ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
שלום אני הולך לקנות מחשב פצצה בקרוב ואני לא יודע איזה מארז כדאי לי לקנות מה שאני מחפש במארז: הכי חשוב שיהיה שקט ואחר כך שיהיה יפה ושלא יהיה בעיות עם המארז עצמו זה בעיקרון המפרט של במחשב שלי: (תתעלמו מהמארז שרשום שם ומהמאוורר שיש שם) הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤5 1 SteelSeries Steelpad QcK+ ¤89 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 400Gb 16MB WD4000AAKS ¤510 1 מארזים Enermax Chakra 250mm Fan Full Tower Black Uber ECA5001-BS ¤611 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤189 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤35 1 מקלדות Microsoft …
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש את המסך הכחול הזה שמראה את הטמפרטורה / שעה / תאריך וכו' - על המארז.. עכשיו אני לא מבין איך להתעסק עם זה, הצלחתי לכוון רק תאריך ושעה. אבל איך אני יכול לבחור את המהירות של המאווררים וזה? ראיתי שיש שם HIGH LOW וכאלה דברים ויש שם אנימציה של מאוורר שמסתובב אבל מתחתיו יש כזה סימן קריאה - ! - כאילו יש איזה בעיונת או משהו. כרגע לא במאמץ הטמפ' היא 27 אבל עדיין אני רוצה לנסות להגיע ליותר, ע"י האצת המאווררים שגם לא במאמץ. סתם ללמוד עוד על המארז, ואם יש עוד טריקים אז בכיף נ"ב אני בטוח שסתם חפרתי ואני לא אמצא מישהו שיכול לעזור, אבל תמיד טוב לנסות אז תודה וכמובן שגם דף עם הסברים יעזור לי! אני פשוט לא מצאתי הדגם + החברה: NZXT - Nemsis דרך אגב CPU - המעבד HDD - הארד דיס…
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
זה המפרט: E6300 DS4-965P 8800 GTS 320MB צורב DVD/CD הארד דיסק 500 של סמסונג (ואני מוסיף עוד 500 בקרוב) תודה
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
טוב אז ככה, בחודש האחרון עם כניסת החורף לארצינו התחילה מכה של הפסקות חשמל קצרות וארוכות שגורמות למחשב שלי להיכבה ולהידלק בין רגע (אלה הנפילות מתח שיש) או פשוט להיכבה עד שהחשמל חוזר חצי שעה עד שעה אחת. בעבר נשרפו לי כתוצאה מזה בערך 2-3 מחשבים והבעיה עם זה שבד"כ לא רק הספק כוח הולך אלא שהוא לוקח איתו עוד כמה חלקים במחשב, בעבר טבענו את חברת החשמל על הנזקים וגם זכינו אבל ממש אין לנו כוח להתמודד עם זה שוב השנה. השאלה שלי היא, האם יש ספק כוח או כל חלק אחר שקשור למחשב, חיצוני או פנימי שאוגר חשמל ויכול להחזיק את המחשב גם אחרי נפילה לעוד כמה דקות\שעות זה כבר לא משנה כי מיד אחרי שזה קורה אני מחכה את המחשב ולא ימשיך לגלוש על חשבון הסוללה של אותו מכשיר. בנוסף, האם אתם מכירים מכשיר כז…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היום 16.11.07 נשרף ספק הכוח בפעם השלישית ללא תופעות לוואי מראש . בתוך פחות משנה נשרפו אצלי שלושה ספקי כוח ואני לא יודע את הבעיה , אולי אתם יודעים משהו על זה . ואני עובד עם ספקי כוח חזקים ה-2 האחרונים היו 500 וואט כל אחד , הראשון המקורי היה 300. המחשב שלי לא הכי חדש , לוח אם - p4v845 של אסוס , מעבד פנטיום ארבע 2.53 של אינטל . , יש לי 160 גיגה ב-2 הארד דיסקים , כרטיס מסך FX5200 , זיכרון 512 אבל אני לא בטוח כי אחד 2100 ואחד 2700 נראה לי בדגמים (DDR רגיל) , בנוסף צורב די וי די של LG , ואם לפרט ממש כרטיס טלויזיה , כרטיס רשת , וזהו .. , בואו תעזרו לי בבקשה אני מיואש רצח ..
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב עם מעבד PENTIUM D 925 עם כרטיס מסך 7600GS הארד דיסק אחד של 200 וDVD, אני צריך לקנות ספק בעקבות רעשים של מקרר אמקור משנת 76' שהספק שלי עושה ואת האמת הוא די מתחמם . כמה WATT אני צריך לדעתכם? והאם כדאי לקנות עם מאוורר 12 או 8 או 2 של 8? מה יותר שקט תודה לכולם, תמיר,
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הטריניטי אך הבנתי שהוא לא מספיק טוב.. אז אולי אני יעשה מאמץ לצא'קרה אבל השאלות שלי זה האם זה ממש עקרוני לקחת את הצא'קרה במקום הטריניטי או שזה רק מומלץ? אבל גם הטרינטי יעשה עבודה טובה והכי חשוב לי-שקטה וקרירה...וגם מה המחיר של האובר צא'קרה כי ראיתי שאומרים שגם לו צריך להוסיף מאוררים או משהוא...בקיצור יש לי התלבטות קשה מאוד וגם יש עוד 2 אופציות למארזים ,אז זאת הרבעייה הסופית ואני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בקטע הזה כי אני כבר חורג בטירוף מהתקציב שלי... 1-טריניטי 2- לקסה 3-אובר צ'ארקה 4-אפולו שאלה נוספת שחשובה לי מאוד האם אוכל לעשות חסימת אבק כמו בתמונה הבאה לכול מארז שאקנה? http://www.hardwaresecrets.com/article/442 תודה מראש...
-
- 38 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המערכת מורכבת מ P4 2.4GHZ ללא OC לוח אם MSI PT880 2 הרד דיסקים 2 כוננים אופטיים ו-1G זיכרון (2X512) נראה לי שלכרטיס מסך הזה צריך כניסה של pci-e ובעדיפות שהספק יהיה כמה שיותר שקט כי המחשב משמש כמעיין HTPC תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום,אם זאתי אכן שאלה לפה,אז אשמח אם תענו. אם זאת לא שאלה לפה,אשמח אם תעבירו הודעה זו לפורום הנכון. השאלה היא פשוט כך:מה היא מידת הרעש שיפיק המפרט הבא: Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM Gigabyte GA-P31-S3L Conroe Support GP31S3L NZXT Apollo No PSU Black Sunbeam Tuniq Tower 120mm Enermax Liberty 400W 30A @ 12V Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail כאשר המעבד הולך לעבור OC לכיוון ה2.8-3GHZ ככה... נגיד בסולם של אחד עד 10...כי דציבלים לא יגידו לי הרבה,ועם כל הכבוד לאנשים פה לא מאמין בכל מקרה שמישהו יוכל לתת לי תשובה…
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מחפש UPS למחשב עם 8800GTX, ספק כוח של 600W. איזה UPS אני צריך? שאלה נוספת: האם, כאשר יש לי ספק כוח איכותי (Thermaltake Toughpower) אני בכלל צריך UPS? או שהפסקות חשמל לא מסכנות לי את המחשב בזכות איכות הספק? תודה.
-
- 14 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש מצב שאני קונה את המארז הזה Gigabyte Aurora 570 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=25_325&products_id=3253 שמעתי כמה פעמים שהמאוורים שבאים איתם יש בעיות שהם לא עושים את העבודה שלהם זה נכון? כדי לקנות מאוורים למארז? מה לעשות? O,O
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ספק 450 ואט,ומסך lcd 20 אינטש. האם הדגם הזה יספיק לחבר את המחשב+מסך+מודם? http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=5322&cID=178 http://www.advice.co.il/r_productDetails.aspx?PID=631 תודה.
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קודם כל, השאלה הראשונה אולי קצת מפגרת, אבל עדיף לשאול כדי לא לעשות אח"כ טעות מפגרת - מדובר על Cooler Master 690 נכון ? עכשיו בהנחה שכן, ראיתי שהוא מאוד מומלץ כאן ויש הרבה התייחסויות חיוביות אליו בנוגע ליחס תועלת\מחיר ואת זה אני אוהב. וגם ראיתי שיש לו יציאות FW ו-eSATA מקדימה שגם את זה אני אוהב. כמו כן, אם הצלחתי להבין נכון מהתמונות, הוא ToolFree שגם את זה אני אוהב. ובנוסף להכל, הוא לא נראה כמו פלישה מהחלל - שזה גם טוב. נשארו אצלי רק שני נעלמים שקראתי עליהם דברים לשני הכיוונים: 1. קירור - האם ההוא יעיל ? לא שאני צריך משהו מיוחד, סתם Q6600 בלי OC ועם כרטיס מסך בסיסי. כולם מדברים על להוסיף מאווררים, האם זה באמת הכרחי ? 2. רעש - מגיע עם מאווררים שקטים או שיש להחליפם בטובים יו…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, האם הספק הזה: Antec® Basiq BP350 350-Watt ATX12V Power Supply או זה: Thermaltake TR2 W0070 - power supply - 430 Watt יכולים להחזיק 8800GT? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני חייב לדעת יתרונות וחסרונות של כול מארז לא משנה המחיר שלהם רק מקצועית.. אני מת ללכת על הטריניטי אבל מפחד שהוא יתחמם ויהיה רועש אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בדחיפות.. עוד דבר אני חייב לדעת אם אני אוכל להוסיף לשני המארזים מלבד הצא'קרה מסנני אבק בכול היציאות של המחשב ממש כמו בצ'אקרה.. זה יהווה משקל גדול להחלטתי.. המפרט שלי יהיה: מעבד- Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם- Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support- GP31DS3L כרטיסי זיכרון 2 יח'- Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS קירור למעבד- THERMALRIGHT Dissipateur Ultra-120 Extreme +מאוורר Scythe "S-FLEX" S-FDB 120mm Quie או משהוא יותר שקט עד 100 ¤. צריך תשובות דחופות.. תודה רבה.…
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המארז כחלק ממפרט מסויים מחנות זו. באתר שלה רשום שהוא בא עם 2 מאווררים (http://skypc.co.il/pl_product~921WBS~6~0.htm#) בTMS וגם ראיתי פה פעם בפורום רשום שהוא בא עם שלושה. (120mmX2 + 80mmX1) רציתי לדעת אם לדעתכם זו טעות שלהם או שפשוט אצלם זו גרסא אחרת של המארז? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם אם תעזרו לי למצוא אל-פסק שיוכל לשמור על מחשב בעל ספק כוח Corsair CMPSU-520HXEU 520W ומסך LCD של 20 אינץ' (2007WFP). במקרה של הפסקות חשמל, הייתי רוצה שיחזיק את המחשב לזמן מספיק בשביל כיבוי מסודר, ושתהיה אופציה לכיבוי מסודר אוטומטי אם ההפסקה מתרחשת כאשר אני לא בסביבה. קיוויתי ש-500 ש"ח יספיקו. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מישהו יכול לעזור לי לגבי המידות של המארז הזה.אני כנראה הולך להכניס לתוכו SUNBEAM TUNIQ עכשיו השאלה שלי היא האם הTUNIQ נכנס במארז הזה,כי ממה שהבנתי המידות של הTUNIQ הם גדולות. הנה המידות שלו :
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
לא החלפתי את הספק, כיום המערכת היא E6600 NVIDIA 6600GT 2GB RAM 2 HD - 160+320 לוח אם ABIT AB9 PRO אני מעונין ב EVGA SUPERCLOCKED GT8800 היציאת חשמל שלו היא מאחורה... אני ממש לא מבין גדול בחומרה, ככה שאשמח לייעוץ בנושא.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב והוא רשם SONATA 3 ובסוף יצא SONATA 2 שזה אומר 450 וואט האם גם זה מספיק למפרט הבא.... מעבד : E4500 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-S3L דיסק קשיח : WD 250 GB +120 GB SATA 2 ( ה 120 מהמחשב הישן) זיכרון OCZ 1024X2 800 קירור למעבד : VX 120 כרטיס מסך :GIGABYTE 6600GT 128MB ( גם מהמחשב הישן)
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי.. אז ככה, זה אומנם קרב של משקל נוצה על משקל כבד (MID VS FULL) אבל בכל זאת ! חשוב לי מארז FULL TOWER בגלל האופן ספייס, המרווח והסירקולציית אוויר החופשית יותר... לצ'אקרה יש מאורר ברברי בצד... ועוד 2 של 120 קידמי אחרוי, בנוי בצורה אלגנטית ועם גימור יוקרתי.. כנ"ל לגבי הקולר מסאטר שמביא איתו מספר פיצ'רים נחמדים וגימיק שאני לא הכי מת עליו... אפשרות הרחבה ל 7 מארוררים שזה לא שימושי זה כבר הופך לשואב אבק... וגם שהספק למטה.. שהאמת זה מקור לתקלות... לך תדע.. ישפך מיץ או שאני אשתוף ת'ריצפה וזה יהיה אסון =] מה בעקרון יותר מומלץ ל OC... מה שמטריד אותי בצ'אקרה זה שהמאורר הברברי לא יתן לטוניק טוואר או V1 לשבת כמו שצריך במארז.. אשמח לחוות דעת של צ'אקרה אובר או צ'אקרה מיד נגד…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום במחשב שלי נשרף ספק הכוח לאחר שעבד 5 שנים אני צריך ספק איכותי שיחזיק מעמד עד המחיר של 300 שקל האם בחירת הספק תלויה במפרט שלי? (אם תצטרכו איזשהו פרט תכתבו) האם יש חנות מומלצת שתוכל גם להתקין את הספק (באיזור מרכז המדינה) או שההתקנה לא קשה?
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חשבתי על להזמין את המארז הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5412 חשוב לציין שהשקט חשוב לי במארז, והבנתי שהמארז הזה די שקט אבל גם די חלש מבחינת האיוורור. מה אתם אומרים עליו ? כדאי לקחת אותו ? אני קונה מחשב חדש ואני מתכוון להזמין גם את ה 8800GT אם זה עקרוני (הבנתי שהכרטיס גדול וחוסם את האיוורור?). אם לא יש הצעות אחרות בתקציב הזה? אני מוכן לחרוג כל עוד זה ישתלם לי וגם אם אפשר שזה יהיה מהאתר זיגזג כי אני מזמין את המחשב שלי משם תודה
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם ספק 300W מספיק למפרט הבא (מחשב בן כמה שנים), או שכדאי לקחת משהו יותר חזק ? מעבד פנטיום 4 2.4GHz לוח ASUS P4P800 זכרון 1GB כרטיס מסך RADEON 9800PRO צורב DVD HDD 120GB הציעו לי ספק 300W "אמיתי" של EZCOOL JSP-TECH ב-100 ש"ח, או ג'נרי 500W באותו מחיר. כיוון שמדובר במחשב ישן ולא צפויים שדרוגים, הייתי מעוניין בספק מינימלי שיעשה את העבודה.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-