עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ROEY--1,

שלום...אני צריך הצעה למארז בתקציב של 200- 300 שקל משהו כזה... המליצו לי על שני אלו: NZXT Apollo Black ANTEC THREE HUNDRED מה לפי דעתכם טוב יותר?.. יש מארז מעוצב יפה עם חלון פלסטיק שהוא נחשב לטוב בתווך המחירים הזה?.. חשוב גם שיהיה יחסית שקט..תודה.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by b11y,

אני עוד מעט קונה מחשב עם מעבד אינטל קונרו 6300 וכרטיס מסך ג'יפורס 8600GTS וזיכרון קינגסטון 2 ג'יגה DDR2 איזה מארז כדאי לי לקנות ואיזה ספק כח? תקציב לשניהם עד 600 ש"ח ועדיף כמה שפחות!

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  3. שלום! מבקש עצות בנושא... לא צריך ספק חזק במיוחד - 350W יספיק לדעתי. מדובר במערכת שמורכבת מATHLON 5200X2 דיסק קשיח אחד וכרטיס מסך היידיפינישן ONBOARD של ATI יש לי אנרמקס קצת מיושן ואשתי הטילה וטו על הרעש... תודה!

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  4. היי לכולם מורכב אצלי HTPC במארז SILVERSTONE LC17B (היפיופ) עקב חתולה יש לי בעיית שיער (עיתים גם אבק) קשה. אני תוהה אם ניתן לרכיב למארז זה פילטרים (רצוי כאשר שהניקוי שלהם יחיה יחסית פשוט) ואם כן היכן ניתן להשיג אותם וכמה דבר כזה בערך אמור לעלות. תודה ושבוע מצויין

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by john smiti,

מה דעתכם על המארז הבא במחיר 601 ש"ח הכולל ספק 500 וואט

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  6. 1. עד שהחלטתי ללכת על ה-810, פתאום אני קורא בפורום על בעיית האבק שבכלל לא חשבתי עליה. האם ב-810 יש פילטרים נגד אבק? 2. אני מתלבט בין 2 ספקים, THOUGHPOWER 550W ו- CORSAIR 520W . למחשב שאני עומד לקנות גם הליברטי 400W כנראה מוגזם, אבל אני מחפש ספק חזק ואמין, ולא איכפת לי להוסיף עוד 300 ש"ח למען השקט הנפשי. אם אתם חושבים שיש ספק טוב יותר ב- IQPC במחיר של עד 700+ ש"ח, אשמח לשמוע. תודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  7. Started by roee7777,

Enermax ECO 80+ 500W http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=21_62&products_id=184 או seasonic M12II 500W http://www.seasonicusa.com/M12II.htm כמה אמפר מוציא כל ספק?! תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  8. החלטתי לבנות מחשב חדש ולהתחיל דווקא מהמארז. הכי מתאים לי מארז בשכיבה, מה שמוגדר HTPC. המחשב ישמש למולטימדיה ולעיבוד גרפי (אדובי למיניהם) ומעט אופיס. חשוב שהמארז יהיה נוח להתקנה ושידרוגים וקרור יעיל ושקט. שלא יגביל אותי בסוגי לוח האם (גם ATX וגם מקרו ATX) או הספק. כל הקטע עם המסכים של "7 ומעלה, די משעשע אבל בכלל לא נחוץ (לי). תודה מראש לכל אחד שיביא רעיון מענין.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  9. ראיתי את V9 של TT והוא ממש משך את העניים שלי ואהבתי אותו מאוד ואני רוצה לקנות אותו .. http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2659 הבעיה היא שיש לי ספק עם מאורר 120 מ''מ ולפי החישוב שלי אם אני ישים אותו במארז אז המאורר יהיה כלפי מטה וטהחוטים כלפי פנימה שזה לא טוב כי המאורר לא יקרר את הספק האופציה השניה היא לשים את הספק הפוך עם המאורר כלפי מעלה.. אומנם החוטים יהיו לצד החלון אבל זה עדיף.. לפני שאני קונה רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות כזה ולהפוך אותו אולי בעזרת מוד קטן או משהו .. ואם מישהו כבר ניסה לעשות את הדבר הזה.. ואם זה אפשרי ביכלל כי זה קצת מדאיג אותי ... תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by yarivot26,

חבר שלי מחפש ספק חזק ושקט מאוד למפרט הבא: לוח אם MSI-P45 מעבד e8400 כ. מסך ATi 4830 מארז SilverStone עם 2 מאווררי 120mm 2 כוננים קשיחים של Seagate 1TB כל אחד תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  11. איך הספק שציינתי בכותרת? כדאי? קולרמסטר אני יודע שזאת חברה טובה.... יש משהו אחר שיותר כדאי במחיר הצפסיפי שלו? (250 ש"ח) אין אפשרות לחריגה פשוט זה לחבר....הלך לו הספק כוח הג'יפה שהוא קיבל מאייבורי (למות כמה ניסיתי לשכנע אותו לא לקנות משם--לפחות הספק לא לקח איתו כלום) נ.ב אם אפשר שהספק יהיה מIQPC...(אוליי גם K.S.P למרות שגם איתם יש לי ניסיון )

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by daniel.segal,

שלום יש לי את ספק EZCOOL 450W החלטתי להחליף את הבד הישן שלי (AMD Athlon 64 X2 5600+) במעבד AMD ATHLON II X4 640 AM3 (3.0GHz) - BOX האם הספק יחזיק את המערכת.. נ.ב שאר חלקי המערכת הם MSI MCP61 4ram DDR2 Evga GTS450 האם אצטרך להחליף ספק כוח?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by Big_Guy7,

