ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לברר האם כרטיסי מסך מדור הdx10 כגון הgtx וה R600 יכנסו במארז הזה ללא חיתוכים למיניהם? כי שמתי לב שפה אין כלוב להרדיסקים שאפשר להסיר ..?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
[move]שלום לכולם[/move] אני מחפש מארז קר ובעיקר שקט שיהיה תואם Maximus Formula 3HDD +DVD 9800GX2 ושהדלת שלו תסגר כשמרכיבים עליו ThermalRight 120 eXtreme תודה!
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הספק שלי הוא: Enermax Liberty 400W והוא ברשותי כשנה-שנה וחצי. בנוסף, יש לי במחשב שני כונני SATA וצורב שאני לא מתכנן להחליף כרגע. אני כרגע מתכנן לשדרג את המערכת הקיימת ברכיבים הבאים: Athlon II X2 250 ASUS M4A785-M אני לא כל כך סגור לגביי כרטיס מסך (אני נוטה לכוון של Radeon 4870 1g) אבל אני רוצה לדעת האם הספק יוכל להתמודד עם הדרישות של הרכיבים העתידיים במשך לפחות שנה-שנתיים.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי חברים, אני עומד בפני רכישה של כ"מ חדש (9600GT / 8800GT) ואני צריך לקנות ספק חדש (לא רוצה להסתמך על ג'נרי) המפרט שלי יהיה p4 3ghz 1.5gb ddr2 9600gt 3xsata (120 250 500) 2xIDE (DVDRW 80GB) ac freezer 7 pro 3*80mm 2*120mm ועוד כל מיני דברים קטנים... בינתיים אני חושב שאני אלך על הFSP 400W PNR שמוכרים ב-180 ש"ח בFOXPC אבל רציתי לדעת אולי כדאי לי להשקיע עוד איזה 200 ש"ח בספק יותר איכותי מהליגה של הגדולים (קורסאייר אנרמקס סיסוניק וכו'). תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האם במארז אלומיניום טמפרטורת הרכיבים נמוכה משמעותית לעומת מארז פח רגיל (כמובן בהנחה שכל שאר המשתנים זהים לחלוטין כלומר אותם מאווררים ,אותו נפח כולל ואותו סוג ומספר רכיבים (דיסקים קשיחים ,מעבד ,כרטיס גרפי , ספק וכיוצא בזה) ?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני צריך מארז שיהיה במימד הבא: גובה: עד 25 ס"מ. רוחב: עד 37 ס"מ. עומק עד 40 ס"מ (אפשרי יותר אבל רצוי שלא). הייתי מעוניין גם בשלט (רק אם נכנס בתקציב - ממש לא חייב). המחשב שיהיה בפנים יהיה חזק מאוד מהדגמים החדשים של הארבע ליבות וזיכרונות DDR3 ככה שרצוי שיהיה למארז מערך קירור נורמלי. ושיתאים לATX. אופציות שמצאתי : JSP-TECH T-280D HTPC CASE (BLACK http://www.rostec.co.il/tep_catalog/product_info.php?products_id=859 דגם ה688 http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=12&hProdID=181 Mecalink - A-2548-3 http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=A-2548-3&affiliate=zap כמו שראיתם אני מחפש בסביבות ה300, אם אין סיבה מוצדקת לשלם יותר…
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=189 לא ידעתי בדיוק לאיזה פורום זה שייך, אז כנראה, שיעבירו את ההודעה מהר.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
האם הספק fsp 350gln יחזיק את המפרט הבא(של חבר שלי) : intel p4 3.0GHz 1GB RAM Geforce 6600gt תודה
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
חג שמח לכולם בדקתי צריכה כללית של המחשב במחשבון של enermax עם כרטיס ATI 1950 והתוצאה 422W HD 6870 +-450W אני חושב שהדגם הזמ מאוד משתלם וגם לא צריך לעשות OC רק המחיר קצת יותר יקר HD 6850 +-420W מבחינת מחיר משתלם HD 5850 +-440W מבחינת מחיר מאוד משתלם הדגם החדש EXTEME בערך 680/712 ש"ח אני עושה קצת OC למעבד (Q6700 ) מ 2600MHZ ל 3000/3200MHZ על איזה כרטיס כדאי ללכת ? כדאי ללכת על כרטיס יד שניה ? האם היה צבר בקבוק והאם אני ירגיש את זה ? יש לי מסך 19" CRT + מסך סמסונג 32" LCD ואני מחובר לשניהם צפייה ב LCD בסלון דרך המחשב , האם היה לי שינוי לטובה/לרעה אם אני יחליף כרטיס מסך אחר ? http://www.enermax.outervision.com/PSUEngine כרגע יש לי 2 GB זיכרוןDDR 2 שוקל להחליף/לשדרג ל4/…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום רב בעיון קצר בדף הנתונים של pro 82+ של חברת enermax http://www.enermax.com/admin/pic/200810714222486693.pdf בדף השני, ניתן לראות שהם מצהירים שהספק בהספק של 385W מסוגל להחזיק שני מעבדים כל אחד של ארבע ליבות, כרטיס מסך חיצוני של PCI EXPRESS 2.0 ו-11 כוננים קשיחים, אז רציתי לשאול האם יש מפרט שנותנים היום שזקוק ליותר מ-400W ? ( חוץ מהבודדים שקונים מערך של שני כרטיסי מסך ) האם יכול להיות שספקים של חברות אחרות באותו הספק יחזיקו פחות ? ( בלי לדבר על ספקים גנריים ) תודה.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אחרי 6 שנים של עבודה ה-Enermax Liberty 500W שלי הפסיק לעבוד. היו כמה סימנים לפני כן (מסך לא נדלק שאני מפעיל את המחשב), אבל אתמול המחשב כבר התחיל לצפצף והספק שבק חיים. מאחר שאני לא יכול לקנות מחשב כמו שאני רוצה בתקציב שיש לי, החלטתי לקנות ספק חדש. המפרט בפרופיל שלי. הספק הוא Corsair CX430.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אמנם היה לי ניסיון לא כל כך טוב עם compucase בעבר, אבל אחרי שאני רואה פה הרבה המלצות עליהם אני שוקל שוב. אשמח עם מישהו יבהיר לי מה ההבדל בין 6a19 לבין 6919 (מלבד הברור מאליו שזהו הגודל, ה6919 יותר גבוה)? וללא קשר לתקציב, האם הטירטון/פוסידון עדיפים על הcompucase? ואם כן, במה? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום רב, אני לקראת רכישת מחשב, ואני מתלבט בין שני מארזים: NZXT Hush Black או CM690. אשמח לחוות דעת לגבי שני המארזים. יתרונות, חסרונות ומה עדיף כמובן. כמו כן, אם יש מארז אלטרנטיבי אחר בטווח המחירים שלהם, אשר עדיף על פני שניהם, אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אז ככה אני פותח את הצד של המארז שלי פעם בשבועיים בערך ושואב בעדינות הכל עד היום הכל בסדר עכשיו יש לי כמה שאלות 1) האם הכוח של השאיבה יכול להרוס משו ברכיבים? 2) האם אפשר לקחת מטלית\מגבון לח ולנגב את הרכיבים או שזה יזיק להם? בתודה נבוזר
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ראיתי אותו ונדלקתי http://skypc.co.il/pl_product~SKELETON~6~0.htm אבל יש לי כמה שאלות 1. באיזה צורה הרכיבים שוכבים? הלוח מתחת למאוורר הגדול? 2. ^ אם כן, איך אפשר להעמיד שם כרטיס מסך ? 3. בכללי, האם המארז הזה טוב? 4. יש אפשרות לסדר בו את הכבלים פחות או יותר?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
-
שלום רב, בירצוני לדעת האם המאז הזה ANTEC NINE HUNDRED II יצליח לקרר את המחשב הזה: מעבד: Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz פתרונות קירות למארז: 2X SCYTHE S-FLEX 120mm 1200rpm גוף קירור למעבד: NOCTUA NH-U12P SE2 לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3 זכרונות: 2GB DDR3 1333MHz זכרונות2: 2GB DDR3 1333MHz כונן קשיח: Seagate Barracuda ST31000528AS - 1TB/7200RPM/16MB כונן אופטי: DVD-RW - SATA כרטי מסך: מבוסס Radeon HD 4850X2 2GB GDDR3 HDMI ספק כוח: CORSAIR 650W TX אשמח לדעת אם כן ואם אפשר מארז יותר זול בתודה מראש:omer_
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
האם למארז p180 יש אפשרות לסדר את החוטים מאחורי הלוח אם כמו לp182???
