עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שאלה אחת. מה יחזיק את המפרט הבא בהנחה שיש לי כ.מסך 8800GT 512MB של פאליט.. ובהנחה שאני אקנה כ.מסך יותר טוב, למשל כזה : GIGABYTE GEFORCE 9800GT 1GB MB OVERCLOCKED HDMI RETAIL PCI-E המפרט רשום לכם מתחת לאווטר שלי.. :]

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by shaikap,

שלום. קניתי מחשב חדש, עם ספק 500 ואט של תרמלטק, ולפי PCW הטמפ' של הספק היא 79 מעלות, כשהמחשב לא במאמץ בכלל. האם זה נורמלי?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by *BYZ*,

עדיפות ל KSP אני עוד לא בחרתי כרטיס מסך אז נתתי לכם את ה-3 שאני מתלבט ואח"כ אני ישאל בפורום של כ. מסך יש לי גם עדיפות למארז של ANTEC ‏Eleven Hundred הוא יהיה בסדר?? ספק, אחרי שקראתי בסטיקי שלא כדאי לגעת בג'נרי איזה ספק של SEASONIC אתם ממליצים?? תודה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by KF,

שלום לכולם, האם הספק הבא יוכל להחזיק את המערכת ללא שום בעיות ? http://tms.co.il/product/6108 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 קשיח למחשב שולחני: Samsung 320GB Sata II 16MB כרטיס מסך: Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden sample כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  5. המחשב שאני קונה הוא: Gigabyte GA-965P S3 Rev(3.3) E2160 Sapphire ATI Radeon X1950 Pro 256 Pci-e CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS כמו שאפשר לראות, מחשב דל תקציב, ואני מתכנן OC, לא משהו מטורף , אני לא הולך לנסות להגיע ל 500 FSB, אבל 400 בהחלט כן. אבל, אני לא באמת יודע איזה ספק אני צריך בשביל לעשות זאת, עצתכם ? ראיתי שהרבה המליצו על ה Enermax Noisetaker 370W. אני לא אוכל להסתפק בפחות ? אה, ואני גם צריך מארז, לא אכפת לי איך הוא נראה, אבל שיהיה סביר, מבחינת זרימת אוויר וכל שאר הדברים האלה שאתם מבינים בהם יותר ממני, המחיר יותר קריטי לי מהרעש.

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by Max00,

האם המארז הנל גדול ומרווח מספיק כדי להכיל בתוכו HD4870? תודה.

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by Head.Crab,

אהלן הגיע החורף ואני מעוניין לרכוש UPS, עכשיו ראיתי בחנות חשמל שיש גם בלי קשר לups מגן ברקים כזה, השאלה היא האם המוצר כדאי במידה ואני כבר לוקח Ups, ובנוסף מישהו יכול להמליץ מניסיון על Ups אחד שעבר כבר נפילות וכו' תודה. חורף נעים לכולם ~!

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  8. לממש את האחריות בשביל זה? למישהו כראה כזאת בעיה?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by KiDi,

יש לי בבית 2 מחשבים: האחד: מעבד E6300 כרטיס מסך X1950PRO 2GB DDR2 667 הארדיסק WD 250GB SATA2 ועוד אחד WD 80GB IDE והספק שלו הוא LIBERTY400 המחשב השני בעל ספק גנרי 400 וואט E2140 512MB DDR1 400 HD1 SATA RADEON 9600XT אף אחד מהם לא מומהר או משו כזה.. לפני כמה זמן הייתה הפסקת חשמל ששרפה לי לוח אם ומעבד במחשב הישן(בגלל זה המעבד החדש יחסית עם החומרה הישנה) והחלטתי לקנות UPS לשני המחשבים. כדאי לי לקנות UPS אחד לשניהם או לפצל את זה לשני UPSים? במידה ואני קונה אחד, יש המלצות לאיזה אחד יתאים ל2 המחשבים האלו? האם UPS 700 יספיק להם? אני בטוח שהם לא עובדים תמיד על תצרוכת מלאה. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by elad_orl,

