ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
אני לפני שדרוג המערעת החדשה תהייה על בסיס I5 +GT9600 +שלושה דיסקים כיום יש לי ספק Hiper של 425W ומארז Compucase 6AR6 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402_2249&products_id=26506&PHPSESSID=0c5ae3ff1fd57a25e30cf0ab67c2f37c השאלה היא האם יש צורך להחליף את הספק למערכת הזאת? כמה עוד אפשר ללחוץ את הספק הזה (מבחינת שדרוג עתידי) ? דרך אגב יש צורך בשדרוג המארז ?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני כרגע במהלך בניית מפרט כאשר החלקים האחרונים שנשארו לי הם ספק ומארז. המחשבה הראשונה שלי הייתה על מארז SONATA 3 יחד עם ספק הכח המובנה באותו מארז אך לאחר קריאת מספר ביקורות וחיפוש בפורום הנוכחי התרשמתי שבחלק מהמקרים עדיף להוסיף כסף על מנת לרכוש ספק כח בעל נצילות גבוהה לשם חסכון בחשמל ובכסף ולשם קבלת יעילות מקסימלית. האם אכן מתקבל חסכון משמעותי בחשמל לאורך תקופה של כמה שנים בעקבות שימוש בספק בעל נצילות גבוהה או שמא מדובר בחסכון של כמה עשרות שקלים לאורך אותה תקופה ואשר אינו מצדיק רכישה של ספק יקר? הנה המפרט המקורי המתוכנן (לכאורה מדובר במפרט שאינו צורך הרבה חשמל אך התכנון העתידי הוא להוסיף עוד שני כוננים קשיחים בנפח 320GB/500GB ובמקרה הצורך לצרף כרטיס מסך כדוגמת ה-AMD HD 34…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום,עקב ריבוי הפסקות חשמל באיזור שלי אני צריך המלצה לאל פסק שיתן לי לכבות את המחשב כאשר יש הפסקת חשמל,המפרט הוא : AMD Athlon II X4 635@ 3400 MHz Gigabyte GA-770T-USB3 Transcend 8 GB Ram Leadtek GeForce GTX 460 OC ASUS Xonar Essence STX SeaSonic S12II-620 אני גם רוצה לרכוש SSD ולכן אני מעדיף לקנות אל פסק לפני בכדי שההפסקות חשמל לא יהרגו לי את הSSD. איזה אל פסק אני צריך? תודה. רק עכשיו שמתי לב,טעיתי בפורום אם מישהו יוכל להעביר את הט'רד לפורום המתאים,תודה.
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר מתלבט מאוד , אני אומר שהANTEC ביתרון בגלל הפילטרים , כמות המאווררים והיכולת לשלוט במהירות שלהם.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב DUAL CORE E6300 1.8GHZ , כרטיס מסך ATI550X ספק כוח ג'נרי 500W מסך LCD 17 האם הדגם E-COM700 של http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1129 מתאים או שצריך VA חזק יותר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מה הולך אנשים? טוב יש לי בעיה קטנה - קניתי מחשב חדש לאחי. אבל כשהוא מנסה להריץ את המשחק Brother In Arms hells highway אחרי כמה דקות משחק הוא פשוט נתקע, ואז מופיעה הודעת שגיאה של ATI VPU recover שבעצם אומרת שהדרייבר של הכרטיס מסך (HD 4850) אתחל את הכרטיס מסך עצמו כי הוא פתאום הפסיק להגיב לדרייבר (זו מן תכונה בדרייבר של ATI). הסיבה שאני רושם את זה פה כי בדקתי במספר מקומות והבנתי שיכול להיות שזה בגלל שהספק לא מחזיק טוב את הכרטיס, אז אני צריך שתגידו לי אם זו אכן יכולה להיות הבעיה.הנה המפרט המלא: AMD phenom II 710 2.60ghz xigmatek hdt cpu cooler gigabyte ga-ma770-ud3 am2 antec thre hundred black cooler master 500W Extreme Power Plus g.skill ddr2 4096mb 800mhz dual channel WD …
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בספק שיהיה יחסית שקט למפרט הבא: Pentium 4 2.6GHZ Northwood 1024MB ב4 סטיקים Nvidia 6600GT שני כוננים קשיחים ושני כוננים אופטיים. בנוסף אשמח לקבל הצעה למארז כולל ספק שיתאים למפרט עד 300 ש"ח. אני מעדיף שההצעות יהיו מהחנות הזאת: www.p-see.co.il מפני שהיא קרובה לביתי, ואני מוכן להוסיף עוד קצת כדי שזה יהיה משם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום, חשוב לי שיהיו כניסות USB (בעדיפות שתיים!) מקדימה. שיהיה כמה שיותר שקט. שיחזיק Core 2 Due וכרטיס מסך סביר משהו בכיוון X1650 Pro או 7600.. לוח אם מבוסס P35 ושני גיגה זכרון (שני מקלות) - אם זה משנה. המון תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מעבד 2600K מומהר כרטיס מסך hd 6950 dual fan antec sonata proto http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7784 לעומת זאת האם antec titan w/o psu יכול להתאים למרות שהוא מוגדר כמארז לשרתים? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4566
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי בעקבות הסופות האחרונות אני שוקל לקנות AVR או UPS כדי להגן על המחשב שלי מפני כל הנזקים שיוכלים להיגרם מרשת החשמל. 1.מה אתם ממליצים עבור משתמש ביתי עם מחשב חדיש(ספק ג'נרי 500W) ומסך 17 LCD --- אל פסק או AVR ? 2. איזה ספק כדאי לקנות עבור המחשב בעלות של עד 400 שקל גג ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
בס"ד יש לי מערכת מחשב מעבד-E8400 4GB DDR2800MHZ -TEAM HD4870 1GB 1000GB WESTREN DIGITAL 80GB WESTREN DIGITAL לוח אם -ECS G31T-M7 אני לא עושה O.C וצריך ספק טוב שיכול להחזיק את המערכת הזאת בלי בעיות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
תקשיבו אבא שלי בטעות קנה לי ספק כוח לסוקט 775. כלומר רשום על הספק סוקט 775.... זה ספק של 350W אגב, של EZcool.. עכשיו מה שיש לי זה מעבד בסוקט 447... וכל החיבורים בספק זהים למה שיש לי כרגע חוץ מהחיבור שבא ליד המעבד... שמה הוא יותר ארוך בקצת... וגם אין לספק כוח הזה מאוורר משום מה... עכשיו השאלה שלי הי כזאת, אני יכול לחבר את הספק הזה למחשב שלי והוא יעבוד? זאתא ומרת בחיבור שליד המעבד פשוט יהיו כמה כניסות כאלו שלא יהיו מחוברות \= תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בלוח את חבור החשמל של ה8 פינים, כשכתוב בחוברת של הלוח שמספיק 4 פינים, וה8 פינים זה למרובעי ליבה. לי יש ספק עם אפשרות לחבר את שתי האפשרויות הנ''ל, ומעבד כפול ליבה על OC(מפרט בצד). מה עדיף לחבר, 4 או 8? תודה.
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שוטטתי וחיפשתי ביקורות טובות על מארזים שונים והגעתי לשלושה מארזים עיקריים שאני מתלבט ביניהם. אשמח כמובן לקבל עצות אחרות והצעות למארזים אחרים- אבל הנה השלושה שאהבתי: HUSH, של ZNXT. (עדיין לא בארץ לדעתי, יגיע עוד שבועיים?!) LEXA BLACKLINE, גם כן של ZNXT. (מעוצב להפליא עם לא מעט אוורור!) ואחרון חביב: Silentium T1 Pro, של Arctic cooling. לא הכי מוכר ככל הנראה, אבל נראה די חזק בעניין סירקולציית האוויר... חלקם אאל"ט באים ללא PSU, למרות שלא תהיה בעייה להוסיף אחד כמובן- המחירים מגיעים עד למקס' של 700¤ בקירוב. שוב- אשמח להצעות נוספות ולביקורת על ההצעות שאני הבאתי תודה!
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
המפרט: i5 2400 8gb g.skill ram gigabyte ga-z68xud3h-b3 אני רוצה לקנות את HD 6850 היום מ KSP OR IVORY רציתי לרכוש גם ספק בסביבות ה 300 ש"ח אפשרי או שזה גבולי וחייב יותר יקר? המחשב לא מיועד ל OC
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי ספק מיותר ואני רוצה לשחק איתו קצת :ם אני חיברתי אותו לחשמל סתם ככה והוא לא עובד..... הוא אמור לעבוד?
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי במחשב שלי המארז הוא antec 300 שקניתי עם המחשב שלי שהוא בן חצי שנה אני מפעם לפעם רוצה לשדרג חלקים או להחליפם לחלוטין וגם לנקות אבק פעם בכמה חודשים הבעיה היא שהמארז הזה לא מתאים לשדרוגים ולהפך הוא גם עושה בעיות (למשל כשאני ארצה להחליף כרטיס מסך אני מאוד מוגבל באורך של הכרטיס או אם אני ארצה להוסיף קירור מים אז בחלק מהמקרים זה אותו מצב...) בקיצור אני שוקל להחליף את המארז הזה למשהו יותר טוב כמו antec 1100 שאחרי בדיקה מעמיקה גיליתי שהוא הכי מתאים לי הוא מתאים יותר לשידרוגים שעתידיים לקרות וגם הוא מציע דברים שב-300 (סידור כבלים הרבה יותר טוב לדוגמא..) השאלה שלי היא האם כדאי להחליף מארז במחשב אצי שנה אחרי שקניתי אותו או לחכות קצת?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הספק הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3887&CatCode=409 המארז הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3720&CatCode=408 הכרטיס מסך הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3696&CatCode=400 אני רוצה להתקין אותם במחשב שלי : Q6600 מעבד לוח g31 כולל pcle2 עם יש אמלצות אחרות רק אבל רק ! מאייבורי
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אוקי לי בעיקרון יש cm690 אבל סתם בישביל הידע הסתכלתי על שני המארזים חוץ מיזה שב690 יש יותר מאוורררים וזה מגיע עם יותר מאווררים לא מצאתי משהו מיוחד אפילו לדעתי ה300 יותר טוב נראה יותר נוח סידור כבלים ניראה מאוד נוח הסירקולציה שלו, נכון שהוא עם פחות מאווררים אבל הסירקולציה ניראת יותר טובה בקשר לאיכות חומרים איני יודע אבל כללי ניראה מארז ממש טוב במחיר מצויין פשוט כמה שאני אוהב את ה 690 שלי אני חייב להודות שהסתכלתי על האנטק הייתי מופתע לטובה מאוד דבר שני מארז מצוין למודינג בעייני אפשר לעשות לו המון אני ממש הופתעתי לטובה מהמארז אחרי "חקירה" קטנה עליו בעייני שווה ליקנות אותו ה 50 -80 ואפשר אפילו לימצוא אותו בהפרשים יותר גדולים אני מאמין מאוד שווים דעתכם ? עריכה: בקשר למאווררי…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ב-front panel יש מסננים שקל להוציא (אלא שלפני הכוננים) ויש זוג מסנני אבק גדולים עם ציר. http://images.hardwarecanucks.com/image/lemonlime/cases/antec_p183/antec_p183_front5_sm.jpg ניתקתי צד ימין ע"י לחיצה, אבל אני לא מצליח להסיר אותם מהציר בצד שמאל, ואני מפחד לשבור את הציר/מסננים. האם אני טמבל? האם מישהו יודע איך עושים זאת? ההוראות באתר של antec ממש לא ברורות.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
איך הוא? ראיתי שהוא תוצרת SS ,ואומרים שהוא טוב , אבל איך זה שהוא 750W ועולה רק 520 שקל? כדאי לקחת אותו? זה שהוא 750W והוא לא מודולרי זה יפריע לי?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
האם ה-TT purepower 430W של מסוגל להחזיק את ה-8600GTS שהספקיות ממליצות 20A במסילת ה-V12 בזמן ששלי מייצר 16A במסילה הזו..? זה ממש דחוףףף לי לדעת...
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם אני גיימר מיינסטרים שאוהב שהמשחקים שלו נראים טוב ורצים חלק (על רזולוציה 1680x1050). אני לא עושה אוברקלוקינג או מודינג. יש לי מחשב שקניתי בסוף 2007 ואני רוצה שיחזיק לעוד איזה שנה-שנה וחצי עם כרטיס מסך חדש. החלטתי לקנות את Sapphire 6870 HD. בעמוד הרשמי של הכרטיס הזה כתוב שהוא צריך 500 watt. שמעתי שבפועל כרטיסי מסך צריכים פחות מהדרישה הרשמית. כרגע יש לי ספק Enermax ELT400AWT. אני שואל - האם אני צריך ספק כוח חדש או שזה יספיק לי? מה יקרה אם אני אחבר את הכרטיס החדש עם הספק הקיים? אם אני צריך ספק חדש - מה אתם ממליצים (אני רוצה את ברמה מספקת, בדיוק מה שאני צריך, במחיר הזול ביותר)? עוד פרטים על המחשב: לוח אם Gigabyte P35C-DS3 מעבד Intel Quad Q6600 הארדיסק 7200RPS סט…
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-