ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
המיפרט נמצא בצד , ושלי כרגע על 230 נראה לי. אני שואל את זה כי מאז שהבאתי אותו יש הפסקות חשמל בשעות קבועות אבל בדרך כלל הוא לא הבעיה אלא מכשיר חשמלי אחר אבל עדיין חשוב לי לדעת.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום! אני בונה מחשב חדש למטרות שימוש רב באינטרנט , אופיס פה ושם , מעט צפייה בסרטים ואולי גם משחקים מעטים ביותר (עד היום כלל לא שיחקתי, אך משאיר אופציה זו). מרבית השימוש: אינטרנט. זה המארז: ThermalTake V3 Black Edition 1x120 mm ולגבי הספק: יש הבדל בין חברת ThermalTake לבין חברת NZXT ? יש לי אפשרות לקנות את המארז עם ספק NZXT 400W שזה עולה 316ש"ח ויש אפשרות לקנותא את המרז עם ספק ThermalTake 430W שזה עולה 360ש"ח כלומר - ההבדל לא קריטי , אני באופן כללי לא צריך יותר מ-400W , אך אם ספקי חברת ThermalTake איכותיים יותר יותר משל חברת NZXT אך יש מצב ששווה לקחת את המארז והספק של ThermalTake גם אם זה מעל ומעבר למה שאני צריך (לשימושים שלי ... 400זה בהחלט מספיק). תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם אני בונה מערכת HTPC והומלץ לי על המארז : NZXT Duet No PSU 1. העניין הוא שהתלהבתי מהשלט וה- VFD של IMON http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=685 אבל, למארז דלת אלגנטית שמגינה על הכוננים ולהוריד אותה יהיה להרוס לו את הצורה. הבנתי שניתן למצא את הסט בנוי במארזים ובינתיים המארזים הזולים ביותר (ועדיין בגודל מלא ) שהצלחתי למצוא הם באך ומוצארט . לינקים לאתר החברה: מוצארט - vc4001 http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart/vc4001sns.asp באך - vc8001 http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/bach/sns.asp אולם 1. ממה שקראתי פה אני לא בטוחה לגבי איכות המארזים. 2 המארזים מגיעים עם מאווררים קטנים מידי ואנ…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יכול להיות שבקרוב אצטרך להלחיף את ספק הכוח שלי, אז התחלתי קצת לבדוק בנושא. מעבר לואט וחברה טובה, יש עוד פרמטרים? כי למשל אני רואה CoolerMaster MPY-6501-AFAAG ב230 שקל, ולעומתו Antec HCG650 Gold ב400 שקל מחיר כמעט כפול, בזמן ששניהם אמורים לתת 650W, אז למה ההבדל הכ"כ משמעותי? תודה!
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב והספק די חדשים בני חודשיים +- כשמחובר כבל חשמל לספק והמחשב לא דולק אז שומעים מהספק מין רעש חשמלי כזה מין ציפצוף מתמשך כזה אז השאלה שלי האם אני יכול לבוא לחנות רק בגלל שהוא עושה רעש? ומה גם המעבד לא עובר את הבדיקות ב OCCT אבל זה כבר לא קשור לפה
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כרגע יש לי שני רפטורים 36 ו 74 200 אחד ומתכנן להוסיף עוד 2 של 320 וכרטיס מסך 8800GT במקום לפתוח דיון חדש אני עורך מחדש את זה ZALMAN 500W מול PC Power and COOLING 610W האם מודולריות חשובה מול אחריות ואיכות? מהיא פונקצית ה EPS שבא יחד עם ה PCP and cooling תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים מחיר המארז היה זול הרבה יותר ממה שהוא נמכר היום באייבורי הוא היה נמכר ב 525 IQPC - היה נמכר ב 591 ו 550 שקל מ RSM יש למישהו מושג למה המחיר שלו קפץ ככה ? (חוץ מזה שהוא פופולארי, אלא אם כן זה הסיבה היחידה) היום הכי זול שניתן להשיג אותו זה ב 730 שקל
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי ספק ANTEC 400W PURE POWER הכרטיסים הבאים יעבדו עלו? 8800GTS וה 2900XT
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
קיבלתי איתו 3 כבלים עם קצוות שחורים ו2 עם קצוות אדומים, ככה זה צריך להיות או שאמורים להיות עוד 3 כבלים עבור החיבורים הנותרים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רצוי בלי חריגות 700 ש"ח פול טאואר [התרגלתי לגודל של הטרנספורמר] למפרט שבצד שקט יותר מהטרנספורמר מאוורר טוב רצוי גם יפה...
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי לא מעט חיפושים בגוגל ובאתר של HEC, מצאתי את עמוד הפרטים הרשמי של הספקים שנקראים DR-AT. ברכו רשמית את הספק הסופר-משתלם החדש. במחיר של כ 360 ש"ח מקבלים ספק 600 וואט שכולל: אקטיב PFC מאוורר 12 ס"מ+מאוורר 8 ס"מ, ספק שקט מאוד כבלים מוסלבים לחלוטין יעילות של 80% 4 מסילות 12 וולט ועוד ועוד http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=eps_12v&model=da
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא מדבר מבחינת איכות או שם של חברה הכוונה שכאשר אני נגש לחנות מה אני אמור לחפש/לומר למוכר, אני צריך לדעת את המפרט של המחשב? צריכת החשמל שלו? במידה וכן איך אני מוציא את המידע הזה (מצטער על השאלה הנובית)? עריכה: אני יודע שהספק כוח שלי זה ANTEC 550W בRSM המליצו לי על http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2106 אבל זה נראה לי קצת יקר, אני לא צריך משהו מטורף, השאלה אם זה אכן מה שכדאי או שזה מוגזם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדיון הזה נפתח לטובת תחרות עיצוב המארזים שלנו! כאן יש להדביק את היצירות בתוך ההודעה. תקנון את היצירות יש להדביק בדיון הזה בפורום שלנו כתמונה מצורפת להודעה השלב הראשון, שלב שליחת היצירות, יהיה מיום ראשון (02/09) ועד מוצאי שבת (08/09) השלב השני, שלב ההצבעות, יהיה מיום ראשון (09/09) ועד מוצאי שבת (15/09) הזוכים יפורסמו ביום ראשון (16/09) לאחר מכן יש לפרסם רק יצירות מקורייות שלכם, עבודות מועתקות ייפסלו
-
- 74 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה ההספק המינימלי של הספק למפרט זה, ספק זול וטוב... בתקציב מינימלי Memory Corsair XMS2 2GB (2x1GB) DDR2 800 (PC2-6400) Dual Channel Memory TWIN2X2048-6400C4, 240-Pin, SLI Certified 119$ Motherboard Gigabyte GA-P35C-DS3R LGA775 169$ Cpu cooler Cooler Master Hyper TX 2 CPU Cooler 25$ Cpu Intel Core 2 Quad Q6600 283$ Case 384 ש"ח Nzxt Apollo Silver Case Fan Thermaltake Combo Cool DIY Series Silent Cat Fan 10$ Part PCI_-E Vga eVGA GeForce 8800GTS PCI-E Video Card 640 373$ Dvd Burner Black ASUS LightScribe 18X SATA DVD Burner DRW-1814BLT 40$
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין שני המארזים האלה חוץ מהגודל? [h=3]Fractal Design Define XL R2[/h] [h=3]Fractal Design Define R4[/h]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי מת אחרי 4 שנות פעילות אז הגיע זמן לקנות חדש. את הקודם פשוט קניתי בעסקת חבילה כזו בלי לדעת כל כך מה יש בפנים, הפעם ניסיתי לעשות סקר מקיף. זה המפרט שאני הרכבתי, ורציתי לקבל עליו חוות דעת: מעבד intel Q8200 לוח אם Asus P5Q-EM צורב LG GH22LS40 דיסק קשיח WD5000AAKS זיכרון 2 x Kingston 2048mb (סך הכל 4 GB בשני צ'יפים) מארז Compucase 6A19 ספק כח HEC TRT 400W 400TR השימוש שלי במחשב הוא בעיקר לגלישה באינטרנט, הורדות וכאלה. לא עיבוד תמונה / וידאו ולא משחקים. אני כן מתכוון להפעיל כל מיני דברים דרך virtual machines כי נמאס לי לפרמט כל כמה חודשים... :-) אני יודע שקניתי משהו שהוא יותר ממה שאני צריך, אבל זה כי אני רוצה שהוא יחזיק לי המון שנים או לחלופין יורד לדרגת media c…
