ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום בקריאת פרטים על ה antec fusion לא הבנתי אם הוא תואם ATX רגיל או רק מיקרו ATX.נורא אהבתי את הפיצרים שלו ואשמח לדעת אם הוא מתאים ללוח שאני מיעד לו (ATX) באתר שלו היה כתוב up to micro ATX כלומר כולל או רק עד.....?? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
האם קיימים מארזים כאלה ובאיזה סביבת מחירים?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בתמונה מצורף...מחפש אחד כזה ולא מוצא... מישהו יודע אוליי מאיפה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום. אני צריך ספק שיחזיק את קור 2 דיו E6600,ASUS P5B DULEXE,GEFORCE 7950 GT,2 GB,300 GB תודה אני צריך ספק חזק ואמין עד 650 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מה זה ספק ג'נרי??, ומה ההבדל בין ספק ג'נרי לספק רגיל ואיזה מהם יותר טוב???
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
כמה שיותר שקט בתקציב של 600 ש"ח תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום! יש לי ספק כוח Enermax Liberty 500Watt. לספק כוח יש שתי שורות של מחברים. בכל שורה יש שלושה מחברים שלי Molex ו-SATA, ומחבר אחד של PCI-e. אני צריך לחבר לספק כוח ארבעה דיסקים קשיחים SATA, צורב SATA, כרטיס 8800GT, שני מאווררי לדים 120mm, ועוד כמה לדים. השאלה שלי היא האם כדאי לחבר את כל הכבלים לשורה אחת? לחבר את הכבל של ה-PCI-e לשורה אחת, ואת כל השאר לשורה השניה? או לחבר חלק מהדיסקים הקשיחים לשורה אחת, ואת השאר לשורה השניה? בשורה התחתונה, אני רוצה לדעת האם חלק מהמחברים מחוברים למסילה אחת והשאר למסילה אחרת, ככה שרצוי לחלק את העומס בין המסילות, או האם זה לא משנה לאיזה מחברים אני מחבר את הכבלים, והספק כוח כבר יודע לבד לחלק את העומס בין המסילות השונות.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אנשים, בזמן האחרון אני חושב לשדרג את המחשב שלי טיפה ורציתי לדעת אם הספק הנוכחי שלי מספיק או שאני אצטרך להחליף אותו (FSP 400PAF) אני רוצה להחליף כמה שפחות חלקים אם ניתן... המפרט אחרי השדרוג יהיה: AMD Athlon 64 X2 5200 ABIT KN9 Ultra (nforce 570) gigabyte 8800GT + zalman cooling 2 סטיקים של 512 מ"ב ועוד 2 סטיקים של 1 ג"ב 667 קינגסטון 2 הרד דיסקים של 160 ג"ב 3 מאווררים 120 מ"מ למארז (compucase 6a21) ואולי פריזר 64 פרו למעבד (בשביל השקט) הספק יהיה גבולי? אוברקלוק יהיה אפשרי? אני רוצה לציין שקראתי את כל הסטיקים ואני יודע שאתם לא אוהבים שאלות מהסוג הזה פה... אבל בכל זאת לא קונים ציוד ב-2000 שקל בלי לבדוק הקישור לפרטי הספק: http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_de…
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לפני הכל.אני לא בא לעשות פה מסחרה אני רק רוצה הערכה. אז לא לנעול לי את התרד מי שרוצה בפרטי בבקשה. ולעניין.יש לי SVIKING עם כמה שיפוצים מינורים 4 USB מובנים במארז עצמו - ממש 4 חורים שאני עשיתי חור לחיבור טורי חור לחיבור לג'ויסטיק הכל לפי שירטוטים שלי ודיוק די טוב.אני מבקש פה הערכה כמה אפשר למכור אותו. מאווררים של AC חדשים (המקוריים בצד עם המארזים הסגולים שלהם) עם רגלי גומי להפחתת רעש. חשוב לציין שבקרת מהירות המאווררים כבר לא עובדת כי זה רק עושה סתם רעש.אז הכפתורים בחזית סתם ליופי.אפשר להפעיל אותה מחדש עם מאווררים של TT עם החיבור המקורי.מי שירצה...אני ויתרתי. זהו - מחכה לתגובות והערכות של המומחים פה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
האחד: ToughPower 600 - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3803 השני: CORSAIR VX 550W - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3473 השלישי: OCZ STEALTHXSTREAM 600W - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=309
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מחפש מארז FULL TOWER שיהיה לו מקום להרבה דיסקים קשיחים ויהיה איכותי וכו. בכל מקרה יש מספר מארזים שלגביהם אני מתלבט : GIGABYTE 570 THERMALTAKE EUREKA THERMALTAKE ARMOR מה עדיף מבין ה 3? האם דגם האלומיניום של THERMALTAKE ARMOR מצדיק תוספת של כ 180 ש"ח ? יש הבדל של כ6 קילו לטובת גירסת האלומיניום
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מה הוא הטוב מבינהם? מבחינת רעש,OC. כולם כמעט אותו מחיר(התקציב 400 ש"ח)
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אל פסק של 700 - 800 VA יכול להחזיק שלושה מחשבים (בלי מסך ) לפרק זמן של גג חצי דקה..ואז לכבות אותם? הספקים במחשבים הם ספקים של 400W תודה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
בבקשה המלצה וחוות דעת על מארז LIAN-LI Midi Tower PC-A04B
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ה קורה ? לפני כמה ימים שמעתי רעש מוזר מהמחשב ואחרי שפתחתי אותו וניקיתי את כל המאוררים עדיין המשיך הרעש וגילתי שזה המאורר של הספק כוח.. הוא עושה רעשים של מוות וגסיסה ואני מניח שאין אפשרות להחליף רק את המאורר של הספק.. המפרט שלי הוא זה: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] E4500T[/td][/tr][/table][table][tr][td] Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] ACFRZR7PRO[/td][/tr][/table][table][tr][td] Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/ta…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז וספק כח למערכת שלי(רשום בצד) מארז מעניין ראיתי את ה HEC cougar solution וספק ראיתי את ה seasonic s12ii 520 ואת HEC win 550 יש למשהו המלצות נוספות? עדיפות לחנויות באזור המרכז. (ראיתי גם בזיגזג את המארז lian li pc 7FNW במחיר 350 שקל זה הגיוני / משתלם?)
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להכניס את המחשב הנוכחי שלו למארז HTCP ולשים אותו בסלון. הוא זקוק למארז בתקציב של עד 500 ש"ח אשר מסוגל להכיל לוח אם בפורמט ATX.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
מה המצב אנשים אני צריך עזרה כי אני רוצה לקנות מחשב HTPC (מחשב עמדת מולטימדיה שיהיה מחובר לTV בסלון ) אני רוצה שהמחשב יהיה בתוך מארז HTPC (המפרט לא יהיה בעייתי להסתדר עליו כי אני מבין בחומרה ) פשוט אין לי מושג לגבי מארזים של HTPC הבנתי חלק באים עם שלט חלק בלי לא יודע מה התקציב אני אשמח להמלצות מניסיון אישי או סתם המלצות של אנשים שמבינים אני לא יודע מה תקציב גבוהה או נמוך בשביל העניין אבל אני משאר שתקציב של 600 שקלים זה הוגן אתם ממש תעזרו לי תודה! חנות מועדפת SKYPC תודה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין המארזים של Antec: NSK4480 + 360W EarthPower לבין NSK6580 + 430W EarthPower המערכת: E8400 EP43-DSL3 8400/8600 GS לא זוכר בדיוק, כרטיס מסך פשוט אבל אני לוקח בחשבון שדרוג עתידי 1 HDD 1 DVD RW אני לא יודע עד כמה במציאות צריכת החשמל של המערכת תהיה ואיזה ספק לקחת וזה אחרי שקראתי את כל הסטיקים על הספקים.. זה פשוט מאוד מבלבל אני רוצה ספק יציב שיתן לרכיבים בדיוק את מה שהם צריכים. בנוסף האם המארז 6580 שהוא גדול יותר, יתן סביבה טובה יותר לקירור וסירקולציה מאשר ה 4480? האם הוא גם נוח יותר להרכבת רכיבים? תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הי . אני צריך עזרה בבחירת מארז. תקציב שלי עד 2000 ש''ח אני צריך מארז שקט עם קירור טוב ומספיק מקום ל כ.מסך GTX260 . מתלבט בין: 1.LIAN-LI P80 2.LIAN-LI P60 3.ANTEC1200 4.COOLER MASTER SNIPER 5.COOLER MASTER COSMOS S תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי חשבתי לקנות בזמן הקרוב מארז חדש וה 3D MARS במחיר המעולה שלו ב KSP פשוט מנצנץ לי אחרי נסיון עם מארז קטנטן בעל איכות עלובה אני מחפש כרגע איכות , גודל ונוחות מעל לקירור והשקט הוא נראה לי מארז איכותי מאוד לפי כמה ביקורות שקראתי וגם לא מארז קטן בכלל המון פיצ'רים בו שאהבתי , קירור מעולה דווקא וגם לא רועש יותר מידי כמה דברים בביקורת קצת ביאסו אותי : 1) לא ראיתי שום חור במגש לוח האם להעברת כבלים למישהו היה נסיון עם המארז ? עד כמה זה קריטי ? (יש אלטרנטיבה אחרת לאן אפשר לדחוף אותם במארז הזה ? ) 2) רוב המארזים החדשים כיום מגיעים עם ספק כוח שממוקם למטה בגלל שהמארז הזה לא הכי חדש הספק שלו ממוקם למעלה , עד כמה זה קריטי ? 3) כרגע יש לי 2 מאווררי 120mm עם LED כחול שלדעתי יתאימו טוב …
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
עם הCM690 מקבלים מאורר בדלת השמאלית שלו. המאוורר הזה עושה רעש מעצבן מאוד, יש איזו שהיא דרך לפתור את זה ?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
האם קיים אל-פסק איכותי בתקציב הנל למערכת זו? תודה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
המליצו לי בפורום מפרטים על seasonic 350et המשוייך ללוח Intel BLKDP55WB Whitesburg ומארזAntec Three Hundred אך החנות אומרת שהכבילה של הספק קצרה מדי לשילוב של הלוח והמארז. האם יש ספק אחר שאתה יכולים להמליץ במקום ה seasonic 350et? בחנות אומרים שיש להם 400W Chieftec A-135 שצריך להתאים מבחינת כבילה. האם הוא מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-