ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
אני לפני קניית מערכת מחשב ועוד עושה בה שידרוגים אחרונים לפי המלצות מכאן. (בסיס המערכת מעבד 9300+כרטיס בודד מהדור החדש + הארדיסק גדול+מסך 24) אני משדרג את הספק שלי ל: Thermaltake Toughpower 750W ATX 12V 2.2 & EPS 12V Cable Manageme 1 עד היום עבדתי בלי UPS אם תעשו חיפוש פורום תגלו שקניתי אחד שעשה לי בעיות ;D רשת החשמל שלנו טובה (אני יודע שאין רשת בלי נחשולים וכדומה) קראתי שספקים איכותיים היום באים עם בקרה נגד כאלה דברים כולל קצרים והפסקות חשמל האם זה מספיק? 2 במידה ולא אני רוצה לקנות את ה UPS הבא (דגם 1000) http://www.gamatronic.com/home/page.aspx?id=84 דרך אגב דורשים חיבור סיראלי... לוחות חדשים עוד באים עם זה? אשמח להמלצה על UPS אחר במידה ויש לכם נסיון איתו.…
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
Hello, sorry for using just english (different computer) I need to choose a power unit My system is: Nvidia gts 250 Athlon x2 4800 Mobo - m4n78-pro i will get a new HDD so don't know HDD yet I don't know much about PSUs. I want it to be very stable, and that when i buy a new computer in a couple of years, i won't have to buy a new sapak, if that is possible I looked in KSP :http://ksp.co.il/?select=.1108..140..01 Can someone explain what's the difference between all the different 500-550 W supplies in 300-400 shekels range? How to choose between them? on what should i look? Thank you!
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מהאתם אומרים על השילוב ילך טוב עם e8400 ו HD4850????
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שכחתי להוסיף שהמארז חייב להיות מאד שקט ומאוורר היטב. המיגבלות שלי הן: גובה מקסימלי: 48 רוחב מקסימלי: 24 חייב: -אופציה לחיבור שתי יציאות סאונד (קדמית ואחורית). -ללא יציאות/כניסות מלמעלה (אין מקום...) רצוי: -כניסות USB קדמיות -ללא ספק כוח
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אני לא מוצא=/ ובכלל כמה בכל מסילה.. מה לגבי FSP 450W? בכלל יש כזה?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני קונה מחשב עם כ.מסך חלש יחסית (נגיד 7300GS) כדי בעוד כחצי שנה לשדרג לכרטיס תומך DX10 (כשתהיה הוזלה). השאלה שלי היא האם הספק שאני לוקח עכשיו - HEC 300W AR-TF יסחוב את הכ.מסך החדש (שיהיה)? (מפרט המחשב פרט לכ.מסך: E6300, 4 HDs, 1 DVD-RW, 2GB RAM). מה לגבי HEC 400TRT-F? כדאי להשקיע יותר ולקחת ספק יותר איכותי, דוגמת ה- LIBERTY 400W ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
Corsair 650TX 52A @ 12V יחזיק CF4850, מארז Tempest ומעבד עם OC q9300?
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל לינק ל review טוב שאתם מכירים? בעיקר ספקים בתחום ה 400W עד ה 500W מחפש השוואות ברמות השקט, אמינות ויעילות. תודה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהצעה למארז+ספק. הדרישות: 1) ללא לדים זרחניים בכלל (אם אפשר). 2) שקט. 3) שלא נראה מפלצתי(גדול). נועד עבור מחשב i5 ללא כרטיס מסך. 3 דיסקים בפנים(2 של 3.5", 1 של 2.5") אולי נכניס רביעי.
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
האם הנתונים המוזרים שבתמונה (ה 5V, -5V, -12V) ייתכנו, או שזו שגיאה במדידה? ואיפה יש רשימה של הרכיבים שניזונים מכל קו מתח? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם הספק שלי (HIPER S625 625W) יחזיק CF של HD4870 OC Edition+אוברקלוק למעבד Q6600 לתדר של 3.2 (1:42500 בביוס). בדקתי בתוכנה באינטרנט והיא כתבה שאני צריך 813W בשביל כל זה, אבל על החומרה הנוכחית שלי היא כתבה 670W (שזה בכלל לא נכון, אפילו ספק enermax pro 425/525W היה מחזיק את זה אז אני לא יודע מה לחשוב.. ואני רוצה שהספק יחזיק לכמה שנים טובות! נ.ב איך אני אמור לדעת אם זמנו של הספק שלי הגיע? יש סימנים כלשהם? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום. זקוק למארז שקט ככל הניתן ב-300 ש"ח גג. כל עצה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ובהתחלה בחרתי במארזקונה בKSP) CM 690 NVIDIA Edition Black With Window (No PSU) 495 ש"ח אחרי זה פתאום שמתי לב שיש עוד שני סוגים מאותו דגם שמשום מה יותר זולים וההבדל בין המארז הזה לשניים האחרים זה שיש לו תוספת מאוורר נוסף בצד ימין בגודל של 80 מ"מ.. ויש ההבדל גם בין שני המארזים היותר זולים מזה.: CM 690 Black With Window (No PSU) -415 ש"ח CM 690 Black (No PSU)- 375 ש"ח שבהם בכלל אין הבדל במיקום המאווררים ואין למישהו יותר או פחות במאוורר אחד.. מישהו אולי יכול להסביר למה יש ההבדל גדול בין הדגם הזול שבינהם ליקר בינהם..
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה, שתגיד לי כמה שיותר מדויק כמה סה''כ כל הרכיבים בתוך המחשב לוקחים וואט. יש לי ספק 420 וואט של אנרמאקס.. ורציתי לדעת אם קיימת תוכנה כזאת כמה שיותר מדייקת.. שמראה את העומס על הספק וכבר כמה השתמשתי בו (למשל 405W מתוך ה420 הקיים שיש לי..) פשוט המחשב ממש עמוס (ארבעה הארדיסקים, 4-5 מאווררים ועוד) וההייתי רוצה לדעת מבלי לפתוח את המחשב עצמו ולבדוק עם כל מיני מכשירים ומתאמים... האם זה אפשרי? אין את זה באוורסט נכון?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב ארך מתלבט לגבי המפרט כי יש לי הרגשה שהספק לא יספיק: Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5, WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 PALIT ATI Radeon 4870 Sonic Dual Edition 1GB GDDR5 HDMI Cooler Master Centurion 590 Black SeaSonic M12II 430Watt צורב LiteOn DH22A8S-L32 Retail SATA x 22 Black Gigabyte MA-770-DS3 AMD770 CHIPSET AMD Phenom 2 X4 920 Quad Core AM2 BOX דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אחרי מחקר מעמיק אני פונה לבקשת עזרה , אני מחפש מארז שעונה לדרישות הבאות : 1. עם חלון בצד 2. מערכת איוורור טובה ( לא חייב להגיע עם המאווררים יש לי מספיק ) 3. מערכת פילטרים למאווררים - בעדיפות ( או שאני פשוט הוסיף ) 4. שיהיה גדול בנוסף יש לי כמה שאלות שאשמח אם מישהו יוכל לענות לי לעליהם : 1. איפה קונים בארץ מארז אקרילי ( שקוף לחלוטין ) והאם הם מארזים טובים ? 2. עדיף לוותא על הפילטרים למאוורים כי הם נסתמים ומפריעים או שעדיף עם ? ואם אני מוותר עליהם תוך כמה זמן המארז שלי מתמלא אבק ? תודה
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
תמונת המפרט מצורפת. אני פשוט רוצה לדעת אם אני אצטרך גם לקנות ספק או שהספק הנ"ל יספיק. אם זה איכשהו גבולי אני מעדיף לקנות חדש. למחשב יחוברו מספר הארדיסקים מכנים (מקסימום 4), SSD אחד, צורב, ובין 2 ל- 4 סטיקים של זכרון שלא מצוינים במפרט. תודה!
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
מתלבט בין שניהם... אשמח לדעות בנידון. אני יכול להחליט רק בין השניים, אז לא לתת הצעות אחרות... תודה
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול לגבי רמת השקט המשולבת של המארז CM Stacker 830 Evo ושל הספק Thermaltake Toughpower 850W, או אולי 750W. האם הם נחשבים שקטים במידה טובה? או לפחות סבירה/נסבלת? מדובר במערכת עם לוח אם 680i ותכנון ל-SLI בעתיד (כרגע רק כרטיס 8800gtx אחד), ובכלל חוצמזה אני רוצה להבטיח לעצמי שקט נפשי לעתיד, בידיעה שיהיה לי ספק קיים שיוכל להחזיק רכיבים רבים וחזקים גם בעתיד. אז לכן חשבתי על ה-TT TP 850W, או אחיו ה-750W שהבנתי שהוא יותר שקט ממנו. האלטרנטיבה יכולה להיות מארז Antec P180B עם ספק Corsair HX 620W, עבור שקט מקסימלי, אבל זה לא מכסה אותי מבחינת הכוח של הספק והאיכות של מארז הסטאקר. והבנתי שה-HX הוא גבולי מאוד לצורך ה-SLI, ובכלל כשמדובר במערכת עם הרבה רכיבים חזקים. חוצמזה, מב…
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
http://www.hardwaresecrets.com/article/534 כתבה נחמדה על האמת מאחורי המדבקה.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום יש לי את הספק extream power 650 w והוא פשוט רועש מאודדד...... הוא עושה את כול הרעש במחשב ישש דרך להשתיק אותו??? החלפת מאוורר אולי? שימון לא יודע כול דבר רק שיהיה שקט
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז עד 300 אפשר חריגה קטנה שיהיה בעיקר לקירור לא ממש אכפת לי אם הוא יפה או לא העיקר שיהיה מספיק פתחי אוורור ומספיק מאווררים כדאי לשמור על החלקים בפנים בטמפרטורה נעימה, וגם שיהיה טיפה מרווח שיהיה מקום לחוטים ושלא יהיה צפוץ בפנים. ספק כבר יש לכן הוא לא חובה. עדיף מחנות בבאר שבע. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מעבד: entium® Dual-Core CPU E6600 @ 3.06GHz (2CPUs) ,3.1GHzכרטיס מסך:intel g41 express chipset הספק שאני מועניין להחליף:בתמונה המצורפת יצרן: MSI דגם:MS7592 אני רוצה לדעת איזה ספק (דגם, חברה) כדי לי לקנות כך שהוא יהיה בטווח המחירים 200-300 ש"ח ובין טווח של 300W-400W, שיתאים ללוח אם, ויעבוד בלי תקלות. תודה לכל העוזרים !
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
תקשיבו אני יודע שטחנתי את העניין אבל אני זקוק לשקט נפשי בנושא. אז אם אקבל מספיק אחדות דעים בנושא אהיה רגוע ואוכל להנות מהמחשב החדש. אז ככה היום הלכתי לKSP והחלפתי את הכרטיס מסך ל4870X2. עכשיו הסתמכתי על דבריו של DARKLLOTH שאמר שהספק שברשותי "COOLERMASTER eXtreme Power Pro 650W" אמור להחזיק אותו בלי שום בעיה. העניין הוא שסוכני המחירות שם טענו שזה ספק גבולי ולא מומלץ. אני התעקשתי והזמנתי את הכרטיס מסך בכדי שכבר יגיע המחשב. עכשיו אם יהיה פה קונצנזוס אני אהיה מאושר באדם. אם לא אני אאלץ להחליף ספק . בכל אופן ריבוי תגובות חברים זה חשוב לי!! g0vner_x3
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
במקום שכל אחד ישאל האם "הספק" הזה מתאים לי אפשר להכנס לכל אחד ממאות מחשבוני ההספק שיש באתרים של היצרנים ולרשום את המפרט שלכם ולראות מה מתאים לכם מחשבון לדוגמא: http://www.thermaltake.outervision.com/
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-