עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני יודע שזה טיפה לחוץ.. המארז השקט ביותר עד סביבות מחיר של 450 שח (בהנחה שאני קונה את הקורסאייר VX450 או ה-SS12-2-430) או המארז השקט ביותר עם ספק מובנה עד 800 שח (כמו האנטק סונטה) חשוב שיהיה כמה שיותר שקט!! עדיפות שנייה לאוורור טוב והרכבה ללא ברגים (טולס) זה קצת דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by alexg657,

מדובר על מעבד CORE I5 2500 NVIDIA GTX 570 תודה חברים

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  3. שלום למומחים, האם קיים הבדל בשימוש קבוע לזמן ארוך בין מצב עמידה (מאונך | ) למצב שכיבה (מאוזן --) במארז ה-DUET? האם זה יכול להוות בעיות מבחינת הנטייה של הכוננים (HD, DVD) להעמיד אותו לאורך זמן רב (לתמיד, בעצם) במצב מאונך? תודה,

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by UrielZ,

AMD 64 4200X2 939 Zalman 7700Cu DFI Infinity NF4 SLI PQI Turbo 1Gb DDR 400 512Mb x 2 Dual Ch. 2-2-2-5 Leadtek Geforce 8800GT 512MB + THERMALTAKE Duo ORB WD 250 GB YS Raidmax Cobra Creative X-Fi Xtreme Audio זה המפרט... אבקש רק לדעת אם זה מספיק או לא, פשוט אני יכול להשיג אותו מחבר. אם לא, מה יספיק ב-200 שקל?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by 00Amir,

בשעה טובה קניתי את הקרוסייר HX650W כדי להחליף את האנרמקס 400W שלי . שני הספקים הם מודולרים. האם אני יכול לחבר את החיבורים של האנרמקס לקרוסייר או אני חייב להחליף את כל הכבלי חשמל במחשב? חיווטי החשמל לכוננים הם אותם חיבורים.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  6. המערכת שלי היא e8400 HD4850 (אם צריך עוד פרטים רק תבקשו) אני מעוניין להיות עם אפשרות לעשות oc קל-בינוני מתישהוא. עד עכשיו התלבטתי בעיקר בין 3 מארזים שהבנתי שהם מומלצים: Antec 300 Cm590 ובעצם NSK4480 שמגיע עם ספק. (ה300 והקולרמסטר עולים אותו דבר בחנות ממנה אני קונה IQPC) האחרון קצת מכוערלטעמי (וזול יותר יחד עם הספק איתו הוא מגיע) ואני מתלבט בעיקר בין הראשונים, על הקולרמסטר שמעתי שהוא קצת שואב אבק. אני מעוניין במארז איכותי, שקט ומקורר. (ובקיצור עושה את העבודה) אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע.. בנוסף - האם כדאי להוסיף מאווררים למארזים אלו? אם כן אילו כדאי? לגבי ספק, אני מחפש אחד איכותי שיחזיק את המערכת ויחזיק oc קל-בינוני במידה וארצה.. לגבי תקציב - יש למעלה אך אני מ…

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by moshel7,

שלום האים הכרטיסים החדשים של ATI יכנסו למארז?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  8. http://hwzone.co.il/reviews/anubis טוב, הרגע קראתי את כולה, וזה די דומה ל ZALMAN GT-1000 שיש לי. רק שכרגיל, דבר ראשון אתם שוכחים לציין מאיפה קניתם את זה בארץ . . .

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  9. הנזקס זול יותר ויפה יותר האם הוא באותה איכות כמו האנטק? ואם לא מה הייתרון של אנטק? תודה.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  10. אם יש לי ספק-כח בן שנה וחצי.. ואני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס C2D עם כרטיס 8800GTS.. (יכול להיות גם תצורת SLI בעתיד) הספק הוא Antec TruePower 2.0 480W http://www.antec.com/specs/TPII480_spe.html האם הספק יחזיק לגירסת כרטיס מסך יחיד? ולגבי SLI? תודה!

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by KiDi,

קיבלתי היום את המחשב החדש שלי ועלו לי כמה שאלות.. הכרטיס מסך שלי הוא Radeon x1950p של ASUS ויש לכרטיס הזה חיבור ישיר ממנו לספק, עכשיו בליברטי יש 6 חיבורים שחורים ועוד 2 אדומים שהם מתאימים במיוחד לPCI-E. כאשר קיבלתי את המחשב, הוא לא היה מחובר ישירות אל השקע האדום אלא ע"י מתאם שהגיע עם הכרטיס אל אחד המולוקסים שיוצא משקע שחור בספק. השאלה שלי היא האם אני צריך לחבר את הכרטיס לשקע האדום בספק או שככה זה אמור להיות ויש סיבה אחרת לקיומם של שקעים אלו? בנוסף לספק יש 3 כבלים עם מולוקסים שמתחברים לכוננים פנימיים, נכון לעכשיו אני משתמש ב2 כבלים: 1 מספק חשמל לDVDRW ולכרטיס מסך והשני לשני הארדיסקים. השאלה שלי היא האם לחבר את הכבל השני ו"להוריד" מהלחץ על הכבלים השניים או שזה ממש לא מש…

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  12. בלי להשתמש במסור? ועוד משהו.. אם אני ישים את החלון פלסטיק במקום הרשת בפוסידון זה ישפר את הטמפרטורה ? [רק מי שיודע]

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  13. אני רוצה לדעת איך המארז CoolerMaster Centurion 5

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by SlowMo,

יש לי חשבון ברפידשר ואני מעוניין להוריד משחקים בלילה. שמתי לב שבכל פעם שעוזבים את המחשב לשעה בערך הוא סוג של מכבה את עצמו בכדי לחסוך בחשמל נראה לי, כשזה קורה זה בעצם מונע מהתוכנה שאני עובד איתה להוריד את המשחקים בלילה וזה אומר שצריך שהמחשב יהיה כל הזמן בפעולה אם אני רוצה שההורדות יזוזו. יש דרך לבטל את הכיבוי העצמי זה?

15. Started by Radeon38,

http://workstation.sapphiretech.com/presentation/products/products_detail.aspx?ProductID=34 בדיון מקביל ראיתי את המודו 625 תחת מיתוג של ספיר.מישהו יודע האם הספק הזה זמין בארץ?? ואם כן איפה וכמה שנות אחריות?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  16. Started by Red-men,

אהלן. אז לאחר 3 שנים עם הספק שברשותי הוא מתחיל לעשות רעש של מטוס. היצע הספקים בארץ כל כך גדול והידע שלי בהם אפסי, לכן אני זקוק לעזרתכם. המערכת שלי קיום פשוטה אך אני מתכנן לשדרג בקרוב, לכן אני אתן לכם את המפרט העתידי פחות או יותר: AMD Phenom II X4 840BE לוח אם יהיה AM3+ כלשהו,אני כרגע אחכה שההיצע יגדל HD6570 2 כוננים קשיחים כרטיס PCI 1 וזהו בסה''כ.. היו לי התלבטויות רבות בין 520 ל400W ואני לא ממש מבין בעניין. הדבר שהכי חשוב לי הוא שקט. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by haimiko84,

שלום לכולם הייתי רוצה להעזר בכם בנוגע לספק. כרגע יש לי ספק HEC 400 TR-TF, והיתי רוצה לדעת האם זה יספיק להחזיק את ה-8800GT? תודה רבה, חיים.

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  18. איזה ספק יותר טוב ENEMARX LIBRETTY 400W או CROSIER 450W ? ד"א: האם הכרוסייר 450W יחזיק לי את המערכת הזאת כלומר האם הכל ינוצל ? מפרט: מעבד:Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤611 קירור למעבד:Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם:Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤548 מארז:SUNBEAM 3-D STORM ספק כוח:Corsair VX Series 450W PSU מחיר:431 זיכרונות:G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 כמות: 1 - מחיר: ¤319 קשיח למחשב שולחני:WD 160GB SATA II 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤269

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  19. אז אחרי שהצלחתי להרכיב סוף סוף [=http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294915.20url]מפרט למחשב התברר שהחנות שאני עובד איתה לא יכולה להשיג את הסונטה 2/3 בזמן סביר. אני חייב לרכוש את המחשב בהקדם. האם יש מארז+ספק שיכולים לשמש כאלטרנטיבה ראויה במחיר של עד 800 ש"ח בערך? הדגש הוא קודם כל על שקט. מראה לא מצועצע מדי, עדיף מארז כהה.

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by Wond3r,

אני רוצה לקנות את הספק corsair hx 520w ורציתי לדעת אם הוא מחזיק טוב את המערכת: E8400 4gb ram Hd4870 ועוד שאלה, יש לספק הזה 2 יציאות של 6פינים בשביל הכרטיס מסך?

21. Started by MooShoo,

מערכת עם Q9400, לוח GB EP45-UD3L. כרטיס מסך MSI HD 4670 כונן קשיח - WD 6400 AAKS. מארז Centurion 590. לצערי ב-KSP אין את ה-Seasonic 400 או Crosair 400. יש ספק מומלץ אחר בסביבות ה-300 ש"ח? האם ה-Hec 500TD באמת לא טוב?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  22. איך המארז הזה ? ‏PC-P60B Aluminum Midtower Case של LIAN LI. הוא מקרר טוב ? אפשר חוות דעת עליו. תודה.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  23. שלום יש לי את הספק המצוין בכותרת. אני אמור לקבל כרטיס מסך שדורש 2 חיבורים של 6 פינים. הבעיה היא שלספק זה ישנו רק כבל עם חיבור 1 של pci express 6 pin. שאלתי היא: האם קיים מתאם מסוים עם ראש של 6 פינים אשר יאפשר לי למלא את הפער , או שפשוט אני יאלץ לקנות ספק שיש לו את כל החיבורים הדרושים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  24. אני מחפש ספק לגיימינג כבד( כרטיס מסך hd5770, מעבד AMD II X3 435 2.9Ghz, מארז ante 300) בתקציב של עד 400 ש"ח חשוב לי שיהיה ספק שקט נ.ב מה דעתכם על הספק הזה? HEC Win+ 600 600W תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים