ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
חשבתי שזו אולי יכולה להיות בעיה כי אין הארקה למארז... האם מספיק לגעת פעם אחת במארז של מחשב אחר וזהו? מן הסתם זו לא צריכה להיות בעיה, אני רק שואל ליתר ביטחון... אני מתכוון להרכיב את הכל: להכניס לוח אם, לשים כונן קשיח וכו'. דרך אגב, אין לי צמיד הארקה..
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האם פשוטו כמשמעו 'שוברים' את הפלסטיק, או שיש דרכים יותר מתוחכמות. תודה
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל חוות דעת על המארז ARMOR A60\90 מ thermaltake איך המארז הוא טוב לגיימיג? איך הזרימת אוויר שם היא טובה? בקשר לאבק יהיה שם הרבה אבק? יש מסנני אבק או משהו? המארז הזה טוב אכותי? אשמח לקבל הסבר מפורט D:
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מחפש UPS שיעבוד בערך 10-15 דקות עם מחשב של 520W ומסך dell2007wfp
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשמוע את דעתכם בנוגע ל -2 ספקי כח: 1. Enermax Naxn 450W Silent Erp Lot6 2. SEASONIC S12II 430W BRONZE הסיסוניק יותר יקר - אבל לי זה לא משמעותי אני מבין שהסיסוניק כנראה יותר טוב, פשוט יש לי דיל עם האנרמקס. חשוב לי מאוד השקט והאיכות, אין לי כוונה להתפשר פה בשביל 80 ש"ח לכאן או לכאן אגב, המארז המיועד הוא אנטק סונטה פרוטו מעבד I3 2100 לוח עם כרטיס מסך משולב. אשמח לתשובות מפורטות תודה.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
לאחר שבחרתי את ה-Gigabyte Aurora 570S בתור מארז, אני מחפש ספק להשלמת התמונה. המערכת שאני מתכנן תכלול מעבד Core 2 Quad, לוח על P35/X38, כרטיס מסך mid-range או טיפה גבוה יותר (9600/8800/9800 של nVidia), שני כוננים אופטיים, שניים-שלושה הארד דיסקים, אולי כרטיס קול נפרד ו-WiFi. SLI לא מתוכנן בשום מצב אבל אוברקלוקינג הוא בהחלט אפשרות. בכל מקרה לא נראה לי שמערכת כזו יכולה להזדקק לספק מעל 600W, וכנראה גם 500 יספיקו. דרישות נוספות: 1) מופע אורות, כלומר מאוורר(ים) מואר(ים), או משהו בסגנון ה-TT Butterfly החביב עם האורות המנצנצים. 2) שקט. לחילופין, שיבוא עם פונטנציומטר שמאפשר שליטה ידנית על המאוורר(ים) כדי שאוכל להכריח אותו להיות שקט. 3) כבלים מודולריים - יתרון, אבל לא קריטי. בתודה מ…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
כותרת.. מפרט- e8400,p5qpro,ocz 2x2gb,segate500GB 32mb ati 4870
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב עם מארז וספק (300W ) כזה כולל ספק COMPUCASE 6K31 Micro-ATX Case הספק אלך לעולמו אם אפשר המלצה על ספק זול ופשוט שיעשה את העבודה עדיף 400W אם אפשר גם קישור לחנות בצפון קריות שמוכרת אותו תודה לגבי תקציב אין לי מושג מה המחירים אז שיהיה זול וטוב
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
איך הספק הזה? http://www.myg.co.il/uploads/phpEo2N3Z.JPG יכול להחזיק מערכת של: מעבד קור טו דו לא יודע איזה דגם 1G ראם .. בתכנון לקנות עם הכרטיס מסך עוד 1G או 2G. כרטיס מסך http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710954 ( זה מה שמתוכנן לקנות למערכת פשוט בגלל זה אני שואל על הספק ) לוח אם: GA-8VM800PMD-775-RH מחשב לא נמצא באוברקלוקינג פשוט ביקשו ממני לברר אם הספק הזה יכול להחזיק מערכת כזו... אז פניתי אליכם אל הגאונים... =]
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להפוך את המחשב שלי ל-HTPC(לוח אם ATX) לפי מה שראיתי בפורום המלצתם על המארז הזה Thermaltake Bach עכשיו ראיתי שיש שני דגמים שלו אחד VB8000BNS והשני VB8001BNS כאשר השני כולל שלט. אם אני קונה את VB8000BNS אני יכול להוסיף אחרי זה את השלט שיש בדגם השני? כי ראיתי שמוכרים אותו בנפרד גם...(http://skypc.co.il/pl_product~A2328~19~0.htm) ולהרכיב אותו כמו בVB8001BNS. ועוד דבר איזה פונקציות השלט נותן לי, משהו שימושי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ראיתי את Antec TruePower Quattro 850W ב KSP במחיר של 1100 (ה TT TP 850W עולה שם 1050). חיפשתי עליו ביקורות ומצאתי את זאתי ב JG. http://www.jonnyguru.com/review_details.php?id=120&page_num=1 לפי הביקורת הוא טוב מאוד (הם היו צריכים לרשום שיש לו מאוורר 80MM כחיסרון).
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום חברים מה דעתכם על המארז הזה : Enermax Chakra (לא גרסת ה- uber ) ? האם הוא שקט, איך המאוורר שלו ? בעד\נגד ??? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
צריך עזרה במציאת ספק... מה הספק הכי טוב שניתן להשיג במחיר הזה? כרגע יש לי ספק ג'נרי והכרטיס מסך מתריע שהוא לא מקבל מספיק מתח וזה עושה בעיות במשחקים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל לינק ל review טוב שאתם מכירים? בעיקר ספקים בתחום ה 400W עד ה 500W מחפש השוואות ברמות השקט, אמינות ויעילות. תודה
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! זה המפרט שלי: מעבד: E8400 לוח אם: EP45 DS3L זכרונות: 2X2GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 6600 הארד דיסק: IDE 320 GB +80GB ספק כח: ג'ינרי 450 REAL עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E אני צריך להכליף ספק? אם כן אפשר הצעות לספקים טובים ומולצים ושיהיה חזק, אם אני ירצה להוסיף עוד משהו קטן: הארד דיסק או משהו כזה תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי,אני מתכנן OC למעבד. עכשיו הספק שלי הוא 300 ואט של אזקול אז הוא לא יסחוב את המערכת אחרי שאני יעשה בע"ה OC קיצר,יש לי 300 שקל ככה לספק חדש. יש משהו יותר טוב שיסחוב לי את המערכת? כמה ואט אני צריך בעיקרון? E6320 כרגע 1.86GHZ אני מתכנן משהו בסביבות 2.5 יש לי AC FREEZER 7 PRO המארז שלי הוא די גדול של אייבורי עם ידית כזה כחול כסף עם מישהו מכיר... צריך בשביל ספק שונה עם WAT גדול יותר יותר מקום ממה שהספק הישן לקח? GF 8500 GT שאני מתכנן שדרוג למשהו יותר טוב בקרוב.. (אולי HD 4670 החדש) 2GB זכרון.. אני יוסיף עוד פרטים עם תגידו לי שזה משנה. תגידו בשביל תוצאות של 2.5 ככה אני צריך לקנות קירור יותר טוב למעבד? דרך אגב להתקין ספק זה קשה?יש לי ידע. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
1 האם ייתכן שרק אל פסק מסוג גל סינוס טהור מתאים לספקים בעלי PFC/A.PFC 2 המערכת שלי היא כרטיס 4780+מעבד 9300+הארד דיסק והספק VX Series 550W שהזכרתי ומסך 24 איזה סדר של ספק כח יספיק לסגירה מסודרת? ממש אובד עצות כי התקציב שלי הוא 1200 שקל וגל סינוס טהור יקרים. 3 יש בעיה לחבר אל פסק לכבל מאריך עם רב שקע שיש עליו עוד מכשירים? תודה
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
זה המפרט: מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB ₪564 1 לוחות אם Gigabyte MA69G-S3 AM2 GMA69GS3 ₪440 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ₪414 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ₪250 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon 3850 256MB DDR3 Retail ₪999 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ₪170 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ₪179 1 ספקי כוח FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC ₪188 1 מקלדות LOGITECH Cordless Desktop EX-110 ₪239 1 Total Price : ₪3448 + SAMSUNG 206BW כמו שאמרתי אני זקוק לאל פסק בתקציב של עד 350 ש"ח, כשהצרכים היחידים…
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
קיבלתי מחשב ישן עם לוח אם שתומך בPCI-EX16 ובסוקט 478, המעבד בו קצת מעפן(סלרון 1.7GHZ) ואני רוצה להחליף אותו לPentium 530 3.0ghz ממחשב אחר שיש לי שכבר שווק חיים. המחשב (אחרי החלפת המעבד) יהיה עם מעבד Pentium 530 3.0 ghz וכרטיס מסך Geforce 8400gs. אני מחפש ספק כוח בכמה שיותר זול שיספיק בשביל המערכת הזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אהלן לכולם! לפני שניגשים לעניין אני רוצה לציין שהשקט פחות חשוב לי מביצועים ואם המארז לא כל כך שקט אפשר להבליג כל עוד הוא עושה את הקירור כמו שצריך והוא יפה. אוקיי, יש ברשותי מפרט שאני הולך להזמין ואני לא סגור על המארז, בהתחלה רציתי NZXT Nemesis אבל לא היתי בטוח... המליצו לי על מספר מארזים כמו NZXT Tempest ,CM690 ,SONATA3, Aurora 570 וכו') לא כל כך התלהבתי מההמלצות ולא מצאתי את האחד שמתאים לי באמת, האחד שהתקרב לסף הקנייה הוא ה-NZXT Tempest לאור ההמלצות אבל עדיין לא היתי מרוצה למרות שהוא היחיד שהסכמתי לו אבל לא הפסקתי לחפש אחר האחד, למרות שרציתי את Nemesis ואז.. לאחר חיפוש קצר באתר החברה Thermaltake מצאתי אותו, Thermaltake Armor+ פשוט ידעתי שזה מה שאני רוצה, אבל לא ידעתי אם …
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
טוב, עד לא מזמן, הסתדרתי עם מארז גנרי שנקנה ב30 שקל בחנות מקומית, העיקר שהיה מקום לשים את החלקים, שלא היו פזורים לי על הריצפה, ושיחטפו מכות וכ'ו, אז עכשיו סיימתי לעבוד ויש לי כ4K, אז כמובן שהגיע הזמן לקנות הרבה דברים בינהם מארז חדש, אז מצד אחד יש את ה p180,מארז יפה,שקט (מאוד חשוב לי), ומקורר חבל''ז, חוץ מהמחיר כמובן של 840 שקלים, מה שדיי כואב להפטר מסכום שכזה, אחרי שאתה עובד שבועיים בשביל זה, אז חשבתי, בסביבות ה500 שקל מה אני יכול לקנות בתקציב הזה, שהיה שקט ומאורר ומקורר טוב, המראה לא חשוב, כי אצלי המארז נמצא במיקום דיי דפוק ומוסתר ברוב על ידי הכוננית אז גם ככה לא רואים אותו. אז מה אתם אומרים האם כדאי הp180, או לקנות אם יש מארז מקורר ושקט עד 500 שקל?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי שאלה שאולי תגידו שהיא מפגרת אבל בכל זאת היא מטרידה אותי.. ברשותי המארז lancool k59b , זה מארז שבפורום מאוד ממלצים עליו (גם ברחבי הרשת), המארז משרת אותי מצויין הוא מקרר טוב והוא די שקט. מה שמטריד אותי הוא שלמעלה יש פתחי אוורור, ודברים מסוכנים לחומרה כמו מים יכולים להיות מאוד נגישים לחלקים עצמם.. אני לא אוכל או שותה ליד המחשב אבל נגיד אני מוציא את המחשב לינקוי במרפסת מספיק טיפה של מים שנכנסת מלמעלה וזה אסון. השאלה שלי אם עשיתי טעות שקניתי את המארז הזה (למרות ההמלצות עליו), האם כדי לי להחליף אותו או שיש איזו אפשרות להגן על המארז מלמעלה. אתם תגידו שאני פראנוייד אבל המחשב הזה כל כך יקר אז דברים כאלו מדאיגים אותי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-