ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
הי חבר'ה, היום פירקתי קצת את הCM 590 שלי ושמתי לב שהDUST FILTERS הקדמיים שלו די "ספוגים" באבק. ניסיתי לנקות אותם בעזרת נייר טואלט פשוט אך כמות אבק לא קטנה בכלל נשארת "דבוקה" לפילטרים, העשויים מחומר משונה כלשהו. בקיצור - מישהו יודע איך אפשר לנקות את הפילטרים כמו שצריך? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
1. מה השיטה הטובה ביותר לנקות את פנים המארז? (אם אילו חומרים ואילו שיטות) דרך אגב, האם ספריי לחץ אוויר מכיל עוד משהו חוץ מאוויר? כי כשניקיתי בעזרתו לא חשתי בטוב 2. יש לפחות 5 מאוורים במארז לפי מה שאני רואה שניים בתוך הספק כח (כנראה, כי אני לא בידיוק יודע איך נראה כל חלק) מאוור אחד גדול את השלישיה הזאת הצלחתי לנקות יש עוד מאוור על איזה לוח (אני משער שזה המעבד או הלוח אם, יש לידו מן ריבוע עם דוקרנים) ויש עוד מאוור ליד החלק שאני לוחץ בו כדי להדליק את המחשב איך אני מגיע לשניים הנ"ל? 3. עד כמה זה מסובך ללמוד להרכיב מחשב למישהו שלא מתמצא בתחום? המחשב שלי מאוד ישן וחשבתי אולי לקנות חדש מאייבורי שמעתי כל מיני דברים על החנות הזאת ואני מעדיף לקבל את החלקים סגורים מאשר שהם ירכיבו ל…
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום! דלתות הצד של המארז שלי עשויות מאלומיניום מוברש יש עליהם המון טביעות אצבעות ניסיתי לנקות אותם עם מטלית מיקרופייבר וזה לא עזר יש משהו אחר שאתם ממליצים לי לנקות איתו על מנת להוריד את טביעות האצבעות? ???
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
ב-front panel יש מסננים שקל להוציא (אלא שלפני הכוננים) ויש זוג מסנני אבק גדולים עם ציר. http://images.hardwarecanucks.com/image/lemonlime/cases/antec_p183/antec_p183_front5_sm.jpg ניתקתי צד ימין ע"י לחיצה, אבל אני לא מצליח להסיר אותם מהציר בצד שמאל, ואני מפחד לשבור את הציר/מסננים. האם אני טמבל? האם מישהו יודע איך עושים זאת? ההוראות באתר של antec ממש לא ברורות.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בספק המון אבל אני רוצה לדעת אם אפשר לפרק אותו ממש ולנקות שם זה לא יגרום לבעיות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי תספרי אוויר הזה לניקוי אבק..נקיתי את כל חלקי המחשב כולל הספק ...לאחר מכן חברתי לחשמל ...איך שמחבר כבל לספק ולחשמל מקצר..ללא הדלקה המחשב.. זהו נהרס ?0: נ.ב כמובן שהספרי מיועד לזה.רשום גם!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כאמור יש לי את המארז הנ"ל. אני מסתכל בחוברת הוראות ומנסה לפרק את הפילטר אבק הקידמי, העניין שזה לא משתחרר ואני מפעיל המון כח. אני ממש לא רוצה לשבור את זה. אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הצצתי היום בCM590 שלי וראיתי שהפילטרים לאבק שלי דיי מפוצצים אבק,איך אני אמור לנקות אותם?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם נקיון של ספק כח ויכול להגיד לי מה מותר ומה אסור? - האם מותר לנקות עם מברשת? האחריות עליו כבר נגמרה, אז אין לי בעיה לפתוח אותו.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים. לאחר עזרה בפורום מפרטים ניסגר הבסיס של המחשב (מחשב גימינג בסיסי , סביב ה 3000 שקל). נישאר לבחור מארז , בדגש על מארז שקט , שלאחר ההתקנה בו לא היו יותר מידי התעסקיות בו (אם בכלל). נשאלת השאלה מה עדיף ? COOLERMASTER Sileo 500 VS COOLERMASTER (CM-690) 690 או שאולי בכלל לקחת משהוא זול יותר כמו ה Cooler Master Elite 310 (ואת ההפרש מבלי קשר לתקציב המחשב , להשקיע בציוד היקפי). אשמח לכל התיחסות , דרור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מחלקים ישנים והספק ממש מרעיש, אין לי בעיה לפתוח אותו ולהוציא את המאוורר אבל רציתי לדעת מהו הסיכוי שהספק ישרף? זה ספק ג'נרי והייתי מחליף מאוורר אבל המטרה היא לבנות מחשב חרישי ולכן אני מעדיף פשוט להוציא אותו, כבר ניתקתי את המאוורר של הכרטיס מסך והטמפ' עלתה רק ב5 מעלות כי על הדרך גם רעננתי משחה טרמית... המארז מאוורר היטב והטמפ' של המעבד והכרטיס מסך הן טובות. סה"כ המחשב לא מיועד לשימוש כבד ולכן אני לא חושש שהטמפרטורות יזנקו מה גם שאני עוקב אחריהן, הבעיה היא שאין לי דרך לבדוק את הטמפ' של הספק כוח. דעות וסיפורים מניסיון אישי יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה אני יודע שאם ננתק כבלים power של hdd ו cd או floopy זה לא טוב אבל מה בקשר לכבל נתונים: כלומר האם זה גם יגרום לנזק אם ננתק את כבלי ה IDE או SATA או כל כבל נתונים אחר בזמן שהמחשב עובד (אני מעריך שאם ננתק את ההרדיסק הראשי זה יכבה את המחשב או יתקע אותו אבל מה קורה למשל אם יש עוד הרדיסקים שהם לא ההרדיסק שעליו מותקן ה windows??
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני רוצה מארז אחר עד 600 ש"ח שיהיה מקורר טוב ושנראה טוב (האורורה מכוער לדעתי) וכמובן מספיק גדול לגוף קירור איכותי למעבד... תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכל פעם שהמזגן נכנס לפעולה יש מן "קליק" מהלוח ולזמן ממש קצר הוא כאילו שואב את החשמל של כל הדירה הסימפטומים הם: הבהוב יחיד של הנורות (נכבה לאיזה כמה חלקיקי שניות). כנ"ל מיקרו אם עובד. דברים שנטענים מפסיקים לרגע וממשיכים. המחשב אגב *טפו טפו* מתעלם בינתיים מהתופעה באלגנטיות (זה לא גורר ריסט או תגובה אחרת כלשהי). מילא זה היה רק בהדלקה אבל זה בכל פעם שהמזגן חוזר לפעול (הוא מגיע לטמפ' מסויימת התרמוסטט אומר לו להפסיק ואז ברגע שהוא ממשיך זה קורה שוב). נאמר לי שזה לא אמור לגרום נזק אבל אני מעט סקפטי ורציתי לשאול האם זה באמת לא מזיק או שכדאי להגן איכשהו על המכשירים. הייתי מעוניין להגן על שני מכשירים עיקריים: מחשב עם הנתונים האלו מ-http://extreme.outervision.com וספק Seasonic…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1050 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT כמות מחיר סה"כ IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E 1 590 590 זכרונות? DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS TwiSTER 1 690 690 כרטיסי מסך? Point Of View כמות מחיר סה"כ 7100GS 128MB (Max 512MB) TV, DVI, PCI-E 1 240 240 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 1 240 240 ספקי כוח? Enermax כמות מחיר סה"כ Liberty ELT400AWT 400W 1 460 460 סה"כ 3270 הספק אני חושב יחזיק לי כל שידרוגים עתידיים (הוספת עוד סטיק של ג'יגה 800 וכרטיס מסך כמובן יותר חזק משהו סגנון mid range dx10) ואיזה oc קטנטן אולי בקשר למארז…
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
קרה במהלך מעבר דירה.. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא רגלית אחת תואמת? המון תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4975 מומלץ\ להתרחק? בעיקרון זה או זה או הפוסידון של ג'יגהבייט. השאלה האם כדי להשקיע עוד 100 שקל בערך על הג'יגהבייט.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעקבות העיכובים בהגעתו של הNZXT HUSH והעובדה שנשבר לי מהמארז הג'נרי שלי החלטתי ללכת על מארז תקציבי. ראיתי הרבה המלצות על המארזים של HEC ורציתי לשאול מי הכי משתלם מהדגמים האלו. הדרישות הן איוורור ושקט (הכל יחסי...) לפי סדר זה. 6A19 Compucase 6A21 Compucase 6AR6 Compucase 6919 Compucase 6920 Compucase 6C60 Compucase או כל מארז אחר עד 300 ש"ח. אשמח ליתרונות וחסרונות. כ"כ הספק שלי הוא ENERMAX LIBERTY (הבנתי שיש בעיה להכניס אותו בחלק מהדגמים) ואני מעוניין שתהיה אפשרות להכניס לתוכו GF8800GTX
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט שאני הולך לקנות מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤911 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤616 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤278 זיכרון: PQI 2048MB (1024MBX2) DDR2 667MHz CL 5 ¤341 מארז: ANTEC NINE HUNDRED - ULTIMATE GAMER CASE 717 ¤ קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - HYDRODINAMIC BEARING 18dBA - BLACK - GT12252BDL ¤36 עכשיו אני חייב ספק יחסית זול כי אין לי עוד הרבה כסף.... אבל שיעמוד בעומס של המחשב =] תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים הרכבתי מחשב שברובו החומרה חדשה. התקנתי בו ספק כוח מהמחשב הקודם שלי, ספק בן 5 שנים SEASONIC 750W 80+GOLD. לפני שהתקנתי אותו במערכת החדשה, פתחתי את מכסו העליון על מנת לנקות אותו. בכדי לנקות אותו השתמשתי בפן (רק על מפוח ללא חום כמובן) ובפינות השתמשתי בספריי לחץ אוויר. לאחר ההתקנה במערכת החדשה שמתי לב שהמחשב קורס לרבע שניה ונדלק מחדש בעצמו. שמתי לב גם שאם אני מזיז מעט את הכבל של החשמל אז המחשב קורס. ניסיתי לחבר כבל אחר אך זה לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון כלשהו? חבל לי לזרוק אותו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן יש לי מן קצרים כאלה במחשב. בזמן האחרון זה החמיר כי אני משתמש הרבה במזגן.. כל פעם שאני מחבר משהו לחשמל שיש לו מתג, ברגע שאני מפעיל אותו המחשב שלי יקפא ל2-3 שניות, והאוזניות שלי יתנתקו. זה קורה לי למשל עם המזגן, לאחר כמה דקות שהוא פועל הוא נכנס למצב מנוחה, ואז אותו דבר. המתח בחדר נופל (האור מהבהב), והמחשב שלי שוב קופא ל2-3 שניות.. בנוסף אם אני משחק במשחק, הסאונד באוזניות יפסיק עד שאני אפעיל את המשחק מחדש. אני זוכר שלקחתי פעם לTMS את המחשב ובדקנו אותו, אצלהם במעבדה זה לא קרה.. יש לי כמה שאלות, אם מישהו ידע לענות אני אשמח: -הספק כוח שלי לא אמור לנתר את הנפילות מתח האלה? אני חושב שבתקע של הספק שמחברים לחשמל יש את הפין השלישי שנועד למנוע את הבעיות האלו. אולי א…
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי בעיה קשה במחשב ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.. המפרט שלי הוא. לוח אם - Asus P5RC-LA (Agena מעבד - DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB) כונן קשיח - WDC WD3200AAKS-00VYA0 (298 GB, IDE) כונן קשיח - WDC WD800JD-00MSA1 (74 GB, IDE) צורב - LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A (16x DVD-RW) כונן אופטי - SONY DVD-ROM DDU1615 (16x/48x DVD-ROM) כ.רשת - Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC - בנוסף לזה שיש בלוח כ.רשת אלחוטי - Edimax Wireless Lan Card PCI 802.11G 54Mbit מסך - 19" NEC MultiSync 90GX2 זהו פחות או יותר... עכשיו עוד כמה דברים שכדאי שתדעו.... אני מחובר ב2 כרטיסי הרשת אחד למחשב…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי בע"ה לקנות מחשב חדש ומפאת חוסר בתקציב כל חודש אקנה חומרה +- 900 הזמנתי אנרמקס ליברטי 400 וצורב lg וקיבלתי אותם לפני כ שלוש שעות התקנתי אותם והיו לי שתי בעיות : 1.פעם הייתה בעיה בפנטיום הזה שהיינו צריכים ללחוץ כמה פעמים על הפוואר כדי שידלק המחשב אבל שלחנו בזמנו לתיקון כללי ותוקן הדבר - משום מה חזרה הבעיה איך שהחלפתי לאנרמקס - ואני צריך ללחוץ כמה פעמים על הפוואר כדי שידלק המחשב 2.המחשב זיהה את הצורב אבל את ההרדיסק לא זיהה(גם בביוס) עשיתי שתי נסיונות : א.ניתקתי את ההרדיסק וחיברתי את הצורב לפריימרי - המחשב לא זיהה את הצורב (גם בביוס ) ב.חיברתי את ההרדיסק והצורב לסקנדדרי ג'מפרתי סלייב ומסטר והפלא ופלא המחשב עובר כמו תותח השאלה שלי יכול להיות הגיוני שמהתקנה אחת נהרס …
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-