ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי ספק 450W ג'נרי... רציתי לדעת עם הספק הזה יכול להחזיק כרטיס מסך ברמה של הGF8800GT/HD3850/HD3870.. עכשיו יש לי את הכרטיס מסך X1950PRO והוא מחזיק אותו ללא בעיות...
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז המיועד לעמידה ורציתי לשאול אם אני יכול להשכיב אותו במאונך? אני פשוט לא יודע אם העמדת מארז בצורה אחרת תגרום לעבודה לא התקינה של המחשב. בתודה מראש, תומי
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם המארז הזה http://skypc.co.il/pl_product~7328~6~0.htm יוכל להכניס את כול המפרט בצד כשבמקום ה 88GTS יהיה HD2400 + כרטיס טלויזיה ? והאם הספק יחזיק את המפרט?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
Hello, sorry for using just english (different computer) I need to choose a power unit My system is: Nvidia gts 250 Athlon x2 4800 Mobo - m4n78-pro i will get a new HDD so don't know HDD yet I don't know much about PSUs. I want it to be very stable, and that when i buy a new computer in a couple of years, i won't have to buy a new sapak, if that is possible I looked in KSP :http://ksp.co.il/?select=.1108..140..01 Can someone explain what's the difference between all the different 500-550 W supplies in 300-400 shekels range? How to choose between them? on what should i look? Thank you!
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני חושב שכרגע הוא הפך לספק המשתלם ביותר!!!! http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3803
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שכחתי להוסיף שהמארז חייב להיות מאד שקט ומאוורר היטב. המיגבלות שלי הן: גובה מקסימלי: 48 רוחב מקסימלי: 24 חייב: -אופציה לחיבור שתי יציאות סאונד (קדמית ואחורית). -ללא יציאות/כניסות מלמעלה (אין מקום...) רצוי: -כניסות USB קדמיות -ללא ספק כוח
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
האם ה antec 280 זה המארז הכי טוב מבחינת השקט בקטגוריה של המארזים השקטים ומקרר הכי טוב ? אני מחפש מארז שקט ומקרר טוב למחשב שלי שמיועד להפקת מוזיקה שקניתי לפני שנה וחצי... מפרט i7 2600k ספק seasonic 850w כרטיס מסך hd 6970 לוח אם גיגאבייט p67-ud3-b3 דיסק קשיח 1tb 8gb זיכרון וקירור למעבד אני רוצה לקנות חדש אשמח להמלצה של קיור שקט ככל האפשר ושיקרר טוב מאוד תמעבד האם האנטיק 280 זה המארז האולטמטיבי ?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם. בטח כולכם מכירים את הטרנד של מחשבי נט-טופ. הם קטנים סקסים ואלגנטיים מצד אחד אבל מצד שני יקרים ומציעים מפרט די עלוב. אני מחפש לקנות עכשיו מחשב שולחני אבל אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר קטן וקומפקטי. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מארז מתאים מההיכרות שלכם וכמובן איפה אפשר להשיג אותו. תודה, אודי.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, זקוק לספק 550W ומעלה ומארז שקט, לא צובר אבק, פשוט אך בעל יציאות USB כמובן בפרונט. רצוי שהמארז יהיה לא כבד במיוחד לנשיאה. חובה שיהיה ניתן לרכוש את השילוב ב KSP או איבורי בלבד. תקציב נתון 500-700 ש"ח, עדיפות לכמה שפחות כמובן תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום. זקוק למארז שקט ככל הניתן ב-300 ש"ח גג. כל עצה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מארז בתקציב של עד 300 שקל. אני צריך פונקציונליות נטו. ממש לא מעניין אותי יופי או מנורות או חלנות שקופים. אני צריך שהוא יהיה שקט ויעיל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקרוב אני הולך לקנות CM590 (עולה 285 ש"ח באייבורי) אני רוצה לדעת אם הספק יחזיק (EZ-COOL 450') ואיפה אני יכול לקנות 2 מאווררים של 120mm בזול?!?! (אם לא ילה את המחיר כל כך הרבה אז עם לד כחול...) תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה עשיתי הזמנה מהאתר IQPC בכל אופן בניתי מחשב , ונאמר לי מהאתר שיש מחסור במארזים של Antec sonata 2 mid tower case+450w smart power 2 psu הוא אמר לי שיש מחסור במשלוח של המארזים, אז רציתי לשאול את דעתכם בנוגע למארז באותה רמה... המפרט שלי הוא: מעבד של amd athlon 64 5600+x2 dual socket am2 - 2.8ghz 1 mb cache לוח אם של: asus m2n-e זיכרון: twinmos 1024x2 800 mhz הארדיסק: 160 גיג'ה סאטה2 כרטיס מסך: leadtek pci-ex winfast geforce px8600gts tdh 256mb gddr3 tv/o dual dvi-retail ומארז+ספק כוח שאשמח לקבל את עצתכם... תודה נ.ב חשבתי אולי ללכת על ANTEC NSK6500 -EC או THERMALTAKE AGUILA MIDDLE TOWER CASE- VD1000BNS - w/o PSU - BLACK או THERMALTAKE AGUILA MIDDLE TOWER C…
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האם הקירור ACCELERO S1 בתוספת של שני מאווררי 120 מ"מ יכנס לSAGITTA?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי!! הייתי רוצה לדעת איך הספק הזה לעומת הHEC 400 TRT... הם פחות או יותר באותו מחיר... פשוט אני יכול למצוא אותו במקום יותר זמין... תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצתכם לספק 550w-600w טוב במחיר עד 400 ש"ח. יידרש להריץ באופן בטוח יחסית מערכת של Q6600 ו Radeon HD4890 בשנתיים - שלוש הקרובות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לדעת איזה ספק דרוש בשביל המפרט הבא: מעבד Q9300 כרטיס מסך 9800GTX אין OC ולא יהיה. אם צריך עוד פרטים תגידו ואני ישאל אותו מה המפרט המלא.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://up110.siz.co.il/up3/yz2knjewj1mi.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=kjjoldqy3jzz.jpg עזרו לי בבקשה לימצו את הדגם הזה ועם אפשר לקבל לחוות דעת לעומת CoolerMaster דגם Centurion 535 תודה לכולם וסליחה על האשכול הקודם
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
תמונת המפרט מצורפת. אני פשוט רוצה לדעת אם אני אצטרך גם לקנות ספק או שהספק הנ"ל יספיק. אם זה איכשהו גבולי אני מעדיף לקנות חדש. למחשב יחוברו מספר הארדיסקים מכנים (מקסימום 4), SSD אחד, צורב, ובין 2 ל- 4 סטיקים של זכרון שלא מצוינים במפרט. תודה!
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
מפרט המחשב הוא : מעבד Intel 2.66GHz FSB 1333MHz Socket LGA1366 Core i7 920 זכרון OCZ OCZ3RPR1866C9LV3GK 3072 MB לוח אם Gigabyte GAEX58UD4 כרטיס מסך Sapphire HD4890 1GB מארז CoolerMaster HAF 932 כונן קשיח (כפול שתיים ב RAID) WD RE3 500 GB, 1.2 million hours MTBF, 16 MB Cache, 7200 RPM WD5002ABYS קירור למעבד Zalman CNPS9700 עדיפות ברורה לספק איכות כמו כן שיחזיק גם תוספות בהמשך אין חשיבות לרעש וכו' בתודה מראש אבי
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, ראשית אני ממש לא מתמצא במערכות UPS למיניהם, מפרט המחשב שלי הוא: Asus M2N-E AMD Athlon 64 +5200 X2 BFG GeForce 8800GTS TWINMOS 2GB 800mhz DDR2 ENERMAX LIBERTY 400W GigaByte Poseidon יש לי מערכת קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro ויש גם 2 מאווררים אחד של 12ס"מ ואחד של 8ס"מ (שבאים עם המארז) ואני מתכנן לקנות עוד אחד שמתחבר במקום סלוט PCI אני מחפש אל פסק שימנע מהמחשב לקרוס ברגעים של ירידות מתח או הפסקות חשמל, בקשר למחיר מקסימלי, כמו שציינתי אני לא מתמצא בדברים האלו, כך שהצעות זולות יותר יתקבלו בברכה. תודה
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני לפני החלפת לוח-מעבד-זכרון, וכרגע יש לי את האנטק, ואני לא יודע אם הוא יחזיק אותם (לא מתוכנן OC). במחשב עצמו אין יותר מדי צרכנים. מה אתם אומרים? אגב, יש לי אפשרות להחליף ל Antec 430W (ממחשב אחר בבית). יועיל? תודה.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, חבר אמר לי שיש מארז (יכול להיות של ANTEC) שיש לו פתרון קירור מובנה ל CPU. כלומר איזשוהי קונסטרוקציה שמחברת את הCPU למארז כדי לקרר אותו. אודה מאוד אם מישהו יכול להפנות אותי לדגם הספציפי. עריכה: נתנו לי לינק לפתרון קירור CUSTOM שמישהו עשה, זה אמור להיות משהו בסגנון של זה, אבל במארז שנמכר RETAIL: http://www.silentpcreview.com/article114-page2.html עריכה 2: לא משנה, מצאתי. אפשר למחוק את ההודעה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מארז עד 300 אפשר חריגה קטנה שיהיה בעיקר לקירור לא ממש אכפת לי אם הוא יפה או לא העיקר שיהיה מספיק פתחי אוורור ומספיק מאווררים כדאי לשמור על החלקים בפנים בטמפרטורה נעימה, וגם שיהיה טיפה מרווח שיהיה מקום לחוטים ושלא יהיה צפוץ בפנים. ספק כבר יש לכן הוא לא חובה. עדיף מחנות בבאר שבע. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-