ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין; CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W Thermaltake Light Power 500W חייב על הספק מחברים 4 Pin Peripheral x בין 250-300 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות ספק חדש ויש לי מארז ישן (3 שנים) ושמתי לב שבספק כח החדש שאני רוצה לקנות המאוורר נמצא כלפי מעלה (הגג של המארז) ולא בצד האחורי איפה שמחברים את כבל החשמל. אני צריך להחליף מארז כדי להתקין את הספק הזה או שזה נורמלי?או שיש בשוק ספקי כח חדשים עם מאוורר בצד האחורי? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היו לי 2 ספקים - 1. של HEC 400W ספק טוב מאוד אבל כשהמאורר הלך לא הצלחתי להשיג מאורר בהתאמה לנתוני היצרן ועל כן השתמשתי במאוורר ג'נרי מה שהביא לעליה ניכרת בחום הלוח והמעמד 2. אח"כ קניתי ספק 400W ג'נרי EZCOOL משהו כזה ועוצמת הרעש היתה גבוהה יותר וחום הלוח והמעבד שוב היו גבוהים ולא הצליח להחזיק את המערכת עד שנאלצתי לעבוד על כ. מסך ON-BOURD. אני מחפש ספק טוב ושקט. אני חושב ש 400W אמיתי מספיק (2 כוננים קשיחים כרטיס מסך NVIDIA 8400GS והתקני USB כולל סורק מוזן מתח מה- USB) את כרטיס המסך אני מתכוון להחליף - עדיין לא יודע דגם אבל משו פשוט לצרכי קולנוע ביתי ועבודה בריבוי רמסכים. האם קיים ספק כזה שאינו יקר במיוחד עד 300 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אם יש לי ספק כח של נניח 500W, זה אומר שהמחשב יצרוך תמיד 500W, לא משנה כמה דברים מחוברים אליו בפועל? או שהצריכה היא לפי מה שבאמת צריך המחשב כדי לפעול?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל לינק ל review טוב שאתם מכירים? בעיקר ספקים בתחום ה 400W עד ה 500W מחפש השוואות ברמות השקט, אמינות ויעילות. תודה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהצעה למארז+ספק. הדרישות: 1) ללא לדים זרחניים בכלל (אם אפשר). 2) שקט. 3) שלא נראה מפלצתי(גדול). נועד עבור מחשב i5 ללא כרטיס מסך. 3 דיסקים בפנים(2 של 3.5", 1 של 2.5") אולי נכניס רביעי.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~350TRT~24~0.htm או http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17017&catid=1479 מה נראה לכם יותר טוב בשבילי ? זה המפרט פחות או יותר : מעבד : E2140 לוח אם : ASUS P5VD2-MX זיכרונות : 1 ג'יגה 667MHZ קינגסטון + 512 מגה 667MHZ קינגסטון כרטיס מסך : 8600GT שכנראה עליו מאוורר VF700 של זלמן זה פחות או יותר המפרט.. והספק שכנראה הלך הוא POWER SUPPLY 500W COMBO 20+24PIN . דתעכם חשובה לי .
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה ספק אני צריך לשים... ספק כוח חזק שיחזיק ת'מחשב המארז שלי הוא Raidmax Sagitta Window Black 921wbs תרשמו לי איזה ספק כוח חזק יתאים וכמה בערך הוא עולה תודה
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני קונה ספק חדש, ואני חושב על הספק הזה: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=24&Cat2ID=0&pid=650TXU מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני צריך UPS שייצב מתח וימנע נזקים למחשב במקרה של קצר או ברקים זה יספיק ? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=895&category_id=36380fe71b60edf11377ffdd4db684f7& לוח אם: ASRock 4CoreDual-SATA2 מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 + Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך: PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP זיכרון: Samsung M3 81L2923BTM-CCC 1GB X2 צורב: LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B דיסקים קשיחים: WD 80GB IDE X2 WD 250GB SATA מסך : LG LCD L194WT מארז : compucase 6A19 Midi Tower
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
תמיד שאלתי את עצמי, למה לעזאזל בכל פורום בחו"ל אני רואה אנשים ממליצים על לא פחות מספק 750W איכותי לכרטיס כמו GTX260, כשהוא לא צריך יותר מ450W? היום ראיתי מישהו עושה פרצוף למישהו שהריץ 9800GT על ספק 500W איכותי של OCZ בפורום בחו"ל... האם תשתית החשמל שלהם עובדת בצורה שונה או משהו?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום! יש לי מארז עם בקר ששולט על המאווררים כיביתי את המחשב ואת הספק ולאחר מכן חיברתי את המאווררים לבקר ברצוני לדעת האם זה מספיק לכבות את המחשב על מנת לא לעבוד תחת מתח או שצריך לכבות גם את ספק הכח? :)
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל חוות דעת על המארז ARMOR A60\90 מ thermaltake איך המארז הוא טוב לגיימיג? איך הזרימת אוויר שם היא טובה? בקשר לאבק יהיה שם הרבה אבק? יש מסנני אבק או משהו? המארז הזה טוב אכותי? אשמח לקבל הסבר מפורט D:
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
טוב, עד לא מזמן, הסתדרתי עם מארז גנרי שנקנה ב30 שקל בחנות מקומית, העיקר שהיה מקום לשים את החלקים, שלא היו פזורים לי על הריצפה, ושיחטפו מכות וכ'ו, אז עכשיו סיימתי לעבוד ויש לי כ4K, אז כמובן שהגיע הזמן לקנות הרבה דברים בינהם מארז חדש, אז מצד אחד יש את ה p180,מארז יפה,שקט (מאוד חשוב לי), ומקורר חבל''ז, חוץ מהמחיר כמובן של 840 שקלים, מה שדיי כואב להפטר מסכום שכזה, אחרי שאתה עובד שבועיים בשביל זה, אז חשבתי, בסביבות ה500 שקל מה אני יכול לקנות בתקציב הזה, שהיה שקט ומאורר ומקורר טוב, המראה לא חשוב, כי אצלי המארז נמצא במיקום דיי דפוק ומוסתר ברוב על ידי הכוננית אז גם ככה לא רואים אותו. אז מה אתם אומרים האם כדאי הp180, או לקנות אם יש מארז מקורר ושקט עד 500 שקל?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מארז עם מראה סולידי, ללא אורות וחלונות למיניהם. שיהיה mid tower, לא אוהב מפלצות. מספיק 2-3 מקומות לצורבים, ו4-5 מקומות לכוננים קשיחים, עם עדיפות לכמה שיותר, ז''א אפי' 6. עדיף tooless. וחשוב ועקרוני, שתהיה תמיכה רצינית לספק כח, כיון שיש לי ספק רחב וכבד (enermax galaxy). שקט ואיוורור פחות חשובים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אז ככה את המפרט יש לכם...אני רוצה את המחשב שלי להפוך מחשב קטן ולחדר שהמטרה העיקרית שלו זה גלישה סרטים (דרך TV) ומשחקים פה ושם..(הכרטיס מסך שלי מספיק לי).... אז ככה אם צריך אז להחליף לוח זה גם בא בחשבון... המארז חייב להיות שחור...!!...ואם אפשר + שלט.... בערך כמה צריכה להיות ההשקעה?..
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
http://tms.co.il/product/7133 http://tms.co.il/product/7132 http://tms.co.il/product/8207 הם משתלמים ביחס למחיר שלהם? עדיפים על LANCOOL K60?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי את המערכת הנ"ל: לוח: Abit KN9S. מעבד: 4200+ X2. כ. מסך: X1900GT 1G זיכרון 250G דיסק קשיח וצוררב... מה שכן... יש לי ספק 400W של SPIRE... במעבדה שם (אני מניח שלפי החברה אתם יודעים לבד ממי קניתי, אני לא רוצה לפרסם...) אמרו לי שזה בסדר... ושהספק יחזיק לי את המערכת... המחשב יחסית איטי ומה שעוע, המקלדת והעכבר שלי הם של MICROSOFT אלחוטיים ןמתחברים דרך USB ויש לי בעיות קליטה. האם בעיות אלו נובעות מהספק? נ.ב. שמתי את המקלדת והעכבר אצל מחשב של חבר ועבד מצויין.... תודה
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום! אתמול הזמנתי מחשב מ-OMC, הנה המפרט: מעבד q9550 לוח אם ep43-ds3l כרטיס מסך hd4850 לבסוף החלטתי ללכת על מארז coolermaster RC334 elite וספק coolermaster 600W extreme power. הספק עלה רק 300¤ לכן "תחקרתי" את האיש מכירות עד שפחות או יותר הרגשתי שנכון ללכת על המארז והספק האלה. יש לציין שהוספתי מאוורר 12 סמ למארז (יש שניים). אז אני אשאל כאן כמה שאלות: 1. איך המארז עצמו מבחינת שקט וקירור? האם הוא מספיק מרווח? 2. האם הספק טוב ויציב? לקח לי הרבה להשתכנע שאין שום דבר חשוד במחיר נמוך שלו. איש המכירות אמר לי שהוא נמוך מכיוון והיבואן של החברה דיי חדש בארץ בתחום הספקים ואין לי ממה לחשוש, הוא יחזיק לי את המערכת מעולה בלי שאני ישים לב. 3. איך אני יכול למנוע חדירת אבק? תודה רבה לכולם…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Pentium E2160, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP זכרונות DDR II 667 512MB TwinMOS אני יודע שזה ישן וזה...אין כסף אין מה לעשות אני מחפש אחד טוב ושקט...משהו מ KSP תודה...
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי, יש לי את המארז lexa (לא אני התקנתי את החומרה בתוכו) אני לא מצליח לפתוח את החלון שלו, יש לי את המפתח וניסיתי לפי מה שרשום בחוברת (לסובב את המפתח ולהזיז את הידית קדימה אבל זה לא עוזר, מה אני מפספס? צריך לפרק עוד משהו? אני לא מבין איך זה אמור להיפתח
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ניראה כמו פיתרון מאוד זול למי שרוצה להכניס כרטיס מסך ענק למארז (כמו 8800GTX ו R600) http://www.aerocool.us/p-case/masstige/masstige.htm יתרונות: כל החלק הקידמי ריק מה שמגדיל את המארז בהרבה הוא ברובו ללא ברגים 2 מאווררים של 120MMועוד 3 של 80MM החלק הקידמי הוא MESH (מוסיף לאיוורור). תומך ב ATX ו M ATX. אפשר להוסיף תמיכה ל BTX ,MicroBTX ,Pico BTX (אפשרות נחמדה מאוד). חסרונות: מגיע רק עם אחד ממאוררי ה 120MM. ספק תחתון. הרבה אבק. בניגוד לרוב המארזים שלהם אין אפשרות לשלוט על המאווררים (צריך לקנות פאנל).
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ככתוב בכותרת, ברשותי כרטיס המסך Sapphire HD4870 1GB Toxic שהוא די מאסיבי מבחינת גודל פיזי, שכן הוא בעל קירור ייעודי מיוחד לו. בנוסף לכרטיס המסך, ברשותי גם המארז Antec Nine Hundred. השאלה שלי פשוטה למדי - כאשר אבחר לקנות כ.מסך נוסף כמו הנ"ל ולהציב אותם יחד במערך Crossfire, האם יהיה עליי לשדרג את המארז לדגם Full Tower ? אחרי הכל המארז הנ"ל הינו Mid Tower. אם כן - איזו מארז ממולץ עליי לקנות? להלן הקריטריונים המועדפים עליי: -סירקולציית אוויר יעילה ככל שניתן. -אפשרות לניהול כבלים בסיסי. -לא יותר מדי מצועצע (לא חובה). לגבי מחיר - תתפרעו, נושא הכסף זניח. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-