ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
התקציב הוא עד 300 שקל. במערכת יש מעבד athlon 2400 וכרטיס gf4 4400 ועוד כמה דברים שאני לא זוכר תודה מראש :]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. האם למישהו יש נסיון עם Antec SLK3000B? ועם Compucase 6AR6-NPS-25 (מאוורר צד 25 ס"מ)? האם bigtyp120 יכנס למארזים אלו? האם המאורר המגיע עם המארז של אנטק שקט דיו? האם מאוורר הצד של compucase הוא שקט? האם המאורר האחורי של compucase הוא שקט? תודה.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
זה המארז: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=6C28-NPS&Cat2Cat1ID=42&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE כמה מאווררים בסך הכל יש לו? (אלו שכבר יש לו ואילו שאפשר להוסיף לו, כלומר כמה הכנות למאוורר יש לו) תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז יחסית קטן (לא FULL TOWER) ושיראה טוב. בנוסף חשוב שיהיה מאוורר טוב ושלא ירעיש. בלי ספק. תקציב: מקסימום 350 ש"ח תודה
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה על מארז שקט ומאוורר ללא ספק שיכיל את bigtyp 120. הדרישות שלי (מן החשובה יותר לחשובה פחות) - 1. מארז שקט. 2. מאוורר היטב (לכל הפחות שני מאוררי 120 שקטים) 3. מארז המתאים ללוח אם uATX. 4. מארז ללא ספק. 4. המארז צריך להכיל את TT BigTyp 120. ידוע לי שזהו אינו heat sink מומלץ, אך רכשתי אותו כיוון שהוא שקט (16dBA) ולא לצורך OC. במארז הנוכחי שלי, ה-BigTyp 120, נוגע בחלקו התחתי של הספק. אני מעוניין לשמר את ההשקעה שלי בגוף הקירור הנ"ל. 5. עיצוב שמרני, רצוי ללא LED-ים, רצוי שחור, וללא אלמנטים דקורטיביים. 6. מארז mid tower. החסם העליון לתקציב המוקצה לרכישה הוא 600 ש"ח. תודה וחג שמח, יונתן.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מארז כולל ספק למחשב שאני בונה. כמה דגשים - שיהיה בעל יציאות USB מקדימה\אחורה+FW. שלא יהיה ג'נרי - בעל ספק איכותי ויעיל (כפוף לתקציב כמובן),מאוורר היטב,בנוי בצורה טובה ויעילה - ושיראה טוב מדובר על מחשב בעל מעבד AMD X2 4400 65W. לוח אם(עדיין לא נסגרתי עליו) - אבל הוא יכלול כ.רשת+מסך+קול מובנה. זכרון 1 ג'יגה בDC. צורב SATA. HD 80 ג'יגה SATA. בלי OC. אני באמת לא מצפה לאיזה F-16 - אבל התמורה הכי טובה לתקציב. הנה כמה אפש' - אשמח אם נתמקד במה שיש בחנות - כי מכאן אני קונה(אני יודע שיש הפרשים של כמה שקלים במקומות אחרים). http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_402_2249 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_2403 http://www.pandas.…
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 639 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 מארז- טרנספורמר. 2 כוננים קשיחים של 250GB, 4 מאווררים על המארז. צורב והכרטיס שהבנתי שצורך 200 וולט X2900PRO 512MB האם הספק : ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 יחזיק את המערכת? שכמובן המערכת תעבור אוברקלוק?
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום ראיתי באתר של החנות הזאת את המארז הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=473 המארז טוב? והספק? איך הספק 500W של NZXT?
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות ספק כוח שיתאים למחשב שלי אני קונה כרטיס מסך חדש דגם x1950pro ובמחשב יש לי מעבד: פניטיום 4 3ghz x2 512 קינגסטון מעוניין בספק מאתר זה: http://www.skypc.co.il תקציב עד 300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש כשעיקר המפרט הוא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤922 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3L ¤557 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8500GT TDH 512MB GDDR2 - DX10 - HEATPIPE - RETAIL ¤510 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤380 צורב DVD: OPTIARC (SONY&NEC) DVDRW AD-7173S DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - LABE FLASH - SATA ¤184 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤424 אני לא מתכוון לעשות OC כרגע. אולי עוד כמה שנים. השאלה איזה מארז וספק לקחת שיהיו טובים מספיק בתקציב 400 ש"ח. האם כדאי לקנות מעכשיו משהו שיהיה טוב מספיק ל-OC או שגם הספקים הטובים כבר יהיו לא משהו עוד שנתיים שלוש, אז עדיף להשקיע…
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מה יותר מומלץ מבחינת מארזים בין 2 החברות האלה? תנו סיבות. האם טרמלטייק היא חברה טובה למארזים? משתלמת?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש כמובן מארז מקורר ושקט כמה שאפשר במגבלת התקציב.. הנה המפרט שהולך לשבת בפנים : מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe צורב SAMSUNG SH-S183A X18 DVD קרור למעבד GlacialTech Igloo 7310 Light מודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חשבתי ללכת על המארז הזה : http://www.raidmax.com/specs/smilodon.html אבל שמעתי מאנשים שונים שהוא די רועש ואין לי מושג מדוע ,האם זה בגלל שהפח שלו דק או שבגלל שהמאווררים שמגיעים איתו לא איכותיים (בעיה שניתן להתגבר עלייה בקלות באמצעות החלפת המאווררים האוריגינליים במאווררים שקטים בתוספת מחיר לא גדולה). אבקש לקבל את התייחסותכם לבעיית הרעש של המארז שאת הלינק אליו הבאתי קודם+ המלצות למארזים אחרים באותו סגנון. הערה : לא מעוניין במארזי אלומיניום ,היות והם גם יקרים יותר וגם רועשים יותר. עדיפות למארזים שנותנים אפשרות לשים את המאווררים הגדולים ביותר (120 מילימטר ) גם מקדימה וגם מאחורה וגם מהצד (כך שיש תעלה בצידו הפנימי שמאפשרת "לזרוק " אוויר קריר מחוץ למארז ישירות על המעבד ).
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=61088 תודה. עריכה:כנראה שלמארז הזה יש איזה 3 מאווררי 80 + אחד של 92 ן120 כל זה מרמז שהוא לא שקט וזה מארז לשרת. אבל מצד שני 969 ש"ח למארז גדול ומאוורר עם ספק 480 ואט נשמע מפתה ובעל תמורה מעולה. ולא ראיתי כל אזכור למארז הזה כאן, קצת מוזר.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש מארז ללא ספק בתקציב של עד 500 ש"ח חשוב לי שיהיה קר ויפה אם אפשר תודה רבה!, Shnig0
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום חברים, כיוון שאני עובר בקרוב ללימודים בבאר שבע, אני מתכוון לקחת לשם את המארז Cumpucase שיש אצלי בבית, מה שאומר שאני צריך עוד מארז הביתה. כיוון שהחלטתי שאם כבר אני קונה מארז, אז אני אקנה משהו שיהיה טוב, נראה לי שאיזור ה-600 שקל בערך הוא תקציב מכובד (זה בא ממישהו שהקומפיוקייס היה ההשקעה הכי גדולה שלו עד כה בנושא הזה). חשוב לי שייראה סולידי, בלי אורות מהבהבים, חלונות ממאדים, ואפילו מנחת מטוסים על הגג של המארז ממש לא צריך. רק שלא ימשוך יותר מדיי תשומת לב. מה שהכי חשוב לי הוא שהמארז יהיה כמה שיותר שקט, ויעיל בקירור (אני לא עושה OC, אבל אוהב שהרכיבים עובדים בטמפרטורה הגיונית). כמו כן, אם אצליח באותו המחיר לדחוס גם ספק סביר של 400W נגיד, אני אהייה מרוצה אפילו יותר. בינתיים …
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי לא ממזמן כ. מסך חדש Nvidia 8500GT, אך להפתעתי בעת הדלקת המחשב, הספק אינו מצליח "לענות" על דרישות המערכת והמחשב אינו נדלק. הדבר אומר שהעת לקנות ספק חדש. המפרט שלי: מעבד: AMD Athlon 64 3200 2.0 GHZ. זיכרון: OCZ PC3200 DDR 400 MHZ *4. כוננים: 3 כוננים קשיחים (2 של 80 ג'גיגה ואחד של 250), צורב DVD אחד וכונן DVD אחד. מצלמת אינטרנט המחוברת ל-USB (לא יודע אם זה קריטי). ההתלבטות שלי נעה בין ליברטי 400 ,שהוא כאמור המועדף הן מבחינת תקציב והן מבחינת יעילות, דרך ה Antec EarthWatts 500W ומסתיימת בספק כוח של Corsair 520W. אני מודע לכך ששלושת הספקים מעולים, אך יחד עם זאת ברשותי מספר שאלות: 1. האם הליברטי יוכל להחזיק את המערכת הנ"ל? (ברצוני לבצע אוברקלוק למעבד, זיכרון ו…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי מערכת חדשה עם מארז שהוא לא פירמה יש לו מאוורים כמו שצריך והכל אבל המערכת שלי כבדה והדבר שהכי מציק לי זה הטמפרטורה של הכרטיס מסך ועוד שבעתיד הקרוב אני יוסיף אחד נוסף שיעבוד בסליי אני רוצה מארז שיתמקד בכרטיסי המסך שלי אבל שהקירור יבוא מהדלת כלומר ממש מעליו או פיתרון אחר אבל גם שיתמקד בכרטיסי מסך הינה המפרט כונן די וי די וכונן ההרד דיסק התבלבלו לי סלחו לי ;D וגם שם של ספק כוח שיחזיק 2 כרטיסי מסך ואת המערכת הנ"ל - (לא קשור למסגרת התקציב) אם יש חריגה בתווך ה50 / 70 ש"ח זה גם בסדר! תודה מראש HWZONE! ! !
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם זה המפרט שאני הולך לקנות, משחקים בינוני +OC. כמה שאלות קודם כל האם יש צורך ב LEXA או שאפשר לרדת ל NZXT Apollo No PSU Black? (אני בשלבי קיזוז מהתקציב, אם משו לא קריטי) אפשר להישאר עם מה שבחרתי או חייב משו כמו Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular? חוץ משקט ומראה, האם עדיף לקחת ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ולא מארז וספק בנפרד? אם לא כזה חשוב לי שקט ומראה, יחסית לאיכות וכוח, מה הכי עדיף? (אני יודע שכתבתי ב1000 אבל אם אפשר אז בפחות...) מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 539 1 קירור …
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני צריך מארז+ספק איך Mustiff M6099-CA עם 450W ? הוא רק 266!!! הנה לינק מהחברה http://www.codegenworld.com/03_products/index.asp?max_id_search=11&min_id_search=22&pro_id_search=213 והנה מחיר לדוגמא http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3865 ד"א גם M604n-CA נראה לא רע , אז איך? יש לי אפשרות לרכוש המארז בלבד ולהוסיף ספק, אחר יתאים? עבור המערכת: Intel quad ASUS P5K-E + Tuniq ATI 2600pro תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מחפש לקנות ספק כח חדש. כרגע אני עם ספק ג'נרי אבל אמרו לי שחבל לקחת את הסיכון . כפי שכתוב בכותרת ההודעה, התקציב הוא עד כ500 שקלים. אם יש ספק שיעשה את העבודה בסכום נמוך יותר - אשמח לדעת עליו גם כן. השימושים במחשב - בעיקר משחקים ושימוש בPhotoshop. כמו כן גלישה מרובה באינטרנט. תודה מראש, אלון. מפרט המחשב: Motherboard Intel DP965LT CPU Intel Core2Duo E6300 RAM 3GB GPU Radeon X1950Pro עריכה: שכחתי 2 דברים חשובים. הראשון בקשר להודעה - חשוב לי מאד שהספק יהיה שקט מאד. הדבר השני - חתימה טובה לכולם, ושנה טובה!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול, סוף סוף, את ה Antec P180 ואני מתחיל להשתגע מההרכבה. איך מרכיבים את הכוננים האופטיים? הרכבתי את המסילות אבל כנראה שאני עושה משהו לא נכון כי הכונן בולט קצת החוצה ואינו ננעל היטב במקום. בבקשה בבקשה אל תגידו לי כי צריך לדחוף את הכונן לתושבת מתוך הקופסה! גוף קירור 120 tuniq tower יושב מולם ואין מצב שאני מפרק את את כל הלוח אם כדי להרכיב כונן! איך מרכיבים את הדיסקים במגרה האמצעית??? התחלתי להשתגע מהמגרה האמצעית המוזרה הזו ואני לא מצליח להסתדר איתה. איך מרכיבים את המאוורר התחתון? (הצמוד לדלת, מול המאוורר שמול הספק) אני לא מצליח להכניס אותו ואין שם חורים לברגים, האם עדיף להרכיב דווקא שם או במגרה האמצעית?
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כיום זה עולה 400 שקל... עכשיו בעיה היא שהמערכת שלי היא כזאת: P4 3.0 GHZ Prescot 1 gb GF 6600 המערכת כל הזמן עושה REST אחרי שאני מחשק בכל שהו משחק נגיד אני משחק CSS מפה אחת זה בסדר כשמעבירים מפה המחשב עושה REST אני כמעט בטוח שזה הספק... אז השאלה היא כזאת.. אני לא הולך להשאר עם המחשב הזה לעוד הרבה זמן ובעתיד אני מעוניין לשדרג למעבד Penryn וכ.מסך 9800GTS השאלה האם הספק הזה יספיק לי למערכת בעתיד... כי זה סתם עכשיו בזבוז 400 ש"ח ;D
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל קניה מחנות מחשבים קטנה. המארז היחידי למיטב ידיעתי שהבנאדם נותן הוא TZAG-ELITA BA630A. ראיתי את המארז אבל לא הצלחתי להתרשם מהבניה שלו (לא שהייתה רעה, פשוט לא מכיר את התחום ולא הצלחתי להתרכז במה שחשוב). בגרסא הלבנה יש מאוורר 120 מ"מ. בגגסא השחורה 80 ס"מ. מוזר לא? בקיצור, יש למישהו ניסיון עם המארז וספק הכוח ויכול לזרוק מילה (טוב או רעה!)? מבחינת שקט מבחינת קלות הרכבה.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם יש לך את המארז הנל נא ליצור איתי קשר בפרטי
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-