עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Sunny Jim,

(ראו מפרט) האם הספק והמארז הללו מתאימים לכרטיס מסך 8800GTS? אם כן, האם הספק יחזיק גם אוברקלוק למעבד?

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  2. אני כבר די טוחן את עניין האל-פסק כאן בפורום וכל פעם עולות לי שאלות חדשות :-) אבל אני מנסה לעשות את הרכישה החכמה ביותר. יש לי היום אל-פסק של גמאטרוניק מסדרת Smart Comapct ואני מאוד מרוצה ממנו, רק שהוא כבר לא מספיק לי. ניסיתי למצוא את ה- i-Compact באתר של גמאטרוניק אך ללא הצלחה, אז אני אשמח אם מישהו כאן מכיר אותו ויכול לספק עליו חוות דעת, וגם האם בכלל כדאי לקנות אותו או שזה כבר דגם ישן שלא נתמך או שלא מוכר ע"י גמאטרוניק. תודה

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  3. Started by baruch_555,

יש לי את המארז של Thermaltake דגם VB1000S קישור למוצר: http://www.thermaltake.com/XaserCase/soprano/bws/bws.htm וקיבלתי עם המארז את הדבר הזה שאני לא יודע מה עושים איתו: מה זה? האם זה נחוץ ואיך משתמשים בזה? כתוב שזה Enclosed dust cloth.

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by Seaninho10,

TZAG-ELITA 402K TK + ספק כוח 520W או NZXT APOLLO + ENERMAX LIBERTY 400W

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by repero,

אהלן, אני צריך המלצה למארז טוב מבחינת קירור שיתאים לכרטיס 4870X2 (שהוא כרטיס ענק), התקציב הוא גמיש באיזור ה500 אפשר לחרוג. חשבתי על ה CM690 או ה HAF932, יש למישהו המלצות מניסיון אישי ? תודה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by GPS,

היי אני צריך ספק שיחזיק את המערכת הזאת: E7200 P43-DS3L 2GB HD4850 HD- 320GB קחו בחשבון שבעתיד אני כנראה אוסיף עוד 1\2 ג'יגה זיכרון ואולי גם מאוורר למארז. אני מבקש שהספק יהיה במלאי של foxpc תודה רבה!

7. שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן להכניס את הכונן הקשיח למקום של כונן ה3.5 החיצוני (פשוט להבריג ולחבר) הסיבה לכך היא חוסר במקומות לכוננים קשיחים. אם לא, יש איזשהו מתאם שיהיה אפשר להכניס? בתודה רבה, אור כהן

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  8. שלום אני בתהליך של הרכבת מפרט. מעוניין שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, בגבולות תקציב הגיוניים. המפרט: מעבד: interl core i3-2100 קירור מעבד: arctic cooling freezer 7 pro rev.2 לוח אם: intel cold lake dh67cl הארד-דיסק: wd 500GB green אין כרטיס מסך יעודי, אבל כן יחובר כרטיס קול (פנימי) . האם מארז compucase 6t + ספק 400W יהיו מספיק שקטים? תודה

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  9. היי אני מחפש מארז TOWER ATX זול של עד 200 ש"ח כולל ספק 500W 24 PIN. המלצות שלכם יתקבלו בברכה. תודה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by ita123,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את המאוורר שבא עם הקירור שלי XIGMAGTEC BLACK KNIGHT בגלל שהוא מרעיש כבר תקופה ארוכה , גם לאחר שפירקתי אותו נקיתי ושימנתי את המאוורר. רציתי לדעת אם משתלם להחליף למאוורר הבא http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6634 איך הוא מבחינת שקט/אורך חיים? תודה

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  11. Started by שוהם,

קינתי היום את אה phamtom ולא הבנתי איפו הלדים שאמורים להיות על המאוורים אני צריך מדריך איך מפעילים את הלידים של המאווררים

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by Charles78,

Hello, sorry for using just english (different computer) I need to choose a power unit My system is: Nvidia gts 250 Athlon x2 4800 Mobo - m4n78-pro i will get a new HDD so don't know HDD yet I don't know much about PSUs. I want it to be very stable, and that when i buy a new computer in a couple of years, i won't have to buy a new sapak, if that is possible I looked in KSP :http://ksp.co.il/?select=.1108..140..01 Can someone explain what's the difference between all the different 500-550 W supplies in 300-400 shekels range? How to choose between them? on what should i look? Thank you!

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  13. אני עומד לקנות מחשב וכרגה אני חושב על המארז GIGABYTE Triton 180 ב 410 ש"ח, אני מחפש מארז זול יותר וגם טוב(מעדיף לוציא תכסף על חלקים אחרים במחשב ) איזה מארז הכי כדאי? ואני קונה תמחשב שלי מ http://www.noacomp.co.il

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  14. היי במחשב שלי המארז הוא antec 300 שקניתי עם המחשב שלי שהוא בן חצי שנה אני מפעם לפעם רוצה לשדרג חלקים או להחליפם לחלוטין וגם לנקות אבק פעם בכמה חודשים הבעיה היא שהמארז הזה לא מתאים לשדרוגים ולהפך הוא גם עושה בעיות (למשל כשאני ארצה להחליף כרטיס מסך אני מאוד מוגבל באורך של הכרטיס או אם אני ארצה להוסיף קירור מים אז בחלק מהמקרים זה אותו מצב...) בקיצור אני שוקל להחליף את המארז הזה למשהו יותר טוב כמו antec 1100 שאחרי בדיקה מעמיקה גיליתי שהוא הכי מתאים לי הוא מתאים יותר לשידרוגים שעתידיים לקרות וגם הוא מציע דברים שב-300 (סידור כבלים הרבה יותר טוב לדוגמא..) השאלה שלי היא האם כדאי להחליף מארז במחשב אצי שנה אחרי שקניתי אותו או לחכות קצת?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by arigo,

שלום שאלה למומחים אני רוצה להוסיף או להחליף הארד דיסק למחשב שלי האם הספק יעמוד בעומס של שניים או שאני חייב להחליף את הישן ? (שוב לפרמט להעביר תוכן וכו') הספק הינו בעל 305W של דל ונתוני המחשב שלי כיום לפני ההוספה של : Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1600 Series Hard Disk : WDC (80 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Network Card : Broadcom Corp BCM5750A1 NetXtreme Gigabit Ethernet PCI Express Leadteck PVR 2000 XP - כרטיס טלויזיה תודה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by lipa,

בשביל OC מקסימלי למעבד מרובע ליבה וכרטיס מסך 8800GTS ? שניהם צרכנים כבדים של הספק וב-OC עוד יותר יש לי כרגע ספק של 450W של OCZ , האם זה אמור להספיק ? תודה

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by yakir4u,

האם הספק הזה שווה משו http://www.tms.co.il/product/10401 E6400 4G RAM 160G HDD HD4560 אם אני לא טועה מבחינת ואטים הוא מספיק לי וגם ככה זה מחשב שמורכב מגרוטאות השאלה אם לקחת אותו או לשלם כפול על FSP ?

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  18. Started by yarkoni,

אוקי לי בעיקרון יש cm690 אבל סתם בישביל הידע הסתכלתי על שני המארזים חוץ מיזה שב690 יש יותר מאוורררים וזה מגיע עם יותר מאווררים לא מצאתי משהו מיוחד אפילו לדעתי ה300 יותר טוב נראה יותר נוח סידור כבלים ניראה מאוד נוח הסירקולציה שלו, נכון שהוא עם פחות מאווררים אבל הסירקולציה ניראת יותר טובה בקשר לאיכות חומרים איני יודע אבל כללי ניראה מארז ממש טוב במחיר מצויין פשוט כמה שאני אוהב את ה 690 שלי אני חייב להודות שהסתכלתי על האנטק הייתי מופתע לטובה מאוד דבר שני מארז מצוין למודינג בעייני אפשר לעשות לו המון אני ממש הופתעתי לטובה מהמארז אחרי "חקירה" קטנה עליו בעייני שווה ליקנות אותו ה 50 -80 ואפשר אפילו לימצוא אותו בהפרשים יותר גדולים אני מאמין מאוד שווים דעתכם ? עריכה: בקשר למאווררי…

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  19. שלום הציעו לי מפרט מחשב מסויים, ואני די מתעניין בו. הבעייה שאני חושב שהמחשב צריך יותר מתח מאשר מה שהציעו לי. זה המפרט: MSI P67A-C43 B3 P67 CHIPSET Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3/4GB Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3/4GB Intel Sandy Bridge i5 3570K Tray + Cooler Master Hyper 212 Evo Antec NEO ECO 620W זה מה שאני חושב שלא יספיק או יספיק בקושי למחשב שלי SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm Sandisk SSD SDSSDX-120G-G25 Extreme 120GB 550/510 ASUS DRW-24B1ST x24 Black זה כל המפרט (ללא המארז). עכשיו קחו בחשבון שאני מתכנן לעשות המהרה די רצינית (בסביבות הג'יגה הרץ), ושהדגם של הכרטיס מסך שלי (ASUS GTX580…

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  20. שלום רב. יש לי מארז של HEC מדגם Compucase 6191 או משהו כזה, שהגיע עם ספק כוח מובנה, לפי מה שרשום עליו, הוא 400W. כרגע הוא מתפעל בצורה לא רע את המפרט שלי, שניתן לראות תחת "מפרט" בצד. האם הוא יסחוב בצורה טובה את המפרט הבא שאני מתכנן לקנות? מעבד: Intel Pentium D 915 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Tray לוח אם: Abit AW9D Intel® 975X Socket 775 זכרון: GEIL 1GB 2*512MB PC2-6400 800MHz CL4 DDR2 Ultra Dual Channel כ. מסך: LEADTEK nVIDIA Geforce PX7900GS 256MB PCIe

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  21. לגבי הכרטיס מסך משהו כמו 4870...ואני לא כ"כ יודע על המחירים של הספק.. אז תיתנו לי אופציות בלי תקציב אבל משהו סביר

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  22. הכבל מהספק למעבד הוא קצר מדי! זהו כבל שנותן כוח למעבד ומתחבר ל-4 פינים בלוח אם מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה הזאת? ואם יש כבל מאריך שאפשר לקנות? או שאולי כבר עדיף להתקשר ולהחליף?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  23. Started by tom892,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם ספק כוח של Cooler Master 460W מתאים למחשב במפרט הבא: Intel Core i7 2600 Kingstone DDR3 1333 8GB RAM WD 1TB HDD Geforce GTX 560Ti 1GB אם לא, איזה בעיות עלולות להיות? תודה רבה :-)

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by netanel38121,

רציתי לדעת בבקשה, האם הספק כוח SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM שעולה 333 ש"ח מספיק לכרטיס מסך הזה ולהחזיק עוד כמה כוננים קשיחים במקביל? (לפחות 4 5 כוננים.) ואם לא מתאים איזה ספק מומלץ שאני יקנה? תקציב מקסימום 550ש"ח. כמה שפחות כסף יותר טוב. כמו כן, חברת ENERMAX יותר ידועה ומוכרת, לא עדיף לקחת אותה? ובנוסף, איך אני יכול לדעת כמה וואט אמיתי יש לספק שאני קונה? נ"ב אני לא מתכננן CF עם הכרטיס הנ"ל לפחות לא בזמן הקרוב. הספק מיועד למפרט החדש שאני קונה. אבל זה לא קשור לקטגוריה של פורום מפרטים, אז אני שואל כאן. כמו כן רציתי לדעת האם המארז ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU מספיק גדול כי להכיל את הכרטיס 4780 בלי בעיות מקום. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by kindermaN,

האם שווה לקנות אותו? יש עליו מחקרים.. מאמרים.. המלצות? זה בעקרון מה שבתכנון : NZXT HUSH + SeaSonic M12-500 500W PSU

• 7 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים