עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. יש לי את המארז Raidmax Seiran http://raidmax.com/chassis/seiran.html - ויש בו שני כפתורים ששולטים על העוצמות של הלדים והמאווררים. אחד מהחוטים שמתחברים למאוררים נקרע לי, וניסיתי לחבר אותו מחדש (כאילו החיבור עצמו והחוט התנתקו אחד מהשני) וכנראה שהפכתי את הפלוסים והמינוסים והתחיל לצאת עשן מהאיזור של הכפתורים האלה במארז. עכשיו המחשב עובד כרגיל, אבל שני הכפתורים האלה לא עובדים יותר - כאילו העוצמה של הלדים ומהאוררים תקועה על מקסימום והם לא עושים כלום. לא אכפת לי שהכפתורים לא יעבדו, זה לא ביג דיל - אני מפחד על שאר המחשב שלי - שזה לא יגרום לאיזשהו קצר ואני אתעורר איזה בוקר ויגלה שכל המחשב נשרף. (וניסיתי לפתוח את המארז לבדוק איך אפשר אולי לנתק את הבקרים האלה ממנו, אבל אין גישה לאז…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by yevs,

Antec Basiq 650W VP650P נשרף ספק באמצע משחק מחשב. (היה ריח ועשן) מחשב כמובן לא נדלק יותר. מקווה שהוא לא לקח איתו עוד חלקים אך למזלי שאר החלקים באחראיות אבל הספק לא... מבקש המלצה לספק אחר, לא יקר 500 ש"ח. מ KSP ומה הסיבה לתקלה? הוא עובד שנתיים וחצי. מארז Antec One Hundred אין במחשב משהו מיוחד, כרטיס מסך 780, 2 HD רגילים, אחד SSD. DVD I5 אין OC.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. המארז נקנה לפני חודשיים מחניות ליד הבית. יכול להיות שזה בגלל שאני לא משאיר כל הזמן את המחשב פתוח/כאילו מתי שאני לא משתמש בו אני מכבה אותו?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  4. קצת מוזר אבל הם עשו את זה בעצמם ככה שאין סיבה לא להאמין להם. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36066 מה שאומר שאין צורך לקנות יותר מHX520 או אפילו ליברטי 500W לצורך העניין.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by _xyz,

האם הנתונים המוזרים שבתמונה (ה 5V, -5V, -12V) ייתכנו, או שזו שגיאה במדידה? ואיפה יש רשימה של הרכיבים שניזונים מכל קו מתח? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  6. מחשב חדש שקניתי מחכה כבר שבוע וחצי להגעת המארז, CoolerMaster Elite 335 לפי המלצתכם. עכשיו נראה שהספק של המארז ממציא תירוצים ונראה לא רציני, אני רוצה לגמור את הנושא הזה עוד היום. מבקש את עזרתכם במציאת מארז איכותי וזול (רצוי פחות מ-200 ש"ח), והכי חשוב - שיהיה במלאי וניתן לאיסוף מיידי עוד היום באיזור ראשל"צ - ת"א. שאר המפרט של המחשב כבר הגיע והוא: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C זיכרון: KINGSTON DDR II 2GB 800MHz PC6400 כרטיס מסך: GIGABYTE GV-NX84S512HP PEGx16 8400 GS 64Bit 512MB-DDR2 HDCP DVI-I כונן קשיח: Western Digital WD5000AACS 500GB SATA II 16MB 3.0 GB/s 7200 RPM צורב: Asus DRW-22B1LT B+W SATA DVD-RW DL Super Multi X22 Light Scribe…

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by integral,

http://www.hardocp.com/article/2009/09/25/seasonic_x_series_x750_power_supply_review/9

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  8. שלום אני מעוניין לדעת האם סדרת HX שוות ערך למודו של אנרמקס ומה רמת הרעש של אותה סדרה כי שקט מאד חשוב לי. והאם תיהיה בעיה עם אל פסק ללא סינוס טהור.PRPC1050 ?? היום יש לי ספק ללא הפונקציה הזו.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Rockstatement10,

רכשתי לאחרונה ספק כזה S12 620W, ושמעתי שלפעמים הספק הזה משמיע רעשים וזה די נפוץ בסדרה הזו (אחרי תקופה מסוימת), קראתי כאן אשכול על בעיה כזו וגם חבר שלי אמר שהוא צריך להחליף ספק בגלל זה.. מה עושים? מוזר לי כי הוא סופר איכותי, לא? לי אין את הבעיה הזו, אבל אני דואג.. לחבר שלי יש גם סיסוניק.

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. חברה יצא לי לאחרונה לראות את סדרת המארזים החדשים של DELL לסדרת ה-XPS ואני רוצה כזה !!! והייתי מוכן לשלם גם 2000 בשביל מארז כזה. יש בהם מערכת תעלות אויר, הם שקטים מאוד ונראים מדהים !!! אבל.... אי אפשר להשיג אותם..... וחבל. תיהנו... [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by lead farmer,

שלום רב אני מתעתד לקנות מחשב עם כרטיס מסך radeon 4870 512mb של msi ומעבד q9550 של אינטל ולוח אם EP43-DS3L s775 C2Q 1333MhzP43, DDRII 1066, PCI-E של גיגהבייט . בכמה וואט ואיזה סוג או חברה מומלץ לי לקנות את הספק ואם יש לכם המלצות גם לדברים אחרים כגון קירור אוורור זכרון וכו' אשמח לראות

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  12. שלום לכולם אומרים ש''אין כמראה עיניים'' ואני מעוניין לראות ולהרגיש (במובן משקל) את המארזים שלהם (למרות שכמובן המשקל מפורסם וידוע ) . האם ל-ANTEC יש סוכנות עם תצוגה בארץ ? האם הם ''ידידותיים לקונה ''. ברשותכם , אבקש את מספר הטלפון או LINK ליבואן . בתודה גדולה מראש -רוברט

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. כמה שנים סביר שתחזיק סוללה נטענת (sealed lead acid) במכשיר אל-פסק? סטטיסטית וטכנית. 5 שנים נשמע לכם בסדר, עד שמפסיקה להיטען ו"להחזיק" אנרגיה לגיבוי?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by qwerty1987,

ברשותי Advice SV1000, שאחרי כ-3 שנים הסוללות עשו את שלהן... באל פסק יש 2 מצברים בטור: Yuasa NPW36-12 12v, 36W/Cell, 10min מה משמעות ה- 36W/Cell? האם יש מצברים מומלצים ששווה לרכוש, או לקנות את מה שהחברה מציעה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by pringles,

שלום אני צריך לדעת עם בספק שבא עם המארז סונטה 2 יש חיבור של 6 פינים שיוצא מהספק..... ואם אין אז תמליצו לי על מארז עם ספק מתאים (אני צריך לחבר את הhis x1950pro, מסכן כבר שבוע מחכה שיתקינו אותו :'( ......) תודה רבה אלכס

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  16. Started by flsh2,

מה ההבדל? ולמה לעזאזל נדבקתי למארז הזה...? מצד אחד מוצא חן בעיניי השילוב של המארז והספק האיכותי, ומצד שני המחיר קצת יקר, לא?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  17. ANTEC SONATA III 500W SONATA3 *או* NZXT Lexa BlackLine No PSU + Enermax Liberty 400W 30A @ 12V גם מבחינות איכות המארז(שקט וקירור) וגם מבחינת איכות הספק. ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום חברים, אני חושב שבשביל מישהו שרוצה לקנות ספק ורוצה לראות אותו מאנשים בפורום, אז זה מעולה שיהיה פה אפילו סטיקי של תמונות של ספקים שחברים בפורופ קנו ופירסמו, אין כמו תמונות... למרות שיש הרבה בגוגל וכ"ו, אבל כשמישהו שאתם סומכים עליו כמו האנשים פה בפורום מפרסם אותם, זה הרבה יותר יעיל נוח וכיף... אתם רוצים תמונות!?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by lmlm,

שלום, היה לי וויכוח עם חבר לכיתה שיש לו סופרנו ולי ישCenturion 5 הוא טוען ששלו המארז יותר מאורר בגלל יותר מאוררים(אני חשוב 4?) ולי 2 (מוציא ומכניס), הוא טוען גם שהמארז שלו יש לו יותר נפח מבפנים משלי רציתי לדעת האם הוא צודק או ההפך? ומי עדיף? ומה ההיתרונות של כל אחד מהם כנגד השני? תודה

