ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
היי זה היציאות של הספק שלי :HUNTKEY V_POWER 550W לקחתי מתאם שיש לו 2 כניסות של 6 פינים ליציאה של 8 פינים , רציתי לשאול אם זה תקין שהיציאות מהספק של 6 פינים שיוצאים מאותו הכבל (ראו בתמונה) זה בסדר? כי קראתי באתר מסוים שעדיף לחבר מ2 חיבוריי מולקס שלא מאותו כבל , בכדאי שלא להעמיס יותר מידיי את הכבל . רוני
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן להכניס את הכונן הקשיח למקום של כונן ה3.5 החיצוני (פשוט להבריג ולחבר) הסיבה לכך היא חוסר במקומות לכוננים קשיחים. אם לא, יש איזשהו מתאם שיהיה אפשר להכניס? בתודה רבה, אור כהן
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות ספק חדש של 650W של קורסייר. השאלה היא לכמה זמן הוא יחזיק אותי? אם בעתיד אני ישדרג את המעבד והכרטיס מסך(כרטיס חד ליבתי), האם אצטרך שוב ספק חדש או הספק של ה650 יספיק? תודות
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחיל בתהליכי שדרוג המחשב ואני רוצה להתחיל עם המארז. כרגע יש לי E6300 - עם הזמן אני אקנה את ה I7 שיהיה לו מחיר נורמלי. הייתי רוצה מארז שקט, שיש לו סירקולציה טובה על מנת שיהיה פחות חמים ממה שאני כרגע. (47 מעלות) וכמובן ארדיסק(42 מעלות) אני מתכוון לקנות Freezer Xtreme Rev.2.או Freezer 7 pro(אלה אם כן תמליצו על משהו בטווח המחירים הנורמלי) אני יוכל לחרוג בעוד מספר שקלים על מנת לקנות מאוורים נורמלים ושקטים התקציב כרגע הוא 350 ש"ח האם יש משהו שיתאים? בנוסף אני לא רוצה ליידים וכאלה שמייקרים - פשוט לא הסטייל ואיזה יותר טוב Freezer Xtreme Rev.2.או Freezer 7 pro? תודה משה
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, בעוד מספר ימים אני הולך להזמין מחשב ואני עדיין לא סגור סופית על ספק, ההתלבטות העיקרית שלי היא בין הספק הזה: http://skypc.co.il/pl_product~SS-650HT~24~0.htm לבין הספק הזה: http://skypc.co.il/pl_product~EVE8600~24~0.htm. אם הFSP היה 650W הייתי הולך עליו בלי להסס אבל הבעיה היא שהוא 600W והסיסוניק 650W. אני מעוניין בספק שיהיה כמה שיותר שקט, שיחזיק את המערכת מצוין, ושיאפשר לי לעשות שידרוגים בעתיד. הFSP הוא ספק 600W מודולרי ויש לו 5 שנים אחריות לעומת הSS שהוא 650W והוא לא מודולרי ויש לו 3 שנות אחריות, אני גם מחפש בספק שיהיה קל לסידור כבלים. אז על איזה ספק אתם אומרים ללכת? על איזה ספק אתם הייתם הולכים?. המערכת שהולכת להיות היא: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http…
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני צריך מארז שיתאים למערך כרטיסים של gtx460. תקציב 500 חריגה 50 עדיף עם חלון.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני צריך לדעת איך קוראים למארז הזה והאם הוא טוב http://img292.imageshack.us/img292/2893/57912576xg4.jpg תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך מארז למחשב quad כנראה ה 9450 לוח אם atx כנראה ה gigabyte ex38 ds4 זיכרונות - לא בטוח (לא מצאתי זיכרונות במהירות של 1066mhz בשביל לנצל את המהירות של הלוח אם) כרטיס מסך די גדול geforce 8800gt 320mb צריך לציין עוד משהו? למארז יש תקציב של 600 שקל בערך וצריך להיות מקורר בצורה טובה בגלל שמעבדי quad מתחמים בהרבה.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב עם מארז של Cooler Master, Cooler Master Centurion 5 460watt, מארז כולל ספק. רציתי לדעת האם הספק והמארז, בעיקר הספק, איכותיים והאם הספק אינו ג'נרי או אינו טוב במיוחד שכן אני לוקח את ה-4850, ואני לא ממש רוצה שהמחשב יתקע לי באמצע משחקים כמו הספק הג'נרי שיש לי במחשב הקודם. קישור: http://skypc.co.il/pl_product~CAC-T05-460~6~0.htm ואם המארז והספק אינם טובים במיוחד מישהו יכול לתת לי קישור או הצעה למארז וספק כוח יותר טובים באותו מחיר בערך, תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
זה המחשב שאני מתכוון לקנות הרבה אתרים מחו"ל באינטרנט מעדיפים את CM690 מה באמת עדיף??
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה אל פסק פשוט שרק ישמור שלא תישרף לי חומרה האם הוא מתאים לי?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המארז הפשוט שיש לי ומחפש המלצה ואם אפשר הסבר הדרישות שלי הם מקום להסתיר את כל החוטים מארז שקט סירקולציה אויר טובה חיבורים מהירים ל5.25 - 3.5 אפשרות לחלון לא חשוב אבל רצוי עדיפות לאלומיניום לא צובר אבק ונוח לניקוי אני ממש לא אוהב את משחקי התאורה למינייהם אז רצוי כמה שפחות אורגן אורות לגבי מחיר אני גמיש אבל לא יותר מ 700-600 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, המפרט שאני כנראה קונה הוא Intel E8400 Gigabyte EP43-DS3L OCZ 4GB Reaper HD4870 512MB WD 500GB צורב של Samsung האם Modu82+ 425W יחזיק את המפרט הזה או שיש צורך ב Modu82+ 525W?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מחשב חדש שקניתי מחכה כבר שבוע וחצי להגעת המארז, CoolerMaster Elite 335 לפי המלצתכם. עכשיו נראה שהספק של המארז ממציא תירוצים ונראה לא רציני, אני רוצה לגמור את הנושא הזה עוד היום. מבקש את עזרתכם במציאת מארז איכותי וזול (רצוי פחות מ-200 ש"ח), והכי חשוב - שיהיה במלאי וניתן לאיסוף מיידי עוד היום באיזור ראשל"צ - ת"א. שאר המפרט של המחשב כבר הגיע והוא: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C זיכרון: KINGSTON DDR II 2GB 800MHz PC6400 כרטיס מסך: GIGABYTE GV-NX84S512HP PEGx16 8400 GS 64Bit 512MB-DDR2 HDCP DVI-I כונן קשיח: Western Digital WD5000AACS 500GB SATA II 16MB 3.0 GB/s 7200 RPM צורב: Asus DRW-22B1LT B+W SATA DVD-RW DL Super Multi X22 Light Scribe…
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי 2500k asrock extreme3 gen3 ddr3 1600 g.skill אני רוצה לעשות OC כבד למעבד(עדיין לא הרכבתי את כל החלקים...) sychne mugen 3 2 כרטיסי מסך gtx560ti. איזה מתח של ספק אני יצטרך? + האם ניתן לקבל המלצה לספק כלשהו? ובנוסף לכך האם יש לכם המלצה לגבי מארז אבל אני צריך שיהיה מאוורר טוב מאוד ושקט... תודה.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מתלבט בין; CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W Thermaltake Light Power 500W חייב על הספק מחברים 4 Pin Peripheral x בין 250-300 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף מארז אחרי שהמארז הנוכחי שלי (ThermalTake Element G) פשוט לא מפסיק לעשות לי בעיות. הדרישות שלי הן שהמארז יהיה מ-IQPC, ושישמור על רמה גבוהה ככל האפשר של קירור (רעש לא ממש קריטי שכן לעיתים נדירות אני ישן עם המחשב פתוח בלילה) ושיהיה עמיד ועשוי היטב (להבדיל ממארז של ThermalTake לדוגמא). המפרט הוא המפרט שכתוב בצד (הראשי) - שימו לב שהקירור של המעבד זה ה-TRUE שיחד עם הלוח אם מגיע לגודל של 17.5 ס"מ, ככה שהמארז צריך להיות מרווח יחסית. עוד פרט חשוב זה שהמערכת קירור של הכ.מסך היא ה-Windforce של Gigabyte שזורקת חום הצידה עד כמה שידוע לי. כרגע אני חושב על ה-Zalman Z11 שהוא גם זול מאד, העניין היחיד שלי איתו זה שהאוויר שנכנס מהצד נכנס יחסית מקדימה ככה שאני …
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, אני צריך אל פסק חזק למחשב. ברגע שיש הפסקת חשמל שיתן לי לפחות עוד 10 דקות שימוש. יש למישהו המלצות למשהו טוב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
-
איך הוא? ראיתי שהוא תוצרת SS ,ואומרים שהוא טוב , אבל איך זה שהוא 750W ועולה רק 520 שקל? כדאי לקחת אותו? זה שהוא 750W והוא לא מודולרי זה יפריע לי?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני צריך מארזגדול שיהיה אפשר להכניס בו V1 ו9600GT התקציב עד 200 ש"ח (עדיף פחות)
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
היי חברה, זהו השירשור הראשון שאני פותח כאן בפורום, אבל אני כבר למעלה משלוש שנים "קורא פעיל בפורום" ולא פתחתי שום שירשור משום שתמיד מצאתי את מה שאני מחפש רק מקריאה - אבל עכשיו אני בבעיה וחשבתי שתוכלו לעזור לי בבחירת מארז. בתקציב שלי יש מבחר מאוד גדול וקשה לי להחליט. קודם כל המפרט שברשותי: מעבד: AMD Athlon 64 X2 4600 2.4GHZ קירור למעבד: Zalman CNPS9700 NT לוח אם: ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra זכרונות: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 - נקנה לאחרונה (קירור סטוק) ספק כח: Enermax Liberty 500W שתי דיסקים קשיחים (250 של WD ו-500 (32 מגה) של סיגייט) צורב דיוידי סטנדרטי והמארז: Raidmax Sagitta …
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחר או מחרתיים מחשב חדש. הכרטיס מסך שלי יהיה 4870 (אם תשאלו על גודל המארז =]). רציתי לשאול אם המארז יהיה מספיק שקט (לא שקט מופתי, אבל שלא יהיה רועש כי אני ישן איתו בחדר). עד כמה הוא מקורר? אם כדאי להוסיף לו מאווררים חוץ מאלה שבאים איתו? כמה? איפה בדיוק? ואילו מאווררים (חברה ודגם)? ובאופן כללי, עד כמה הוא מומלץ? תודה רבה מראש, חשוב לי מאוד התגובות שלכם כי זה דחוף תודה רבה, DarKing
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול לגבי המארז הנ"ל, שמגיע עם ה- TOOL-FREE שעוזר לחבר צורבי DVD וכונני פלופי בלי ברגים, אני מתכוון לגומי השקוף הזה. רציתי לשאול האם זה בא גם בצד השני של המארז, בדלת הימנית, או שרק בצד שמאל שנפתח עם הברגי בוהן, שלא מצריך מברג? מקווה שהבנתם אותי, ואני מודה לכל מי שיעזור.
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התחדשתי במחשב בעל הנתונים הבאים: לוח Gigabyte EP43-DS3L מעבד Intel E8400 3.0 ghz זכרון Geil 2 gb Ultra CL4 כ. מסך MSI 4850 כוננים קשיחים וכונני DVD: 500gb SATA 250gb SATA 80gb IDE 80gb IDE צורב Samsung DVD הוספתי מאוורר שמכניס אוויר (שקט של EZCool) עניין השקט נורא חשוב לי ולכן את כל הרכיבים הנ"ל הכנסתי במארז SONATA III של Antec. לצערי, בהפעלת המחשב נשמעים (בקושי רב) צרצורים, שלאחר מכן נחלשים (אך עדיין נשמעים), כשהאזנתי לחלקי המחשב השונים גיליתי כי הצרצורים מגיעים מהספק כח של המארז, את הרעש אנסה לתאר כמעין רעש של חשמל, כמו רעש שיש ליד שנאים של מתח גבוה של חברת החשמל, אך חלש יותר. צרצורים של חשמל. אין ברצוני להחזיר את המחשב ולהמתין עד שיחזירו לי אותו מתוקן.…
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-