המארז הזה טוב מבחינת מקום וקירור והאם הוא שקט? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by leoleo,

היי, מתכונן לרכוש מחשב חדש ב3000 עדיין לא סגור על כל החומרה אבל השימוש במחשב יהיה ביתי . לא משתמש כבד. חשוב לי מארז איכותי עם ספק איכותי ושקט . לפי מה שקראתי האתר הנפלא הזה ה-COMPUCASE 6A19 מאוד מומלץ וגם זול. אשמח לקבל חוות דעת נוספת על מארז טוב יותר עם ספק מתאים. בחנות שאני שוקל עדיין האם לקנות בה יש ספקים של HEC ו-EZ COOL, מה עדיף? איזה דגם מומלץ? אשמח לקבל הצעה למארז נוסף ל-COMPUCASE +ספק ב-500 ש"ח. תודה

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by Moshik144,

מה זה ספק ג'נרי??, ומה ההבדל בין ספק ג'נרי לספק רגיל ואיזה מהם יותר טוב???

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  13. Started by broken,

שלום, המערכת היא: e5200 asus P5KPL-CM 4gb 800mhz צורב כלשהו wd 320 gb ראשית, מי מהשילובים עדיף מבחינת איכות המארז (פילטרים, שקט) והספק? שנית, ההתלבטות בין 2 הfsp נובעת מגודל המאווררים: ב300W יש 120 מ"מ: http://tms.co.il/product/4573 ב350W יש 80: http://tms.co.il/product/6218 משמעותי מבחינת רעש?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  14. עומד בפני התלבטות בין: ספק כוח+מארז: מארז כולל ספק Antec Sonata III 500W http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SONATA-III-500 לבין: > מארז CoolerMaster Centurion 534 Plus Window > ספק כח Pc Power ULTRA QUIET PSU: SILENCER 500 Watt ATX המחשב שאני בניתי מיועד למשחקים, אז הוא מחשב עם כרטיס ברמה טובה עם כרטיס גרפי של ספיר 4870 1 ג'יגה. מה יותר כדאי לי לקחת?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by AboveBeyond,

שלום , ברשותי מארז Antec Sonata III יחסית חדש (שנה +-) הבעיה היא שיש רעש מוזר של מאוורר מסתובב או של הארדדיסק מסתובב אני לא מצליח להבין מאיפה הרעש הרעש נפסק לגמרי כאשר אני נוגע בצדו השמאלי של המארז (איפה שה"דלת") מה יכולה להיות הבעיה? זה ממש מעצבן

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by YairZ,

ערב מצויין לכולם, אז ככה, יש ברשותי את הספק הנ"ל, ותהיתי האם הוא יכול להחזיק שני כרטיסי GTX260. המפרט שלי בצד, כעיקרון אני חושב שכן, אבל האם זה הגיוני שספק 650, יחזיק מעבד מרובע עם OC +שני קתודות+7 מאווררים+2 GTX260 שכנראה גם הם יהיו בOC, ואולי עוד הארדיסק בעתיד הקרוב? משום מה נראה לי מאוד גבולי. אשמח לדעת בוודאות את התשובה ממבינים בנושא, תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  17. אז ככה את המפרט יש לכם...אני רוצה את המחשב שלי להפוך מחשב קטן ולחדר שהמטרה העיקרית שלו זה גלישה סרטים (דרך TV) ומשחקים פה ושם..(הכרטיס מסך שלי מספיק לי).... אז ככה אם צריך אז להחליף לוח זה גם בא בחשבון... המארז חייב להיות שחור...!!...ואם אפשר + שלט.... בערך כמה צריכה להיות ההשקעה?..