קניתי לפני כמה ימים ספק של FSP 60GLN 350W, והנה הבעיה: בספק יש יציאת 24 פינים ללוח אם. בלוח אם (Asus P4S800D) יש לי כניסה של 20 פינים. הזמנתי מנעה מחשבים ערכת מולקסים זוהרים בתאורת UV, שכוללת חיבור ללוח אם של 20+4 פינים. אם אני מחליף את המולקס שמחבר ללוח אם, ומשאיר 4 פינים חשופים, המחשב יעבוד?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  14. זה הספק איתו קניתי את המחשב ורציתי לדעת האם זה מספיק טוב?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by אבשה,

אז ככה יש לי מפרט שאני מתכוון לקנות ורציתי לדעת אם המארז שבחרתי מתאים ומספיק אז הנה המפרט: כמות מחיר יצרן Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤886 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 יצרן Gigabyte GA-EP43-DS3L ¤512 1 יצרן Coolermaster Centurion 590 Black ¤365 1 יצרן SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk ¤340 1 יצרן A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 ¤408 1 יצרן Seagate 500GB Sata II 32MB - 5 Years Warranty ¤340 1 יצרן Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail ¤894 1 יצרן LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤130 1 יצרן LOGITECH Media 600 Keyboard ¤165 1 יצרן Microsoft Vista Home Premium 64Bit Hebrew …

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by oren12,

אני לא מדבר על 6A19B שימו לב שהוא Full Tower מארז ללא ספק HEC 6919B ¤257 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6919B-NPS אז מה אתם אומרים? שווה לקחת אותו? ואם לא אז אם אפשר המלצה למארז עד 300-350 ש"ח.. נ.ב. המארזים של NZXT הוסרו מסקייפיסי.. מוזר.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by levimadman,

המפרט בפרופיל שלי. מחפש אל פסק טוב שיחזיק את המערכת ובנוגע לתקציב - אני לא מעודכן במחירי הספקים אז אני לא יכול להגיד אז אבקש את המינימום המומלץ שיחזיק אותו + hdd חיצוני. (אני לא יודע אם הוא מסוגל להחזיק מסך גם). רצוי אל פסק מKSP. תודה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  18. רציתי לשמוע מה דעתם על הספק הזה........ כמו כן באתר שלו http://www.corsairmemory.com/corsair/HX_power_supply.html רשום שהם מעניקים על המוצרים שלהם 5 שנות אחריות. הגיוני שאיזו שהיא חברה בארץ שממנה אני קונה תבטל את האחריות הזו או שכלל לא תעניק אחריות.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by smoke_man,

איזה ספק אתם ממליצים בסכום הזה אני הולך לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=31&Cat2ID=0&pid=28650 המפרט שלי הוא: מעבד 6750 זיכרון 2 גי'גה ddr2 2 הארד דיסקים שיוחלפו לאחד גדול יותר בהמשך לוח אם של אינטל דראגון טיל מסך 20 אינץ LCD של מאג

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by saar3,

שלום! אני לא יודע אם זה קשור לפה אם לא אשמח אם תעבירו אותי לפורום הנכון. יש לי uber chakra ויש לו מאורר מקדימה שאני רואה שהוא מלא אבק אבל אני לא יודע איך אני אמור לפרק אותו על מנת לנקות אותו..יש דרך לפרק תפנאל הקידמי של המארז או שיש דרך אחרת לנקות תמאורר?? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  21. זה המארז http://www.xoxide.com/ufo.html רציתי לשאול אם הוא בכלל קיים בארץ

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  22. שלום לכולם, איזה ספקים מתאימים למארז CM690 (עם חיבור ספק תחתון למי שלא מכיר) כך שהחיבורים (24פינים ו-8פינים) יגיעו לחיבורי לוח האם הרחוקים ? איזה מומלץ ? אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון (וגם מעדות שמיעה) תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by Dudass,

שלום, לאחרונה החלטתי לקנות מחשב, החלטתי ללכת על משהו טוב ומהר מאוד הגעתי למפרט די יקר, הפריט האחרון והבעייתי ביותר מבחינתי הינו ספק הכח, ניסיתי ללמוד את הנושא ונתקלתי בים של מידע האם יש למישהו הצעה לספק אמין?? בתקציב של עד 400 ש"ח?? דרך אגב המחשב יכלול מעבד של אינטל I7 2600k, וכרטיס מסך חזק, המחשבונים העריכו כ 400W. תודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  24. Started by natan805,

יש לי כרטיס מסך x1950p והוא נכנס לי בדוחק .זאת אומרת שעוד ס"מ 1 הוא לא היה נכנס לכן אני שואל 9800gt ארוך יותר מה x1950p ?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  25. מעבד: QX9770 לוח אם: GA-X48 של GIGABYTE כרטיס מסך: 8800GT 512MB זכרונות: 4096MB DDR2 1066 הארד דיסק: 500GB 32MB אני כבר לא כל כך מעודכן במה שקורה בתחום צריך ספק שיחזיק את כל זה כמו שצריך בתקציב של עד 500 שקל תודה רבה רבה ובלי קשר.. איזה קירור שקט בעד 200 שקל הייתם לוקחים למעבד הזה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.