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אהלן, אני הולך לקנות את המחשב הבא ב-TMS, ויש לי 2 שאלות: (1) איזה אל-פסק מומלץ לקנות עבורו? מה השיקולים? (2) האם הספק במפרט יספיק לי גם אם ארצה לחבר עוד כמה כוננים קשיחים בעתיד? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i7 3770 3.4Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1418 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪514 מארז: Fractal Design Define R3 White כמות: 1 - מחיר: ₪482 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪279 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 - מחיר: ₪299 קשיח למחשב שולחני: Samsun…
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ספק כוח של ENERMAX 450W דגם NAXN חדש לגמרי http://www.iqpc.co.il/home/showItemMenu.asp?id=11436 אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך המיושן שלי למשהו עדכני, שיריץ משחקים ותכני בלוריי על רזולוציות 720/1080p וגם 1440p, כיוון שתחובר למחשב טלוויזיה 48" בעתיד המאוד קרוב. חשבתי על רכישת GTX 970, אך אינני בטוח שהספק כוח מספיק חזק בשביל להחזיק את המערכת ( i5 3470 @ 3.2ghz, 8GB RAM, 2HDD's) לפי הגדרות יצרן הספק, לספק קיימות 2 מסילות של 12V, שיחד נותנות 30A. מסילה אחת של 21A והשנייה 18A. לפי הגדרות יצרן של MSI, ה GTX 970 דורש 28A, ומצד שני בבנצ'מארקים ה GTX זלל בעומס משהו כמו 150WATT. נאמר ומה ש ENERMAX מציינים הוא נכון, וגם MSI, ברגע שהכרטיס מסך יחובר ויעבוד תחת עומס…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי המערכת שלי היא 8GB DDR3 1600 מעבד I5 4570 ולוח אם רגיל PCIE2 X16 לוח אם GIGBYTE GH H81M S2PV הציעו לי לקנות R9 290 WINDFORCE OC יד שניה עם אחריות לעוד שנה ב1000 מפרטי שאלה ראשונה: האם זה עסקה טובה? שאלה שניה: איזה ספק אני צריך לקנות(מינימום מחיר) ראיתי את זהhttps://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14412 משתלם? שלה שלישית: יש לי מארז גנרי והכרטיס כנראה לא יכנס בו(יש בו מקום ל28 סמ בערך) אז הציעו לי (אותו אחד של הכרטיס )לקנות את הR9 פלוס ANTEC MINI P180 ב1300 שאלה רביעית: הוא הציע לי את הספק שלו ENERMAX MODU82+ 525W אבל אין לו אחריות הוא הציע את כול החבילה(כרטיס ספק מארז) ב1500 תענו לי באופן מפורט מצטער על החפירה (אני מקווה ששאלתי במקום הנכו…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לאתר מארז קצת יותר ייחודי מבחינה עיצובית למפרט הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414492.0 בעיקרון חשבתי על NXZT Lexa : http://www.skypc.co.il/pl_product~LEXAS~6~0.htm האם הוא איכותי מספיק, מתאים למפרט ושקט ? ידוע לי שהוא עולה משהו כמו 300 מעל המפרט שהציעו לי, אך אין לי בעיה מיוחדת עם זה. תודה !
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
האים הספק הזה יחזיק את הכרטיס HD5970 או HD 5870 ומה דעתכם עליו מבחינת איכות חוזק וכו........ואים לא אשמח לעצה לספק חזק עד 500שקל
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם\כולן...... איך אני יודע איזה ספק מתאים לי, מבחינת ביצועים למחיר, כי קראתי את הסטיקי פה אך לא כ"כ הבנתי...., אני לא מבין כ"כ בחשמל לכן ההסברים קצת לא מובנים לי..... מה שאני מנסה לומר הוא, כשאני מסתכל על מפרט טכני של ספק שמופיע על האריזה שלו, מה אני צריך לדעת מבחינה מספרית, מה אומרים לי +3.3V +5V וכן הלאה, כי הסתכלתי על ספק של thermaltake 470W אבל ברצוני לדעת יותר מסתם "לבחון" את האריזה...... אודה לכם\לכן אם תסבירו לי אוריה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכווולם אני יודע ששניהם מצוינים ועשיתי חיפוש שעה ולא מצאתי השוואה בין השניים ואני לא יודע מה ליבחור.. קודם כל מה יותר טוב ולמה? (זה הכי חשוב) למרות שאני חושב שהזירו יותר יפה מהאורורה לא יצא לי ליראות אותם במציאות אז ככה שקשה להחליט...וגם יש לזירו הרבה יותר מאווררים אז.... לפי הבנתי מהפורום הEureka מצויין ואני יודע את זה אבל אני פשוט לא מיתחבר אליו.. מה אתם אומרים............... ד.א...יצא למישהו ליראות את שניהם במציאות? ממממממש תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחר ככל הנראה אני הולך לקחת את המארז הזה. המחיר הוא 305 ש"ח. אני קונה אותו בגלל שהוא אחד המארזים הכי מאווררים שאני מכיר במחיר הזה, הוא מגיע עם פילטרים למאווררים הקדמיים מה שיעזור לי למנוע המון אבק, הוא מגיע מיצרן בעל שם והכי חשוב - המחיר שלו ממש אטרקטיבי ביחס למה שמקבלים. המארז הנוכחי שלי (אחת הטעויות הגדולות בהסטוריית רכישת המחשבים שלי) הוא איזה HEC-COMPUCASE או משהו כזה.. אין לו איוורור בשיט ואין לי גם אפשרות להוסיף לו איוורור קדמי מבלי לעשות מודינג לכל המבנה, הוא נקנה בטעות אחרי שמשום מה קבלתי הרושם שיש לו מקום להתקנת מאוורר 120מ"מ מקדימה. *בקיצור, יש מארז יותר טוב מה ANTEC במחיר הזה שאני איכשהו מפספס ? תודה לעונים, שחר.
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הספק הנוכחי היה 450W ג'נרי, ולאחר זמן רב שלא כיבו את המחשב, הוא חזר יותר לחיים. החלפתי את הספק בFSP-300W. הלדים בלוח-אם דלקו הפעם וגם המחשב (לא חיברתי מסך). הבעיה היא שה-FSP מגיע עם חיבור ללוח-אם של 20 פינים (P4) לעומת 24 או משהו כזה, שנחוץ היום. האם יש דרך לעקוף את זה עם איזה מתאם? במידה ויש האם 300W יספיקו למפרט המחשב עם OC בקירור סטוק? לוח-אם: Abit AB9 Pro - P965 Express כ. מסך: 7300GT זיכרונות: G. Skill PC2-6400 (DDR2-800) 5-5-5-15 Dual Channel 2x512MB מעבד: כנראה E6400 אני מניח שהתשובה לשאלה לעיל היא לא, אם כך, איזה הספק מינימלי נחוץ פה? חשוב גם שהספק לא יהיה רועש, ולצערי מאייבורי, KSP או חנות אחרת בי-ם. תודה, ריפר.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-