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  18. היי כולם. לאחר שהזמנתי את כל חלקי המחשב. ובינהם מארז אפולו שמיטב הבנתי אומרים שיגיע השבוע אבל מצד שני אמרו לי כבר למצוא מארז חליפי. אז כדאי לי להכין את האפשרויות שלי. צריך מארז שיכיל 8800GTS ויהיה מקורר בצורה בסיסית(1-2 מאווררים בתצורה רגילה) אם אפשר אבקש להציע מהמבחר שיש ל SKYPC כי משם הרכישה. תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  19. Started by comablack,

אני מתכנן בעתיד לקנות מערכת sli עם מעבד quad וכרטיס מסך כפול ליבה האם הספק הזה יתאים לדעתכם והאם יש מישהו עם הספק הזה שיוכל להמליץ קראתי ביקורות באינטרנט והוא קיבל ציונים טובים מאד לינק מצורף http://www.lamir.co.il/product.asp?product=15069

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  20. שלום, חבר אמר לי שיש מארז (יכול להיות של ANTEC) שיש לו פתרון קירור מובנה ל CPU. כלומר איזשוהי קונסטרוקציה שמחברת את הCPU למארז כדי לקרר אותו. אודה מאוד אם מישהו יכול להפנות אותי לדגם הספציפי. עריכה: נתנו לי לינק לפתרון קירור CUSTOM שמישהו עשה, זה אמור להיות משהו בסגנון של זה, אבל במארז שנמכר RETAIL: http://www.silentpcreview.com/article114-page2.html עריכה 2: לא משנה, מצאתי. אפשר למחוק את ההודעה. תודה.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by oleg85,

מה הוא הטוב מבינהם? מבחינת רעש,OC. כולם כמעט אותו מחיר(התקציב 400 ש"ח)

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  22. FSP400-PA 400Watt 20+4 PIN NOISE KILLER PFC SATA LOW NOISE CE,CB ,TUV FSP400-PAF 400Watt 20+4 PIN NOISE KILLER PFC SATA LOW NOISE CE,CB ,TUV FSP400-60GN 400Watt 20+4 PIN NOISE KILLER PFC-LOW NOISE CE,CB ,TUV FSP400-60THA 400Watt 24 PIN NOISE KILLER PFC SATA ONLY PIII or K7 מה ההבדל בין הדגמים האלו? יש משהו יותר ממולץ? במערך C2D עם OC ל 400 באס ומעבד על בערך 3000, בין 2 ל 3 הארד דיסקים, צורב דיוידי, כרטיס מסך נכון להיום מיד-רינג ובעתיד אולי משהו עם DX 10 ו2 גיגה זיכרון. יספיק או שלעלות למשהו יותר מאסיבי?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by itzikcore,

תראו אני מחפש מארז הכי טוב למחשב מבחינת הכל. ושמעתי שזה המארז המתאים.אז אני שואל האם זה מתאים? אני ירשום את המפרט מעבד-Q6600 לוח אם-asus maximus formula זיכרון-4 גי'גה של 800 mhz ddr2 כרטיס מסך-bfg 8800 gt oc 2 קירור-subeam tuniq ספק-crosair 550 watt הם המארז הזה באמת חזק,מבחינת הכל?

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by beekiller,

אני מחפש מארז FULL TOWER שיהיה לו מקום להרבה דיסקים קשיחים ויהיה איכותי וכו. בכל מקרה יש מספר מארזים שלגביהם אני מתלבט : GIGABYTE 570 THERMALTAKE EUREKA THERMALTAKE ARMOR מה עדיף מבין ה 3? האם דגם האלומיניום של THERMALTAKE ARMOR מצדיק תוספת של כ 180 ש"ח ? יש הבדל של כ6 קילו לטובת גירסת האלומיניום

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  25. מדובר במחשב דיי חלש, I3, 2 גיגה זכרון. יש לי ספק כח של חברת raidmax של 400W ואני מעוניין לקנות (יד שניה מחבר) את הכרטיס מסך הבא: SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E Dual Slot Fansink האם זה יסחוב? איך יש דרך לברר את זה? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.