עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by gilyos,

שלום לכולם, מבקש המלצה על מארז אני מתלבט בין כמה דגמים ARMOR A90 ARMOR A60 ‏V9 BlacX Edition ועכשיו ראיתי שכמה מכם ממליצים על lancool כמו K59 k62 וכדומה. על מה מסתכלים בבחירת מארז? חוץ מיופי ,זרימת אוויר(שאין לי מושג איך יודעים) שמתח לב שבחלק מהמארזים רשום USB3 ,מה זה אומר בדיוק? הרי מה שקובע זה היציאות בלוח ולא המארז. תודה מראש לכל העונים גיל

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by core_i7,

הקורסאייר 620w במבצע בפנדה ב 599 ש"ח לעומת האנרמקס ב 659 ש"ח. האם לדעתכם תוספת ה 100w וההבדל הקטן במחיר לטובת הקורסאייר גוברים על השקט של האנרמקס? שני הספקים מגיעים עם 5 שנים אחריות.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  3. Started by Linga,

היי,אני מעוניין באל פסק למחשב חדש.בעיקרון מה שיהיה מחובר לו זה המפרט הזה Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Gigabyte GA-B75M-D3H ZALMAN CNPS5X SI EDITION Seasonic 520W 8Gb KINGSTON WD 1TB Sata 3 Caviar Blue Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail ELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM ועוד כל השטויות.. אני צריך את האל פסק רק על מנת לבצע כיבוי מסודר למחשב ושלא ייגרם נזק למערכת בעת הפסקות חשמל. תקציב-בהתאם לדרישות,המינמום שיענה לדרישה -דקה על מנת לכבות את המחשב באופן מסודר ושלא ייגרם נזק.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  4. Started by Baridy,

לCM 590 יש כפתור ריסט?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  5. 500 620

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by יונתן4,

שלום לכולם זה המפרט שאני הולך לקנות, משחקים בינוני +OC. כמה שאלות קודם כל האם יש צורך ב LEXA או שאפשר לרדת ל NZXT Apollo No PSU Black? (אני בשלבי קיזוז מהתקציב, אם משו לא קריטי) אפשר להישאר עם מה שבחרתי או חייב משו כמו Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular? חוץ משקט ומראה, האם עדיף לקחת ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ולא מארז וספק בנפרד? אם לא כזה חשוב לי שקט ומראה, יחסית לאיכות וכוח, מה הכי עדיף? (אני יודע שכתבתי ב1000 אבל אם אפשר אז בפחות...) מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 539 1 קירור …

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by zoharbe,

כמה רגעים לפני,אני צריך עזרה בזיהוי החיבורים: http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/SL2010/SL5.jpg מאוורר - מובן מאליו. אבל אם יש לי 2 חיבורים +/- במאוורר,ובספק יש שלוש חיבורים,באיזה מהם לתקוע את הזכר מהמאוורר? AUX - לאן מחברים אותו? דיסקטים - לפי מה שאני מנחש,לתוך הFLOPPY DISK? מולקסים - איפה מחברים אותם,והאם הסדר משנה? SATA 2 - דיסק קשיח,ברור מאליו. ATX 4 PIN - לאן? PCI EXPRESS 6 PIN - לאן? PCI EXPRESS 8 PIN - לאן? ATX 24/20 PIN - גם לאן? עוד כמה שאלות: SATA 2 - מחובר גם לכונן דיסקים? אם זה יעזור,הנה המפרט : לוח אם - MSI G41M4-F זיכרונות - 2X2GB DDR2 דיסק קשיח - 320GB SATA2 כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8400GS 512MB מעבד - INTEL DUALCORE 2.6GHZ כו…

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  8. Started by אור כהן,

שלום לכולם שמתי לב שהתחילו למכור בארץ את המארז הנ"ל: http://www.tuniq.com.tw/Chassis%20Info/tuniq3/tuniq3.htm מחירו עומד כיום על 367 ש"ח. רציתי לדעת האם חנות כיום מוכרת את המארז בגירסת החלון, ובכללי, עד כמה המארז כדאי? האם הוא יכול להכיל 2900XT או בהגזמה GTX? איך הקירור שלו? בתודה רבה, אור כהן

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  9. תקשיבו יש את הספק הזה: http://skypc.co.il/product.asp?cat2c...RS-390-PMSR-A3 ולי יש כונן קשיח ישן ( ישן עם חיבור IDE) ורשום שם ב connectors שיש 2 חיבורי SATAX2 ואני לא יודע אם אפשרי לחבר את זה לכונן קשיח כמו שיש לי

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by igal_nazar,

שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בזמן הקרוב כאשר אני די סגור בנוגע למפרט שלו מלבד המארז. אני מתכוון להשקיע לכל היותר 250 ש"ח במארז (ללא ספק) וחשוב לי שהמארז יהיה שקט ומאוורר. אני מתעתד לרכוש את המחשב או ב KSP או ב SKYPC ולכן אשמח אם ההצעות יהיו מהמבחר של החנויות הללו. המפרט שלי כולל: Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI DDR III 1333Mhz 2GB Kingston * 2 Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS seasonic s12II 430W Scythe S-Flex Quiet 12cm Case Fan 1200 RPM * 2 תודה מראש, יגאל

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by emberl,

אני שוקל לרכוש מארז מסוג EZCool s360 עבור HTPC. האם למי שהוא יש נסיון איתו?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  12. שלום, ראיתי עכשיו באתר של iqpc את המארז CHIEFTECH BRAVO במבצע 418 שקל - האם הוא מארז טוב? שקט-איכותי? האם יש יותר משתלמים ממנו למרות שהוא במבצע? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3239&Pname=CHIFTEC תודה מראש לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  13. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by manenbu,

שלום, אני מחפש מארז עד 500 שח (מוכן לשלם קצת יותר אם זה שווה את זה). חשוב שיהיה 1394! משום מה, מאוד באופנה עכשיו להחליף את זה ב eSATA שאף אחד (כנראה) לא משתמש בו. כמו כן, חשוב מאוד שזה יכניס ויוציא אויר בכמויות - יש שם Phenom 965 עם Thermalright 120 extreme שממלא את המארז הנוכחי באויר חם, אז צריך משהו שיתמודד עם זה. ואם אפשר, לא משהו שנראה מצועצע (זה לא מחשב שילד שמתלהב מלדים, זה מחשב לאבא שעושה עריכת וידאו). לא Antec 900, המחשב בבאר שבע ויש מלא אבק. תודה

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  15. האם הוא נחשב לספק איכותי האם הוא יספיק למערכת כמו שיש לי {צד ימין}רק עם כרטיס של 285GTX ואובר קלוק למעבד משהוא כמו 30-25 % והאם כדאי לקנות כזה יד 2

16. Started by ערן33,

היי, יש לי שלושה מחשבים בבית ולשניהם ספקים שעושים רעש שחבל על הזמן.. הייתי רוצה לקנות להם ספק שקט, ומקריאה של כמה דיונים כאן ראיתי הרבה המצלצות על ספקים של ANTEC מצאתי את הקישור הבא: http://www.datastore.co.il/Asp/ListBuildItem.asp?theXML=pcpowers.xml&theTitle=%F1%F4%F7%E9+%EB%E7+%EC%EE%E7%F9%E1%E9%ED&theNav=AQF הספקים שנראים לי הם: HEC WIN420 - שקט מאד וזול Antec NeoPower 430 - שקט מאד וזול בהתחשב ב 5 שנות האחריות. יש למישהו המלצות בעד או נגד השניים האלה (או אחרים מהרשימה)? כמו כן מהם חיבורי SLI ו Cable Management (זה לא מופיע שדיון עם כל ההגדרות)? תודה ראש וחג שמח

17. היי אני משקיע הרבה מחשבה כעת בבניית מחשב חדש שיהיה מיועד בעיקר למשחקים (I7920+260GTX). אני נתקל בהרבה מארזים ועדיין מתלבט מה לקחת (המון מארזים משוכללים מבחינת אוורור ומודולריות) , ראיתי את המארז החדש שיצא החודש אם אני לא טועה של Antec , המארז הוא בעצם גירסה שנייה של ה Nine Hundred כמובן שאתם זוכרים. הנה קישור אליו באתר החברה : http://www.antec.com/usa/productDetails.php?lan=us&id=15920 המחיר שלו הוא 717 ש"ח באתר אלוף מחשבים. http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137431319 קודם כל מבחינת האוורור שלו הוא נראה די מדהים מבחינתי , והמודולריות שלו גם נראית טוב מאוד , מארז לגיימר איכותי ביותר לפי ביקורות שקראתי. אני רק רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו ואם אתם ממליצים ל…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by ESSENCE,

הספק הזה : ‏500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin‎ של החברה HEC יחזיק את המערכת הנ"ל: E6320 שיעבור OC רציני, שעליו נמצא קירור (עם זה חשוב) 2GB זיכרונות של 667 MHZ 1950PRO שבעתיד הקרוב יוחלף ל 9600GT או 8800GT תודה רבה, ועם הספק איננו מתאים אני מבקש לתת לי ספקים אחרים מפה www.ksp.co.il (אני מחיפה) תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  19. שבוע טוב הזמנתי את הכרטיס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995&PHPSESSID=a9f2df141b6801c5cfbc225b565712d9 עכשיו איזה ספק יחזיק לי את המערכת ב 400שח . תודה ושבוע מצויין.

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by kfirkb,

האם צריכת החשמל של הספקים השונים נמדדת לפי ההספק של כל ספק או לפי המערכת שהם מחזיקים? אני אמקד את השאלה: האם ספק של 800W צורך יותר חשמל מספק 520W גם אם שניהם מחזיקים מערכת דומה?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by swisaman,

המפרט בחתימה,הכרטיס מסך ישודרג לGTX670. אשמח לדעת אם הספק מספיק למפרט הנ״ל.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  22. סתם שאלה שעיניינה אותי.. נכון שלרוב הכפתור הזה לא באמת נמצא בשימוש אבל אפילו הפעם הזאת בחודש שכן צריך את הכפתור הזה וכבר שווה שהוא יהיה שם.. אז למה חלק מהמארזים אפילו היקרים פשוט מוותרים עליו?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  23. Started by almog333,

שלום רב, ברצוני להחליף את המארז של המחשב שבסלון. המארז לא צריך להיות עם ספק, וכן חשוב שיהיה בו מקום לשלושה דיסקים קשיחים לפחות. מסך קטן על הצג יהיה מאד נחמד אך לא חובה. חשוב שיהיה שקט ושיהיה קירור מספק לכל הדיסקים הקשיחים.אודה לכל המלצה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by badtoyboy,

איזה מהם עדיף לדעתכם? ואיך הם בהשוואה ל HEC 6A21 ?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  25. Started by ronimenashe,

לא מצאתי בפורום שם חוות דעת על ה500W של Enermax Liberty , יש סיבה לזה? אני יכול להשיג אותו ב515 שקל....משתלם?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים