עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by subarel,

השאלה דיי בכותרת.. סתם לחישוב עלות של מחשב פועל לאורך כל החודש... בראל.

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by ARI_ARI,

המפרט שלי: לוח אם: GA-945P-DS4 מעבד: E6400 זיכרון:(2X1GB CORSAIR, 2X512MB GEIL (800MHZ כרטיס מסך: ATI RADEON X1950XTX 512MB DVD: NEC 7170A CDROM: LG מאווררים: 80MM ו120MM(במארז) הציעו לי לקנות ספק THERMALTAKE 450W TR2 RX (נשמע איכותי אז קניתי...) שמתי אותו כמו שצריך (יש לי ניסיון בהרכבה) הוא עבד... התחלתי לשחק ואחרי 5 דקות הספק נשרף... (לאחר בדיקות אישרתי את זה) (הטמפ' של המעבד וכרטיס המסך תקינות) אז איזה ספק אני צריך? אני מתאר לעצמי שיותר מ450W... טווח מחירים 400-600+-... האם ספקי THERMALTAKE נחשבים לטובים?

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by blinkybill,

שלום חברה... מישהו יודע איפה אני יכול להשיג בארץ את המארז הזה: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Trio/trio.htm ניסיתי חיפוש בחנויות אינטרנט שונות שמתעסקות עם סחורה של SUNBEAM אבל לא מצאתי כלום... אם מישהו יוכל לאמר לי איפה אפשר להשיג אותו ובאיזה מחיר אני אשמח.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by pavelb,

במחשב הישן שלי המאוורר של הספק הפסיק לעבוד. המארז הישן הוא קטן מימדים (נראה לי קראו לזה MIDI) והספק יושב בדיוק מעל המאוור של המעבד. לכן אני שוקל לקנות מארז חדש גדול עם ספק גנרי - משהו זול בפחות מ-150 ש"ח. השאלה היא האם כל מארז שאקנה יתאים ללוח האם ASUS P4T CM - 423 pin socket - RDRAM memory אולי בכלל הנושא שמפריע לי (הספק מסתיר את המאוורר) לא כ"כ חשוב, ועדיף לקנות ספק בלבד? ושאלה נוספת - היכן אני יכול למצוא כיום מאוורר מתאים למעבד, אם ארצה להחליף גם אותו?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  5. איך ה ANTEC P182-B ADVANCED SUPER MID TOWER CASE האם יש שם מרווח מספיק ל 8800 לא בצפיפות האם שקט נוח לשליפה והרכבה ובהשוואה ל Hush או NZXT LEXA w/o PSU שעולה כמעט חצי מחיר ובטוח יותר יפה תודה

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  6. אהלן ושלום רב אחיי ואחיותיי. אני קונה בקרוב מחשב כפול ליבהAMD 3800 וכ.מסך 8800GTS 320 ,לוח של ASUS M2NE ו2 גיגה זיכרון שאלתי היא מה עדיף מבחינת שקט יעילות ונוחות בין מארז של ANTEC SONATA 2 - ב761 שח 450W או מארז של ?Supertalent CA-601UFB Blue? + LIBERTY 400W - ב790 ש"ח מה עדיף? יש הצעות אחרות ? (כמובן שאת המארז השני אני אפנק במאווררים גדולים יותר)

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  7. המחשב לשימוש ביתי . האם יש הבדל מהותי בין הדגמים 370 EG375AX-VE ENERMAX NOISETAKER לבין הדגם EG375P-V ?[br]פורסם בתאריך: 20.06.2007 בשעה 08:26:52 האם הספק מתאים למארז COMPUCASE 6A19B ?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by (G),

אני צריך המלצה למארז לשרת FREENAS עד 500 ש"ח שיראה טוב, קומפקטי ואחסון עד של 8 דיסקים קשיחים לפחות. מישהו מכיר את המארז הזה: TAGAN MONOLIZE II 25mm Black Rubber Coating http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2819&products_id=21086 ויכול לתת חוות דעת? תודה.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  9. אז ככה התקשרו אליי היום מהחנות שהתחילו להריכב את המחשב אבל יש בעיה אחת - הקירור Ultra 120 Extreme לא נכנס במארז שלקחתי שהוא Thermaltake Armor Plus MX Aluminum Silver לפי המוכר, יש אפשרות להכניס את הקירור, כשמורידים את המארז 12 על החלון בצד הוא גם אמר שדבר כזה יפחית מהאפקטיביות של הקירור במארז אז יש לי בעיקרון 4 בחירות בין מארזים - Thermaltake Armor Plus MX Aluminum Silver - בלי המאוורר על החלון בצד Antec 900 Antec P182 Cooler Master 690 למען האמת, אמרתי לו להרכיב כבר עם ה-Antec 900 אבל הבנתי שיש לו כמה חסרונות כמו בעיית אבק מוגזמת והבעיה הגדולה מכל - הרעש! הוא נשמע ממש כמו טרקטור, ושמעתי סירטונים ביוטוב דברים כאלה משגעים אותי אז באיזה מארז אתם הייתם ב…

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  10. הספק במפרט שלי.כיום מחזיק את המערכת הנוכחית מצויין.אני הולך לשדרג כנראה למעבד E8400 ,ללוח גיגהבייט EP43-DS3 וזכרון OCZ 4GB 800 MHZ מה אתם אומרים? האם הספק שלי יחזיק?

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  11. ^ Arctic cooling silentium t2 כרגע יש לי את המארז הזה^ שקט להפליא. מעניין אותי עד כמה שקטים הקורסאיר והג'יגבייט ביחד. תודה.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by arpa,

היי, אני מחפש מארז איכותי למחשב HTPC, כמה שיותר קטן, כמה שיותר קריר ושקט. אין לי ממש תקציב, אבל יהיה נחמד להשאר בתחום ה700-1200 ש"ח. הדבר שהכי חשוב לי במארז, שיהיה בו מקום למינימום 3 הארדיסקים. לזלמן יש מארז מאוד נחמד שיש לו 4 מקומות אם אני לא טועה, אבל הוא מאוד יקר ואני לא בטוח שמשלחים אותו לארץ.. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  13. Started by okarmi,

שלום לכולם, נראה לי שקניתי ספק לא מתאים. לוח האם הוא P4i65G. ללוח אם חיבור אחד של 20 וחיבור אחד של ארבע. החיבורים רחוקים אחד מהשני. הספק הישן שהיה מחובר אליו היה כנראה גנרי (Sunshine 400W. הספק החדש שקניתי הוא ה FSP-350-GLN. החיבור הגדול הוא בעל 24 (חוץ מגיד אחד שחסר - כנראה זה בסדר לפי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=179687.0 ) החיבור הקטן שונה, במקום ארבע יש לי שמונה. מה אתם אומרים, צריך להחליף ספק?

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  14. Started by bora8,

שלום לכם רציתי לדעת האם הספק הזה טוב או שאתם ממליצים על ספק אחר 750W Modular 14cm fan, Active PFC, (Chieftec) Core i5 750, s1156, 8MB Box P7P55D EVO LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600(Asus) 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel Centurion 590 Black Case 750W Modular 14cm fan, Active PFC, (Chieftec) 3515 shakel! כרטיס מסך כניראה 4890 או HD5850

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  15. שלום יש לי אל פסק שמדורג ב-600va שזה 360w הבטרייה שלו התקלקלה - רשום עליה 12v 5ah אם אני מחליף למשל לבטרייה של 12v 7ah מהי כמות החשמל שיוכל עכשיו האל פסק לספק? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by zeev1,

בחנות מחשבים נאמר לי שלמערכת בסיסית כזאת: לוח אם אינטל blkdg41rq מעבד e7500 זיכרון קינגסטון 800mhz ddr2 2g מספיק מארז עם מאורר 80 בלבד בגלל המעבד מסוג core2due שחסכוני בצריכת אנרגיה האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  17. Started by יניב קופר,

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811153045 האם הוא יחזיק כרטיס מסך מהדור החדש

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  18. Started by AdiD,

הוספתי כונן קשיח נוסף למחשב, יש לי ספק של 400W, האם יש צורך בהחלפת ספק ליותר חזק?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  19. יש לי מפרט שני מפרטים די דומים, אין טעם להביא לכם אותם, ההתלבטות היחידה היא במארז+ספק 1.Midi Tower PC-K7B Black + FSP 700W Bronze 80 מאוורר נוסף Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA 2.ThermalTake Element T + HEC Win+ 700 700W 80 Plus VK90001N2Z ברכישת אם אפשר גם נימוק לבחירה תודה

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  20. שהיה כמה שיותר שקט. כעיקרון הוא מיועד למחשב ישן, אבל אני רוצה שהוא גם יתאים לשנה, שנה וחצי הקרובה שאני ישתדרג.

21. Started by Born2Kill,

שלום, קניתי את הספק seasonic s12II 620W. חיבורים שקשורים למארז לא נגעתי, רק הוצאתי חיבורים שקשורים לספק הקודם ושמתי במקומם את את החיבורים של הספק החדש. משום מה זה לא רוצה להפעיל לי. התקנתי: *חיבור ה-24 פינים. *חיבור ה-4 פינים לכונן הקשיח ולכונן דיסקים. *חיבור ה-PCIE ועוד חיבורים חיברתי... אני לוחץ כפתור הפעלה וזה לא מפעיל את המחשב. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by Track,

איפה בארץ אני יכול לקנות מארז פלסטיק שקוף? לא מצאתי כזה באף חנות. תודה.

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by eyalgp,

אני רוצה להחליף את הספק כוח לאחד שקט יותר ומתלבט אם לקחת וואט גבוהה לצורך שידרוג עתידי אז מעניין אותי לדעת: לדוגמא ספק כוח 300W וספק 700W צורכים אותה כמות חשמל ופולטים אותה כמות חום? (בהנחה שמערכת המחשב זהה). איך הספק הזה? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1380 יכול להיות מחיר של 279 שבחנויות אחרות עולה הרבה יותר?? איזה ספק כוח הכי שקט מומלץ ולא יקר?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by LENOVO,

אני מחפש מאוורר למחשב אבל אני צריך מאוורר שלא עושה בכלל אני צריך שני מאווררים עד 100 ש"ח. ושלא יהיה אם אורות. יש דגם מסויים של מאוורר שמומלץ? תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  25. מישהו יודע בוודאות אם קירור ‏Scythe Ninja 3 נכנס במארז m9 Thermaltake ?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.