני צריך המלצה למארז חדש כיום יש לי TT EUREKA והוא פשוט ענק ופחות מתאים לי בחדר עדיף שיהיה כמה שיותר קטן, מאוורר שקט המידות של הלוח אם שלי - Gigabyte GA-P67A-D3-B3 ATX Form Factor; 30.5cm x 21.5cm חשוב לי שיהיה מקום שמחזיק SSD, שיתמוך בכרטיס מסך עם 2 סלוטים - 6850HD של ATI, ועדיף שיישאר עוד מקום אחד לPCI אני שוקל לוותר על המקום לקורא דיסקים... גם ככה לא עשיתי בו שימוש עדיף עד 200 ופחות אבל ראיתי פה המלצה על http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P50-NPS השאלה היא מה הגודל שלו ואיך הוא - קצת מצא חן בעיני

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by guybbc,

אני מחפש מארז חדש הצרכים הם: שקט , איכותי יפה. והכי חשוב שהייה בו המון מקום ומרחב יש לי את TAICHI ןאני ממש סובל שם ממקום שלא נדבר שעם אני רוצה להוסיף HD אני צריך לפרק את כל המחשב. תקציב עד 1600ש"ח.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אפשר לנעול את האשכול בטעות שלחתי פעמיים את ההודעה. תודה.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים