עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productID=2156 (והוא כולל 3 מאווררים) בא עם מעבד AMD 4 ליבות + כרטיס מסך GT440 או GTS450 למחשב רב תכליתי (משחקים קלים+ הורדות סרטים וצפייה 720/1080 , אינטרנט ומעבד תמלילים) תודה .

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  2. מארז שחור כסוף LED+25CM FAN מעוניין לדעת כמה עולה המארז הזה תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

אני מחפש מארז שלא שוקל הרבה, יש לו אוורור טוב ולא מעל 350 ש"ח +-. תודה

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by or_azu,

איזה מארז עדיף http://skypc.co.il/pl_product~RC-690~6~0.htm# http://skypc.co.il/pl_product~ECA5001-BS~6~0.htm עדיפות גבוהה לשקט ולזרימת אוויר (שיהיה קריר) מי מהם יותר שקט? ואצל מי זרימת האוויר יותר טובה (אני מניח של קולרמסטר בגלל ריבוי המאורירים לא?)

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by simonsix,

טכנאי מחשבים אמר לי שההספק האמיתי של הספק הוא 378 וואט. הסתכלתי במפרט של הספק ויש שם את ההספק הזה רק שאני לא חושב שהוא צודק. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  6. Started by Jim,

שלום חברים, הבאתי IMAC G5 מארה"ב שפועל על 110V, אני רוצה לרכוש שנאי בארץ אך אני לא יודע כמה WATT זה דורש. על המוצר לא כתוב כמה WATT. אשמח לקבל כל הכוונה בעניין. תודה, ג'ים

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  7. Started by koodkid,

שלום יש לי ספק של אנרמקס אם אני זוכר נכון אז הדגם הוא Modu 82+ 425W Active PFC מה שבטוח הוא שהספק הוא Active PFC רציתי לשאול 2 שאלות 1. האם אני יכול לשים בכלל UPS בגלל שהספק הוא Active PFC ? 2. אם כן איזה מומלץ ? תודה אמיר

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים. אני מרוצה ממנו ולא מתחרט על שום חלק שלקחתי חוץ מהמארז. המארז היחיד שהתאים בתקציב שלי ובמלאי של KSP היה הSOPRANO. והוא ממש לא שקט... האם הסיפור גמור ואין סיכוי שיהיה לי מארז שקט? או שאפשר להחליף מאווררים ולהוסיף חלקים מסויימים שיגרמו למארז להיות שקט. כי מקור הרעש העיקרי ממה שאני שם לב הוא מהמאווררים. חלקים ספציפים ממולצים מהמלאי של KSP יתקבלו בברכה. אני לא מציין תקציב כי אני ממש לא יודע את הטווח מחירים שדבר כזה אמור לעלות.

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by skuki1,

שלום! אני מחפש מארז וספק במחיר כולל של 450 שקל. כמו כן, אני צריך לקנות בחנות שירכיבו לי את המארז והספק (בתשלום נוסף) אני מחפש מאזור נתניה- הרצליה... אפשר גם אזור רעננה האם ב ksp אפשר למצוא את מה שאני מחפש? תודה

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by Cha0stAlker,

אני צריך לדעת איזה ספק כח יש לחבר שלי, איך ניתן לדעת?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by rotman,

אני רוצה להשוות בין pc-7b לבין pc-7plus (עם מאוורר 25 ס"מ בקיר השמאלי שלו ועוד 2 מאווררים , קדמי ואחורי). תודה על הייעוץ

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by redead,

חיברתי את הספק למחשב ואת הכבל של המאורר שלו השארתי מנותק כי אין לי מקום על הלוח אם לחבר עוד מקום לחיבור כזה.. מה שקורה עכשיו לפי הבנתי זה שהמאורר עובד במקסימום עוצמה כל הזמן.. השאלה אם זה בריא להשאיר את זה ככה ? איזה עוד אופציה יש לי אם לא קיים לי עוד חיבור פנוי על הלוח אם .?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  13. אני צריך מאריך לכבל 4 פינים המרובע שמגיע מהספק ללוח (atx 12v) לא מצאתי לצערי בשום חנות מי שיש לו איזה מאריך של כמה סנטימטרים אפילו או הצעה אחרת אני מאוד אשמח והשילוב הוא ספק hec400w trt & antec 182

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by vince carter,

אני מקבל את הספק הזה עם המחשב החדש שקניתי ...מישהו שמע עליו ?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  15. היי אנשים נשרף לי ספק הכח ואני מחפש חדש בדחיפות המחשב הוא דיי ישן AMDX64 3200 Socket 939 מובו ATI LANPARTY NF4 קשיח סטנדרטי 100GB 7200 SATA2 וכרטיס מסך של RADEON מדגם X850XT מחכה לתשובתכם לפני שאני רוכש חנות עדיפה PANDA www.pandas.co.il תודה תודה תודה

16. Started by skies,

היי אני מחפש ספק שיתאים ללוח הנ"ל קראתי על Enermax MODU82+ 425W רציתי חוות דעת נוספת כי לא מצאתי אינפורמציה לגבי תמיכה בלוחות (גם לא הפוך - איזה ספקים מתאימים ללוח) וחוץ מזה בחנויות המחשבים שביקרתי אין להם מושג על מה אני מדבר ... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  17. מעבד ליבה כפולה של amd 3800x2+ לוח אם n2n-e כרטיס מסך 7950gt 512mb extreme ladteke 2 גיגה בייט 667 מגה הרצ של twinmos מארז ridmax seagate קונן קשיח 1 נפח של 250 גיגה בייט סאטא 2 צורב דיוידי קיורור zalman 9500 am2 למעבד מערכת איוורור מארז הכוללת מאוורר 80ממ+ממ120+פנל תצוגה ושליטה. המפרט מיועד לאוברקלוק+משחקים והתקציב הוא עד 6000 ש"ח מ iqpc!

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  18. אני אשמח לעזרה בבחירת ספק, שיתאים למארז HAF932, ללוח אם, לכרטיס מסך (ולאופצייה של SLI בעתיד) וכמובן מבחינת ההספק שלו.. ואני מעדיף שזה יהיה משהו שנמצא בKSP.. שמעתי על הדעות השליליות עליהם אבל פשוט אין לי הרבה אופציות (טכנית)... :\ חשבתי על הספק הזה.. אבל מקריאה פה אני חושב שזה יותר ממה שאני צריך... אני באמת לא יודע.. אגב, קראתי שהוא מתאים לAMD ול-crossfire.. הוא יתאים גם לSLI? (ושאלה כללית.. למה יש צורך בCERTIFICATION?) Thermaltake‎ - ‏ToughPower W0116 750W PFC (24pin) http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1264&ID=1854#Tab1 (נראה לי שזה דגם מעט שונה, בחנות יש W0116 והקישור הוא לW0229RU) --המפרט-- מעבד Intel® Core i7 Processor I7-920 http://processorfind…

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  19. אודה למי שיכול לחוות דעה עליו. מחיר - 466 ב- TMS.co.il

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  20. Started by Kiril,

היי חשבתי לקנות בזמן הקרוב מארז חדש וה 3D MARS במחיר המעולה שלו ב KSP פשוט מנצנץ לי אחרי נסיון עם מארז קטנטן בעל איכות עלובה אני מחפש כרגע איכות , גודל ונוחות מעל לקירור והשקט הוא נראה לי מארז איכותי מאוד לפי כמה ביקורות שקראתי וגם לא מארז קטן בכלל המון פיצ'רים בו שאהבתי , קירור מעולה דווקא וגם לא רועש יותר מידי כמה דברים בביקורת קצת ביאסו אותי : 1) לא ראיתי שום חור במגש לוח האם להעברת כבלים למישהו היה נסיון עם המארז ? עד כמה זה קריטי ? (יש אלטרנטיבה אחרת לאן אפשר לדחוף אותם במארז הזה ? ) 2) רוב המארזים החדשים כיום מגיעים עם ספק כוח שממוקם למטה בגלל שהמארז הזה לא הכי חדש הספק שלו ממוקם למעלה , עד כמה זה קריטי ? 3) כרגע יש לי 2 מאווררי 120mm עם LED כחול שלדעתי יתאימו טוב …

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  21. שלום, אשמח אם מישהו יוכל לתת לי המלצה למארז וספק בעלות של 800-1000 ש"ח. אני מעוניין במשהו איכותי, שיוכל לשמש אותי גם אם אשדרג את המחשב. המחיר אמור לכלול גם את איוורור המארז. מפרט: לוח אם: Intel DP965LT, אבל סביר שאשדרג מתישהו. מעבד: Q6600, יתכן OC כשאשדרג את לוח האם. מאוורר למעבד: Big Typhoon VX (מדובר במאוורר וגוף קירור גדולים). כרטיס מסך: HD4870 דרישות מיוחדות: 1. במארז הנוכחי (EZ cool N-880) מיקום המעבד צמוד למיקום הספק, כך שה-Big Typhoon הענק ממש חוסם את הספק. נאלצתי לפרק את הספק על מנת להרכיב את המאוורר. הייתי רוצה מארז מרווח יותר מבחינה זו (כלומר, ספק לא צמוד למעבד). 2. פילטרים נגד אבק בפתחי האיוורור. 3. שקט. כרגע יש לי מאוורר אחד שקט יחסית (זה שהגיע עם המארז), מאוו…

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  22. כל הסופ"ש החשמל היה לא יציב בצורה חריגה והחלטתי שזה מוגזם כבר. לכן אני הולך לקנות במוצ"ש אל פסק. כרגע היחיד שנראה באופק הוא Advice PRV900. הוא אמור להחזיק מחשב וטלויזיה 32" במינימום, כל דבר נוסף מבורך. בחישוב כאן (http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine) המחשב דורג בכ-200W. על הטלויזיה כתוב מאחורה 107W. הUPS מדורג ב480W ככה שאני לא רואה בעיה של עומס. מה אתם אומרים על הUPS הזה? איך החברה? איך הדגם? אם יש משהו אחר שממולץ אשמח לשמוע. תודה.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by gurzeev,

היי אני מחפש מארז למחשב החדש שלי בסביבות ה300 400, אולי 450 אם זה מאוד משתלם. חשבתי על SAGITA או TRITON, חשוב לי בעיקר הקירור והשקט, ואם אפשר שגם יראה נחמד תודה (בלי ספק)

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by Los,

אהלן שלשום הזמנתי מחשב ללא כרטיס מסך כדי לחכות ל 4870 ati ‎ השאלה שלי האם הספק שברשותי יספיק ‎ thermaltake tr2‎ ‎430w

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  25. מעבד : Intel - i7 2700K לוח אם : Gigabyte GA-Z77X-UD5H WiFi כרטיס מסך : ASUS READON HD7950 3GB GDDR5 הארד דיסק : WD 500 GB + SSD 120 מארז - Antec DF-85 קירור מים למעבד : Corsair H100 הלכתי לאיבוד בדגמים וכל הנל.... דחוף המלצה - תודה !

• 1 תגובה
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים