עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by DarkLloth,

http://www.3dgameman.com/content/view/11205/103/ סתם שתדעו...

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by ac1240,

האם המארז EZCOOL 500 REAL שווה משהו ? והאם הספק של EZCOOL של 400 W פחות טוב ממארז עם ספק מובנה של ANTEC SONTA 500W? והאם המאוורר EZCOOL 250CM הוא טוב ?עדיף על EZCOOL 120MM? האם זכרונות של KINGSTON יהיו פחות עדיפים מזכרונות של TRANCENDED או שגם קינגסטון זה טוב ?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  3. Started by Moo,

קיבלתי היום מארז CoolerMaster 690. התאכזבתי מאוד! כמה חסרונות. 1. הדלתות של המארז מאוד דקות. כשנוגעים בהם יש כזה רעש של פמפום. הפירוק הוא קל, אבל ההרכבה שלהם זה ייאוש גדול מאוד, צריך בשביל זה כוח ויד שלישית. 2. המגירות דיסק קשיח הם שבירות מאוד , יש הרגשה שפעולה אחת לא נכונה המגירה תרסק לחלקים. הכנסתי את הדיסק קשיח שלי שהוא IDE , והמגירה לא נכנסה עד הסוף כי הפלאג של החשמל שמחובר לדיסק פוגע בברזל מאחורה. זה בילתי אפשרי כנראה. 3. החיבור של המנורת POWER במארז היא בפלאג של 2 במקום בפלאג של 3 כמו הלוח אם שלי . 4. אחרי שפרקתי את הפאנל הקידמי ניסיתי להחזיר אותו - ההסתבר לי שהכפתור של ה POWER יצא מהחיבור שלו. אני לא בטוח שהצלחתי לסדר אותו , אני חושב שמשהו בצירים שלו התעקם, הכל נור…

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by dima_s,

היום היה כל כך משעמם בבוקר, אז חשבתי אני ינקה את הספק כוח שלי, אז הפחתי את המחשב לצד כשהוא היה עוד עדיין דלוק ובלי כוונה שסמתי יד על הגריל של הספק. (ספק מותקן ברצפת המארז כי זה CM 690) הייתי מאוד מופתע כשהרגשתי שאוויר יוצא משם ו לא נכנס. כל החיים הייתי בטוח שמאוורר של ספק כוח אמור להכניס אוויר לתוך הספק ולא להיפך. אז מה אתם אומרים? חוץ מזה הספק היה חדש כשקניתי אותו ולא נירא לי שפתחו אותו כי מדבקת אזהרה בפני אובדן אחריות שדבוקה על ראש הבורג שלמה. אז מה אתם אומרים כדי להחליף כיוון של מאוורר או שזה בסדר? פשוט אם אני פותח את הברגים לא יהיה לי אחריות. ספק TX750 של CORSAIR

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by Tomerm,

היי לכולם. יש לי מארז של THERMALAKE מסוג ARMOR MX וכן ספק כח של HEC מסוג UB420. במארז יש את הקירור הבא : מאוורר גדול בחלון צד ובקדמת המחשב שמכניסים אוויר, פתח למעלה וכן מאוורר אחורי שמוציאים אוויר. בנוסף גוף קירור על המאבד ועליו מאוורר 12mm וכן המאוורר של הכרטיס מסך עובד על 100 אחוז. ואני לא מתעסק עם OC. הבעיה היא שהמחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש כל כמה זמן שאלתי היא האם יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מתחמם ייתר על המידה ולכן המחשב מאתחל את עצמו (HD 4850)? או אולי הספק לא מספיק חזק בגלל כל המאווררים ולכן כל כה זמן יש נפילת מתח ? הצעות ייקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by tidan27,

שלום! איזה ספק כח הכי איכותי בשוק בהספק של 1000w ומעלה?...

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  7. אני קונה מחשב לעריכה בתוכנות Premiere, after effects (לא לפרנסה. אני לומד קולנוע- אני צריך לערוך פעם בשבוע שבועיים) בנוסף יהיו שימושים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט או שימוש בתוכנות אופיס. התקציב למארז והספק ביחד הוא 500 ש"ח. המפרט: מעבד: Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB כרטיס מסך: Zotac 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E זכרונות: 2X2GB Kingston Value כונן קשיח: WD 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II + עוד כונן מהמחשב הקודם שלי WD 80 גיגה צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA *בנוסף, אני אקנה גם כרטיס firewire. *פתחתי עכשיו דיון בפורום לגבי לוח האם. אם חשוב לדעת איזה לוח יהיה בשביל לקבוע ספק/ מארז, אז כשא…

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  8. היי, רניתי UPS 500W ללא חיבור למחשב. הUPS המחזיק לי כ -30 דקות את המחשב והמסך.. איך ניתן לעשות (בהגדרות ה WIN) שבכל פעם שהUPS יתחיל לעבוד, המחשב יכבה את עצמו באופן מסודר? תודה!!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  9. שלום לכם, בימים אלה אני מרכיב מפרט למחשב חדש, ואני רוצה לבחור כל חלק כמה שיותר בקפדנות. אני מחפש מארז טוב ולא יקר מידי (עד 500 שקל פחות או יותר). מצד אחד, העיצוב מאד מאד חשוב לי - חובה על המארז להיות שחור כולו (ולא חצי שחור, חצי כסוף), ושיהיה בעל עיצוב כמה שיותר "נקי" (בלי כל מיני תוספות מפוצצות וכו'). מצד שני, המארז אמור להכיל (בשאיפה) כרטיס מסך מסדרת ה-8XXX של nVIDIA (לא ידוע כרגע איזה בדיוק). מצאתי את המארז הבא - http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/mambo/vc2000bns.asp. לפי מה שהספקתי לקרוא, המארז הנ"ל אמור להתאים לכרטיס מסך מסדרת ה-8XXX. מה דעתכם על המארז ? יתרונות / חסרונות ? אם ישנם עוד מארזים העומדים בדרישות שלי (לצערי לא מצאתי כמעט מארזים בעלי עיצוב…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by Jules Winnfield,

צריך שיהייה שקט, אמין בעל נצילות גבוהה כמוהו. צריך שהספק יהייה מהחנות pandas.co.il ואין להם את הseasonic התקציב עומד על עד כ 300 שקל. תודה.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  11. מחפש מארז שקט מאוד וגדול מאוד המארז צריך להיות בסלון המעבד יעבוד עם אובר קלוק איזה מארז ניתן לרכוש שהוא מוכן לספוג את הרעש

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by gollbi,

Thermaltake -ToughPower W0203RI 750W VS. corsair TX 750W אותם וואטים אבל לא אותו מחיר , מה ההבדל בין השניים?? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  13. אז הנה המפרט: מעבד- INTEL E8500 כ.מסך- HD4870

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  14. שאלה-האם הספק כוח הזה יהיה מספיק חזקק?? זה כולל גם מארז ‎HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Silver‎ להחזיק intel e6600 וכרטיס מסך עקכםרבק 8600gts????

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by dor18,

RAIDMAX SIRIUS ALUMINUIM BLACK w/o PSU מה דעתכם עליו ? מבחינת קירור, מקום וכ'ו?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by Liran3331,

לפי מה שהבנתי אין לו, וזה ממש לא הגיוני רק עכשיו ראיתי, יש לו 3 בצד ימין זה ממש לא נוח לעזאזל וגם המארז יהיה ממוקם אצלי בצורה שלא יראו את החלון שלו, יש מארז אחר שמומלץ ברמה שלו עד 400 שקל? ברמה שלו כי אם אין משהו יותר טוב בתקציב הזה אני יקח אותו בכל זאת

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  17. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מארז Full Tower בתקציב של עד 800 אני גמיש בתקציב במידה ויש סטייה של 100- 200 שקל. בינתיים אני מתלבט בין ArmorLCS לביןArmor+ של thermaltake רצויי מארז שחור אך גם צבא כסף/אפור בסדר. אשמח לקבל הצעות למארזים של חברות אחרות באותו סגנון כמו אלו שרשמתי למעלה. חובה שיהיה בצד המארז חלון כלשהו כמה שיותר גדול יותר טוב. (הייתי רוצה לשים מאוורר של 25) שהמארז יתאים ל SLI מפרט של המחשב ספק של אנרמקס 500 מעבד 6600 2.4 ליבה כפולה. זכרונות 4 של גיגה 1 לוח MSI P6N SLI 4 הארד דיסקים (2 -250 ו1 של 160 ו1 של 500) GF 8800 320 GTS MSI

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  18. אודה למי שיכול לחוות דעה עליו. מחיר - 466 ב- TMS.co.il

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  19. נגיד בונים מפרט עם 5850, והסתכלתי על כמה ביקורות והם טוענים שהמערכת אוכלת 350W. האם מדובר ב350W מהשקע, או 350W הרכיבים (אני צריך להתחשב בזה שנצילות ספק זה 80% ואז להוסיף עוד?) ונגיד הספק נותן 2 מסילות של 12V כל אחת 15A. מי עוד משתמש ב12V? (צרכנים שבאמת צריך להתחשב), ואם זה 2 מסילות זה אומר 2 חיבורים נפרדים, או שזה תכלס כמו אחת של 30A? אם זאת אחת של 30A אז יש לי 350W במסילת ה12V, שזה הרבה יותר ממה שהכרטיס מסך אוכל (נניח 200W), כי גם המעבד אוכל הרבה והוא לא על המסילה הזאת (או שכן?). תודה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  20. כל הסופ"ש החשמל היה לא יציב בצורה חריגה והחלטתי שזה מוגזם כבר. לכן אני הולך לקנות במוצ"ש אל פסק. כרגע היחיד שנראה באופק הוא Advice PRV900. הוא אמור להחזיק מחשב וטלויזיה 32" במינימום, כל דבר נוסף מבורך. בחישוב כאן (http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine) המחשב דורג בכ-200W. על הטלויזיה כתוב מאחורה 107W. הUPS מדורג ב480W ככה שאני לא רואה בעיה של עומס. מה אתם אומרים על הUPS הזה? איך החברה? איך הדגם? אם יש משהו אחר שממולץ אשמח לשמוע. תודה.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  21. היי, יש לוח ASUS P5K-E והחיבורי חשמת שלו ממוקמים בסטדרט האם האורך של הכבלים של ה LIBERTY מספיקים באורך או שצריך למצוא מאריכים? תודה

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  22. Started by Nookie,

לא מזמן חיפשתי מארז עד 500 ש"ח ומצאתי את http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/midtower/bachVX/vf4000bws.asp עכשיו אני מחפש ספק שיחליף את הספק מחברה לא ידוע שנמצא כרגע במחשב, עקב הקנייה הקרבה של ה 9600. אז התקציב הוא 400 שקל.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  23. אני מעוניין לרכוש מחשב ורציתי ללכת על הSONATA 3 של ANTEC שנראה לי דיל טוב במחיר ובמה שמקבלים. עכשיו הודיעו לי מחנות המחשבים שאין במלאי... הייתי שמח לשמוע המלצות על מארזים + ספק למערכת מחשב חדשה (ללא SLI וכו') המחשב מיועד לעבודה וברצוני שיראה רציני ומרשים (LEDים מחוץ לתמונה) כמו כן אני מחפש משהוא שקט חשובה לי חזות יפה ולא לגמרי סטנדרטית כמו כן אני רוצה יציאות USB, וFIREWIRE תודה רבה יום טוב

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  24. מעבד !6600 ללא OC (לפחות כרגע) לוח אם - P5K כרטיס מסך - GTS 8800 320MB זה בגדול החלקים העיקריים יש עוד צורב כונן קשיח שני סטיקים זיכרון של גיגה כל אחד. ומסך 17" חיברתי את האל-פסק שהיה לי במחשב הישן (600VA) והוא לא הצליח להחזיק את המחשב אפילו לשנייה גם בלי שהמסך היה מחובר. אז כמה אני צריך שיחזיק לי את המחשב?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Sparkle 8800GTS 320MB Retail (מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM)

• 6 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים