ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
TT SOPRANO בצורת גלים או CM CENTURION 5 איזה יותר איכותי ולהסביר למה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
ברצוני לקנות אל-פסק למחשב בעל ספק modu82+ 525w. איזה על פסק עליי לקנות ? תקציב הוא 500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
ענקית החומרה Corsair מציגה פתרון יצירתי במיוחד לתאורת RGB במחשב שרוצה לקחת קדימה את הרעיון הוותיק של הכנסת נורות נשלטות אל המארז - בדקנו האם המוזאיקה הזו היא הדבר החם הבאלכתבה
-
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
שום שלום לכולם . מצטער שאני שואל הרבה, פשוט אני הולך להזמין בימים הקרובים את המחשב שלי ואני רוצה להיות בטוח שאני לא שוגע בבחירת הספק . המפרט כרגע הינו : מעבד : E6600 לוח : ASUS P5B E - Plus זיכרון : 1GB DDR II X 2 כ. מסך : Geforce 8600GT דיסק : RAPTOR 10K RPM 76GB דיסק : 320 GB SATA אופטי : 2 צורבי DVD של ASUS SATA מארז : P182 בלי OC . האם הספק יחזיק את כל זה ? אם בעתיד אני יוסיף עוד דיסק קשיח SATA ו/או עוד צורב DVD של פלקסטור SATA, הספק יחזיק ? אם בעתיד אני יחליף את המעבד לQ6600, הספק יחזיק ? הרבה תודות !!!
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=FSP450-ATX450-PNR&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=220&aff=Zap〈=HE רוצה לקנות עכשיו.. ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום! יש לי ספק Ezcool 400-ATX JSP - 400W שייתכן מאוד וגורם לי בעיות בהפעלת המחשב.... http://www.gcomputer.co.il/pl_product~128_ATX400PNR~186~0.htm# קישור לתיאור הבעיה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316833.0 בכל מקרה המפרט שלי הינו: Intel Duo Core E6750 2 X Kingston 1024MB 667Mhz DDR2 CL5 Sapphire ATI RADEON X1950Pro 256MB PCIe GIGABYTE GA-P31-DS3L Wenstern Digital 160GB 7200 RPM 8MB SATA2 השאלה שלי היא האם הספק שברשותי מסוגל לספק מספיק חשמל למערכת כזאת ואם לא איזה ספק אתם ממליצים לי לקנות... תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שבוע טוב הזמנתי את הכרטיס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995&PHPSESSID=a9f2df141b6801c5cfbc225b565712d9 עכשיו איזה ספק יחזיק לי את המערכת ב 400שח . תודה ושבוע מצויין.
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב עם ספק כוח hec 300ar-tf, 300W for Intel Pentium4 ויש לי בעיות עם הכרטיס מסך במשחקים. בפורום של nvidia המליצו על החלפת ספק הכוח. אשמח אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי בהמלצה לספק חדש במחיר נורמאלי ואם מישהו מכיר מקום טוב לקנות באיזור המרכז. תודה רבה! המפרט: - 4 processors running - Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz - 2.40 GHz Performance Rated at 4.68 GHz - System RAM: 2 GB - Board: Intel DP35DP - Windows Vista Home Premium Service Pack 1 - NVIDIA GeForce 8600 GT - Video RAM: 512 MB - SigmaTel Audio1 - DVD: RRW GWA-4161B - DirectX Version: DirectX 10 - Power Supply: hec 300ar-tf, 300W for Intel Pentium4
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום בעזרתכם בניתי מפרט וכעת כל מה שנשאר הוא בחירת UPS מתאים. לאחר קריאה בפורום הבנתי ש750VA אינו 750W אך אני לא יודע להגדיר מה בדיוק ההספק הנדרש עבור המפרט. ציינתי במפרט את כל מה שיחובר לUPS. אשמח לעזרה. מעבד: Intel Q6600 לוח: ASUS P5Q Pro כ.מסך: ASUS HD4870 זכרון: 2*2Gb OCZ El Platinum CL5 ד. קשיח: Seagate 1TB, WD 500Gb, 2*WD 250Gb מארז: Cooler master CM690 ספק: Corsair VX 550W מודם 56K מסך: LG 1970 19' מודם ADSL: BFocus 270 ראוטר: Edimax BR-6204 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא : לוח אם של GIGABTYE מהסדרה של ה P35 8800 gt OC e8400 6 מאווררים 2 כונני SATA ועוד אחד חיצוני דרך USB , מתכנן אולי להוסיף עוד כמה בעתיד. 4 GB RAM אני מתכנן OC, רציני למדי. חשבתי על הספקים הללו : ThermalTake ThoughPower 600w HEC Cougar 600 Antec TruePower Trio 550w האם כל הספקים האלו יספיקו ? ואם כן, איזה עדיף? אני מזכיר, התקציב שלי הוא 500 שקל גג. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. כתבתי בפורום של מפרטי המחשב את מה שאני מחפש והמליצו לי לכתוב זאת כאן ולכן העתקתי את ההודעה לכאן.אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה. וזאת ההודעה המקורית: שלום לחברי האתר. ראשית אני מודה על ההתיחסות הרצינית להודעתי כאן בפורום. כפי שתשימו לב קיבלתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461437.0 מפרט למחשב "ירוק"או ידידותי לסביבה(דבר שאני מאוד רוצה) אבל משיטוטים ברשת הבנתי שהוא לא מספיק ירוק ואפשר עוד לשפר ולמה אני מתכוון,כפי שראיתם המארז הוא של ANTEC SOLO אבל מחיפושי ברשת הבנתי שיש אלטרנטיבות לקופסת המתכת הזאת כמו מארז עץ ועוד חומרים אחרים. כל שינוי לשאר החלקים על מנת להשיג את המטרה יתקבלו בשמחה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לשפר את המחשב על מנת שהוא יהיה…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
HEC 600DR-AT EPS 600W PSU http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2866 הוא צריך להחזיק לי מעבד QOUD מהחדשים {או של AMD המשולשים} כרטיס מסך לפחות 9800GTX אם לא 9800X2 או מהחדשים שיצאו אני רוצה ספק שיהיה שקט כיון שהמחשב נימצא בחדר שאני יושן
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איך הספק הזה "http://www.techaddicts.net/reviews/stealth500/stealth500.html, יחסית לliberty 400W. שניהם בpandas כמעט אותו מחיר, כ360 ש"ח. בסקירה המצורפת כתוב משהו על החיבורים - "An 8 Pin EPS CPU power connector is also not part of this power supply, so some dual core / multi-core cpu motherboards might not work with this PSU" האם הספק יעבוד עם e8500 ולוח אם - p35ds3l ? תודה. נ.ב מה עם החיבור החדש הזה - 6+2-pin ? האם הוא חשוב? יש אותו לליברטי שנמכר בחנויות?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
-
Thermaltake VH8000BWS Armor+ MX או Enermax Uber Chakra Case תעשו לי השוואה מה יותר עדיף ולמהה בחיית אני רוצה עוד השבוע לקנות תמאארזז
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
זאת המערכת מחשב שאני מעוניין לקנות: http://www.tms.co.il/preview/spec/b45uwvyj רק יש לי ספקות בנוגע לספק כוח אני מפחד שהוא לא יצליח להחזיק לי את כל המערכת בשעת מאמץ יש מימה לחשוש או שזה ספק טוב?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי שאלה..: כרגע יש לי מארז של raidmax נראה לי הסקורפיו 868, עם ספק שהגיע איתו(400W). עכשיו אני מעוניין לקנות מחשב חדש (שיכיל בתוכו 2GB RAM, 8800gts 320,e6300) ורציתי לדעת אם אני יכול לקחת את הספק מהמארז של raidmax ושים אותו שמה ושלא יהיו בעיות וריסטים וכדומה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הדרישות מסודרות ע"פ סדר עדיפות: 1. עם זרימת אויר טובה שיקרר את כל הרכיבים ובעיקר את הכרטיס מסך. 2. עם מסנני אבק, חשוב מאוד שלא יכנס אבק למארז עד כמה שניתן. 3. שקט. 4. מראה סולידי והייטקי בדמות ה antec p182, (בלי חלונות וחייזרים למינהם). אני מאוד אוהב את המראה, הגימור המוקפד ואיכות היצור של ה- antec p182 והוא אף בתקציב שלי, רק שאני לא סגור על זה שהוא עומד בדרישה מספר 2 לגבי האבק (או שאני טועה??? ) אשמח לשמוע המלצות.
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
נכנסתי לנושא בנעוץ שבוא כתוב על חברות של ספקים איכותיים וcrossair לא מופיעה שם, שמעתי מחברים ואנשים שמבינים שהספקים של crossair מצויינים. השאלה שלי אם הם איכותיים או סתם ספקים גרועים.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, הזמנתי את ה- SONATA III שממש מצא חן בעיני והבנתי שהוא מעולה אבל הוא מתעכב המון זמן במכס, אני מחכה לו כבר שלושה שבועות ומתחיל לאבד את הסבלנות... לכן אני מבקש את עצתכם: חשוב לי מאוד שהמארז יהיה שקט ואיכותי (וגם יפה). בנוסף אני צריך ספק עם המעבד במידה והמארז שתמליצו לא מגיע עם ספק כבאנדל. ושכל העניין לא יעלה על 700 ש"ח. עוד שאלה, מישהו יודע אם זה הגיוני שמארז מתעכב שלושה שבועות במכס? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
עד כה שמעתי על האפולו והטוניק שלא זמינים לקנייה בארץ ויהיו רק עוד כמה חודשים. יש לי 2 שאלות: 1. לא כל חנות מזמינה ברגע שאין לה במלאי? למה הם מחכים? וגם אם לא הם אז למה החברות שכן מזמינות לא מזמינות מיד? 2. האם יש עוד מוצרים שאינם זמינים בארץ? השאלות שלי צצות מכיוון שאני תכננתי לקנות השבוע מחשב גם עם הטוניק וגם עם האפולו :'(. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בספק חדש בעקבות כך שיש לי ספק ג'נרי זבל של איזה 660W, זה מחשב דיי חדש בקושי 5 חודשים ולא בא לי שידפק לאחר שנה. התקציב שלי הוא דיי פעוט, ואני גם רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך. האם בטווח מחירים אלו יש משהו נורמלי שיכול להחזיק את המערכת שלי? (E4500 + 8600GT) ובנוסף לאופציה להחלפה לכרטיס מסך חזק יותר ( אם אפשרי). בנוסף איך הספק הנ"ל? Chieftec 550W Active PFC, שנמצא באתר של KSP במחיר 290 ש"ח? שווה את המחיר? ראיתי שיש לו 3 מסילות של 18A, או שזה לא מה שקובע איך הספק יחזיק? תודה אנשים.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, עקב הפסקות חשמל המרובות לאחרונה החלטתי שאני מוכן לקנות אל פסק אני רוצה שהוא יחזיק את המחשב ואת המסך + עוד כמה וואטים שישמשו כרזרבה. הדרישות מהאל פסק: שייצב מתחים בשעת צורך, בולם ברקים , ורצוי גם 8-10 דקות זמן לכיבוי. אשמח לתגובות והמלצות בנושא. חשוב לציין כי המחשב על אוברקלוק מעבד: 2.8GHZ והכרטיס מסך כמו במפרט מימין. ד"א האם כשיש אצלכם הפסקת חשמל אז החשמל מתנתק חוזר מתנתק חוזר (פעמיים ברצץ תוך חלקיק שנייה) , אני רואה את זה לפי המנורה. ומדי פעם אחרי שיש הפסקת חשמל ראשונה אז אחרי כמה דקות באה השנייה (כמו אינדוקציה) בקיצור, אשמח ליעוץ והכוונה.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
אהלן, אני עומד לרכוש מחשב חדש ויש לי שאלה בקשר לספק. האם הספק אשר בא עם המארז Compucase 6A19B (400W) יוכל להחזיק מערכת: E6320 1.86GHz G.Skill 2gb DDRII 667MHz WD 250GB GA-P965-S3 Geforce 8800GTS 320MB תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-