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי את המארז הנ"ל ומשום מה כאשר מוסיפים מאוורר קידמי יש רעש נוראי. בהתחלה חשבתי שהרעש מגיע מהמאוורר ופניתי לחנות למימוש אחריות (הם היו נחמדים ושלחו לי מאוורר חדש בלי שום בעיה). את המאוורר החדש בדקתי לפני שהכנסתי למארז ולא שמעו אותו בכלל, אחרי שחיברתי אותו בחלק הקידמי של המארז גיליתי שהרעש הנוראי חזר. למישהו יש את המארז הזה והוסיף מאוורר קידמי? במקרה שכן האם נגרם כתוצאה מכך רעש בתדר גבוהה וחזק יחסית? אני מרגיש רע בקשר לפניה לחנות וקבל מוצר בחינם למרות שהמוצר המקורי שסופק תקין :-\ חשוב לי הפעם לבדוק טוב לפני שאני מדבר איתם שוב (או לא מדבר איתם)
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום! ראיתי שיש מספר ספקים (למשל ZALAMAN), שמגיעים עם חיבור SATA. רציתי לשאול למה זה נועד? אם אני מחבר את זה לדיסק הקשיח, איך הלוח בכלל ידע שיש לי דיסק קשיח? הרי זה יהיה רק לספק (חשמל)?? סליחה על הבורות... תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שתי האפשרויות כמעט במחיר שוה.. 1. ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU 2. GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA + ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מה יותר שווה מבין שתי האפשרויות? תודה mz155
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
בס"ד שלום, יש לי לוח אם של BIOSTAR נראה לי667 FSB מעבד INTEL Dual core 2.0 הכל onboard קשיח כנראה sata2 160gb של WD סטיק 1 DDR2 של 1GB התקציב די דחוק, אבל אני לא רוצה ג'נרי, אז איזה ספק טוב אבל זול יספיק? דחוק הכוונה כמה שפחות יותר טוב, אבל שלא יהיה זבל.. המחשב כמעט ולא למשחקים, אולי קצת גרפיקה וסאונד, ושישרוד יותר משנה-שתיים. ואיזה מארז אני צריך בשביל לוח כזה, מבחינתי אפשר גם קופסת נעליים.. איזה מארז הכי פושטי יתאים? ממש תודה רבה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג כ.מסך ל-4870 1GB הספק יעמוד בזה?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי לקבל עצה בבחירת המארז והספק. הייעוד של המחשב הוא לגיימינג: - מעבד i5 750 - כרטיס מסך ATI HD 5850 - זכרון OCZ ULV4GK 2x2GB 1333MHz לכן אני צריך קירור רציני (משהו עם מאווררים מכל הכיוונים ;D) וספק טוב שיחזיק בכבוד את כל העסק. עוד דבר שחשוב זה פאנל קדמי נגיש ונוח - שיהיה באזור העליון הקדמי של המארז (לא חייב מלמעלה) ולא תקוע בצד באיזה חור או מאחורה בכלל (מממ... זה לא נשמע טוב... ) יחד עם זאת, 800 ש"ח זה כבר מעל ומעבר למה שתיכננתי להשקיע בספק ומארז אז אם יש אפשרות להוזיל את זה אז מה טוב. קראתי כל מיני כותבים/ממליצים וכל מיני עצות, אבל שום דבר לא תאם בדיוק למה שאני מחפש, לכן אני מקווה למצוא כאן את הישועה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי מארז Antec p182b המארז מחולק ל 2 תאים עיקריים: בתא אחד נמצא הלוח, ובתא השני נמצא הספק יש לי אפשרות לחבר הארד-דיסקים גר בתא של הלוח, וגם בתא של הספק איפה עדיף לחבר אותם?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-