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  20. שלום אני סטודנט להנדסת חשמל ומחשבים שעובד הרבה עם המחשב, ובתקופה האחרונה המחשב התחיל להרעיש, לאחר חיפוש מעמיק אחר גורם הרעש הגעתי למסקנה שיש קשר לכך שישנם שני הרדיסקים במחשב והמארז לא תופס אותם חזק מספיק (לדעתי יש קשר לכך שתדירות הסיבובים שלהם לא מסונכרנת) למרות שבזמן האחרון גם המאוור התחיל לעבוד שעות נוספות. המארז שיש לי היום הוא מחברת COMPUCASE. המחשב ברוב שעות העבודה לא פתוח על יישומים גרפים חזקים אלא בעיקר על תוכנות לתיכנות למינהן ותוכנות office. כפי ששמתם לב האלמנט העיקרי שחשוב הוא שהמחשב לא יהיה מרעיש (לכל מיני אפקטיים חיצוניים אין משמעות עבורי). מפרט המחשב אם זה יעזור הוא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-…

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  21. ערב טוב לכולם במערכת כלשהי שאני כרגע בונה שמתי ספק מסוים, והלוח מראה לי דברים מוזרים ביותר- מסילת ה 12 וולט מראה 15 וולט, מסילת ה 5 וולט מראה 6, ומסילת ה 3.3 וולט יושבת על 3.6 בערך. חיווי המתחים לליבה וכו' תקין. בנוסף, שאני מחבר מאוורר מסוים שאמור להסתובב ב 3500RPM, הוא משום מה מחליט להסתובב ב 5000....... אז כמה שאלות 1- האם יש אפשרות לעבוד בזמן מוגבל למצב כזה? ובכלליות, מה הגבולות שתקן ATX קובע לגבי זה? 2- אין לי מולטימטר, למישהו יש רעיון איך לבדוק בשיטה אחרת אם המתחים של הספק אכן לא תקינים או שהחיישנים בלוח סתם מחורפנים קצת? תודה על כל תשובה או רעיון, זה עניין די דחוף וקריטי.

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  22. טוב היום הANTEC NSK-6500 עשה עליה ומחכה לחותמת הכשר של הרבנות מחירו בפלונטר 569 ש"ח - http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=NSK-6500&cart=1170893208361269〈=heb ונחוץ תוספת מאוור קדמי 92mm (אחד יספיק ?) מינימום 600 ש"ח והרגע התקשרו מטופ מרקט enermax במלאי והתיאור בכותרת הוא הנכון המחיר במזומן 700 ש"ח ! http://topmarket.co.il/index.php?productID=2026 מה לקחת ? ? ? ? ? ? הספק באנרמקס הוא סינגל רייל ושסדרת הספקים הספציפית הזאת של אנטק לפי מה שקראתי יכולה לעשות בעיות בפיטצ'רים האנרמקס לוקח, באיכות ? ? ? e6300 | ga-965-s3 | 2gb ddr800 g.skill pk | his x1950pro-iceq3 | seagate SATA 160gb | ibm eata 40gb | nec-2050a glacialtech igloo 5700mc |samsung bw940 | logitech g5…

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  23. הטכנאי שמרכיב את המחשב שלי לא מבין בדיוק איך שמים את ההארדיסקים בחלק התחתון של המארז p182 מכיוון שהוא אומר שאין שם מסילות לעומת האמצע שיש שם מסילות..כרגע הוא שם את ההארדיחסקים באמצע עד שנברר ביחד איך שמים אותם למטה.. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי ולתת איזה לינק שמראה בדיוק איך מכניסים את ההארדיסקים למטה.. תודה רבה..

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by tidan26,

שלום! עשיתי סידרתי לכבלים במארז בזמן שהמחשב היה דולק ובטעות נגעתי עם אחד הכבלים של המאוורר במאוורר של הכרטיס מסך הם זה נורא? ???

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by gtx980sli,

מה קורה קניתי את המארז CM STORN STRAYKER ויש לי 6 מאוררים של 140 סמ איך לסדר אותם כדי לייעל את זרימת האויר עוד שאלה יש לי לוח אם מסוג http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4664#ov ואין לי מושג כמה מאוורירים יכולים להישלט על ידו דבר שלישי: יש לי בקר לדים של NZXT HUE פלוס שני פלורסנטים קטנים כמה כוח הם יקחו מהספק שכחתי לציין שקניתי את הR9 290 MSI TWIN FROZER מעבד I5 4570 ומאורר סטוק של אינטל וספק כוח מסוג ANTEC VP700P תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים