ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
היי, לפני כחודשיים הוכרזו ספקי כח של חברת CORSAIR , ה-RMx SHIFT, בינתיים לא הגיע לארץ ואני מתלבט אם לחכות או להזמין כבר מאמאזון, שם המחיר לא זול בכלל.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את ה DEFINE R3 שלהם...יש פה עוד כאלה שרוצים לקנות אותו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק כוח טוב למחשב בין הספקים 1000w-1200w רק אני לא יודע אזה חברה טובה ומה טוב היום נחשב בשוק
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&id=3168 אני ממש ממש אודה לו
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
בתמונה מצורף...מחפש אחד כזה ולא מוצא... מישהו יודע אוליי מאיפה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הזמנתי מחשב חדש, והזמנתי ת'מארז TEMPEST ואני חייב לדעת אם יש לי מקום בשבילו מישהו יכול להגיד לי את המידות שלו לאורך? מצטער אם זה ספאם
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הפרטים לפי האתר: http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_modstream_power_supply עולה כ - 570 ש"ח תודה..
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא חשוב לי שקט העיקר שיהיה קריר ויפה.. חשבתי אולי ה 3D AURORA 570S
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי בצד (כמו שניתן לראות, אין הרבה חלקים). מה שכן, מחובר לי מסך 24" IPS (דגם U2412M), צורך 38-72W. המטרה שלי זה לשמור על המחשב בחורף ובמידת הניתן להמנע מכיבוי פתאומי. בפועל נראה שהמחשב שלי צורך עד 100W בכל זמן נתון שהוא לא בעומס (מבחינתי הוא אף פעם לא בעומס) + המסך. לפי החישוב באתר לחישוב הספק יצא לי כ-270W מינימום רק על המחשב (לדעתי זה מוגזם, אני גם מנמיך את התדר). עדכון: חישוב מחדש (הכנסתי נתוני OC), יצא לי שהמחשב צורך 220 מינימום, 270 מקסימום. לא מצפה שישמור על המחשב בזמן גיימינג, רק בעת עריכת תוכנה או גלישה/סרט (כמעט מנוחה למחשב כמו שלי). יש המלצות? התעניינתי באל פסק הזה.
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז בצבע לבן, אפור, או כסוף, אבל משום מה כל המארזים כמעט הם בצבע שחור.. מישהו יודע איפה אפשר לקנות מארז באחד הצבעים שהזכרתי? (גם בלי שחלק ממנו יהיה בשחור, אלא רק הכל אפור/כסף/לבן) הלוח אם שלי הוא לוח micro-ATX Gigabyte H55M-USB3 לכן אין לי צורך במארז ענק.. מעדיף בינוני או קטן תודה עומר
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1x20+4-pin Main Power Connector ( For all of motherboard spec. ) 7x4-pin Peripheral Power Connector 1x4-pin+12V Power Connector 2xFloppy Drive Connector ( FDD / HDD ) 1x8-pin Power Connector for two sockets server / workstation and some single socket PC systems ( ATX 12V 2.2 & EPS 12V 2.1 ) 2x5-pin SATA Connector 2x3-pin Connector ( For 3-pin fan סליחה על הבורות אבל אני לא כל כך מצליח להבין כמה מחברים יש ואיזה.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ראיתי את הביקורת באתר על המארז, אבל לא הצלחתי ליצור קשר עם המבקר לגבי שאלות ספציפיות. מישהו יכול להעיד על עמידותם של מגשי הSSD/HDD והאיכות הכוללת ? מבחינת הפונקציה אין לי ספק שהוא עושה את העבודה, הספק הוא כלפי איכות המוצר.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב בקרוב ואני מתכנן לקנות ספק כח של Enermax אני לא בטוח איזה הספק אני צריך. המליצו לי על הליברטי 400-500W או הNoisetaker 485W מי הכי מתאים לי? להלן המפרט: Intel Xore 2 Duo s775 2.4 ghz (E6600) Gigabyte GA-965P-S3 XFX PCI-EX GeForce 8800 GTX 768 MB WD 250GB 16MB SATA 2 7200RPM WD2500KS WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS SATA - LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHZ CL5 SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - BLACK CREATIVE SB LIVE 5.1* LG CD-ROM X52 THERMALTAKE SOPRANO BLACK + WINDOW MIDDLE TOWER CASE W/O PSU VB1000WS SERIES אודה לכם אם תוכלו לעזור לי למצוא ספק מתאים.. ומכיוון שאנחנו בפורום שעוסק גם במארזים.. יש לי …
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בס"ד אני מתכוון לקנות אחד יד שנייה. אני פחות מכיר את HEC. למישהו יש ניסיון עם ספקים של החברה?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה אומר המושג dba במאווררים? אני מבין שזה קשור לעוצמת הרעש אך האם ככל שהמספר גדול יותר אז הרעש גדול יותר או שזה הפוך קטן יותר? לדוגמה מאוורר שעוצמתו 17dba זה נחשב לרועש או שקט? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לגבי המארז: איך הוא באופן כללי ?איך הוא מבחינת חדירת אבק (האם הפילטרים מועילים)? לגבי הספק Enermax NAXN 450W (ששאלתי במקור): מסתבר שזה מה שנקרא Enermax 80+
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
אני מקבל את הספק הזה עם המחשב החדש שקניתי ...מישהו שמע עליו ?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום. צד את עיני המארז הבא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1731 RAIDMAX ECLIPSE ב 200 ש"ח. הוא מגיע עם עיצוב.. מעניין...ו4 מאווררים 120מ"מ. שזה בגדול מה שתפס אותי. האם הקירור במארז כזה הוא קירור טוב? ומה לגבי הרעש? אם יש למישהו נסיון, אני רוצה מאוד לשמוע. מה דעתכם אם להשוות אותו לANTEC 200 או לANTEC 300/100? מי יותר טוב? (האנטק מגיע רק עם 2 מאווררים (ויקר יותר ב 50 ש"ח לפחות)). למרבה הפלא ברשת לא מצאתי ביקורות. יש גם את זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1733 אותה הגירסא רק עם 6 מאווררים וספק ב398 ש"ח. את הספק שנמכר בנפרד ועלותו בחנות היא 188 ש"ח, אבקש להוריד. ואם אין ברירה אז להחליף למשהו של SEASONIC. אולי זה עדיף? מה דעתכם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסתכלתי על המבצעים של אמזון השנה וראיתי ספק 700W סופר זול, אבל עם ביקורות לא מי יודע מה מדהימות ותהיתי אם מישהו מכיר את הספק או הסדרה שלו או אפילו יש לו דעה לחוות על TT בתור חברה לספקי כוח קישור לדף פה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה-APC BACK-UPS Pro 1500VA אל פסק הוא מפעיל לי NAS, הבעיה היא שבגלל המזג אוויר כל הזמן נופל החשמל, אני לא ממש מכיר מה האל פסק הזה מסוגל , מישהו יכול לכוון אותי קצת . הבנתי שהוא מסוגל לעשות כיבוי למחשב בצורה נכונה, איך הוא עושה את זה? האם קיים דבר כזה { סתם פרי דמיוני} או יש איזה רעיון שאני יכול לקבל טלפון , SMS. או משהו ברגע שיש הפסקת חשמל, וככה אני יכול לכנס למערכת NAS שלי ולעשות לה כיבוי נכון בלי לחשוש שמא ידפקו לי 12 טרה של דיסקים..מה גם שזה לא בריא לNAS תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר את ה-THERMALTAKE TR2 RX PFC 450W עם מאוורר 140מ"מ איך הוא ביחס ל-TR2 470W שיש לי. האם הוא אותו דבר רק ב-20WAT פחות ומאוורר 140מ"מ? ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מישהו יודע אם זאת חברה טובה? ובכלל האם צריך להתאים USP עם הספק שיתאים למערכת המחשב? רשום של-USP הזה יש הספק של 360W כאשר לספק כח שלי יש הספק של 450W... זה אומר שזה לא מתאים?
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שאל אותי לא מזמן בחור שהלך לו הספק, אם ספק של Sweex נחשב ג'נרי או לא (הספק של 300W, עולה בין 170 ל 200 ש"ח)
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
האם יש לו ספק ג'נרי? המארז עצמו איכותי, אבל אני לא יודע אם הספק שלו שווה משהו...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-