ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
-
חשוב לציין כי במערכת יותקן 5870 לכן רצוי ריווח ואוורור טוב במארז ... חשבתי בכיוון של HAF 932 או TT ELEMENT G למרות שאני לא בטוח שה 5870 יכנס בתוכו , מה שכן נראה שהוא בנוי היטב , לגבי ה HAF932 אין מה להוסיף , ידוע שמדובר באיכות נטו ... שיקולים בבחירת אחד משני אלו או הצעת אופציות נוספות יתקבלו בברכה ...
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
יש לי את המארז הנ"ל ומשום מה כאשר מוסיפים מאוורר קידמי יש רעש נוראי. בהתחלה חשבתי שהרעש מגיע מהמאוורר ופניתי לחנות למימוש אחריות (הם היו נחמדים ושלחו לי מאוורר חדש בלי שום בעיה). את המאוורר החדש בדקתי לפני שהכנסתי למארז ולא שמעו אותו בכלל, אחרי שחיברתי אותו בחלק הקידמי של המארז גיליתי שהרעש הנוראי חזר. למישהו יש את המארז הזה והוסיף מאוורר קידמי? במקרה שכן האם נגרם כתוצאה מכך רעש בתדר גבוהה וחזק יחסית? אני מרגיש רע בקשר לפניה לחנות וקבל מוצר בחינם למרות שהמוצר המקורי שסופק תקין :-\ חשוב לי הפעם לבדוק טוב לפני שאני מדבר איתם שוב (או לא מדבר איתם)
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום קניתי את המארז - Thermaltake Armor VA8003BWS קראתי בפורמים שיש לו בעיה עם ספקים גדולים מבחנת הרכבה... רציתי שתמליצו לי על ספק כוח איכותי בסביבות 400 שח עדיף 500W שלא תהיה לו בעיה להרכיב אותו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אודה למי שיכול לחוות דעה עליו. מחיר - 466 ב- TMS.co.il
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר האם כרטיסי מסך מדור הdx10 כגון הgtx וה R600 יכנסו במארז הזה ללא חיתוכים למיניהם? כי שמתי לב שפה אין כלוב להרדיסקים שאפשר להסיר ..?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מחפש מארז ללא ספק בין 200-300 ש"ח, חייב להיות "תומך שדרוגים פנימיים" בין אם זה 8800GTS או כרטיסים גדולים וכו'.. מBROWSE קצר שעשיתי באחת מהחנוניות, COMPUCASE 6920 נראה הכי איכותי למחיר שלו... יש גם עוד משהו שנקרא RAIDMAX. מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
צריך ספק מתאים למפרט הבא: Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR Asus BLITZ FORMULA LGA 775/QUAD READY INTEL P35 HD Corsair DHX XMS2 Dominator Dual 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory Evga8600GT SEAGATE ST3250620AS 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda7200.10 Swiftech Apex Ultra H20-220 With Apogee G Thermaltake Tsunami +window LG LCD 19" L1970HR DVDRW PIONEER DVR-212DBK LOGITECH CORDLESS OPTICAL DESKTOP EX110 Dominator Airflow Fan Arctic Cooling MX-2 המחשב מיועד ל-OC.
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן, אני מרכיב לאחי מחשב חדש. קנית כבר הכל נשאר רק כרטיס מסך. התכנון הוא 4870... עכשיו העיניין הוא שמסתבר שצריך ספק 500W בכדי להחזיק מערכת עם 4870 (משום מה לא ידעתי את זה לפני כן)... השאלה היא האם מישהו יודע לגבי המערכת הבאה אם יש מצב שהכל יעבוד כשורה עם ספק TT460 : 1. מעבד - E5200 2. לוח אם - GB EP43 DS3L 3. זיכרון - 4GB מושקין 800MHZ 4. הרדיסק - 320GB 5. כרטיס מסך מתוכנן - ATI 4870 . מה אתם אומרים יספיק לתפקוד יציב ? לא בא לי להחליף עכשיו ספק...
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש את COOLER MASTER CM690 אבל אני מחפש מארז שקט אבל שיהיה קירור סביר... לכרטיס מסך שלי יש קירור פאסיבי (VAPOR X) ולמעבד כנראה יהיה קירור לא BOX יש את HUSH אבל שמעתי שהזרימת אוויר גרועה..
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productID=2156 (והוא כולל 3 מאווררים) בא עם מעבד AMD 4 ליבות + כרטיס מסך GT440 או GTS450 למחשב רב תכליתי (משחקים קלים+ הורדות סרטים וצפייה 720/1080 , אינטרנט ומעבד תמלילים) תודה .
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום, כששידרגתי את המחשב (שמופיע במפרט) ידעתי שהספק כוח, שאותו לא שדרגתי, יהיה גבולי ושזה רק עניין של זמן עד שהוא יקרוס תחת עומס ההספק שמחשב דורש. היום הזה הגיע היום, המחשב לא עושה POST ולמעשה לא מציג שום דבר על המסך מכיוון ששני הלדים האמצעיים בגב של הכרטיס מסך (HD4870) דולקים ומורים על כך שהוא לא מקבל מספיק חשמל, מקריאה באינטרנט הבנתי שזו תקלה נפוצה ושהחלפת ספק פותרת אותה. לכן, זקוק להמלצכתם על ספק בתקציב של עד 500 ש"ח למפרט שבצד, עדיף מ-RSM. חשבתי על הקורסייר VX550, מה דעתכם? תודה מראש. עריכה: אני רואה שהמפרט שבצד לא מעודכן, בכל אופן, הכל אותו דבר חוץ מ: Core i5 750 Scythe Reeven 120 Asus P7P55D-PRO 4X2GB DDR3 RAM
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
לא עובד לי בקידמת המארז האודיו (הווינדוס לא מזהה חיבור נכנס. (ה-usb ו-sata) מקדימה כן עובדים מה לעשות? דבר שני הייתי שמח לשמוע מאנשים דברים מעניינים על המארז. כי אני לא מבין בזה בכלל. (לדוגמא רק היום גיליתי שלא חיברו לי בחנות את הכבל למאוורר עם הלידים מקדימה.) דני. תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
סתכלו הינה המפרט שלי: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Internal speaker USB Keyboard ; USB Mouse MT Slots: 2 full height PCI ; 1 PCIe x16 full height graphics,1 PCIe x1 full height Basic management ASF DVI Adap…
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת... הם ספק לוקח בכל רגע נתון את מלא החשמל?? יעני עם יש לי ספק 750W אז אם הוא כל הזמן נותן 750W או לפי דרישות המערכת?? עכשיו המחשב שלי במנוחה אז הוא לוקח רק 200W וצורך פחות חשמל מהקיר?? ובמה משפיע היעילות של הספק (80PLUS)??
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
טוב אחרי התלבטות קשה, החלטתי ללכת על המארז הזה. זו הייתה החלטה בין - Lian Li A71 CoolerMaster Storm Sniper Antec P193 החלטתי ללכת על הקוסמוס אס קודם כל כי אני קונה אותו ב 850 שקל, שזה מחיר שמצאתי באחת החנויות בצפון, ב 90 אחוז מהחנויות הוא נמכר באיזור ה - 1100 שקל. ההחלטה למעשה הייתה ללכת על הסנייפר ולהוסיף לא מאוורר צד של 200mm, אבל זה יוצא לי מעל 900 שקל, אז אני חושב שכבר עדיף לקחת מארז יותר גדול ומרווח שכבר מגיע עם קירור צדדי טוב שעוזר לכרטיס מסך טיפה. השאלה היחידה שלי - הקירור בקוסמוס אס טוב עד טוב מאוד ? אני לא מתכנן שום OC, אני כולה מתכוון לקנות מחשב חזק שיהיה מיועד לגיימינג, שוב ללא שום OC, כרטיס מסך אחד בלבד, קירור נפרד למעבד וזהו. הקירור יהיה טוב, לא ?
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אחרי 6 שנים של עבודה ה-Enermax Liberty 500W שלי הפסיק לעבוד. היו כמה סימנים לפני כן (מסך לא נדלק שאני מפעיל את המחשב), אבל אתמול המחשב כבר התחיל לצפצף והספק שבק חיים. מאחר שאני לא יכול לקנות מחשב כמו שאני רוצה בתקציב שיש לי, החלטתי לקנות ספק חדש. המפרט בפרופיל שלי. הספק הוא Corsair CX430.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על כל עזרה שתוכלו להציע. קניתי צורב חדש וכמה שעות לאחר שחיברתי אותו, המחשב התחיל לקרטע (יש לציין שהצורב הקודם היה IDE ולא SATA) חשבתי שזה אולי הספק מכיוון שמה שיש לי כרגע הוא ג'נרי לא ידוע והוא נמצא אצלי כשנתיים+. ובאמת לאחר שהסרתי את הצורב וחיברתי צורב ישן שזרוק אצלי (IDE ואפילו לא DVD) למחשב לא היו שום בעיות. אז הגעתי למסקנה (תקנו אותי אם אני טועה) שאולי הגיע הזמן באמת לקנות ספק מחברה מוכרת. אני לא צריך משהו רציני המערכת שלי היא: gigabyte G31M-S2l 2gb ddr2 667 mhz HD1: wd 80gb HD2: seagate 200gb nvidia 8600gt 512 ddr3 intel E4500 התקציב הוא 250 ש"ח +- אבל לא חייב להגיע אליו מחנות RSM בעפולה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קודם כל איך הספק הזה ביחסים לספק HEC 500TDT ?? דבר שני האם הוא מחזיק מערכת של E8400 ו-9800GT ??
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי, יש לוח ASUS P5K-E והחיבורי חשמת שלו ממוקמים בסטדרט האם האורך של הכבלים של ה LIBERTY מספיקים באורך או שצריך למצוא מאריכים? תודה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
איך הספק הזה ANTEC EARTHWATTS EA500W? האם הוא שקט ? האם הוא נותן 500W ?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לאחר שבחרתי את ה-Gigabyte Aurora 570S בתור מארז, אני מחפש ספק להשלמת התמונה. המערכת שאני מתכנן תכלול מעבד Core 2 Quad, לוח על P35/X38, כרטיס מסך mid-range או טיפה גבוה יותר (9600/8800/9800 של nVidia), שני כוננים אופטיים, שניים-שלושה הארד דיסקים, אולי כרטיס קול נפרד ו-WiFi. SLI לא מתוכנן בשום מצב אבל אוברקלוקינג הוא בהחלט אפשרות. בכל מקרה לא נראה לי שמערכת כזו יכולה להזדקק לספק מעל 600W, וכנראה גם 500 יספיקו. דרישות נוספות: 1) מופע אורות, כלומר מאוורר(ים) מואר(ים), או משהו בסגנון ה-TT Butterfly החביב עם האורות המנצנצים. 2) שקט. לחילופין, שיבוא עם פונטנציומטר שמאפשר שליטה ידנית על המאוורר(ים) כדי שאוכל להכריח אותו להיות שקט. 3) כבלים מודולריים - יתרון, אבל לא קריטי. בתודה מ…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שתי האפשרויות כמעט במחיר שוה.. 1. ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU 2. GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA + ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מה יותר שווה מבין שתי האפשרויות? תודה mz155
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
האם לדעתכם הספק שלקחתי מספיק (בהנחה ומתישהו ארצה לעשות גם SLI) והאם יש הצעה טובה יותר ? כמו למשל ה:Liberty ELT500AWT 500W של ENERMAX ? אני קונה בKSP, אז אם תוכלו לעיין באתר שלהם ולראות איזה ספק הכי טוב שאפשר לקנות בתקציב הנ"ל, אני אודה לכם מאוד. משהו בין 600-700 ש"ח. לא יותר... אני גם ככה מעל התקציב שלי. ושוב, תודה רבה. עידו. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי חשבתי לקנות בזמן הקרוב מארז חדש וה 3D MARS במחיר המעולה שלו ב KSP פשוט מנצנץ לי אחרי נסיון עם מארז קטנטן בעל איכות עלובה אני מחפש כרגע איכות , גודל ונוחות מעל לקירור והשקט הוא נראה לי מארז איכותי מאוד לפי כמה ביקורות שקראתי וגם לא מארז קטן בכלל המון פיצ'רים בו שאהבתי , קירור מעולה דווקא וגם לא רועש יותר מידי כמה דברים בביקורת קצת ביאסו אותי : 1) לא ראיתי שום חור במגש לוח האם להעברת כבלים למישהו היה נסיון עם המארז ? עד כמה זה קריטי ? (יש אלטרנטיבה אחרת לאן אפשר לדחוף אותם במארז הזה ? ) 2) רוב המארזים החדשים כיום מגיעים עם ספק כוח שממוקם למטה בגלל שהמארז הזה לא הכי חדש הספק שלו ממוקם למעלה , עד כמה זה קריטי ? 3) כרגע יש לי 2 מאווררי 120mm עם LED כחול שלדעתי יתאימו טוב …
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-